Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Idemo vukovi danas !!!!!
Bravo vukovi moji!!!!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Bravo za Vukove!
Bodovi se vrijedno skupljaju i to je bitno. Danas veoma dobro odigrali, ali realizacija i dalje izostaje. Imamo strasnu ekipu i ako nastavimo ovako igrati, Evropa nebi trebala biti problem. Stvarno je steta sto dajemo malo golova, jer ova ekipa ima potencijala da natrpa skoro svakog protivnika. Nadam se da ce Husref uspjeti da rijesi taj problem i da cemo u drugom dijelu sezone odigrati fantasticno.
Bodovi se vrijedno skupljaju i to je bitno. Danas veoma dobro odigrali, ali realizacija i dalje izostaje. Imamo strasnu ekipu i ako nastavimo ovako igrati, Evropa nebi trebala biti problem. Stvarno je steta sto dajemo malo golova, jer ova ekipa ima potencijala da natrpa skoro svakog protivnika. Nadam se da ce Husref uspjeti da rijesi taj problem i da cemo u drugom dijelu sezone odigrati fantasticno.
Husref zna svoj posao i bice lijepa prica koja se zove OLIMPIC -EVROPA,bitno je da se momci trude i da se medjusobno druže i razumeju i tu mora biti uspjeha a i naša uprava ce to vjerovatno nagraditi.Fino je voleti ili simpatisati klub OLIMPIC,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ČESTITKE za danasnju pobjedusuhakrpa je napisao/la:Bravo za Vukove!
NAPOKON DOBRA IGRA BEZ DUGIH LOPTI !!!
Ja sam rekao prosli put da Olimpic ima najbolje igrace u ligi samo treba Husref da postavi to kako treba da se igra fudbal do noge a ne samo duge lopte jel oni imaju takve igrace (Djuric,Salcinovic,Ristic ) koji mogu da drze loptu i koji su dobri tehnicari a pritom su iskusni igraci znaju kad treba ubrzati a kad cuvati loptu. Nadam se da ce Husref i Nijaz spojiti te igrace zajedno jel smo videli danas kako su Djuric i Salcinovic igrali a svi su pricali da Salcinovic ne moze igrati i da igra samo za sebe ali ste danas videli da igra za ekipo.

Ja sam rekao prosli put da Olimpic ima najbolje igrace u ligi samo treba Husref da postavi to kako treba da se igra fudbal do noge a ne samo duge lopte jel oni imaju takve igrace (Djuric,Salcinovic,Ristic ) koji mogu da drze loptu i koji su dobri tehnicari a pritom su iskusni igraci znaju kad treba ubrzati a kad cuvati loptu. Nadam se da ce Husref i Nijaz spojiti te igrace zajedno jel smo videli danas kako su Djuric i Salcinovic igrali a svi su pricali da Salcinovic ne moze igrati i da igra samo za sebe ali ste danas videli da igra za ekipo.

I ja ću dodati BRAVO. Ekipa je odlično odgovorila na bunker gostiju.
-
- Kontakt:
BUNKER ?!!??! Sreća pa sam bio na utakmici.ekran je napisao/la:I ja ću dodati BRAVO. Ekipa je odlično odgovorila na bunker gostiju.
$ ? $ ? ? " " ".
Drago mi je da si bio na utakmici. Očigledno defanzivna igra Slavije, sa pokušajima kontri. Evo sada sam uljepšao riječ "bunker".Sigurdsson je napisao/la:BUNKER ?!!??! Sreća pa sam bio na utakmici.ekran je napisao/la:I ja ću dodati BRAVO. Ekipa je odlično odgovorila na bunker gostiju.
Jebote pa Olimpik ce imati svoj autobus...

- Ekonomista
- Kontakt:
Sinoc vas igrac Lede Muharemovic obecao da ce dati gol zeljeznicar u kupu.Bio je u pratnji Janjosa,Skoru nisam primjetio.
Bordo bijeli!
I to kakav autobus,,,,,,JAKO LIJEP i još puno togazlajson je napisao/la:Jebote pa Olimpik ce imati svoj autobus...![]()
![]()
Kako bolan Škoru nijesi primetio a bio le polulijevo od tebe jarane ,,,,,,,Ekonomista je napisao/la:Sinoc vas igrac Lede Muharemovic obecao da ce dati gol zeljeznicar u kupu.Bio je u pratnji Janjosa,Skoru nisam primjetio.
ja mislim da je 6 KM.Buu je napisao/la:Koliko ce biti kostati ulaznica za kup ?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Evo kako to izgleda na Otoci.
http://img7.imageshack.us/img7/5239/plakatjx.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img7.imageshack.us/img7/5239/plakatjx.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
sretno sutra mada mislim iskreno da vam je poraz zagarantovan..nekako vi protiv zelje skinete gace u 1 min dok protiv nas poginete na terenu..Nas otpad sutra tesko da sta napravi strumfovima mada bih iskreno zelio.Kod vas je dobar igrac onaj Duljevic-mlad,jak na lopti korpulentan,nije ga strah povuci loptu u duel uci,Vidovic isto nije los ostali buranija al bas..Lede,skoro to je bgm proslost Skoro nema kuveta za 10 min Lede stagnira od kako se vratio u BiH.
Hvala za dobre želje i igra se prekosutra.Tabija je napisao/la:sretno sutra mada mislim iskreno da vam je poraz zagarantovan..nekako vi protiv zelje skinete gace u 1 min dok protiv nas poginete na terenu..Nas otpad sutra tesko da sta napravi strumfovima mada bih iskreno zelio.Kod vas je dobar igrac onaj Duljevic-mlad,jak na lopti korpulentan,nije ga strah povuci loptu u duel uci,Vidovic isto nije los ostali buranija al bas..Lede,skoro to je bgm proslost Skoro nema kuveta za 10 min Lede stagnira od kako se vratio u BiH.
Moja prognoza: Olimpic prolazi Želju!Znam da će sada manijaci krenuti sa linčovanjem
ali to je moje skromno razmišljanje.

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Olimpic Sarajevo
Čuj njihov otpad?Šta se ovo dešava u ovom gradu,epidemija neka.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
I ja se nadam prolazu,,,,,,acovic1 je napisao/la:Moja prognoza: Olimpic prolazi Želju!Znam da će sada manijaci krenuti sa linčovanjem![]()
ali to je moje skromno razmišljanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.