FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 jun 2015, 22:48

barca_87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
solinas je napisao/la:najgore je sto su ti isti imali koristi od svih mutnih radnji u slobodi,a jebu sad azmira ko budalu,jos za njegove pare..
davud je potpisao pozajmicu na 100 000 km,dao pojedincima u to vrijeme po milju...naravno u slobodu nije stigla nikakva pozajmica..
sad im covjek daje napismeno,u izvjestaju,dje svaka marka,i nevalja...naravno da nevalja,nema vise loja pod bubrege...koja ****
kad smo kod tog kera davuda, stigla je pravosnazna presuda za izvrsenje njegovih potrazivanja u iznosu od cc 450 000 km :( :(
suljo i co ce to isplatiti ,oni vole slobodu toliko da ce oni to duvadu isplatiti ;) ,azmir ne valja pa oni ce to odraditi kao veliki navijaci ,nedo bog da azmir sta posudi slobodi ,ne valja ba azmir kakvi to ,veliiki navijaci ce to vratiti :lolno:
HAHAHAHAHA :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

SULJO VRATI 450K DAVUDU :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 jun 2015, 22:49

nije u redu to što je Azmir rekao, vjerujem da nije mislio, nego da je to rekao u afektu, a da ružno zvuči, zvuči jebga

međutim, sad koje su tamo gluposti pišu, eno, sad Azmir uzima pare od Slobode sebi :bow: čovjek ima milione i uzima od Slobode :rol: koliko će uzet' od Slobode? milijarde možda :urnebes:

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 01 jun 2015, 22:50

NYKnicks Fan je napisao/la:Mnogo glupih osoba i nepismenih na jednom mjestu.

Na statusu tog Sulje Dorića.
sastavila se ekipa zahirovica, sabovica i ostalih ubleha kluba ... dovoljno receno :crazy:

zvucnikK
Kontakt:

Post Postao/la zvucnikK » 01 jun 2015, 22:50

Eno na facebooku Sulje Dorica lik kaze kako je zmir uzeo pare od karti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4000 u prosjeku x 3KM =12.000KM,i eto nek je takvih 10 utakmica bilo,to je 120.000KM...A lik dao od sebe min 5x vise.
ja kakvih pacijenata se okupilo...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 jun 2015, 22:51

FranckRibery je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:Mnogo glupih osoba i nepismenih na jednom mjestu.

Na statusu tog Sulje Dorića.
sastavila se ekipa zahirovica, sabovica i ostalih ubleha kluba ... dovoljno receno :crazy:
Evo citam, i ibretim se.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 01 jun 2015, 22:51

Ma ja nije lijepo kad Azmir kaze nesto, a kad njega pola stadiona protiv Mladosti psuje i kada mu govore da je seljacina to je na mjestu. Samo da bar umru..

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 01 jun 2015, 22:52

tuzlak1987 je napisao/la:E nek se gone svi u PM vise, 1000 sposobnih ljudi sa fakultetom se ne pita nista, a prate i taj Zlaja udaren u mozak. Nabijem i njega na k
udaren si ti u glavu kretenu jedan, kako mozes tako reci za jednog covjeka kojeg oslovljavas "i taj Zlaja", trebas ga gospodinom zvat jer covjek je jedini (mozda zvuci grubo) zasluzio da mu se ustane na spomen imena i sto je uradio za Tuzlu (kao grad) a i za Slobodu, pravi si poluretard kao i vecina ovdje koji samo palamudite i pametujete ko je ko, a nikad u zivotu niste guzicom mrdnuli za dobrobit Slobode, fuj !!

p.s. nije post za skupstinu, azmira ili navijace, post je za ove sto PAMETUJU i svi sve znaju i vrijedjaju ljude koji ne trebaju biti vrijedjani !!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 01 jun 2015, 22:54

e nek su oni uradili nesto za slobodu yebem ti krv da ti yebem HAHAHAHAHA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 jun 2015, 22:54

I da ga otjeraju sad,ko ce od njih isplatit njihovom igracu Zahirovicu 450 000 km ... mutne su ovo igre,ne valja im covjek koji pomaze,a valjaju Zahirovici i slicni njima..daj ti nama ko hebe klub,pedesan je pedesan **** sve ...

:hmmmmm:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 01 jun 2015, 22:55

I mi se ovdje palimo na komentare polupismenih ljudi sa Fb. :damn:

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 01 jun 2015, 22:55

Standardna prica propaliteta i lesinara.
Azmirova 2 kamiona imaju vecu trzisnu vrijednost od Slobode i Sarajeva,prije dolaska Tana i Azmira i on je sad dosao da krade 3 marke od karata :D

Kad vidite da se ovakvim stvarima sluze onda znajte da ste na pravom putu

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 jun 2015, 22:56

solinas je napisao/la:ali zar nema nekakva pravila...ako kao clan skupstine necinis nista za klub,noga ba...skojim pravom se javljaju neki likovi...nevjerovatno. :crazy:
Ja ovo nikako ne razumijem pita se neko o finansiranju i raspravlja o finansiranju ko u tom istom finansiranju ne ucestvuje ni sa markom...Brate ili imas kes i igras ili se poklopis usima i sutis...
& $ ?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 01 jun 2015, 22:57

Ko je pritiv azmira ,protiv je slobode ,radije bi se vratili u ona crna vremena duvada boga oca
prokosovici away bi bio plafon za slboodu bez azmira i usudjuju se nesto pricati protiv lika
heeej uzima sebi pare hahahhaha ,koji likovi hahhahahah
saka jada para i on da uzima ,ima sta i uzet nema ,kad poplacas sudije ,organizacija utakmica ovo ono jad i cemer od prihoda :urnebes: :urnebes:
azmir uzima pare ,vic godine :rol: :rol: :rol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

zvucnikK
Kontakt:

Post Postao/la zvucnikK » 01 jun 2015, 22:58

klma1 je napisao/la:
solinas je napisao/la:ali zar nema nekakva pravila...ako kao clan skupstine necinis nista za klub,noga ba...skojim pravom se javljaju neki likovi...nevjerovatno. :crazy:
Ja ovo nikako ne razumijem pita se neko o finansiranju i raspravlja o finansiranju ko u tom istom finansiranju ne ucestvuje ni sa markom...Brate ili imas kes i igras ili se poklopis usima i sutis...
morel ulaznica sa utakmica zadnjih 20-30 godina.Ja ulazem ulaznice :D :D :D :D :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 jun 2015, 23:01

zvucnikK je napisao/la:Eno na facebooku Sulje Dorica lik kaze kako je zmir uzeo pare od karti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4000 u prosjeku x 3KM =12.000KM,i eto nek je takvih 10 utakmica bilo,to je 120.000KM...A lik dao od sebe min 5x vise.
ja kakvih pacijenata se okupilo...
ah,da...od sljedece sezone aBd zapad ce da bude 10 KM a sjever 7 KM....taman da isfiltriramo ove vojnike Slobode...ovo ce njima bit preskupo...vole oni Slobodu al cvaja u mjesec dana za klub...kako to :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 01 jun 2015, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 jun 2015, 23:01

klma1 je napisao/la:
to ti je isto sa zenom...ruzna,zapustena,prljava,siromasna,niko je nece,karnu je ponekada,jer ih nijedna nece
onda dodje frajer iz bajke,princ,razumijes,sredi je opere okupa,namirise,obuce,zaljubio se frajer
odjednom se skupi seljadija i kaze,to je moja zena,ja sam nju karo kada ti nisi u planu bio,ona je udata...jbg,neznam kako bi ti objasnio
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 01 jun 2015, 23:03

rekao sam ja vama svega ce bit, i ovo je tek najava sta ce da bude na narednoj skupstini..vjerujem i fizickog obracuna jer ovi samo to razumiju huju i silu i ako ih u srijedu ne doceka veca sila svega ce tu da bude

sto se tice skupstine bilo je blago receno napeto, kako se i ocekivalo i ko sto rekoh ovdje jos nista nije gotovo...borba je tek pocela, Suljo ce mobilizirati sve i svakoga protiv Azmira u ovom gradu..mozda Azmir i nije trebao tako jer nije ga Suljo toliko napao da uzvraca ovoliko, ali razumijem covjeku je pukao film i konacni obracun je poceo..nema izmedju , il s ovamo il si tamo

dobre stvari koje su proizasle od ovog danas su smjena Muharemagica i to da je Azmir pokazao papir da nece traziti pare..to im pobija sve argumente

ovo ostalo , rat je poceo
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 01 jun 2015, 23:04

ziviniceMetropola je napisao/la:**** VAS USTA SVE REDOM JA, SAD VAM I GOSPODIN ZLATAN BEGIC SMETA .. KOJI STE VI LESINARI :!: :!: :!: :!:
kome ti
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 01 jun 2015, 23:07

solinas je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
to ti je isto sa zenom...ruzna,zapustena,prljava,siromasna,niko je nece,karnu je ponekada,jer ih nijedna nece
onda dodje frajer iz bajke,princ,razumijes,sredi je opere okupa,namirise,obuce,zaljubio se frajer
odjednom se skupi seljadija i kaze,to je moja zena,ja sam nju karo kada ti nisi u planu bio,ona je udata...jbg,neznam kako bi ti objasnio
Ma zato sam uvijek za onu pokersku pricu...Hoces da se kockas, stavi pare na sto...Kad stavis pare na sto onda cemo vidjeti na kojem stolu mozes kockati...Sa penzicima ili ozbiljnim igracima...
& $ ?

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 01 jun 2015, 23:10

Nama je do dolaska Vincenta Tana na skupstinama Braco Hadziosmanovic drzao govore pa vi vidite kome je gore bilo.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.