AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mirza_Hordas
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 jan 2010, 14:47

mislim da će utakmica završiti neriješeno....biće prilika sa obje strane ali igrači obje ekipe nemaju sreće pa se tako derbi italijanske lige završava remijem :D :D ali mislim da je milan bliži pobjedi zbog njihove forme koja je u uzlaznoj putanji
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 jan 2010, 14:48

RONALDINHO HET-TRICK IMAM TAJ OSJECAJ.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 jan 2010, 16:17

edvin_199 je napisao/la:Internazionale-AC Milan 0:4 :?
Ronaldinho 1 gol
Nesta 2
Boriello 1

Ma kakav Boriello, lik djeluje na terenu kao da je usao sa sabljom..Ronaldinho im je potreban ko gladnom hrana, ko zednom voda

Bome bude li se Leonardo uzdao u Boriellice i Nestice, mogo bi fasovati otkaz u kratkom periodu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 16:21

Casillas je napisao/la:
edvin_199 je napisao/la:Internazionale-AC Milan 0:4 :?
Ronaldinho 1 gol
Nesta 2
Boriello 1

Ma kakav Boriello, lik djeluje na terenu kao da je usao sa sabljom..Ronaldinho im je potreban ko gladnom hrana, ko zednom voda

Bome bude li se Leonardo uzdao u Boriellice i Nestice, mogo bi fasovati otkaz u kratkom periodu
heheh to ti nas mjenjaš s nekim drugim klubom koji je promjenio više trenera nego iko(evo ti natuknica iz madrida su a nisu ni getafe ni atletico), koliko ti znaš ljudi da su trenirali milan u zadnjih 10 godina?
ne pričaj gluposti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 jan 2010, 16:25

Ma ruku na mosnje, usli ste u formicu dok je jedan Juve totalno pao, a Interu se izgleda i ne igra. Taj Boriello je obican panj, pa i ne utjece bas previse na blijede partije koje je milan uglavnom pruzao ove sezone, mada imate svoju ljepoticu Ronaldinha koji bi veceras mogao rijesiti utakmicu.. ako ne, ode Inter, ode naslov, a Leonardova pozicija se trese ko sljiva pred rakiju

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 16:30

Casillas je napisao/la:Ma ruku na mosnje, usli ste u formicu dok je jedan Juve totalno pao, a Interu se izgleda i ne igra. Taj Boriello je obican panj, pa i ne utjece bas previse na blijede partije koje je milan uglavnom pruzao ove sezone, mada imate svoju ljepoticu Ronaldinha koji bi veceras mogao rijesiti utakmicu.. ako ne, ode Inter, ode naslov, a Leonardova pozicija se trese ko sljiva pred rakiju
to nije odgovor na pitanja al nema veze, samo ti po svom spamaj i zachatavajto
ti nas mjenjaš s nekim drugim klubom koji je promjenio više trenera nego iko(evo ti natuknica iz madrida su a nisu ni getafe ni atletico), koliko ti znaš ljudi da su trenirali milan u zadnjih 10 godina?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 jan 2010, 16:33

Casillas je napisao/la:Ma ruku na mosnje, usli ste u formicu dok je jedan Juve totalno pao, a Interu se izgleda i ne igra. Taj Boriello je obican panj, pa i ne utjece bas previse na blijede partije koje je milan uglavnom pruzao ove sezone, mada imate svoju ljepoticu Ronaldinha koji bi veceras mogao rijesiti utakmicu.. ako ne, ode Inter, ode naslov, a Leonardova pozicija se trese ko sljiva pred rakiju
pa boriello je dao vise golova a nije nista kostao za razliku od igracine benzeme koji je kostao 40 miliona i toliko o tvom silnom realu. ni 300 miliona im ne moze pomoci i dale gledaju barseloni u ledja i gledace narednih 10 godina. molio bih sada da napustis temu ovog giganta da se ja ne bi preselio na temu tog tvog jadnog kluba.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 jan 2010, 16:36

tony-mortale je napisao/la:
to nije odgovor na pitanja al nema veze, samo ti po svom spamaj i zachatavajto
ti nas mjenjaš s nekim drugim klubom koji je promjenio više trenera nego iko(evo ti natuknica iz madrida su a nisu ni getafe ni atletico), koliko ti znaš ljudi da su trenirali milan u zadnjih 10 godina?
Ne, ne mijenjam vas, nego je postalo ocito kako ove sezone necete nista osvojiti, dok ste prije bili kompetentni. Ispadate iz Lige Prvaka, veceras vas Inter dobiva, i to je odmah gubitak svega sto vam je preostalo... Ancelottiju ste lizali supak, a kako i nebi kad vam je donio par naslova, za sto bi sad Berlusconi i dao svog supka, samo ne na lizanje nego za nesto drugo :D

A sto se tice trenera.. ma imali ste ih najmanje 5-6 :roll:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 16:39

bravo poznavaoc, pošto vidim da si stručan i ti ideš na ignore praviti društvo onom liku ljubav jer ste istog mentalnog sklopa :D

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 jan 2010, 16:43

tony-mortale je napisao/la:bravo poznavaoc, pošto vidim da si stručan i ti ideš na ignore praviti društvo onom liku ljubav jer ste istog mentalnog sklopa :D
nemoj mozda ce ga istina zabolit odose mu dzaba 300 miliona.

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 jan 2010, 16:45

Bravo momce, majka je sigurno ponosna :mrgreen: Ja imam 300 miliona i ja sam ih dao za Ronalda, Kaku i ostalu bagru :mrgreen:

Zaguzvaj sirotinjo :mrgreen:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 jan 2010, 17:51

nesta i definitivno ne igra noćas, na gazzetti izbacili sastav u kojem je favalli u prvom timu :roll: :roll:
znači moramo dati 3 ako hoćemo do pobjede jel s ovim u ekipi nema šanse da barem 2 ne primimo, al s druge strane nemože biti gori od kaladzea, barem da nije ozljeđen i onaj amerikanac,

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 jan 2010, 18:18

pustite ovog trola, došao je ovdje zaebavati sigurno boli onaj poraz na bernabeu kad im ga pirlo metnu sa 30m i ona 2 poništena gola :lol:

bit će gurema večeras sa favallijem u odbrani. sigurno je da je on bolji od katastrofalnog kaladzea. odigrao je neke mečeve u zadnje vrijeme i to čisto solidno ali ostaje taj veliki hendikep neigranjem neste. pošto maicon nije u formi mislim da će ronaldinho večeras biti presudan sa nekom asistencijom ili golom. FORZA MILAN SINO ALLA MORTE!!!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 24 jan 2010, 18:22

Amerikanac je strasno kvalitetan igrac..mozda jedan od 3 tijelom najjaca i najkrupnija igraca u svijetu..
..a na ovog kasiljasa ne obracajte paznju,momak na svaku temu dodje provocirat navijace drugog tima.Imam osjecaj da je to zbog losih igara njegovog tima,komentirao bi tamo da ima razloga..
..Siamo l'armata Rossonera..

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 24 jan 2010, 18:24

Imal link,i koje televizije prenose osim arenasporta...nemam nista od tog.
..Siamo l'armata Rossonera..

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 24 jan 2010, 18:31

leonardo je napisao/la:Amerikanac je strasno kvalitetan igrac..mozda jedan od 3 tijelom najjaca i najkrupnija igraca u svijetu..
..a na ovog kasiljasa ne obracajte paznju,momak na svaku temu dodje provocirat navijace drugog tima.Imam osjecaj da je to zbog losih igara njegovog tima,komentirao bi tamo da ima razloga..
ako govorite o onyewu to je igrač... pa ne znam šta bih rekao ima u milanu barem 6 boljih stopera od njega tj. on je po meni zadnji igrač kojeg bi ja stavio u odbranu. izuzetno fizički jak ali 0 inteligencije i ne čita igru nikako.
što se tiče prenosa posjetite liveonsat.com i vidite sami koje televizije prenose derbi. ja ću gledati na thoru, imaju oni sportovi mađarski prenose.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 jan 2010, 22:01

gdje ste kad vas trebam :D gubite 1:0, leonardo se trese, sneijder dobio crveni, bil mi neko mogao reci zasto?

Kako igrate? Gdje je ljepotica, je li imala prilika?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 jan 2010, 22:03

Snider crveni zbog prigovora...nesto sto se ne vidja bas svaki dan :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 24 jan 2010, 22:06

Casillas je napisao/la:gdje ste kad vas trebam :D gubite 1:0, leonardo se trese, sneijder dobio crveni, bil mi neko mogao reci zasto?

Kako igrate? Gdje je ljepotica, je li imala prilika?
alcocron tisina

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 24 jan 2010, 22:15

hahaha ubise vas igracem manje :D reko sam ja, nema vama nista od naslova

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.