Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjana asistencija,bravo.Kad kazem istrosio mislim samo na veceras,u prvom pol.se istrcao ko lud,stvqrno je puno radio,a evo sad i crveni.
ma nije za zutog **** ga,sudija je ko k
Sjajna ass..Al ga zasra sa crvenim..Jbg..Mozda prestorogo,al eto..Steta..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svakako ne bi igrao sljedeću zbog kartona..,, isti qrac....
Jedan faul napravio a dva žuta,....
Jedan faul napravio a dva žuta,....
Nema veze, **** crveni. Ionako je on prerastao ovu ekipu Rome. Ocekujem ga u Chelseu za nekolko dana.
steta za crveni, i izivljavanje nad inventarom 
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Glup crveni, solidno je igrao. Nema se sta zalit, dva ocajna starta i ispravni kartoni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ova bi roma stigla i do 3-3 da ga sudija nije iskljucio, iskljucio bi nekog drugog!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Nije trebao onako startati, posebno ako zna da vec ima zuti. Steta
.
za mene je mec zavrsen,zao mi je Pjane ali ovo nek mu bude pouka za buducnost,sam je kriv zbog ovakvih nepptrebnih startova.Igracina jeste ali veceras je prevelika zelja bila kobna za njega.
ono nije bio drugi zuti,ali eto sudija je tako procjenio i Pjanicu dao drugi zuti odnosno crveni... mada ako Pjanic ode u Chelsea ovo mu nista nece znaciti:)
mire se izgleda zamjerio ovim na rezultati,com , nikad mu assistenciju ne upisu , al' kakva je to assistencija
kapa dole , steta zbog crvenog
odlična partija poništena ovim crvenim, mnogo je odmogao ekipi. ionako mu je dosta trebalo kod zdeneka da upadne u prvu postavu, sad, ako mu daju dvije ili tri utakmice suspenzije, ispade iz prve postave, a i kad se vrati biće na klupi. 
Odlazi Safete.
Romin stil igre je ok,ali veceras nemaju srece.
Ma ko ce biti na klupi. Pretrcao je ovu tekmu, ko pola ekipe zajedno. Maestralni pasovi, sutevi...Na kraju i sjajna asistencija...on je svoju poziciju zacementiraoAeGon099 je napisao/la:odlična partija poništena ovim crvenim, mnogo je odmogao ekipi. ionako mu je dosta trebalo kod zdeneka da upadne u prvu postavu, sad, ako mu daju dvije ili tri utakmice suspenzije, ispade iz prve postave, a i kad se vrati biće na klupi.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Goalgetter
- Kontakt:
1 Utakmica je suspenzije, dobio je 2 zuta.AeGon099 je napisao/la:odlična partija poništena ovim crvenim, mnogo je odmogao ekipi. ionako mu je dosta trebalo kod zdeneka da upadne u prvu postavu, sad, ako mu daju dvije ili tri utakmice suspenzije, ispade iz prve postave, a i kad se vrati biće na klupi.
haj ti to objasni zemanu, znaš i sam koliko ga je držao na klupi i davao mu šanse na kapaljku, sve do utakmice protiv lacija, od tad je postao standardan.Vedad87 je napisao/la:Ma ko ce biti na klupi. Pretrcao je ovu tekmu, ko pola ekipe zajedno. Maestralni pasovi, sutevi...Na kraju i sjajna asistencija...on je svoju poziciju zacementiraoAeGon099 je napisao/la:odlična partija poništena ovim crvenim, mnogo je odmogao ekipi. ionako mu je dosta trebalo kod zdeneka da upadne u prvu postavu, sad, ako mu daju dvije ili tri utakmice suspenzije, ispade iz prve postave, a i kad se vrati biće na klupi.Iako, steta za ovaj karton...
Odlazi Safete.
S ovim se slazem def..Nadam se transferu u neki jaci klub uskoro..milomlat je napisao/la:Nema veze, **** crveni. Ionako je on prerastao ovu ekipu Rome. Ocekujem ga u Chelseu za nekolko dana.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma ko ce biti na klupi. Pretrcao je ovu tekmu, ko pola ekipe zajedno. Maestralni pasovi, sutevi...Na kraju i sjajna asistencija...on je svoju poziciju zacementirao
Iako, steta za ovaj karton...[/quote]
haj ti to objasni zemanu, znaš i sam koliko ga je držao na klupi i davao mu šanse na kapaljku, sve do utakmice protiv lacija, od tad je postao standardan.[/quote]
Ma razumijem ja to druze, ali nece Zeman dva puta istu gresku napraviti, nema sanse...svjestan je i on koliko Pjanke znaci ovoj ekipi...I jedna tekma je suspenzije mislim, jer je dobio dva zuta
haj ti to objasni zemanu, znaš i sam koliko ga je držao na klupi i davao mu šanse na kapaljku, sve do utakmice protiv lacija, od tad je postao standardan.[/quote]
Ma razumijem ja to druze, ali nece Zeman dva puta istu gresku napraviti, nema sanse...svjestan je i on koliko Pjanke znaci ovoj ekipi...I jedna tekma je suspenzije mislim, jer je dobio dva zuta
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Svakako nebi igra sljedecu tekmu i bez onog drugog zutog!!Goalgetter je napisao/la:1 Utakmica je suspenzije, dobio je 2 zuta.AeGon099 je napisao/la:odlična partija poništena ovim crvenim, mnogo je odmogao ekipi. ionako mu je dosta trebalo kod zdeneka da upadne u prvu postavu, sad, ako mu daju dvije ili tri utakmice suspenzije, ispade iz prve postave, a i kad se vrati biće na klupi.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter i 22 gosta.