eh to ce morati potvrditi na CampuDonnie Darko je napisao/la:realno, atletico je jedina ekipa koja je zasluzila titulu.barca_87 je napisao/la: realno te dvije ekipe su najvise i zasluzile da osvoje ligu

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
eh to ce morati potvrditi na CampuDonnie Darko je napisao/la:realno, atletico je jedina ekipa koja je zasluzila titulu.barca_87 je napisao/la: realno te dvije ekipe su najvise i zasluzile da osvoje ligu
Da je VV bio nocas na ona dva suta - oba puta bi vadio loptu iz mreze a ne samo jednomlet3 je napisao/la:Znam da ga Arena godinama pljuje, ali meni žao Valdesa....da ovako završi karijeru u Barci
baš tužno.
I kako mi mislimo sa onim klaunom Pintom završiti ovako tešku i neizvjesnu sezonuplus LP gdje nas ocekuju preteške utakmice...a i finale kupa kralja gdje ce Ronaldo opet bušiti klauna.
ma šta ti pisao - Pinto ne vrijedi ni krampona na kopacki jednog Valdesabparena je napisao/la:Da je VV bio nocas na ona dva suta - oba puta bi vadio loptu iz mreze a ne samo jednomlet3 je napisao/la:Znam da ga Arena godinama pljuje, ali meni žao Valdesa....da ovako završi karijeru u Barci
baš tužno.
I kako mi mislimo sa onim klaunom Pintom završiti ovako tešku i neizvjesnu sezonuplus LP gdje nas ocekuju preteške utakmice...a i finale kupa kralja gdje ce Ronaldo opet bušiti klauna.
i nakon toga u golu popravljo stucne. A Pinto je mnogo bolji nego sto se to "vidi". Njega zezaju godine ali vidjecete da je on dorastao golu Barce.
boli mene racku za njega i njegove blesave driblinge i proslogodisnjih 8 primmljenih od 10 suteva u okvir gola. Daj Boze da ozdravi i zanogeta iz kluba i prepusti nekome mladzem i boljem gol. Ja vjerujem da to Pinto do tada moze odlicno da odradi.Saurman je napisao/la:Bparena je i navukao maler na Valdesa.Stalno zvoca o njemu i eto čovjek se pokida.
Sam je kriv sto nece da potpise novi ugovorlet3 je napisao/la:Stigla je i zvanična potvrda. Valdes je potrgao prednji ligament te će uskoro biti operisan. Iako će taj podatak biti poznat tek nakon operativnog zahvata, brojni mediji tvrde da će mu za potpuni oporavak biti potrebno oko šest mjeseci. Dakle, to znači propuštanje preostalog dijela sezone 2013/14, kao i Svjetskog prvenstva u Brazilu. Također, to znači da smo Victora posljednji put gledali u dresu FC Barcelone.
![]()
A, u sebi: To! Brazil!!!let3 je napisao/la:
De Gea: "Velika podrška golmanu kojeg obožavam, poštujem i cijenim. Nadam se da ćeš uskoro biti opet na golu!"
To je to...let3 je napisao/la:Laporta: "Moja želja je da Puyol i Valdes zajedno podignu trofej Lige prvaka u Lisabonu."
Trebali su sinoc odmah angazovati nekoga, prije kraja utakmice, da mogu i pinta zamjeniti po potrebi u istoj. Covjece proslo je 12 sati od povrede naravno da ce dovesti golmana, po pravilima mogu dovesti golmana iz spanske lige samo i UEFA ce vjerovatno istom dati pravo da nastupa u Ligi prvakabarca_87 je napisao/la:ne razumijem tatu i barcu sto ne dovedu sad golmana umjesto valdesa ,ne mozes do kraja sezone ostati samo na pintu al nikako![]()
svaka normalna ekipa bi dovela novog golmana poslije ovakve povrede svog najboljeg golmana
da ne bude ko i na ljeto "nase pojacanje je puyol ,ne treba nam novi stoper" ,pa se kasnije vjerujem pokajao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.