Mozda Lopez?Greivis je napisao/la:Al kakvu odbranu Pondexter na Paulu igra.
Ko je bolji?Carlo je napisao/la: Jedan od najboljih, najbolji ne.
Mada i ja gotivim Gasola vise
@adriano, padose Clippe burazeru
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mozda Lopez?Greivis je napisao/la:Al kakvu odbranu Pondexter na Paulu igra.
I to ti ustvari argument, ili sta? Mislim, zaista si ozbiljan?alemsa je napisao/la:@SB
Da ti ne ostanem uskracen, neam te namjeru personalno napadati
Posto si hvala Bogu gled'o tekme, eo ti jedan zaimljiv podatak do Marta 21-og, Lakersi su bili drugi u ligi po izvodjenju slobodnih sa 27 slobodnih po utakmici, Utah Jazz su bili 10 u ligi sa 24 slobodnih po utakmici. Od Marta 21-og do kraja sezone, Lakersi su prvi u ligi sa 30 slobodnih po tekmi, Utah Jazz je zadnja u ligi sa 16 slobodnih po tekmi. Ali moj komplex prema Lakersima je jaci od tog.... Ili je to koincidencija
LopezGreivis je napisao/la:Al kakvu odbranu Pondexter na Paulu igra.
Jordan je defanzivno dobar, ali u napadu je drvoSaltCityAttack je napisao/la:HOWARD,Baynum kad je zdrav.. ali Gasol je svakako stroj i prestavlja tu elitu na tim pozicijama..meni se i Jordan u Clippersa svidja, kao i naravno Noah
Ok, tvoje misljenje. Mada je defanzivno Marc puuuno bolji, i ima tu jos nekih stavki, al ne vrijedi sad raspravljati.Carlo je napisao/la: Lopez
Dobro haj, gledo si ti kosarku, moja greska, koincidencija je da je Utah spala sa 10-og mijesta na zadnje mijesto u ligi po FTA u mjesec dana. Ako si gledo protiv Rocketsa (a i GSW), i ako im sudije nisu dale pobjedu, onda s tobom o kosarci neam sta pricati. Ma vise i ne bitno, necu 20 postova ispravljat krivu Drinu, tako je, kako je, misli sta hos.ŠB_Fidelis je napisao/la:
I to ti ustvari argument, ili sta? Mislim, zaista si ozbiljan?
Nista logika da se u igri ima dva dominantna visoka igraca, da bi Lakersi uvijek mogli biti u top 3 po slobodnim fakticki samo na osnovi hack a Howard taktike?
Ne mogu vjerovati o kakvom se rezoniranju radi i o cemu se ovdje ustvari raspravlja, taman kao da nikad kosarku nisi gledao pa ne vidis svako drugu utakmicu nesrazmjer slobodnih bacanja.
Nije ti kosarka skup statistickih cinjenica i brojki koje ces izvuci na kraju sezone i reci ''aha''.
Kako mislis prva sezona??emir18 je napisao/la:Nikola Peković prva sezona sjajne brojke!Bice on u medju top 5. centara kroz koju sezonu.
Moja greska mislio sam da je tek dosao iz Evrope.Evo sad vidim da mu je ovo vec 3 sezona.NEZALAGANJE je napisao/la:Kako mislis prva sezona??emir18 je napisao/la:Nikola Peković prva sezona sjajne brojke!Bice on u medju top 5. centara kroz koju sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.