Svima su budale i zabavljaci, ludjaci zanimljivi i simpaticni a niko ne zeli da to bude. Zanimljivo.FaraonTM je napisao/la:![]()
Al' ovo je bezbeli svima simpatično osim nama
31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: 31.03.2015 / Austrija - Bosna i Hercegovina
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Najgluplji narod na svijetu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Evolution87
- Kontakt:
Jos samo da su kako koridu mogli organizovati, da ugodjaj bude potpun.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Becka fil-harmonika opsssssa
Ja sam se prestao stidit ovi stvari jer sta sam se u inostranstvu nagledao mi smo najveca gospoda. Ovo da je americki obicaj oni bi napravili ne radni praznik da se plese po vazdan. Ne znam igrat kolo niti ga volim ali mi dolazimo iz razni krajeva i narod slavi na razne nacine....a sustina svega je da se slavi zbog repke
Ja sam se prestao stidit ovi stvari jer sta sam se u inostranstvu nagledao mi smo najveca gospoda. Ovo da je americki obicaj oni bi napravili ne radni praznik da se plese po vazdan. Ne znam igrat kolo niti ga volim ali mi dolazimo iz razni krajeva i narod slavi na razne nacine....a sustina svega je da se slavi zbog repke
- BluesForever
- Kontakt:
Ako se ne varam kolo je naša tradicija i historija,nije to nastalo od jucer.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
-
- Kontakt:
Da su kojim slučajem austrijanci došli u goste kod nas, pa zapjevali i zaplesali, svi bi rekli vidi sta ti je zapadnoevropska kultura i profinjenost.
Ljudi se zabavljaju i boli ih neka stvar sta ce neki svabo misliti o tome. NE vidim nista lose
Ljudi se zabavljaju i boli ih neka stvar sta ce neki svabo misliti o tome. NE vidim nista lose
Pola ovih ljudi ovdje nema pojma više od 3 igrača naše reprezentacije, druga polovina ne zna da je ovo prijateljska utakmica, njima je bitno da se teferiči i ovo koriste kao razlog da se skupi Bosanska raja koja je rasuta po cijelom svijetu te da se uhvati kolo, proda koje jagnje i slično.
Sve u svemu liči na neki vašar u nekoj pitomoj Bosanskoj kasabaci koja kao popratni sadržaj ima utakmicu veterana lokalnog kluba i bratskog gradića iz Istočne Srbije, to je slika Bosne i Hercegovine koju su ovi ljudi zapamtili tamo krajem 80'-ih, mi se možda jesmo promjenili, ali naša dijaspora i dalje Bosnu živi na onaj način na koji je Bosna živjela prije 30+ godina...
Sve u svemu liči na neki vašar u nekoj pitomoj Bosanskoj kasabaci koja kao popratni sadržaj ima utakmicu veterana lokalnog kluba i bratskog gradića iz Istočne Srbije, to je slika Bosne i Hercegovine koju su ovi ljudi zapamtili tamo krajem 80'-ih, mi se možda jesmo promjenili, ali naša dijaspora i dalje Bosnu živi na onaj način na koji je Bosna živjela prije 30+ godina...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Poslje Srba i Crnogoraca, pa i Albanaca. Ustvari mi smo za Evropu isti narod vjerujte.Greivis je napisao/la:Najgluplji narod na svijetu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Consigliere
- Kontakt:
Kolo mi je bezveze, ali ne vidim oko cega je bas tolika frka? Bil' bolje bilo da razbijaju izloge okolo? Ajde, ne serite...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
mah, stidimo se svog naroda, e moj Bože
ne stidim se svog naroda, al' grozim se od ovakvih što se stide svog naroda

ne stidim se svog naroda, al' grozim se od ovakvih što se stide svog naroda
Eto teferiča! Selo veselo.
Ovo mi je zadnji put da se rodim na Balkanu!!!
Ovo mi je zadnji put da se rodim na Balkanu!!!

#Salihović
Ovo nema nikakve veze sa reprezentacijom, fudbalom i navijanjem.Consigliere je napisao/la:Kolo mi je bezveze, ali ne vidim oko cega je bas tolika frka? Bil' bolje bilo da razbijaju izloge okolo? Ajde, ne serite...
Ovo je teferic i samo bikovi fale da bi bila korida kao u Cevljanovicima, struktura ljudi je ista. Akademskih gradjana ovdje nema sigurno niti onih koji dolaze iz emancipovanih porodica.
Ovo nije nikakav odraz nase tradicije nego naseg prmitivizma.
Bosanska tradicija su sevdalinke a ne kalesijski zvuci i novokomponovana kola.
Ja zaista nisam siguran da se ovi ljudi znaju koristiti nozem i viljuskom.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 31 mar 2015, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
Bolje plesati kolo nego da se kolju i tuku kao dosta drugih navijačkih grupa.
Fakat..Consigliere je napisao/la:Kolo mi je bezveze, ali ne vidim oko cega je bas tolika frka? Bil' bolje bilo da razbijaju izloge okolo? Ajde, ne serite...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Evander je napisao/la:Ovo nema nikakve veze sa reprezentacijom, fudbalom i navijanjem.Consigliere je napisao/la:Kolo mi je bezveze, ali ne vidim oko cega je bas tolika frka? Bil' bolje bilo da razbijaju izloge okolo? Ajde, ne serite...
Ovo je teferic i samo bikovi fale da bi bila korida kao u Cevljanovicima.
Ovo nije nikakav odraz nase tradicije nego naseg prmitivizma.
Bosanska tradicija su sevdalinke a ne kalesijski zvuci i novokomponovana kola.
Ja zaista nisam siguran da se ovi ljudi znaju koristiti nozem i viljuskom.
potpis!
#Salihović
Upravo to. Nekoliko igrača mora dobiti zapaženiju minutažu, prije svih Štilić i Đurić. Rezultat ne smije biti imperativ, ali mora se pokušati ta varijanta sa Štilićem iza napadača, a Pjanićem i Bešićem iza njega. To bi moglo da bude kao nekad sa Misketom.NoName je napisao/la:Jel' se ovdje radi o prijateljskoj ili kvalifikacionoj? Sudeći po komentarima ova utakmica nam je biti ili ne bitiSjetite se malo da Meša mora da proba neke svoje zamisli a kada će to uraditi ako ne u prijateljskoj utakmici? Na kraju krajeva on je odgovoran za rezultate i mora provjeriti čime raspolaže. Isto tako, nije da nismo navikli da u prijateljskim utakmicama gubimo od kojekakvih anonimusa a ne od ozbiljnih reprezentacija.
Mada, ne sumnjam da će ovdje početi orgije ako kola krenu nizbrdo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A ove dame što plešu kolo na ovo video klipu 40+, one će sigurno biti večeras biti najglasnije na stadionu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- BluesForever
- Kontakt:
Ne lupajte,stidite se svog naroda svoje tradicije i historije,kolo se je od davnina u BiH igralo šta lupate,ja se stidim samo onih BOŠNJAKA koji idu slušati Cece,Brene....
Champions League Winners 2012
- SteveHeighway
- Kontakt:
Istina,takvi su najgori,ovi su mila majka,a upravo ovi sto moralisu oko ovog teferica prvi idu na koncerte Brene,cece DJ.krmka i ostalih primitivaca.BluesForever je napisao/la:Ne lupajte,stidite se svog naroda svoje tradicije i historije,kolo se je od davnina u BiH igralo šta lupate,ja se stidim samo onih BOŠNJAKA koji idu slušati Cece,Brene....
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 12 gostiju.