Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Mozambik
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Mozambik » 10 jul 2014, 22:15

Ma nema zanimanja uopste

Isto kao i za Susica, Avdiju i ostale.

Danas za 50 marka narucis tekst u novinama i reklamiras se.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 10 jul 2014, 22:17

Kakvih timova? Čovjek je rekao Serie A. Kako ti znaš da nije riječ o Empoli-u ili Sassuolu? Sprda se raja a svi bi ovdje bubreg dali da zaigraju pa makar u Bariju.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 22:18

Amar Dzeko je napisao/la: Pa dobro, Senegal je bio senzacija prvenstva. Bouba Diop, El Hadji Diouf i ekipa su pobjedili tadašnjeg svjetskog prvaka, tako da te transfere mogu razumjeti.
Ali ovaj čovjek nije pokazao baš ništa u pripremnim utakmicama, dok je na SP zaigrao samo protiv Irana, i bio je nevidljiv svo vrijeme dok je igrao. Skauti, well done, good job. :tokralju:
Ma, ne uporedjujem ja sad kvalitetu, vec taj efekat nastupa na velikoj sceni... Ekipa Senegala se rasprodala u klubove iznad svojih mogucnosti i za cijene vise od realnih... Isto tako, nastup na jednoj utakmici moze jednom anonimnom igracu iz austrijske lige obezbjediti recimo transfer u Sampdoriu, dok ce desetine boljih igraca od njega ostati u austrijskoj ligi upravo radi manje ekponiranosti...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 10 jul 2014, 22:19

fkv123 je napisao/la:Nije mi jasno ovo ismijavanje momka. Vama koliko god krivo bilo on je uspio u životu i već sada je sebi obezbijedio egzistenciju. On je, na vašu žalost, profesionalni sportaša i može mu se.

Da se pokazao u reprezentaciji nije, ali želim mu svu sreću i fin transfer. :bih:
Nije ismijavanje samo nego i mrznja pomijesana sa ismijavanjem ...

On dobro zna pod kojim je uslovima uletio u repku i koji mu je kvalitet. Zato bi mu bilo bolje da se usuti i da ne spominje ni repku ni Brazil ... dobio je dzaba eskurziju ..

naletosum i njega i germaniju
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 22:24

Matere mi, ne znam da li da mu se smijem ili da ga žalim.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 10 jul 2014, 22:29

@kimbo, to čovjek da šuti? Ti mrziš Papeta a pričaš loše o Anelu? Nije Anel kriv. Da je mene Pape pozvao i ja bih prihvatio poziv, iako imam dvije lijeve noge, jer je to čast i nešto što se ne odbija. Nisam svetac niti želim biti internet moralist, ali mi se čini da ljudi svoje komplekse liječe ismijavajući momka koji nije niti kriv ni dužan.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 22:30

voltron30 je napisao/la:Matere mi, ne znam da li da mu se smijem ili da ga žalim.
A, zasto? Da igra u nasoj ligi, bio bi u Top 5 igraca
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 22:40

Consigliere je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Matere mi, ne znam da li da mu se smijem ili da ga žalim.
A, zasto? Da igra u nasoj ligi, bio bi u Top 5 igraca
To nikada nećemo saznati, a ovako od oka, tri igrača iz Premijer lige su za njega izmislili fudbal, dvojica su otišla Zolotić i Grahovac, a Cimirot je u Sarajevu. A u vezi žaljenja ili smijanja, pa šta drugo osjećati kada čovjek nije svjestan da je taraba, još izmišlja nekakve ponude. Živi bili pa vidjeli, al' da Bog da kćeri da te aga uzme.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 22:48

voltron30 je napisao/la: To nikada nećemo saznati, a ovako od oka, tri igrača iz Premijer lige su za njega izmislili fudbal, dvojica su otišla Zolotić i Grahovac, a Cimirot je u Sarajevu. A u vezi žaljenja ili smijanja, pa šta drugo osjećati kada čovjek nije svjestan da je taraba, još izmišlja nekakve ponude. Živi bili pa vidjeli, al' da Bog da kćeri da te aga uzme.
Izvini, ali glupo ti je razmisljanje... Yebote, isto kao da je neko sa jednom nogom isao na prvenstvo... Lik je i bez reprezentacije napravio solidnu karijeru, koju 99 % igraca iz BiH moze samo sanjati, i vjerovatno obezbjedio sebi egzistenciju za zivota. Igrao na SP i boli ga briga hoce li ga neko pitati odakle njega tamo... Treba mu pozeljeti sve najbolje, a ako zasluzi ponovo i dres repke :salut:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 10 jul 2014, 22:58

covjek kaze ima dvije ponude iz engleske i jednu iz italije ;) Germania je to

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 23:22

Jeli ovaj svjestan sta prica...zna da ne zna ali... :lol:

Lik ne moze protiv one djece Santosa 16,7,8 godina...a vidjeli smo ga protiv U-21 rep. kad su ga nasi omladinci vozali...da ne pricamo o prijateljskim i tekmi protiv Irana :facepalm:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 23:26

voltron30 je napisao/la: To nikada nećemo saznati, a ovako od oka, tri igrača iz Premijer lige su za njega izmislili fudbal, dvojica su otišla Zolotić i Grahovac, a Cimirot je u Sarajevu. A u vezi žaljenja ili smijanja, pa šta drugo osjećati kada čovjek nije svjestan da je taraba, još izmišlja nekakve ponude. Živi bili pa vidjeli, al' da Bog da kćeri da te aga uzme.
Izvini, ali glupo ti je razmisljanje... Yebote, isto kao da je neko sa jednom nogom isao na prvenstvo... Lik je i bez reprezentacije napravio solidnu karijeru, koju 99 % igraca iz BiH moze samo sanjati, i vjerovatno obezbjedio sebi egzistenciju za zivota. Igrao na SP i boli ga briga hoce li ga neko pitati odakle njega tamo... Treba mu pozeljeti sve najbolje, a ako zasluzi ponovo i dres repke :salut:
Ne možeš me uvrijediti, tebi na čast. Al' ako je tebi solidna karijera tavorenje po nekim austrijskim klubovima koji se bore za opstanak i to u najboljim godinama, onda OK. I ovdje ne pričamo da li on ima ostvarenu egzistenciju ili ne, imam je i ja, nego govorimo o njegovim reprezentativnim kvalitetima kojih nema. Tome se smijem i u tome ga žalim. A on u dres reprezentacije ne bi primirisao da nisu u pitanju neki drugi razlozi, kakav crni njegov kvalitet i njegova zasluga za poziv.

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 10 jul 2014, 23:29

voltron30 je napisao/la:
Ne možeš me uvrijediti, tebi na čast. Al' ako je tebi solidna karijera tavorenje po nekim austrijskim klubovima koji se bore za opstanak i to u najboljim godinama, onda OK. I ovdje ne pričamo da li on ima ostvarenu egzistenciju ili ne, imam je i ja, nego govorimo o njegovim reprezentativnim kvalitetima kojih nema. Tome se smijem i u tome ga žalim. A on u dres reprezentacije ne bi primirisao da nisu u pitanju neki drugi razlozi, kakav crni njegov kvalitet i njegova zasluga za poziv.

Karijeri ima.... slika ali ruku pod ruku do rep.BIH :oops: :kafa:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 23:34

Lupate gluposti... Lik ima 24 godine i igra u Austriji... Recimo ima bolju karijeru od Stanica kojeg pola navijaca hoce u repki. A ovdje na forumu se pisu stvari iz kojih se moze zakljuciti da frajer ne zna primiti loptu...

Ovo sve pisem ne racunajuci njegov poziv u repku, koji je naravno skandalozan, ali reci da ga zalis je stvarno glupost...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 23:40

Consigliere je napisao/la:Lupate gluposti... Lik ima 24 godine i igra u Austriji... Recimo ima bolju karijeru od Stanica kojeg pola navijaca hoce u repki. A ovdje na forumu se pisu stvari iz kojih se moze zakljuciti da frajer ne zna primiti loptu...

Ovo sve pisem ne racunajuci njegov poziv u repku, koji je naravno skandalozan, ali reci da ga zalis je stvarno glupost...
Postaješ bezobrazan, pa ti moram reći, jesi ti glup ili disleksičan, pa ne kontaš šta ti pišem, u kom smislu ga žalim??? Ne žalim ga kao čovjeka, kao osobu, kao fudbalera...Žalim ga jer ga je neko slagao da je kvalitetan fudbaler i da može igrati u vrhunskoj reprezentaciji. Je l' jasnije??? Ne da mi se crtat' više, haj' vozdra!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 23:51

I ja sam zamalo zaplakao kad si dobio poziv :bow:

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 10 jul 2014, 23:56

Nepratim austrisku ligu ali ja licno te nisam nicim primjetio u repki...zalim ti puno uspjeha i naravno da budes bolji i od Mesija!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 10 jul 2014, 23:56

voltron30 je napisao/la: Postaješ bezobrazan, pa ti moram reći, jesi ti glup ili disleksičan, pa ne kontaš šta ti pišem, u kom smislu ga žalim??? Ne žalim ga kao čovjeka, kao osobu, kao fudbalera...Žalim ga jer ga je neko slagao da je kvalitetan fudbaler i da može igrati u vrhunskoj reprezentaciji. Je l' jasnije??? Ne da mi se crtat' više, haj' vozdra!
Svasta... ajde, zdra'o, da se ne nerviram vise! :mrgreen:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 jul 2014, 18:17

Evo igra nam reprezentativac danas Kup utakmicu u Austriji. Hvala Newcastelu sto mu je odobrio da igra. Valjda nece ispast u prvom krugu od trece ligasa

slika

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 11 jul 2014, 21:37

Ovaj rece da ce se za pet, sest dana znati njegov novi klub.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 27 gostiju.