AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Re: AC Milan
mislim da će utakmica završiti neriješeno....biće prilika sa obje strane ali igrači obje ekipe nemaju sreće pa se tako derbi italijanske lige završava remijem
ali mislim da je milan bliži pobjedi zbog njihove forme koja je u uzlaznoj putanji
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
RONALDINHO HET-TRICK IMAM TAJ OSJECAJ.
edvin_199 je napisao/la:Internazionale-AC Milan 0:4
Ronaldinho 1 gol
Nesta 2
Boriello 1
Ma kakav Boriello, lik djeluje na terenu kao da je usao sa sabljom..Ronaldinho im je potreban ko gladnom hrana, ko zednom voda
Bome bude li se Leonardo uzdao u Boriellice i Nestice, mogo bi fasovati otkaz u kratkom periodu
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
heheh to ti nas mjenjaš s nekim drugim klubom koji je promjenio više trenera nego iko(evo ti natuknica iz madrida su a nisu ni getafe ni atletico), koliko ti znaš ljudi da su trenirali milan u zadnjih 10 godina?Casillas je napisao/la:edvin_199 je napisao/la:Internazionale-AC Milan 0:4
Ronaldinho 1 gol
Nesta 2
Boriello 1
Ma kakav Boriello, lik djeluje na terenu kao da je usao sa sabljom..Ronaldinho im je potreban ko gladnom hrana, ko zednom voda
Bome bude li se Leonardo uzdao u Boriellice i Nestice, mogo bi fasovati otkaz u kratkom periodu
ne pričaj gluposti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ma ruku na mosnje, usli ste u formicu dok je jedan Juve totalno pao, a Interu se izgleda i ne igra. Taj Boriello je obican panj, pa i ne utjece bas previse na blijede partije koje je milan uglavnom pruzao ove sezone, mada imate svoju ljepoticu Ronaldinha koji bi veceras mogao rijesiti utakmicu.. ako ne, ode Inter, ode naslov, a Leonardova pozicija se trese ko sljiva pred rakiju
- tony-mortale
- Kontakt:
to nije odgovor na pitanja al nema veze, samo ti po svom spamaj i zachatavajtoCasillas je napisao/la:Ma ruku na mosnje, usli ste u formicu dok je jedan Juve totalno pao, a Interu se izgleda i ne igra. Taj Boriello je obican panj, pa i ne utjece bas previse na blijede partije koje je milan uglavnom pruzao ove sezone, mada imate svoju ljepoticu Ronaldinha koji bi veceras mogao rijesiti utakmicu.. ako ne, ode Inter, ode naslov, a Leonardova pozicija se trese ko sljiva pred rakiju
ti nas mjenjaš s nekim drugim klubom koji je promjenio više trenera nego iko(evo ti natuknica iz madrida su a nisu ni getafe ni atletico), koliko ti znaš ljudi da su trenirali milan u zadnjih 10 godina?
pa boriello je dao vise golova a nije nista kostao za razliku od igracine benzeme koji je kostao 40 miliona i toliko o tvom silnom realu. ni 300 miliona im ne moze pomoci i dale gledaju barseloni u ledja i gledace narednih 10 godina. molio bih sada da napustis temu ovog giganta da se ja ne bi preselio na temu tog tvog jadnog kluba.Casillas je napisao/la:Ma ruku na mosnje, usli ste u formicu dok je jedan Juve totalno pao, a Interu se izgleda i ne igra. Taj Boriello je obican panj, pa i ne utjece bas previse na blijede partije koje je milan uglavnom pruzao ove sezone, mada imate svoju ljepoticu Ronaldinha koji bi veceras mogao rijesiti utakmicu.. ako ne, ode Inter, ode naslov, a Leonardova pozicija se trese ko sljiva pred rakiju
Ne, ne mijenjam vas, nego je postalo ocito kako ove sezone necete nista osvojiti, dok ste prije bili kompetentni. Ispadate iz Lige Prvaka, veceras vas Inter dobiva, i to je odmah gubitak svega sto vam je preostalo... Ancelottiju ste lizali supak, a kako i nebi kad vam je donio par naslova, za sto bi sad Berlusconi i dao svog supka, samo ne na lizanje nego za nesto drugotony-mortale je napisao/la:to nije odgovor na pitanja al nema veze, samo ti po svom spamaj i zachatavajtoCasillas je napisao/la:Ma ruku na mosnje, usli ste u formicu dok je jedan Juve totalno pao, a Interu se izgleda i ne igra. Taj Boriello je obican panj, pa i ne utjece bas previse na blijede partije koje je milan uglavnom pruzao ove sezone, mada imate svoju ljepoticu Ronaldinha koji bi veceras mogao rijesiti utakmicu.. ako ne, ode Inter, ode naslov, a Leonardova pozicija se trese ko sljiva pred rakiju
ti nas mjenjaš s nekim drugim klubom koji je promjenio više trenera nego iko(evo ti natuknica iz madrida su a nisu ni getafe ni atletico), koliko ti znaš ljudi da su trenirali milan u zadnjih 10 godina?
A sto se tice trenera.. ma imali ste ih najmanje 5-6
- tony-mortale
- Kontakt:
bravo poznavaoc, pošto vidim da si stručan i ti ideš na ignore praviti društvo onom liku ljubav jer ste istog mentalnog sklopa 
nemoj mozda ce ga istina zabolit odose mu dzaba 300 miliona.tony-mortale je napisao/la:bravo poznavaoc, pošto vidim da si stručan i ti ideš na ignore praviti društvo onom liku ljubav jer ste istog mentalnog sklopa
Bravo momce, majka je sigurno ponosna
Ja imam 300 miliona i ja sam ih dao za Ronalda, Kaku i ostalu bagru
Zaguzvaj sirotinjo
Zaguzvaj sirotinjo
- tony-mortale
- Kontakt:
nesta i definitivno ne igra noćas, na gazzetti izbacili sastav u kojem je favalli u prvom timu
znači moramo dati 3 ako hoćemo do pobjede jel s ovim u ekipi nema šanse da barem 2 ne primimo, al s druge strane nemože biti gori od kaladzea, barem da nije ozljeđen i onaj amerikanac,
znači moramo dati 3 ako hoćemo do pobjede jel s ovim u ekipi nema šanse da barem 2 ne primimo, al s druge strane nemože biti gori od kaladzea, barem da nije ozljeđen i onaj amerikanac,
- _forzamilan_
- Kontakt:
pustite ovog trola, došao je ovdje zaebavati sigurno boli onaj poraz na bernabeu kad im ga pirlo metnu sa 30m i ona 2 poništena gola
bit će gurema večeras sa favallijem u odbrani. sigurno je da je on bolji od katastrofalnog kaladzea. odigrao je neke mečeve u zadnje vrijeme i to čisto solidno ali ostaje taj veliki hendikep neigranjem neste. pošto maicon nije u formi mislim da će ronaldinho večeras biti presudan sa nekom asistencijom ili golom. FORZA MILAN SINO ALLA MORTE!!!
bit će gurema večeras sa favallijem u odbrani. sigurno je da je on bolji od katastrofalnog kaladzea. odigrao je neke mečeve u zadnje vrijeme i to čisto solidno ali ostaje taj veliki hendikep neigranjem neste. pošto maicon nije u formi mislim da će ronaldinho večeras biti presudan sa nekom asistencijom ili golom. FORZA MILAN SINO ALLA MORTE!!!
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Amerikanac je strasno kvalitetan igrac..mozda jedan od 3 tijelom najjaca i najkrupnija igraca u svijetu..
..a na ovog kasiljasa ne obracajte paznju,momak na svaku temu dodje provocirat navijace drugog tima.Imam osjecaj da je to zbog losih igara njegovog tima,komentirao bi tamo da ima razloga..
..a na ovog kasiljasa ne obracajte paznju,momak na svaku temu dodje provocirat navijace drugog tima.Imam osjecaj da je to zbog losih igara njegovog tima,komentirao bi tamo da ima razloga..
..Siamo l'armata Rossonera..
Imal link,i koje televizije prenose osim arenasporta...nemam nista od tog.
..Siamo l'armata Rossonera..
- _forzamilan_
- Kontakt:
ako govorite o onyewu to je igrač... pa ne znam šta bih rekao ima u milanu barem 6 boljih stopera od njega tj. on je po meni zadnji igrač kojeg bi ja stavio u odbranu. izuzetno fizički jak ali 0 inteligencije i ne čita igru nikako.leonardo je napisao/la:Amerikanac je strasno kvalitetan igrac..mozda jedan od 3 tijelom najjaca i najkrupnija igraca u svijetu..
što se tiče prenosa posjetite liveonsat.com i vidite sami koje televizije prenose derbi. ja ću gledati na thoru, imaju oni sportovi mađarski prenose.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
gdje ste kad vas trebam
gubite 1:0, leonardo se trese, sneijder dobio crveni, bil mi neko mogao reci zasto?
Kako igrate? Gdje je ljepotica, je li imala prilika?
Snider crveni zbog prigovora...nesto sto se ne vidja bas svaki dan 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
alcocron tisinaCasillas je napisao/la:gdje ste kad vas trebamgubite 1:0, leonardo se trese, sneijder dobio crveni, bil mi neko mogao reci zasto?
hahaha ubise vas igracem manje
reko sam ja, nema vama nista od naslova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.