Sve je na nasoj strani,a polufinale kupa necu ni pikati,jer ako to budem pikao nema vas narednih 100 godina.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Neznanje je blagoslovsamosarajvo je napisao/la:tek ste tu donjiDona je napisao/la:@sabinho
Ja tebe ne vrijedam nemoj ni ti mene.
Kazes posljednih 5 godina zar se tako gledaju uspjesi nekog kluba.Gledaj kroz cijelu historiju ili pricamo samo o posljednim godinama.
Nemoj tjerat mlin na svoju stranu kako ti odgovara.
Pa govorim o zadnjih pet godina,jer svi znamo da se od stare slave ne zivi.Moje vrijedjanje je odgovor na tvj cinizam.Sta ces uopste na ovoj temi,zalazis ovdje da provociras! Na ovoj temi mi-navijaci FK Sarajevo iznosimo svoja misljenja i komentarisemo dogadjaje unutar kluba,i zasto si ti dosao da odgovaras meni na moj post i to onako cinicno?Dona je napisao/la:@sabinho
Kazes posljednih 5 godina zar se tako gledaju uspjesi nekog kluba.Gledaj kroz cijelu historiju ili pricamo samo o posljednim godinama.
Ne bih ulazio u vasu raspravu, samo da pitam gdje pise ovo "pravilo" koje si naveo..Sabinho je napisao/la:Pa govorim o zadnjih pet godina,jer svi znamo da se od stare slave ne zivi.Moje vrijedjanje je odgovor na tvj cinizam.Sta ces uopste na ovoj temi,zalazis ovdje da provociras! Na ovoj temi mi-navijaci FK Sarajevo iznosimo svoja misljenja i komentarisemo dogadjaje unutar kluba,i zasto si ti dosao da odgovaras meni na moj post i to onako cinicno?Dona je napisao/la:@sabinho
Daj bolan,ja razumijem izgubiti od Basela,Besiktasa,Sparte visokim rezltatom,ali primati sedmicu od Litexa,pa petardu od Maccabia,biti onako natrpan od Maribora,Levskog,to mi je bas ono cudnobagrcavi je napisao/la:A zaboravlja se Smederevo, Germinal Ekeren...
Pa nije to pravilo,to tako treba da bude.Sta ja sad treba kad udjem na forum,odaberem temu od nekog tima i dodjem tu provocirati jel?champions1921 je napisao/la:Ne bih ulazio u vasu raspravu, samo da pitam gdje pise ovo "pravilo" koje si naveo..Sabinho je napisao/la:Pa govorim o zadnjih pet godina,jer svi znamo da se od stare slave ne zivi.Moje vrijedjanje je odgovor na tvj cinizam.Sta ces uopste na ovoj temi,zalazis ovdje da provociras! Na ovoj temi mi-navijaci FK Sarajevo iznosimo svoja misljenja i komentarisemo dogadjaje unutar kluba,i zasto si ti dosao da odgovaras meni na moj post i to onako cinicno?Dona je napisao/la:@sabinho
Hilmo ne znam jesi li pogledao kako je sve pocelo,ja sam napisao post o utakmici sa Celikom,i donica uleti sa nekakvim ispadima. Ali ok.hilmo je napisao/la:@Sabinho, @dona, @brgrcavi...i ostali, pustite nas tih historijsko - statističkih podataka..Izvolite temu
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2080" onclick="window.open(this.href);return false;
pa tamo upoređujte do sutra ako vam nije dosadno.
Molim VAS
Litex 3. na tabeli redovno igra u grupama,Maccabi isto, Maribor dominira slovenskom ligom, nalupali Panathinaikos ove godine u ligi evrope 3:0, i tako dalje...Sabinho je napisao/la:Daj bolan,ja razumijem izgubiti od Basela,Besiktasa,Sparte visokim rezltatom,ali primati sedmicu od Litexa,pa petardu od Maccabia,biti onako natrpan od Maribora,Levskog,to mi je bas ono cudnobagrcavi je napisao/la:A zaboravlja se Smederevo, Germinal Ekeren...
Procitaj opet svoj post u kojem 60 posto ima Zelje i kako je isti igrao,protiv koga nego o Sarajevu.Pocnes spominjati nas i onda pises da ja imam ispade..Sabinho je napisao/la:Hilmo ne znam jesi li pogledao kako je sve pocelo,ja sam napisao post o utakmici sa Celikom,i donica uleti sa nekakvim ispadima. Ali ok.hilmo je napisao/la:@Sabinho, @dona, @brgrcavi...i ostali, pustite nas tih historijsko - statističkih podataka..Izvolite temu
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2080" onclick="window.open(this.href);return false;
pa tamo upoređujte do sutra ako vam nije dosadno.
Molim VAS
Ma treba ga strogo ignorisat. S trolovima ne mozes drugacije.LFC1892 je napisao/la:Aj lika vise postova ima na temi FKS, nego na temi kluba za koji navija. Tezak pacijent sto jes jes, nadam se da ce uskoro upasti u ove medjusobne sukobe na juznoj tribini i da ce od svoji dobiti degenek da se malo smiri
Ner,ja sam samo htio reci daima nesto pozitivno u nasoj igri,i da ako Bog da kad izadjemo u Evropu na ljeto necemo biti kanta za nabijanje sa ovom igrom!Dona je napisao/la:Ako se drzite pravila i pisete o trolovima zasto ce i jedna recenica o Zelji na temi Sarajeva? Nece vam replicirati navijaci Celika,logicno.
Sami trolujete temu,posebno ti koji prikrivas izgubljene bodove svog kluba uporedujes Zelju koji nema veze s vama.Vi igrali odlucno i popusili,mi igrali slabo a pobjedili,odlika velikih klubova,kontas? Ne sapiraj usta vasih izgubljeni bodova s nasom igrom.
Trazi krivca u svojim igracima,upravi itd.,pa ti nece replicirat niko osim tvojih.
Opet si ispao glup,to ti stvarno prelazi u navikuDona je napisao/la:Naravno da necete biti kanta jer titule necete osvojiti.Opet ce te igrati s nekim amaterima u kupu uefa,pa ces vas izbaciti neko selo Golubovci.
Puno ti usta nas kako izgubimo 4:1 kao da je tvoj klub ispao u grupnoj fazi kupa uefa.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Benjolos, crnehorde, Dave, jurisicduska, mnon46, PeppermintSA, rimljanin90, Rule_hz, Varijantas8 i 89 gostiju.