Film - najbolji režiseri
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Film - najprecijenjeniji svih vremena
Interstellar je još uvijek zelen da bi ga ocjenjivali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Film još nije ni izašao na dvd a da bude najprecjenjeniji svih vremena.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
U pravu ste, mozda je jos uvijek rano tvrditi da je najprecjenjeniji. Jos uvijek igra u kinima, jos uvijek punom parom radi marketing. Valja vratiti onih 160 miliona+ koje su ulozili, a da bi to ostvarili potrebno je uloziti sve napore, pa i one nekonvencionalne o kojima se ne prica mnogo. Zbog toga treba malo pricekati da vidimo koje ce mjesto taj film zauzeti. Ovo sto sada gledamo, ove ocjene na popularnim filmskim stranicama i slicno, nisu uopste realne.
Calcio aka Albert Eistein ima od mene maksimalan broj bodova za kantu godine kad bude izbor. Kakav naporan lik jbt. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ocjene najvecih scvjetskih kriticara nisu realne. Njegova jestmessilla je napisao/la:Calcio aka Albert Eistein ima od mene maksimalan broj bodova za kantu godine kad bude izbor. Kakav naporan lik jbt.

Manje logike ima u njegovim postovima nego u potezima Safeta Susica.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- calcio
- Kontakt:
Messilla & Otelo, aka naivne zrtve marketinga, tipicni fan boys-i koji licno shvataju svaku kritiku njegovog omiljenog rezisera, to jest bozanstva.
A jel to placanje kriticarima, posto imam osjecaj da ciljas na to, ulazi u onih 160mil ili ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
calcio je napisao/la:Valja vratiti onih 160 miliona+ koje su ulozili
Fino vraca..Box office
Domestic: $186,666,000 + Foreign: $484,700,000 = Worldwide: $671,366,000
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Consigliere
- Kontakt:
Sto ne bi vrac'o kad je filmcina... Sjeti se samo ko je harao bo: Twillight, Hunger Games, Potter i slicna sranja.... Ovdje barem ljudi gledaju nesto kvalitetnoRaul_64 je napisao/la:
Fino vraca..

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Podmitio Nolan sve svjetske naucnike i kriticare, samo izgleda calcia nije uspio. 
@Otelo, ubi nas marketing i propaganda, sta je reci?

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma vjerovatno je njemu Susic platio pa mu ne trebaju paremessilla je napisao/la:Podmitio Nolan sve svjetske naucnike i kriticare, samo izgleda calcia nije uspio.

@consigiliera Potter je i vise nego odlicna sedmologija. Makar za sve fanove zanra i za 352348753894678354 stepenica bolji od Sumraka i Hunger Gamesa.
Naravno, samo za Pottera trebas i procitati knjige da bi mogao relativno uzivati u filmu.
- Consigliere
- Kontakt:
Potter je imao svojih momenata: npr. Zatvorenik Azkabana je filmcina, ali jasno je ko je bila publika koja mu je zgrtala lovu. Mislim, meni je to OK, nek ljudi zaradjuju, ali ipak draze mi je da Interstellar pohara bo, nego neka djecija zayebancija.Otelo je napisao/la:
@consigiliera Potter je i vise nego odlicna sedmologija. Makar za sve fanove zanra i za 352348753894678354 stepenica bolji od Sumraka i Hunger Gamesa.
Naravno, samo za Pottera trebas i procitati knjige da bi mogao relativno uzivati u filmu.
Pa ne mogu svi biti Paranormal Activity, uložiš dvije prosječne plate fizikalca u film, zaradiš 200 milionacalcio je napisao/la:Valja vratiti onih 160 miliona+ koje su ulozili, a da bi to ostvarili potrebno je uloziti sve napore, pa i one nekonvencionalne o kojima se ne prica mnogo.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nemoj mi Pottera dirat!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Cuj HP sranje...nemoj da se moramo svađat
Istina da filmovi nisu ni blizu razine knjiga,ali svejedno je to jako dobra sedmologija (ili kako god se već kaže)...deset stepenica ispred Igara gladi i jedno 20 ispred Sumraka.I ne opada kvaliteta kako se redaju nastavci.

Istina da filmovi nisu ni blizu razine knjiga,ali svejedno je to jako dobra sedmologija (ili kako god se već kaže)...deset stepenica ispred Igara gladi i jedno 20 ispred Sumraka.I ne opada kvaliteta kako se redaju nastavci.
Calcio je mislim u Tattinoj propagadnoj bojni.Ubio se čovjek tamo da pokusa sprat ljagu sa kriminalčine.Otelo je napisao/la:Ma vjerovatno je njemu Susic platio pa mu ne trebaju paremessilla je napisao/la:Podmitio Nolan sve svjetske naucnike i kriticare, samo izgleda calcia nije uspio.
@Otelo, ubi nas marketing i propaganda, sta je reci?![]()
Ma dosta je i tesko porediti sve. Potter je tu od 97/2001 i svaki filmom i knjigom se je hype dizao jos veci jer se je sirila publika. Svijet postajao kompeksniji a filmovi i knjige kvalitetnije.Consigliere je napisao/la:Potter je imao svojih momenata: npr. Zatvorenik Azkabana je filmcina, ali jasno je ko je bila publika koja mu je zgrtala lovu. Mislim, meni je to OK, nek ljudi zaradjuju, ali ipak draze mi je da Interstellar pohara bo, nego neka djecija zayebancija.Otelo je napisao/la:
Vrhunska sedmologija dok je i meni drago da je Interstellar uvako uspio jer je kvaliteta. Naravno, tu je i marketing odradio svoje.
Na kraju, moras priznati da za HP: Deathy Hallows Part II nije trebao marketing nego da se samo objavi datum premijere.
Fandoms

- Consigliere
- Kontakt:
O tome ti i govorim.... Mogao je biti crn ekran dva sata ponovo bi zgrnuo lovu, upravo radi miliona fanova. Kada jedan stand alone film kao sto je Interstellar razvali bo, tu ipak mora biti nesto da stima.Otelo je napisao/la: Na kraju, moras priznati da za HP: Deathy Hallows Part II nije trebao marketing nego da se samo objavi datum premijere.
Fandoms
Bas gledam, Zatvorenik Azkabana, koji je meni ubjedljivo najbolji HP, zaradio najmanje na bo...

Zadnja izmjena: Consigliere, dana/u 03 feb 2015, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
- BluesForever
- Kontakt:
Nisam pregledao ni jedan dio Pottera. 

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Nisam gledao ni Potera, ni Sumrak, a Boga mi ni Igre gladi 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Kontakt:
BluesForever je napisao/la:Nisam pregledao ni jedan dio Pottera.
Virtu4l je napisao/la:Nisam gledao ni Potera, ni Sumrak, a Boga mi ni Igre gladi
Mislio sam da sam ja jedini koji ih nije gledao....

To je valjda ono, ako propustis prvi dio nemas volje da gledas ni nastavke.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 7 gostiju.