Pa ne znam sta je sa covjekom osvojismo titulu i nestade da nije skokn'o do Banovica na godisnji u pretjeranom slavljuCartman je napisao/la:Hahaha, tu je negdje Head, mora bit.![]()
A ovo za Vranjesa je tacno tema za njega.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa ne znam sta je sa covjekom osvojismo titulu i nestade da nije skokn'o do Banovica na godisnji u pretjeranom slavljuCartman je napisao/la:Hahaha, tu je negdje Head, mora bit.![]()
Pa dobio je novi ban, nesto provocirao ove iz Listice.Sabinho je napisao/la:Pa ne znam sta je sa covjekom osvojismo titulu i nestade da nije skokn'o do Banovica na godisnji u pretjeranom slavljuCartman je napisao/la:Hahaha, tu je negdje Head, mora bit.![]()
Novi prvak Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo bi ovog ljeta mogao ostati bez ključnog igrača veznog reda.
Naime, ''motor'' ekipe sa Koševa Gojko Cimirot nalazi se na radaru bivšeg prvaka Evrope, odnosno njemačkog HSV-a koji se nekako uspio spasiti ispadanja iz Bundeslige, zvanično treće lige Starog kontinenta.
Popularni bundesligaški Dinosaur će tokom prelaznog roka izvršiti značanje promjene igračkog kadra što je potvrdio i sportski direktor Peter Knabel.
Prema navodima portala Mopo.de među nekolicinom potencijalnih pojačanja HSV-a nalazi se i 22-godišnji Cimirot koji iza sebe ima vrhunsku sezonu.
Cimirotova vrijednost na Transfermarktu iznosi milion eura i eventualnom njegovom prodajom Sarajevo će značajno napuniti klupsku kasu.
Samo oštro ljudino, pusti ove narkomanesiljevac je napisao/la:@ sabinho ti prvo mrzis sebe cim ustanes a onda sve redom . Alkohol droga sta li je tu vec prisutno ne zanima me . Budi realan samo jedan sat a ne dan . Hahaha sa kim se ja prepucavam po nasem lijepom forumu fuj .
Pa i da budu u rasulu i sledece sezone, barem ce igrat u jednoj od najjacih liga na svijetu protiv igraca koji spadaju u sam vrh svjetske klase. Cimi je jako vrijedan momak, strasno bi napredovao u takvoj sredini.Chinaglia je napisao/la:ako je ponuda HSV-a istina, te ako će pravit' remont ekipe, neka ide odmah
ako će HSV ostat' u rasulu kao što je sada, bolje mu je da ne ide ..
A dobro, vjerovatno si ti i upravu. A on nece ostat u Sarajevu jos jednu sezonu 99% i grijeh bi bio da ostane jer ima mali potencijala. Tako da ako stigne ponuda od nekadasnjeg giganta neka je sa srecom nasem dragulju.Chinaglia je napisao/la:u ovakvom HSV-u, Cimirot bi kao i svaki igrač HSV-a, stagnirao, a lako moguće i nazadovao, jer u takvoj atmosferi u i oko kluba, nemoš ništa dobro napravit'to Cimirotu koji je mlad igrač i koji se realno još može nadogradit', uopšte nije potrebno! u tom slučaju neka prihvati drugu ponudu ukoliko je bude bilo, ako ne, neka ostane još jednu sezonu u Sarajevu i nakon toga neka pravi transfer
ApsolutnoAjax je napisao/la:HSV je odlican izbor. Isto vazi i za Basel i slicne klubove. Najbitnije je DA IGRA.
Iskreno HSV je na njegovoj poziciji bas dobro pokriven,ja bih licno volio da ode prvo u Basel u kojem bi sigurno imao laksi put do prvih 11 a onda BundesligaAjax je napisao/la:HSV je odlican izbor. Isto vazi i za Basel i slicne klubove. Najbitnije je DA IGRA.
alan_kardec je napisao/la:možda bi mu najbolje bilo da ode prvo negdje u Holandiju/Belgiju.
Holandija/Belgija je bila odlična odskočna daska mnogim igračima sa ovih prostora, forsiranje mladih igrača...
Rule_hz je napisao/la:ma gojko je profil igraca za bundes lige ljudi su to uvijeli protiv mglabaha frajer izdominiro sredinu terena,
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot] i 12 gostiju.