NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
Kakve je samo gluposti sebi dozvolio Paul George u samo jednoj sezoni 

MVP gluposti ove sezone,a opario se pa pobudalioDonnie Darko je napisao/la:Kakve je samo gluposti sebi dozvolio Paul George u samo jednoj sezoni
Da li bih rekao isto o Tony Parkeru???dema je napisao/la:ako je istina to onda je PG budaletina nevidjena,od svih koje im se nude on nasao od ponajboljeg prijatelja.A ona stas bez mozga ionako.Da treniras cijeli zivot,da mastas o nekoj tituli i onda sve upropastis tako glupo.Raul_64 je napisao/la:Jer je valda Stephanson to rekao "javno" , il sta vec , pa je zasmetalo Turneru.johnnyyK je napisao/la:George yebe Hibbyu curu, a Stephenson i Turner se pobiju....
Ma show
Edit: Naravno da je PG debil. Cuj htjeo platiti abortus striptizeti... Sama recenica je luda.
Warriors Relieve Head Coach Mark Jackson of His Duties | THE OFFICIAL SITE OF THE GOLDEN STATE WARRIORS (via http://ble.ac/teamstream-" onclick="window.open(this.href);return false;) http://teamstre.am/1nlWhYA" onclick="window.open(this.href);return false;
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
utakmica za koji trenutak, nadam se lakoj seriji protiv netsa ali ocekujem tesku, prolaz heata uz dobre partije mirze da bi na kraju sve bilo kako treba i zadovoljavajuce 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LETS GO NETS.LenBias je napisao/la:utakmica za koji trenutak, nadam se lakoj seriji protiv netsa ali ocekujem tesku, prolaz heata uz dobre partije mirze da bi na kraju sve bilo kako treba i zadovoljavajuce

Jel može neko postaviti neki solidan link? Ne mora biti HD. 

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
http://cfltesthd5.moonfruit.com/Krokodil je napisao/la:Jel može neko postaviti neki solidan link? Ne mora biti HD.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jedva cekam da krenu utakmice u onom terminu od pola 4,tad barem na miru gledam utakmicu bez ovih stekanja.
d-will jedno 40 % igrac kakav je nekad bio,ubile su ga povrede
Kad se sjetim njega i onog polovanjka Boozera u Utah-i, kad nas izbacise dvije godine zaredom, kad T-Mac proplaka, jos game 7 u Houstonu uzese, ne mogu reci da mi je zao, iako kao insanu bi mi trebalo biti , jel?Torres_9 je napisao/la:d-will jedno 40 % igrac kakav je nekad bio,ubile su ga povrede
Nije dobro krenulo po Mirzu,dva promasena suta.
Sumnjam da ce imati neku minutazu veceras.
Nadam se da ce pogoditi nesto.
Ali kakav je igrac ovak Allen!
Sumnjam da ce imati neku minutazu veceras.
Nadam se da ce pogoditi nesto.
Ali kakav je igrac ovak Allen!
Bravo Mirza
Thornton
Thornton

LeBron najmajladji do 4 hiljade poena u PO ikad.
Kako KG dominira Judu u svim segmentima

Zadnja minuta je popravila cjelokupni dojam! Inace, ne pamtim losije pol. ! Miami ni na 50% od prosle godine ... ne lice na sebe !
Max Allegri
usko do kraja i onda iso joe preuzima stvar u svoje ruke i vodi netse do pobjede 

hit you with so many rights you gonna beg for a left
Blatche sikiro. Radi ovakvih stvari se i gubi utakmica, promašiš zicer za -2 a onda primiš tricu u tranziciji i to je -7.
#MFFL!
#COYG!
#COYG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.