1/8 finala: SVI DUELI
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Re: 1/8 finala: SVI DUELI
Budimo realni, po meni čist penal na Robbenu nije sviran u prvom poluvremenu. Prvo ga je jedan udario, pa došao drugi a obojica loptu nisu dirali tako da je ono po meni penal ko suza.
Ovaj je definitivno izvlačenje maksimuma iz situacije, odnosno poprilično teatralnosti kao i onaj start u drugom poluvremenu kad se digao nakon faula pa se namjerno zakačio za nogu i htio iznuditi jedanaesterac.
Tako da realno u najmanju ruku diskutabilna situacija ali ono prvo definitivno jest bio penal.
Meksiko bolji u prvom, Nizozemska u drugom. Van Gaal sve zamjene radi kao da zna scenarij unaprijed, nevjerojatno koliko puta je pogodio. Odnosno, da li se ovdje radi o sreći ili znanju? Ha, teško je reći.
Robben odličan opet i konačno se pojavio i Sneijder kada je najvažnije, drago mi je da je pucao Huntelaar a ne Robben, opet dobra odluka trenera.
Ovaj je definitivno izvlačenje maksimuma iz situacije, odnosno poprilično teatralnosti kao i onaj start u drugom poluvremenu kad se digao nakon faula pa se namjerno zakačio za nogu i htio iznuditi jedanaesterac.
Tako da realno u najmanju ruku diskutabilna situacija ali ono prvo definitivno jest bio penal.
Meksiko bolji u prvom, Nizozemska u drugom. Van Gaal sve zamjene radi kao da zna scenarij unaprijed, nevjerojatno koliko puta je pogodio. Odnosno, da li se ovdje radi o sreći ili znanju? Ha, teško je reći.
Robben odličan opet i konačno se pojavio i Sneijder kada je najvažnije, drago mi je da je pucao Huntelaar a ne Robben, opet dobra odluka trenera.
Jasno se vidi da je bilo konktakta i Roben je to znalacki iskoristio, gdje problem?
Ni Marquez se nije nesto bunio , zna i on da je ussro stvar.
Ni Marquez se nije nesto bunio , zna i on da je ussro stvar.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Pa niko ne spori da nije bilo konakta. Stvar je u tome da taj kontakt nije bio dovoljan za penal.Lillard je napisao/la:Pa Robben je cudno pao, ali kontakt je postojao i tocka.Amar Dzeko je napisao/la:Pa iz tog ugla se baš vidi simuliranjeOj zemljo
al' majstor je Robben za te stvari što jest' jest'.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Robben gurnuo loptu, Rafa ide na ljevu nogu, gazi. Penal..
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
korisnickoime88
- Kontakt:
suarez je kriv 
Uvijek sam znao da si pakašnedim93 je napisao/la:autogol je napisao/la:
Jest namjerno zapeo jer mu nista drugo nije ostalo,zaustavljen je na nepropisan nacin.
Bil ti za BiH isto uradio?
Nedime nemoj o klubovima molim te,pokvarit cu ti cejf jednog trofeja u zadnjih 9 godina
ne bi, to je pogrešno.
samo ti meni to ne smeta, ja sam realan.
Nije penal? Dooobro. 
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Znam, Van Gaal je bog fudbala.OnlyUnited je napisao/la:Robben gurnuo loptu, Rafa ide na ljevu nogu, gazi. Penal..
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Kakvo simuliranje? Nagazio je kopačku, dakle bilo je kontakta, a sad što se još Robben bacio malo previše nakon toga, uopće nije bitno. Da ga ovaj nije nagazio, a on se bacio, onda bi bilo simuliranje. Jednostavno ga je prislio na jednu od dvije stvari: ili da ga pusti da prođe s loptom ili da ga sruši. Obrambeni igrač mu staje na kopačku nakon što je Robben već provukao loptu pored njega. Prekršaj.Amar Dzeko je napisao/la:Pa iz tog ugla se baš vidi simuliranjeOj zemljo
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Consigliere
- Kontakt:
Cist penal k'o suza, a mogao im je i u prvom dosuditi kod 0:0. Holandija zasluzeno 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
A kolika sila treba biti izmjerena da bi se svirao penal?Amar Dzeko je napisao/la:Pa niko ne spori da nije bilo konakta. Stvar je u tome da taj kontakt nije bio dovoljan za penal.Lillard je napisao/la:Pa Robben je cudno pao, ali kontakt je postojao i tocka.Amar Dzeko je napisao/la:Pa iz tog ugla se baš vidi simuliranjeOj zemljo
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sissoko je napisao/la:Znam, Van Gaal je bog fudbala.OnlyUnited je napisao/la:Robben gurnuo loptu, Rafa ide na ljevu nogu, gazi. Penal..
Evo ti gore dokaz covjece..
- Ed Woodward for Prime Minister !
+1revan je napisao/la:Kakvo simuliranje? Nagazio je kopačku, dakle bilo je kontakta, a sad što se još Robben bacio malo previše nakon toga, uopće nije bitno. Da ga ovaj nije nagazio, a on se bacio, onda bi bilo simuliranje. Jednostavno ga je prislio na jednu od dvije stvari: ili da ga pusti da prođe s loptom ili da ga sruši. Obrambeni igrač mu staje na kopačku nakon što je Robben već provukao loptu pored njega. Prekršaj.Amar Dzeko je napisao/la:Pa iz tog ugla se baš vidi simuliranjeOj zemljo
Upravo tako.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Daj bola' ovih moralista sto ne vole Bayern i Robbena pa se javljaju..
Pa ko se ne bi bacio, dajte molim vas, ja bi prvi, a i 90% danasnjih nogometasa.
Pa ko se ne bi bacio, dajte molim vas, ja bi prvi, a i 90% danasnjih nogometasa.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja bih dao regularno, meni ne trebaju tamo neke simulacijeautogol je napisao/la:Uvijek sam znao da si pakašnedim93 je napisao/la:autogol je napisao/la:
Jest namjerno zapeo jer mu nista drugo nije ostalo,zaustavljen je na nepropisan nacin.
Bil ti za BiH isto uradio?
Nedime nemoj o klubovima molim te,pokvarit cu ti cejf jednog trofeja u zadnjih 9 godina
ne bi, to je pogrešno.
samo ti meni to ne smeta, ja sam realan.![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Kako se sad lijepo vidi da ga skoro nije ni dotakao, mozda koji cent, padavicar.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
K'o da je BiH oštećena, a ne Meksiko. Ne žalim ih, dosta je tih Latinosa više. 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Tulipani potpuno zasluženo.Da su prošli Meksikanci tko bi ponovno slušao alibije iz HNS-a kako smo opet ispali od mocne reprezentacije koja je pobijedila jednu Nizozemsku i koga sve ne.
Meksiko...

Meksiko...

Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 29 jun 2014, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.