tu se slazem ako mislis ozbiljnoBaader je napisao/la:Dalje sa tom prevarom od Uniteda.
Joseba Larrañaga novinar COPEa
Real Madrid came in and asked for a price for De Gea, in return, Ed Woodward responded with: "How much for Sergio Ramos?"
Ed

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
tu se slazem ako mislis ozbiljnoBaader je napisao/la:Dalje sa tom prevarom od Uniteda.
naravno da jest. to sto se tebi vrte po glavi golovi protiv bayerna i atletica je druga stvar. niti je prosle godine bio bolji od pepea, ove sezone pogotovo.Format je napisao/la:Hah Ramos treci stoper Reala hahahahaha
NIKAD !!!!Ahonen je napisao/la:naravno da jest. to sto se tebi vrte po glavi golovi protiv bayerna i atletica je druga stvar. niti je prosle godine bio bolji od pepea, ove sezone pogotovo.Format je napisao/la:Hah Ramos treci stoper Reala hahahahaha
varane je vec sad bolji od njega i u ovim godinama pet puta inteligentniji i skolovaniji stoper nego sto je ramos ikad bio.
Momak je medju tri najbolja stopera svijeta.Ahonen je napisao/la:ne bi me iznenadilo da dodje. treci stoper po kvaliteti u realu, hoce preveliku platu a real moze fine pare uzeti za njega.
Varane nije jos ni 60% Ramosa,Pepe je opet trenutno slabiji u slabijoj formi. Na svijetu trenutno ja ne znam boljeg stopera.Nane17 je napisao/la:NIKAD !!!!Ahonen je napisao/la:naravno da jest. to sto se tebi vrte po glavi golovi protiv bayerna i atletica je druga stvar. niti je prosle godine bio bolji od pepea, ove sezone pogotovo.Format je napisao/la:Hah Ramos treci stoper Reala hahahahaha
varane je vec sad bolji od njega i u ovim godinama pet puta inteligentniji i skolovaniji stoper nego sto je ramos ikad bio.![]()
Pa, po imenu i reputaciji definitivno jeste.Cartman je napisao/la:Momak je medju tri najbolja stopera svijeta.Ahonen je napisao/la:ne bi me iznenadilo da dodje. treci stoper po kvaliteti u realu, hoce preveliku platu a real moze fine pare uzeti za njega.
Silva Terry PiqueFormat je napisao/la:Ajde recite mi tri bolja stopera na svijetu?
Policeman je napisao/la:Silva Terry PiqueFormat je napisao/la:Ajde recite mi tri bolja stopera na svijetu?
Apsolutno.Ahonen je napisao/la:naravno da jest. to sto se tebi vrte po glavi golovi protiv bayerna i atletica je druga stvar. niti je prosle godine bio bolji od pepea, ove sezone pogotovo.Format je napisao/la:Hah Ramos treci stoper Reala hahahahaha
varane je vec sad bolji od njega i u ovim godinama pet puta inteligentniji i skolovaniji stoper nego sto je ramos ikad bio.
Ove sezone najbolji stoper svijeta.Format je napisao/la:Pique? E jbg.
Pa i ganja, al' ima 50 mil klauzulu tako da će teško biti šta od toga ako Valencia ne odbije spustiti cijenu, jer ne vrijedi tih para. A ovo za Ramosa se Ed malo inati jer ste slali bezobrazno niske ponude za Davida.geoxx je napisao/la:United bi trebao Otamendija zaganjati.
Ne bih vjerovao puno tim pričama, vjerovatno se interesujemo jer ga LVG izuzetno cijeni, ali čisto sumnjam da će biti nešto konkretno od toga. Prevelik je Bastian igrač i legenda da bi ga se Bayern tako olako riješio.Belmin6 je napisao/la:@rio
Koliko ima istine u pricama za Bastiana ? Kažu da je skoro pa naš..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.