legenda reala je napisao/la:Ma mi hoćemo final four, prošli put su nas zajebali i dali Sarajevu , red je da ga sad daju nama, ako prođemo Leotara
Legendo mozes pjevati Balasevica i onu red je red....ali finale je u Zenici

legenda reala je napisao/la:Ma mi hoćemo final four, prošli put su nas zajebali i dali Sarajevu , red je da ga sad daju nama, ako prođemo Leotara
Ja sam uvjeren da ce te ih glat dobiti.Gledao sam vas 2x u Zenici i oba puta ste zube pokazali i odlicno igrali(posebno drugi puta).Naredno kolo ste 90% treci na tabeli a za nastavak ce trebati svasta nesto,mada po kvaliteti sigurno zasluzujete da budete u ligi za prvaka.legenda reala je napisao/la:Kakva je ova Bosna Visoko, da vi mlatnete Zrinjski mi njih u gostima i eto nas u TOP 3![]()
Možemo li ih dobiti u gostima
U Visocku Bosnu se vratilo par igraca nisu vise onako losi, eto govori to da su dobili sad Konjuha 6 razlikeflash je napisao/la:Ja sam uvjeren da ce te ih glat dobiti.Gledao sam vas 2x u Zenici i oba puta ste zube pokazali i odlicno igrali(posebno drugi puta).Naredno kolo ste 90% treci na tabeli a za nastavak ce trebati svasta nesto,mada po kvaliteti sigurno zasluzujete da budete u ligi za prvaka.legenda reala je napisao/la:Kakva je ova Bosna Visoko, da vi mlatnete Zrinjski mi njih u gostima i eto nas u TOP 3![]()
Ma dobro kod kuće ne bi trebali ni od koga izgubitiflash je napisao/la:Ja sam uvjeren da ce te ih glat dobiti.Gledao sam vas 2x u Zenici i oba puta ste zube pokazali i odlicno igrali(posebno drugi puta).Naredno kolo ste 90% treci na tabeli a za nastavak ce trebati svasta nesto,mada po kvaliteti sigurno zasluzujete da budete u ligi za prvaka.legenda reala je napisao/la:Kakva je ova Bosna Visoko, da vi mlatnete Zrinjski mi njih u gostima i eto nas u TOP 3![]()
Ma Legendo do kraja bi četiri prvoplasirane ekipe trebale izgubiti po jednu utakmicu sto bi zadrzalo sadašnji poredak, mislim da Gradaćac ima manje sansi da udje medju prva tri. Pitanje je između Gorazda i Zrinjskog. Gorazde veoma lose počelo polusezonu a po meni najveca greska je neodigravanje pripremnih utakmica sa jacim protivnicima sto se moze pripisati neiskustvu trenera kome je ovo prvi put da samostalno vodi jednu premierligasku ekipu ali nije on kriv nije se on postavio za trenera. Sto se tice Savcica mislim da je idealan za Gorazde ali u kombinaciji sa Dejanovićem i Marčetićem uz malo parica.legenda reala je napisao/la:Ma dobro kod kuće ne bi trebali ni od koga izgubitiflash je napisao/la:Ja sam uvjeren da ce te ih glat dobiti.Gledao sam vas 2x u Zenici i oba puta ste zube pokazali i odlicno igrali(posebno drugi puta).Naredno kolo ste 90% treci na tabeli a za nastavak ce trebati svasta nesto,mada po kvaliteti sigurno zasluzujete da budete u ligi za prvaka.legenda reala je napisao/la:Kakva je ova Bosna Visoko, da vi mlatnete Zrinjski mi njih u gostima i eto nas u TOP 3![]()
Možemo li ih dobiti u gostima![]()
E sad u gostima je problem.
Iako ja mislim da pored kratke klupe tj što nemamo zamjenu za Biljaku pa koji mora sam igrati čitav meč, naš najveći problem je slabiji trener, onaj Kukavica mi nije neki stručnjak, mišljenja sam da bi Savčić sa ovom ekipom imo sigurno mjesto u Ligi za prvaka, dok kod ovog psihički padaju igrači ko od šale![]()
I loš priszup protiv slabijih protivnika, protiv jačih igramo sjajno na strani.
Podbacili smo protiv Gračanice i Dervente ,slabo prvo poluvrijeme i u drugom se vadimo i to nas na kraju može koštati u konačnom plasmanu![]()
Do kraja,bi trebali sve dobiti Bosna V ne znam kakva je, i pričate o toj jakoj Vogošći od koje možda izgubimo .
Ovo ostalo bi trebali dobiti
Da ti ono žargonski kažem onda :kaca je napisao/la:Vi iz Čelika samo pričate o namještanju
Slažem se! Pa kud ćete dalje kad su oni izgubili u Maglaju i to glatkaca je napisao/la:Sve ispod deset razlike za Čelik bi bila sramota jer sam gledao Zrinski u Goraždu bezveze ekipa.Samo im vrijedi onaj mali na krilu Zadro.
pricao mi je drug, koji je prije par godina igrao za KK Celik, kaze kad igras u Bileci protiv Hercegovca, diraju te po glavi dok sjedis na klupi hahahahCEVAPI je napisao/la:Slažem se! Pa kud ćete dalje kad su oni izgubili u Maglaju i to glatkaca je napisao/la:Sve ispod deset razlike za Čelik bi bila sramota jer sam gledao Zrinski u Goraždu bezveze ekipa.Samo im vrijedi onaj mali na krilu Zadro.![]()
Sasrali se ko grlice! Čelik u svakom smislu bolja i ozbiljnija ekipa! Na ovu balavurdiju samo malo izvršiti pritisak i to je to! Joj šta smo im mi uradili u Maglaju hahah... Dokić skoro počeo plakat! A kud je se igralo isti dan kad je bio prekid Velež-Zrinjski,kud tad policija štrajkala u Ze-Do kantonu... Cirkus bio! Prva dva reda jednom nogom na parketu
![]()
Onaj Herceg poblijedio ko krpa jadnik,još kad su vidjeli da nema policije
![]()
CEVAPI je napisao/la:Slažem se! Pa kud ćete dalje kad su oni izgubili u Maglaju i to glatkaca je napisao/la:Sve ispod deset razlike za Čelik bi bila sramota jer sam gledao Zrinski u Goraždu bezveze ekipa.Samo im vrijedi onaj mali na krilu Zadro.![]()
Sasrali se ko grlice! Čelik u svakom smislu bolja i ozbiljnija ekipa! Na ovu balavurdiju samo malo izvršiti pritisak i to je to! Joj šta smo im mi uradili u Maglaju hahah... Dokić skoro počeo plakat! A kud je se igralo isti dan kad je bio prekid Velež-Zrinjski,kud tad policija štrajkala u Ze-Do kantonu... Cirkus bio! Prva dva reda jednom nogom na parketu
![]()
Onaj Herceg poblijedio ko krpa jadnik,još kad su vidjeli da nema policije
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.