18.11.2013. BiH - Argentina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 18.11.2013. BiH - Argentina
ma jednostavno mi je to previše djetinjasto brate dragi . i hajd nema veze što tako misliš , al nemoj sad izvaljivat te stvari u medije .
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Messi i Hajrovic iste osobe, ne mogu obojica biti u isto vrijeme na terenu 
Seo ce da Dzeki obezbijedi mjesto u prvih 11, inace je momak legenda, mislim na Sea
P.S. Moramo se paziti, admin kruzi po ovom pdf-u, copit ce nas
Seo ce da Dzeki obezbijedi mjesto u prvih 11, inace je momak legenda, mislim na Sea
P.S. Moramo se paziti, admin kruzi po ovom pdf-u, copit ce nas
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
I onda bi se uzdigli očekivali titulu u Brazilu, a zaboravili da npr za Argentinu nisu igrala 3-4 najbolja igrača, neka hvala.Elegant je napisao/la:
Yebo vanzemaljca, meni bi bilo drago da im jos par bitnih igraca odpadne pa da ih pobjedimo.
Šteta što je Mesi povrjeđen, sad nećemo moći vidjeti svoju pravu vrijednost, nadam se da će ostali igrati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Da se radi o zvanicnoj tekmi slozio bih se sa tobom,ali s obzirom da je rijec o prijateljskoj volio bih da igraju u najjacem sastavu,pa i pod cijenu da nas razvale. Bolje sada da vidimo gdje nam skripi i sta moramo popraviti u nasoj igri,nego da se to desi na samom SP-u kada nemas vremena za neke vece korekcije.I kada nas te greske mogu skupo kostati.Elegant je napisao/la:I da zaigra ne vidim problem, protiv Lyona je odlican bio.viKK je napisao/la:ko je rekao da će uopšte igrati
Yebo vanzemaljca, meni bi bilo drago da im jos par bitnih igraca odpadne pa da ih pobjedimo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Nema veze što ne igra Messi, ustvari ima ali nije im toliko neophodan, imao je 10 golova u 16 utakmica a Džeko 10 golova u 10 utakmica ako ćemo gledat statistiku. Messi jest krema fudbala, al' je Argentina i bez njega u top 3 reprezentacije.
Realno ni mi a ni oni neće nastupiti maksimalno jako, možda prvo poluvrijeme a kasnije izmjene, zabole njih za nas bitno je da isprobaju kakav je ko, isto kao i mi. Jedini veći nedostatak zbog Messija jest ovaj marketing.
Realno ni mi a ni oni neće nastupiti maksimalno jako, možda prvo poluvrijeme a kasnije izmjene, zabole njih za nas bitno je da isprobaju kakav je ko, isto kao i mi. Jedini veći nedostatak zbog Messija jest ovaj marketing.
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
momci, ima li nervoze?
.....ja mislim, da ce biti dosta golova i ocekivam rezultat 3:1 - naravno za nas!
- HazardEden
- Kontakt:
Joj kad zapjevamo
- Goalgetter
- Kontakt:
------------------- Begovic --------------------
Vrsajevic -- Spahic -- Bicakcic -- Kolasinac
-------- Salihovic --- Medunjanin -----------
---------------- Pjanic -------------------------
-------------- Misimovic -----------------------
------- Ibisevic -------- Dzeko ----------------
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
99,9% da je ovo prvih 11 za tekmu s ARG!Goalgetter je napisao/la:------------------- Begovic --------------------
Glupost,kako ces vidjeti svoju pravu vrijednost ako ti u tvojim redovima fale dvojica (pa i trojica) vrlo vaznih igraca.legenda reala je napisao/la:I onda bi se uzdigli očekivali titulu u Brazilu, a zaboravili da npr za Argentinu nisu igrala 3-4 najbolja igrača, neka hvala.Elegant je napisao/la:
Šteta što je Mesi povrjeđen, sad nećemo moći vidjeti svoju pravu vrijednost, nadam se da će ostali igrati
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Senad, Mensur i koji još? Možda misliš na Rahimagu.harishp je napisao/la:Glupost,kako ces vidjeti svoju pravu vrijednost ako ti u tvojim redovima fale dvojica (pa i trojica) vrlo vaznih igraca.legenda reala je napisao/la: Šteta što je Mesi povrjeđen, sad nećemo moći vidjeti svoju pravu vrijednost, nadam se da će ostali igrati
Što se sastava gore tiče, ovako na prvu ne mislim da će Seo zaigrati otpočetka. Njega će Pape ubaciti kasnije u drugom poluvremenu. Jedino, ako se momak toliko spremno i kompaktno sa ostalima pokaže na treninzima pa da tad onda Sejada povuče na sredinu, a Seu na lijevog beka.
A, ne vidim ko će igrati defanzivnog veznog. Zahirović je tanji od lista, a imajući u vidu da je Pape rekao da će morati ubaciti nekog defanzivca tu (kojeg nemamo)...
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Vranjes do povrede je bio vrlo vazna karika..BaDa12 je napisao/la:Senad, Mensur i koji još? Možda misliš na Rahimagu.harishp je napisao/la:Glupost,kako ces vidjeti svoju pravu vrijednost ako ti u tvojim redovima fale dvojica (pa i trojica) vrlo vaznih igraca.legenda reala je napisao/la: Šteta što je Mesi povrjeđen, sad nećemo moći vidjeti svoju pravu vrijednost, nadam se da će ostali igrati
Što se sastava gore tiče, ovako na prvu ne mislim da će Seo zaigrati otpočetka. Njega će Pape ubaciti kasnije u drugom poluvremenu. Jedino, ako se momak toliko spremno i kompaktno sa ostalima pokaže na treninzima pa da tad onda Sejada povuče na sredinu, a Seu na lijevog beka.
A, ne vidim ko će igrati defanzivnog veznog. Zahirović je tanji od lista, a imajući u vidu da je Pape rekao da će morati ubaciti nekog defanzivca tu (kojeg nemamo)...
zahirovic uopste nije tanak sto se tice defanzivnih zadataka,barem ne u repci.
Gura mu se na nos k'o i Vrasjevicu i za sto je kriv i zasto nije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 nov 2013, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vranjes,ZukanovicBaDa12 je napisao/la:Senad, Mensur i koji još? Možda misliš na Rahimagu.harishp je napisao/la: Glupost,kako ces vidjeti svoju pravu vrijednost ako ti u tvojim redovima fale dvojica (pa i trojica) vrlo vaznih igraca.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I ja sam mišljenja da Seo neće igrati od početka.
Vjerujem u ovu formaciju sa slijedećim igračima :
--------------- Begović --------------------
Vršajević ----Bičakčić ------ Spahić ----Salihović
-----------------Pjanić ------ Zahirović ----------
-------Misimović ------------------- Višća -------
--------------Ibišević -------------- Džeko
Vjerujem u ovu formaciju sa slijedećim igračima :
--------------- Begović --------------------
Vršajević ----Bičakčić ------ Spahić ----Salihović
-----------------Pjanić ------ Zahirović ----------
-------Misimović ------------------- Višća -------
--------------Ibišević -------------- Džeko
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hvala k pa ti sve znas, jos si nam sve u detalje opisao. Veze ti nemas, idi lezi i ne prosipaj se vise, ucini nam svima uslugu. Ovo ocigledno nije ni sport ni forum za tebe.hz1987 je napisao/la:Stara provjerena fora
Zabise 2 komada, ovaj se zali na povredu, odsepa do aut linije i zamjene ga!
Sutra ce Barca izaci sa izjavom da mora mirovati 2 sedmice...tako da preskace mec sa BiH...i vraca se naravno FIT naredno kolo!
Uglavnom, stara fora kad klub ne da igracu da ide na njima neku beznacajnu prijateljsku utakmicu preko bare...a ni njemu se samome ne mili igrati...i to je to = iscenirano!
Odglumio povredu da izbjegne legalno mec...njemu njegovi nece zamjeriti, barca ce dici frku da mora mirovati, organizatori ce se malo buniti i uslovaljavati da dodje al ne mora igrati zbog marketinga ili da igra zadnjih 10-15min...uglavnom barca ce sve odbiti - malo ce se prebiti lova na drugi nacin od onog dogovorenog i mirna Bosna
---
Steta sto nemamo spemne sve igrace sa obe strane, bilo bi jako korisno i zanimljivo vidjeti na cemu smo. Nadam se dobroj igri, pa nek pobjedi bolji u ovom susretu! Nego ko ce gledati tekmu uzivo u po noci, jos nakon duge radne sedmice....
Idemo 8-4-2:
Begovic
Vrsajevic-Spahic-Bicakcic-Suho meso,lov,'medjedi',rusioc,legenda mislim na Sea
Pjanic,Miske,Zahirovic,Salihovic
Ibisevic,Dzeko
Zenga je napisao/la:Hvala k pa ti sve znas, jos si nam sve u detalje opisao. Veze ti nemas, idi lezi i ne prosipaj se vise, ucini nam svima uslugu. Ovo ocigledno nije ni sport ni forum za tebe.hz1987 je napisao/la:Stara provjerena fora
Zabise 2 komada, ovaj se zali na povredu, odsepa do aut linije i zamjene ga!
Sutra ce Barca izaci sa izjavom da mora mirovati 2 sedmice...tako da preskace mec sa BiH...i vraca se naravno FIT naredno kolo!
Uglavnom, stara fora kad klub ne da igracu da ide na njima neku beznacajnu prijateljsku utakmicu preko bare...a ni njemu se samome ne mili igrati...i to je to = iscenirano!
Odglumio povredu da izbjegne legalno mec...njemu njegovi nece zamjeriti, barca ce dici frku da mora mirovati, organizatori ce se malo buniti i uslovaljavati da dodje al ne mora igrati zbog marketinga ili da igra zadnjih 10-15min...uglavnom barca ce sve odbiti - malo ce se prebiti lova na drugi nacin od onog dogovorenog i mirna Bosna
---
Steta sto nemamo spemne sve igrace sa obe strane, bilo bi jako korisno i zanimljivo vidjeti na cemu smo. Nadam se dobroj igri, pa nek pobjedi bolji u ovom susretu! Nego ko ce gledati tekmu uzivo u po noci, jos nakon duge radne sedmice....
Idemo 8-4-2:
Begovic
Vrsajevic-Spahic-Bicakcic-Suho meso,lov,'medjedi',rusioc,legenda mislim na Sea![]()
Pjanic,Miske,Zahirovic,Salihovic
Ibisevic,Dzeko
Ma nekako imam osjećaj da se Sajo ovaj put neće odlučiti za Vršajevića u prvih 11
Čak mislim da bi prije mogao upasti Zahirović na desnog beka
I kad BI imao hrabrosti Sea stavit na zadnjeg veznog odmah,mada neće,i ispred njega Miske,Pjanić,Medo,Vedo und Džeko
S tim da Vedo glumi nekog potrčku po sredinu a ne napadača,da ih malo remeti,a u vrhu dijamant ilidžanski 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa samo zamijeni sea i seju..na zadnjem veznom dobije defanzivnog igraca (seo) koji bi igrao uz medunjanina, a sejo ide standardno na beka..bar za ovu tekmuBaDa12 je napisao/la:Senad, Mensur i koji još? Možda misliš na Rahimagu.harishp je napisao/la:Glupost,kako ces vidjeti svoju pravu vrijednost ako ti u tvojim redovima fale dvojica (pa i trojica) vrlo vaznih igraca.legenda reala je napisao/la: Šteta što je Mesi povrjeđen, sad nećemo moći vidjeti svoju pravu vrijednost, nadam se da će ostali igrati
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- DonCorleone
- Kontakt:
Kada bi bilo racionalnog razmisljanja i nekomplikovanja svakakve vrste onda je sedam igraca jasno kao dan:
-----------------Medunjanin-------------Kolasinac----------------------
---Salihovic-----------Spahic-------Bicakcic---------Vrsajevic-------
------------------------------Begovic-------------------------------------
Ovo je beton bez ikakvih komplikacija. Salihovic igra u klubu ljevog beka i to jako dobro. Kolasinac je jaci na zadnjem veznom od svih ostalih varijanti. Naprijed se moze kombinovati sve i svasta, cak i Misimovic.
-----------------Medunjanin-------------Kolasinac----------------------
---Salihovic-----------Spahic-------Bicakcic---------Vrsajevic-------
------------------------------Begovic-------------------------------------
Ovo je beton bez ikakvih komplikacija. Salihovic igra u klubu ljevog beka i to jako dobro. Kolasinac je jaci na zadnjem veznom od svih ostalih varijanti. Naprijed se moze kombinovati sve i svasta, cak i Misimovic.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Vrsajevic i beton ne mogu u istu knjigu, a ne istu recenicu. Taj da igra u odbrani sa Thiago Silvom, Vidicem i Lahmom, opet bi bio haos.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.