AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Feldmarschall
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Feldmarschall » 02 avg 2017, 13:08

Romagnoli13 je napisao/la:
Nije istina. Neymara kupuje država Katar, ne PSG. To nakaradno pravilo francuskog kriminalca po kome on diktira nekome kako će trošiti vlastite pare svakako treba ukinuti.

Druga stvar, Neymar nema nikakve veze sa Cavanijem. Tako ni njegova prodaja sve i da moraju balansirati knjige. PSG ima dovoljno škarta da namakne te pare bez da prodaje jedinog napadača i nosioca igre.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 02 avg 2017, 13:21

Bonucci ili Biglia ce biti novi kapiten Milana

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2017, 13:25

Feldmarschall je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:
Nije istina. Neymara kupuje država Katar, ne PSG. To nakaradno pravilo francuskog kriminalca po kome on diktira nekome kako će trošiti vlastite pare svakako treba ukinuti.

Druga stvar, Neymar nema nikakve veze sa Cavanijem. Tako ni njegova prodaja sve i da moraju balansirati knjige. PSG ima dovoljno škarta da namakne te pare bez da prodaje jedinog napadača i nosioca igre.
Sa ovim transferom FFP je doživio konačni krah i vjerujem da će to pravilo i ukinuti.Jer ništa dobro se nije desilo otkako je Platini uveo to pravilo, štoviše samo je veći jaz nastao između bogatih i sirotinje.Jer budimo realni ko se to usudi kazniti jedan Real, United ili Barcelonu? Lakše je kazniti tamo neki Bate Borisov recimo nego njih.Ili prividno kazniti PSG i City i ekspresno tu kaznu ukinuti. Jednostavno pravilo je glupo, i nepravedno, jer lakše će jedan Real povećati prihode sa 650 na 700M nego što će neki osrednji evropski klub sa 30M na 31M.

Što se tiče Cavanija, o tome sam pisao jer se navodno spominjao kao moguće pojačanje Milana.Svakako za to su male šanse iz više razloga, jer izgleda da je Costa prvi izbor.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2017, 13:28

nextterrain je napisao/la:Bonucci ili Biglia ce biti novi kapiten Milana
Jedina dva igrača koji imaju autoritet i karizmu jednog vođe.Dosta je više kapitena tipa Montolivo, Zapata, De Sciglio i likova sličnih njima. Bonucci-Biglia-Costa, to je moja želja, u svakoj liniji po jedan borac i igrač koji ne voli gubiti i sve će uraditi za pobjedu.U svakoj liniji po jedan igrač na kojeg će se ostali ugledati. Milanov BBC.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 02 avg 2017, 14:15

rope11 je napisao/la:ne može čak ni u kinu jer im je zatvoren merkato :mrgreen:

jedini problem je što je frajer zapeo za atletico i što ga bukvalno moraš moliti da potpiše pravi ugovor na bar 2 godine, a ne posudbu što mi se u startu ne sviđa, yebem ti igrača kojem moraš klečati na koljenima da ga privoliš da dođe u milan, pa ne tjera ga niko u crotone yebemu mater. :problem:

a ne bih volio da se recimo dođe u situaciju da milan potroši bruku para na njega da bi on onda za godinu dana kmečao kako hoće nazad u atletico, gdje bi bio prinuđen prodati ga ispod cijene jer držati njega nezadovoljnog u timu je ravno katastrofi, kao tempirana bomba koja bi ih sve raznijela.

ali da se isposluje bar dvogodišnji ugovor i da bude maksimalno posvećen klubu, eh tu ne treba ni govoriti kakvo bi pojačanje dobili :bow:
Pa to su novinarska nagadjanja i naše razmišljanje da de igrac moli nesto plus nigdje Costa nije izjavio tako nešto ili neko od strane Milana..Ako ga dovedu ugovor će biti najmanje 3.godine jer na dvije dovesti pa kroz sezonu da ga prodajes ispod svake cijene jer ti može otici za dzabe kroz godinu, mislim da nisu ni naši glupi tako da ako ga atletico bude htio kroz godinu ili on uatletico morat će platiti dobro.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2017, 14:37

Milannews.it: More than 60,000 tickets have been sold for tomorrow's return leg against Craiova. The target is now set at 70,000. :kafa:

Od ove sezone svakog utorka na Facebook-u, Instagramu, Twiteru i Milan TV-u ćemo imati uvid o stanju povrijeđenih igrača.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2017, 14:40

Vincenzo Montella:
"Sutra ocekujem bolju utakmicu od nas i na psihickom i na fizickom planu. Igranje na San Siru je sjajna emocija, ali i velika odgovornost. Navijaci veruju u nas.
Novi kapiten? Videcemo. Sacekacemo neko vreme i odlucicu zajedno sa rukovodstvom kluba.
Andre Silva? Dobro se uklapa. Odlucicu jos da li ce sutra biti u startnoj postavi.
Calhanoglu? Radi sve bolje i bolje. Mora napredovati fizicki, ali poseduje ogroman talenat.
Suso u prvoj postavi? I to cu odluciti sutra. Ne bih smeo rizikovati i u prvu postavu staviti previse igraca koji nisu 100% spremni.
Cutrone? Mnogo je napredovao i verujemo da moze biti koristan za ovaj klub.
Stize li novi napadac? Ne zuri nam se, procenjujemo razne opcije."

Odmjereno kao i uvijek.

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 02 avg 2017, 18:53

MIlan je prodao Crotiatu Crotoneu za 500k€, valjda ima buy back klauzula.

meskalin
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 02 avg 2017, 19:50

Denno je napisao/la:
Romagnoli13 je napisao/la:Ako je istina da UEFA zahtjeva da zarade 110M nakon kupovine Neymara, onda je to najlakše skupiti ako prodaju Di Mariu ili Cavanija u paketu sa dvojicom od tog tria što si naveo. Naravno da je cifra od 40M napisana tek onako, ali sigurno da će biti bliže toj cifri nego nekih 70-80M koje is ti spomenuo. Budimo realni ko će dati više od 20M za problematičnog Auriera ili više od te iste cifre ta Matudia koji će biti free agent narednog ljeta? A ni Lucas ne vrijedi 50-60M već puno manje. PSG će morati da se riješi igrača vrlo brzo i da zaradi 110M, a to neće sigurno zaraditi ako ne prodaju Cavanija ili Di Mariu.Jer recimo Verrattia sigurno neće prodavati. Slažem se ja da u ovo vrijeme ludih cijena Cavani vrijedi 70ak M, ali to PSG neće nikad dobiti zbog situacije kod njih a i ostalim klubovima koji već imaju napadače.Tako da nisu u situaciji da biraju. Međutim sve je to još stvar nagađanja, i ne vrijedi o tome polemisati još uvijek.
Lucas vrijedi 50m bez problema.
Kakvih crnih 50 mil, pa čovjek je ispao skoro iz prvog tima...znaci on i Pastore za 90 mil idu , a realno puno je i 50 dati za obojicu :S

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 02 avg 2017, 20:40

Antonio Donnarumma, Gianluigi Donnarumma, Storari
Calabria, Conti, Gomez, Musacchio, Rodriguez, Zapata,Bonaventura, Calhanoglu, Kessie, Locatelli, Mauri, Montolivo,Borini, Cutrone, Niang, André Silva, Suso.

Nema Bacce, a tu su Suso i Calhanoglu. Cini mi se da nema na Areni prenosa, tako da valja opet ganjat neki prenos preko yt ako bude.

Probable XI vs Craiova (4-3-3): Donnarumma; Conti, Musacchio, Zapata, Ricardo Rodríguez; Kessie, Locatelli, Bonaventura; Suso, Silva, Niang.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Denno
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la Denno » 02 avg 2017, 21:41

meskalin je napisao/la:Kakvih crnih 50 mil, pa čovjek je ispao skoro iz prvog tima...znaci on i Pastore za 90 mil idu , a realno puno je i 50 dati za obojicu :S
Zezaš se valjda.
embrace the chaos

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 02 avg 2017, 21:45

Za prvu utakmicu na twitteru milaneye je bio neki link (ne sjecam se koji) gdje sam gledao utakmicu bez ikakvih smetnji od početka do kraja. Nadam se da će i sada biti.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 02 avg 2017, 23:40

Costu od Milana samo dijeli igračev pristanak da pređe na puni ugovor, jer očito da nikakva posudba ne dolazi u obzir.Mendes aktivno radi na tome, a Milan i Chelsea će se lahko dogovoriti, radi se o cifri između 45M i 50M.

Milan je za samo 48h sati prodao 10k godišnjih ulaznica + one koje su obnovljene i to je već blizu 25k, ako se ovako nastavi do početka sezone će sve rasprodati( cca 45k).

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 02 avg 2017, 23:54

Cutrone sutra počinje protiv Craiove zato što Silva ima manjih problema sa nogom. ( kurje oko)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 avg 2017, 00:14

Neki je sitni problem u pitanju, i bolje da ne pocinje mec ako nije 100% spreman.Ne treba nista rizikovati, jer i mali Cutrone je dovoljno dobar za ove Rumune.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 avg 2017, 00:23

e nabijem te silva, taman kontam da konačno zaigra od prve minute i on se povrijedi kuknjava

a dobro bi mu došao jedan gol da se malo oslobodi.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 03 avg 2017, 03:17

Huarong will be announced as foreign investor for A.C. Milan, September 30th will be the date for Milan China to start Partnership with Multiple Chinese firms.

Ako je ovo istina, onda ne treba čuditi ako Milan u skorijoj budućnosti napravi jedan transfer sličan ovom Neymara u PSG.Jer ovo je kompanija koja je praktički u vlasništvu države Kine i pričamo o desetinama milijardi dolara.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 avg 2017, 08:39

Ima li na nekom talijanskom kanalu vcrs tekma?

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 03 avg 2017, 09:17

Costa za 40-50 miliona vam je super pojacanje. Dokazan igrajujuci u dvje potpune razlicite lige. Pitanje je samo njegov voljni moment. LIk na pola sezone vec trazi sebi drugi angazman, pa se predomisl. Plus je brazilac. Mentalitet se ne moze mijenjati. Ali medju 5-6 najboljih cistih 9-ki trenutno. S njim biste bili kompletni, i ako ne ove, onda slijedece sezone sigurno mozete ozbiljno ugroziti Juve

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 03 avg 2017, 09:25

ronaldo99 je napisao/la:Ima li na nekom talijanskom kanalu vcrs tekma?
canale 5, kanal mediaseta

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: celikmilan i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []