RK Čelik

flash
Kontakt:

Re: RK Čelik

Post Postao/la flash » 10 mar 2012, 22:35

legenda reala je napisao/la:Ma mi hoćemo final four, prošli put su nas zajebali i dali Sarajevu , red je da ga sad daju nama, ako prođemo Leotara :P

Legendo mozes pjevati Balasevica i onu red je red....ali finale je u Zenici ;) Nazalost i ja bi volio da je sve posteno ali u ovoj zemlji te to vodi samo u propast.
Nema vise :P

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 10 mar 2012, 22:38

Ma gotova je to stvar vec, samo ako Celik bude imao koliko toliko finansija :roll:
<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2012, 22:40

Ma nema veze, dali ne dali ;)
Nego znam da kad smo prošli put ušli u polufinale, sve bilo u Goraždu final four i samo na kraju dadoše Bosni organizaciju pred stotinjak navijača :P

Isto tako i reprezentacija, kad im zapne mole, dajte da igramo, obećaju i baraž se igra kod vas, sad došla Njemačka i odmah druga priča :lol: :lol:

Ali ako uđemo, vjerovatno će i naši predati prijavu za organizaciju, e sad šta će biti vidjećemo ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2012, 22:46

Kakva je ova Bosna Visoko, da vi mlatnete Zrinjski mi njih u gostima i eto nas u TOP 3 :P
Možemo li ih dobiti u gostima :roll:

A volio bi tu Ligu 6, najjača Bosna se patila kod nas, a ne ostali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 10 mar 2012, 22:48

legenda reala je napisao/la:Kakva je ova Bosna Visoko, da vi mlatnete Zrinjski mi njih u gostima i eto nas u TOP 3 :P
Ja sam uvjeren da ce te ih glat dobiti.Gledao sam vas 2x u Zenici i oba puta ste zube pokazali i odlicno igrali(posebno drugi puta).Naredno kolo ste 90% treci na tabeli a za nastavak ce trebati svasta nesto,mada po kvaliteti sigurno zasluzujete da budete u ligi za prvaka.
Nema vise :P

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 10 mar 2012, 22:50

flash je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Kakva je ova Bosna Visoko, da vi mlatnete Zrinjski mi njih u gostima i eto nas u TOP 3 :P
Ja sam uvjeren da ce te ih glat dobiti.Gledao sam vas 2x u Zenici i oba puta ste zube pokazali i odlicno igrali(posebno drugi puta).Naredno kolo ste 90% treci na tabeli a za nastavak ce trebati svasta nesto,mada po kvaliteti sigurno zasluzujete da budete u ligi za prvaka.
U Visocku Bosnu se vratilo par igraca nisu vise onako losi, eto govori to da su dobili sad Konjuha 6 razlike

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 mar 2012, 22:56

flash je napisao/la:
Ma dobro kod kuće ne bi trebali ni od koga izgubiti ;)
E sad u gostima je problem.
Iako ja mislim da pored kratke klupe tj što nemamo zamjenu za Biljaku pa koji mora sam igrati čitav meč, naš najveći problem je slabiji trener, onaj Kukavica mi nije neki stručnjak, mišljenja sam da bi Savčić sa ovom ekipom imo sigurno mjesto u Ligi za prvaka, dok kod ovog psihički padaju igrači ko od šale ;)
I loš priszup protiv slabijih protivnika, protiv jačih igramo sjajno na strani.
Podbacili smo protiv Gračanice i Dervente ,slabo prvo poluvrijeme i u drugom se vadimo i to nas na kraju može koštati u konačnom plasmanu ;)

Do kraja,bi trebali sve dobiti Bosna V ne znam kakva je, i pričate o toj jakoj Vogošći od koje možda izgubimo .
Ovo ostalo bi trebali dobiti ;)

sveznadar
Kontakt:

Post Postao/la sveznadar » 11 mar 2012, 14:17

legenda reala je napisao/la:
flash je napisao/la:
Ma dobro kod kuće ne bi trebali ni od koga izgubiti ;)
E sad u gostima je problem.
Iako ja mislim da pored kratke klupe tj što nemamo zamjenu za Biljaku pa koji mora sam igrati čitav meč, naš najveći problem je slabiji trener, onaj Kukavica mi nije neki stručnjak, mišljenja sam da bi Savčić sa ovom ekipom imo sigurno mjesto u Ligi za prvaka, dok kod ovog psihički padaju igrači ko od šale ;)
I loš priszup protiv slabijih protivnika, protiv jačih igramo sjajno na strani.
Podbacili smo protiv Gračanice i Dervente ,slabo prvo poluvrijeme i u drugom se vadimo i to nas na kraju može koštati u konačnom plasmanu ;)

Do kraja,bi trebali sve dobiti Bosna V ne znam kakva je, i pričate o toj jakoj Vogošći od koje možda izgubimo .
Ovo ostalo bi trebali dobiti ;)
Ma Legendo do kraja bi četiri prvoplasirane ekipe trebale izgubiti po jednu utakmicu sto bi zadrzalo sadašnji poredak, mislim da Gradaćac ima manje sansi da udje medju prva tri. Pitanje je između Gorazda i Zrinjskog. Gorazde veoma lose počelo polusezonu a po meni najveca greska je neodigravanje pripremnih utakmica sa jacim protivnicima sto se moze pripisati neiskustvu trenera kome je ovo prvi put da samostalno vodi jednu premierligasku ekipu ali nije on kriv nije se on postavio za trenera. Sto se tice Savcica mislim da je idealan za Gorazde ali u kombinaciji sa Dejanovićem i Marčetićem uz malo parica. :roll:
bitno je da Gorazde ulazi u formu, ima kvalitetne igrace ali to treba znati uklopiti, problem moze biti Vogošća i normalno mutne radnje, jer smo se doveli u situaciju da ne odlučujemo sami o svojoj sudbini a to smo mogli rjesiti u tekmi protiv Leotara.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 11 mar 2012, 14:33

Vi iz Čelika samo pričate o namještanju

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 11 mar 2012, 18:08

jbt zivot pa zar su izvuceni parovi za Kup???mozel neko napisat parove???
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 11 mar 2012, 18:12

Leotar-Goražde
Bosna -Čelik
Gradačac-Izviđač
Borac-krivaja

delpy
Kontakt:

Post Postao/la delpy » 12 mar 2012, 01:11

kaca je napisao/la:Vi iz Čelika samo pričate o namještanju
Da ti ono žargonski kažem onda :
Koji'š qrac onda ti ovdje :?:

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 12 mar 2012, 09:37

Da te naučim pameti da se gdje neokliznete pa da imaš još više problema :D
Zadnja izmjena: kaca, dana/u 13 mar 2012, 09:08, ukupno mijenjano 1 put.

tigar
Kontakt:

Post Postao/la tigar » 12 mar 2012, 14:25

Apsolvirano je gostovanje u Maglaju i preskocena je jos jedna prepreka na putu za prve 3 pozicije. Sada docekati ove plemice iz Hercegovine i u direktnom okrsaju izvojevati pobjedu kojom bi im malo bodovno pobjegli. Treba imati u vidu da smo ih i u prvom dijelu sezone pobijedili negdje dole u Capljini ili Ljubuskom(ako se ne varam), doduse oslabljene zbog suspenzije nekoliko igraca, te da bi u slucaju pobjede imali pozitivan skor sa njima u slucaju eventualno istog broja bodova na kraju sezone(ovo pricam ako je rukometno bodovanje analogno onom fudbalskom). Evidentno je da se nekolicina ekipa ukljucila u borbu za prve tri pozicije i bit ce uzbudljivo pratiti tko ce uhvatiti voz za prve tri pozicije (Sloga je tu vec gotovo sigurna)... ;)
I za štandom i kod kuće, Gale pije, Gale loče, Gale majstoreeee, Gale majstoreee...

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 13 mar 2012, 09:11

Sve ispod deset razlike za Čelik bi bila sramota jer sam gledao Zrinski u Goraždu bezveze ekipa.Samo im vrijedi onaj mali na krilu Zadro.

CEVAPI
Kontakt:

Post Postao/la CEVAPI » 13 mar 2012, 12:18

kaca je napisao/la:Sve ispod deset razlike za Čelik bi bila sramota jer sam gledao Zrinski u Goraždu bezveze ekipa.Samo im vrijedi onaj mali na krilu Zadro.
Slažem se! Pa kud ćete dalje kad su oni izgubili u Maglaju i to glat :lol: :lol: Sasrali se ko grlice! Čelik u svakom smislu bolja i ozbiljnija ekipa! Na ovu balavurdiju samo malo izvršiti pritisak i to je to! Joj šta smo im mi uradili u Maglaju hahah... Dokić skoro počeo plakat! A kud je se igralo isti dan kad je bio prekid Velež-Zrinjski,kud tad policija štrajkala u Ze-Do kantonu... Cirkus bio! Prva dva reda jednom nogom na parketu :lol: :lol: Onaj Herceg poblijedio ko krpa jadnik,još kad su vidjeli da nema policije :lol: :lol:

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 13 mar 2012, 16:56

CEVAPI je napisao/la:
kaca je napisao/la:Sve ispod deset razlike za Čelik bi bila sramota jer sam gledao Zrinski u Goraždu bezveze ekipa.Samo im vrijedi onaj mali na krilu Zadro.
Slažem se! Pa kud ćete dalje kad su oni izgubili u Maglaju i to glat :lol: :lol: Sasrali se ko grlice! Čelik u svakom smislu bolja i ozbiljnija ekipa! Na ovu balavurdiju samo malo izvršiti pritisak i to je to! Joj šta smo im mi uradili u Maglaju hahah... Dokić skoro počeo plakat! A kud je se igralo isti dan kad je bio prekid Velež-Zrinjski,kud tad policija štrajkala u Ze-Do kantonu... Cirkus bio! Prva dva reda jednom nogom na parketu :lol: :lol: Onaj Herceg poblijedio ko krpa jadnik,još kad su vidjeli da nema policije :lol: :lol:
pricao mi je drug, koji je prije par godina igrao za KK Celik, kaze kad igras u Bileci protiv Hercegovca, diraju te po glavi dok sjedis na klupi hahahah :lol: nadam se da ce eventualna pobjeda protiv Zrinjskog, biti pa bar 80% ovjera nastupa u ligi 6! fino bi bilo kad bi doslo bar 1500-2000 gledalaca pa i da sa tribina izvrsimo pritisak!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 mar 2012, 11:07

POZIVAMO SVE LJUBITELJE SPORTA, A POSEBNO RUKOMETA NA PRVENSTVENU UTAKMICU 21. KOLA PREMIJER RUKOMETNE LIGE BiH, U PETAK, 16. MARTA U 19.00 SATI: RK ,,Čelik'' – RK ,,Zrinjski'' (Mostar) u Gradskoj areni u Zenici. Ovo je odlučujući meč, ,,biti ili ne biti'' u borbi za sami vrh tabele i za Ligu prvaka, što je najveći uspjeh ovog Kluba u njegovoj više od 60 godina dugoj istoriji.
Žene, penzioneri i djeca imaju besplatan ulaz !
Čelik Zenica 1945

robi
Kontakt:

Post Postao/la robi » 16 mar 2012, 13:41

jel istina da je kadic povrijedjen, da nece igrati, ja sranja ako je tako.............

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 16 mar 2012, 17:29

CEVAPI je napisao/la:

evo nema mjesec dana ste izgubili od zrinjskog u mostaru,za razliku od vas mi smo vas docekali ljudski i tako isto otpratili,a ti se hvalis sa tim sto nije bilo policije,sto ste jednom nogom bili na parketu,i hukali ko seljacine,,e moj covjece kako si ogranicen,a pogledaj na tablici gdje je zrinjski gdje ste vi....dosta o maglaju

nadam se danas dobroj utakmici sa celikom,zrinjski ide gore bez imperativa,odigrati finu utakmicu,vi ste nas dobili na neutralnom terenu u ljubuskom u prvoj polusezoni 32-31,na pocetku sezone cilj je bio ostanak,ovo u kakvoj su situaciji danas zrinjevci je veliko iznenadjenje za sve nas,uglavnoj nadam se dobroj i korektnoj utakmici,neka bolji pobjedi
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.