FK Željezničar (opšte diskusije)
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Pile ne moze pogodit bazen a ne ko dolazi
slomi se levat, to je najsmijesnije..
-
jurisicduska
- Kontakt:
Kakvom ba avazu ja sam napisao prije 7-10 dana. Čak sam u privatnu poruku tvom kolegi napisao ovo čekaj da nađem print skrin.
Nemoj traziti prtscr, znao sam ja za ovo ima 20 dana, nebitno. Samo te pitam znas li ko je sljedeci?jurisicduska je napisao/la:Kakvom ba avazu ja sam napisao prije 7-10 dana. Čak sam u privatnu poruku tvom kolegi napisao ovo čekaj da nađem print skrin.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma jesi bolan postavio prije nego je bilo u novinama ali reci da niko nije znao nego samo ti je smijesno eto taj kome hoces da posaljes print skrin je znao ne trebas dalje.jurisicduska je napisao/la:Kakvom ba avazu ja sam napisao prije 7-10 dana. Čak sam u privatnu poruku tvom kolegi napisao ovo čekaj da nađem print skrin.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Znam više od vas dvojice zajedno, Pileta i superovog lažnog profilm, znao sam i da će izaći u novinama.
http://postimg.org/image/ts2m1hzhp/
http://postimg.org/image/ts2m1hzhp/
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 dec 2015, 14:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Za sve nas koji prate diskusiju,ne vidi se slika 
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Pile, ti da si znao prvi bi potrčao da napises to ...pa trčao si za ljudoždera i pisao kao da dolazi adebayor jbt a da ne potrcis za ibricica 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A gdje sam napisao ja ista za ljudozdera hajd nadji ? Osim kad je krenula prica potvrdio da je dosao.Pantelija je napisao/la:Pile, ti da si znao prvi bi potrčao da napises to ...pa trčao si za ljudoždera i pisao kao da dolazi adebayor jbt a da ne potrcis za ibricica
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 dec 2015, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
- milanribar
- Kontakt:
Zapeo bi u.makjatu na vratima da ufati wi fiPantelija je napisao/la:Pile, ti da si znao prvi bi potrčao da napises to ...pa trčao si za ljudoždera i pisao kao da dolazi adebayor jbt a da ne potrcis za ibricica
Dobro, ja sam samo postavio tebi pitanje znas li ko je sljedeci? Nisi odgovorio.jurisicduska je napisao/la:Znam više od vas dvojice zajedno, Pileta i superovog lažnog profila.
znao sam i da će izaći u novinama.
Znaci da ipak znam vise od tebe. Nebitno.
- milanribar
- Kontakt:
Kad budes javno napisao ime i prezime pa pogodis onda pisi nesto. Corava koka nesto ubode. Ti fol znastm8782 je napisao/la:Dobro, ja sam samo postavio tebi pitanje znas li ko je sljedeci? Nisi odgovorio.jurisicduska je napisao/la:Znam više od vas dvojice zajedno, Pileta i superovog lažnog profila.
znao sam i da će izaći u novinama.
Znaci da ipak znam vise od tebe. Nebitno.
Milane ima li sta na belelgiju ......
-
jurisicduska
- Kontakt:
Na dan kad sam napisao za ibričića uspostavljen je prvi kontakt s njim a vi znate 20 dana, super lažni profil i pile makijato smiješni ste.
Tek sad vidim da petljas i lazes eto ti ajzeje nek ti potvrdi.jurisicduska je napisao/la:Na dan kad sam napisao za ibričića uspostavljen je prvi kontakt s njim a vi znate 20 dana, super lažni profil i pile makijato smiješni ste.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
duska je korektan forumas i 90% bude sto napise i realno je, zivio kralju, pusti suplju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Grijesisi prijatelju. Jako grijesis. Nebitno. Samo sam te pitao znas li ko je sljedeci? Cekam...jurisicduska je napisao/la:Na dan kad sam napisao za ibričića uspostavljen je prvi kontakt s njim a vi znate 20 dana, super lažni profil i pile makijato smiješni ste.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Znam al ne bih tebi rekao za milion. 3 do sad nije dovoljno jel hahahaha
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 10 dec 2015, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

pile zvani "ne psuj ne valja to"
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 10 dec 2015, 14:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
To tojurisicduska je napisao/la:Znam al ne bih tebi rekao za milion. 3 do sad nije dovoljno jel hahahaha
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Noke995 i 30 gostiju.