Grupa C (Kolumbija, Grčka, Obala Slonovače, Japan)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Grupa C (Kolumbija, Grčka, Obala Slonovače, Japan)
Imam osjećaj da Grci zabijaju,Japanci sad idu u napad i ostaje prostora nazad...
Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
- Consigliere
- Kontakt:
Mogla jeDzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sutra EkvaTor-Honduras, a u nedjelju Alžir-J Koreja u ovom istom terminu, poslastice za nas sladokusceDzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nadam se da nema potrebe da te upozoravam da ne igraš na Džeku.Consigliere je napisao/la:Neku noc cekam Altidorea za lovu, veceras Mitroglua... Oba vani do 20. minute
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Daleko gora od ove.Dzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
Sve velikani.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sutra EkvaTor-Honduras, a u nedjelju Alžir-J Koreja u ovom istom terminu, poslastice za nas sladokusceDzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Ne igram kad igraju nasi, nekako mi nema smisla, dovoljno uzbudjenja...Amar Dzeko je napisao/la:Nadam se da nema potrebe da te upozoravam da ne igraš na Džeku.Consigliere je napisao/la:Neku noc cekam Altidorea za lovu, veceras Mitroglua... Oba vani do 20. minute
Vjeruj mi da jest... Barem ovi Japanci napadaju. Neznam šta misle sa ovim centaršutevima...Dzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Znači zabija.Consigliere je napisao/la:Ne igram kad igraju nasi, nekako mi nema smisla, dovoljno uzbudjenja...Amar Dzeko je napisao/la:Nadam se da nema potrebe da te upozoravam da ne igraš na Džeku.Consigliere je napisao/la:Neku noc cekam Altidorea za lovu, veceras Mitroglua... Oba vani do 20. minute
Ronaldo - Isco - Bale
rio_Ferdy88 je napisao/la:Sutra EkvaTor-Honduras, a u nedjelju Alžir-J Koreja u ovom istom terminu, poslastice za nas sladokusceDzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
Ovo mi je omiljeni termin,a vazda neki odroni od utakmica.
Od one sinoc mi je samo gora ova sto sad gledamo.
A sve mi nesto zao ugasit koliko god losa zekma bila.
- Consigliere
- Kontakt:
Mirisem golijadu na Equ-Hon, a 1:0 za Vahine truperio_Ferdy88 je napisao/la:Sutra EkvaTor-Honduras, a u nedjelju Alžir-J Koreja u ovom istom terminu, poslastice za nas sladokusceDzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
Ajde Japan!
https://twitter.com/YahooSG/status/4783 ... 68/photo/1
Raspalio je Okubo, ako ništa Šuko ne dozovoljava da zaspem.
Najosvještenije društvo na svijetu. Kamo sreće da smo svi kao Japanci, usudit ću se pa reći, u svakom pogledu.
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 20 jun 2014, 01:41, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!
Ajde neko daj gol, ajde neko daj gol. Majku vam yebem. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Goalgetter
- Kontakt:
Ipak se isplatilo odigrati 0:0 na kladionici. 
samo vi nabacuje sa strane, levatine jedne 
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jadni nas strucni stab koji tu kasetu cesto vrti ovih dana i analiziraConsigliere je napisao/la:Mogla jeDzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
Dije: Otac mi je umro 2004!
Novinarska "ispala" godine? Reprezentativac Obale Slonovače objasnio da je ronio suze iz patriotskog zanosa.
"Zdravo, samo želim da kažem da ovo što pričaju nije istina, da sam bio potresen zbog mog oca. On je preminuo 2004, a ovo danas je bilo samo uzbuđenje zbog učešća na Svetskom prvenstvu i zato što sam služio svojoj zemlji, Obali Slonovače", napisao je fudbaler Bazela na svom Instagram profilu.
"Nikada nisam mislio da ću jednog dana doći na ovaj nivo".
Koliko smo mi u MONDU uspeli da rekonstruišemo situaciju, dezinformacija o smrti Dijeovog oca krenula je od engleskog "Dejli Mejla".
Među mnogima koji su tu priču prihvatili "zdravo za gotovo" našli su se i Geri Lineker...
Novinarska "ispala" godine? Reprezentativac Obale Slonovače objasnio da je ronio suze iz patriotskog zanosa.
"Zdravo, samo želim da kažem da ovo što pričaju nije istina, da sam bio potresen zbog mog oca. On je preminuo 2004, a ovo danas je bilo samo uzbuđenje zbog učešća na Svetskom prvenstvu i zato što sam služio svojoj zemlji, Obali Slonovače", napisao je fudbaler Bazela na svom Instagram profilu.
"Nikada nisam mislio da ću jednog dana doći na ovaj nivo".
Koliko smo mi u MONDU uspeli da rekonstruišemo situaciju, dezinformacija o smrti Dijeovog oca krenula je od engleskog "Dejli Mejla".
Među mnogima koji su tu priču prihvatili "zdravo za gotovo" našli su se i Geri Lineker...
Zadnja izmjena: Andrej, dana/u 20 jun 2014, 01:50, ukupno mijenjano 2 puta.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
David Moyes bi bio ponosan na igru Japana.
- Consigliere
- Kontakt:
Moj raspored veli SAD- Portugalrio_Ferdy88 je napisao/la:Sutra EkvaTor-Honduras, a u nedjelju Alžir-J Koreja u ovom istom terminu, poslastice za nas sladokusceDzoni je napisao/la:Nisam gledao Iran-Nigerija,al cisto sumnjam da je mogla bit gora od ove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.