FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 27 mar 2014, 00:34

Donnie Darko je napisao/la:
barca_87 je napisao/la: realno te dvije ekipe su najvise i zasluzile da osvoje ligu
realno, atletico je jedina ekipa koja je zasluzila titulu.
eh to ce morati potvrditi na Campu ;) ... ako pobjede, duboko im se nakloniti za ovu sezonu i sportski cestitati.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 mar 2014, 00:43

Ne pisem bas po drugim temama osim Bundeslige a ovo mi je prvi post ovdje,bit cu kratak -cestitke na tituli :)
Uzitak je gledati kako pola igraca iz vase akademije GODINAMA ruga preplacene madridiste.Nadam se da cete im ga i u kupu zabiti :lol:

Zivjela Katalonija i nadam se da cete nam se vi suprostaviti u Lisabonu.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2014, 00:46

Znam da ga Arena godinama pljuje, ali meni žao Valdesa :( ....da ovako završi karijeru u Barci :( baš tužno.

I kako mi mislimo sa onim klaunom Pintom završiti ovako tešku i neizvjesnu sezonu :shock: plus LP gdje nas ocekuju preteške utakmice...a i finale kupa kralja gdje ce Ronaldo opet bušiti klauna.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2014, 00:50

let3 je napisao/la:Znam da ga Arena godinama pljuje, ali meni žao Valdesa :( ....da ovako završi karijeru u Barci :( baš tužno.

I kako mi mislimo sa onim klaunom Pintom završiti ovako tešku i neizvjesnu sezonu :shock: plus LP gdje nas ocekuju preteške utakmice...a i finale kupa kralja gdje ce Ronaldo opet bušiti klauna.
Da je VV bio nocas na ona dva suta - oba puta bi vadio loptu iz mreze a ne samo jednom :) i nakon toga u golu popravljo stucne. A Pinto je mnogo bolji nego sto se to "vidi". Njega zezaju godine ali vidjecete da je on dorastao golu Barce.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2014, 00:52

Bojan Krkić: "On je najbolji golman u historiji Barcelone. On je čovjek koji ima ogromno srce. I veoma je snažan, i ponovo će biti najbolji. Velika podrška za Victora!"

De Gea: "Velika podrška golmanu kojeg obožavam, poštujem i cijenim. Nadam se da ćeš uskoro biti opet na golu!"

Deulofeu: "Velika podrška za najboljeg golmana na svijetu! Svi smo uz tebe."

Laporta: "Moja želja je da Puyol i Valdes zajedno podignu trofej Lige prvaka u Lisabonu."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2014, 00:56

bparena je napisao/la:
let3 je napisao/la:Znam da ga Arena godinama pljuje, ali meni žao Valdesa :( ....da ovako završi karijeru u Barci :( baš tužno.

Da je VV bio nocas na ona dva suta - oba puta bi vadio loptu iz mreze a ne samo jednom :) i nakon toga u golu popravljo stucne. A Pinto je mnogo bolji nego sto se to "vidi". Njega zezaju godine ali vidjecete da je on dorastao golu Barce.
ma šta ti pisao - Pinto ne vrijedi ni krampona na kopacki jednog Valdesa ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2014, 00:57

Bparena je i navukao maler na Valdesa.Stalno zvoca o njemu i eto čovjek se pokida.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2014, 01:04

Saurman je napisao/la:Bparena je i navukao maler na Valdesa.Stalno zvoca o njemu i eto čovjek se pokida.
boli mene racku za njega i njegove blesave driblinge i proslogodisnjih 8 primmljenih od 10 suteva u okvir gola. Daj Boze da ozdravi i zanogeta iz kluba i prepusti nekome mladzem i boljem gol. Ja vjerujem da to Pinto do tada moze odlicno da odradi.

Sve do Biskvita treba zahvalnica pa u penziju ili u drugi klub.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 27 mar 2014, 01:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2014, 01:04

Stigla je i zvanična potvrda. Valdes je potrgao prednji ligament te će uskoro biti operisan. Iako će taj podatak biti poznat tek nakon operativnog zahvata, brojni mediji tvrde da će mu za potpuni oporavak biti potrebno oko šest mjeseci. Dakle, to znači propuštanje preostalog dijela sezone 2013/14, kao i Svjetskog prvenstva u Brazilu. Također, to znači da smo Victora posljednji put gledali u dresu FC Barcelone.

:( :(

Guzonja
Kontakt:

Post Postao/la Guzonja » 27 mar 2014, 01:07

let3 je napisao/la:Stigla je i zvanična potvrda. Valdes je potrgao prednji ligament te će uskoro biti operisan. Iako će taj podatak biti poznat tek nakon operativnog zahvata, brojni mediji tvrde da će mu za potpuni oporavak biti potrebno oko šest mjeseci. Dakle, to znači propuštanje preostalog dijela sezone 2013/14, kao i Svjetskog prvenstva u Brazilu. Također, to znači da smo Victora posljednji put gledali u dresu FC Barcelone.

:( :(
Sam je kriv sto nece da potpise novi ugovor :?
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------

by: Glavonja Safet.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 27 mar 2014, 01:10

let3 je napisao/la:
De Gea: "Velika podrška golmanu kojeg obožavam, poštujem i cijenim. Nadam se da ćeš uskoro biti opet na golu!"
A, u sebi: To! Brazil!!! :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 mar 2014, 01:11

Nikad nisam mogao ni zamisliti da ce mi biti ovoliko zao sto Victor Valdes zavrsava karijeru u Barceloni.

Ove sezone po meni licno ubjedljivo najbolji pojedinac, i njemu se mogu zahvalit sto su jos uvijek uopste u igri za titulu. Vjerovatno najbolji golman na svijetu u ovoj sezoni. Sta je sve odbranio to nije humano. Pa jbt sunce kad skontas da je ovakva odbrana primila samo 25 golova.

Steta sto na vrhuncu karijere propusta Svjetsko.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 27 mar 2014, 01:14

To je bas steta za SP. Nisam ga gotivio u Barci ali ovo sto mu se desilo ni najvecem dusmaninu ne bih pozeljeo. Da hoce biti fit za SP ako ikako moze. :(

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2014, 01:17

Veoma sam skeptican po pitanju Pinta, naglašavam veoma.
Taj klaun je sve osim ozbiljnog golmana....a ušli smo u odlucujucu fazu prvenstva i završnicu LP :?

Valdes je out najmanje 6 mjeseci, a neki pišu i do januara :o :(

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 27 mar 2014, 01:22

Koliko bodova je Barcelona izgubila prilikom prvog Pintovog mandata ove sezone?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 27 mar 2014, 01:33

Ubjedljivo najbolji golman kluba ikad, teško će ga biti zamijeniti i na terenu i u svlačionici. Stvarno šteta što ide jer je mogao postati apsolutni rekorder po broju nastupa i osvojenih trofeja. Dva kapitena su haman već otišla. :|

@Donnie Izgubili su protiv Athletica samo.
Don't hate what you don't understand.

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: FC Barcelona

Post Postao/la Cautinho » 27 mar 2014, 05:37

Baš mi je zao Valdesa.Kao prvo,ovakav kraj nije zaslužio nakon svega,ako to već jest kraj.Ne znam tko će kupiti golmana koji je ozlijeđen pa haman godinu dana.Ovo mu se jednostavno nije smjelo dogoditi.Valdesa pamtim otkad znam za Barcu,on je uvijek bio na golu i uvijek je radio svoj posao,sto znaci da ne bio uspio tolike godine biti na golu Barce da nije dobar golman.Ali eto,dosao je kraj,nadam se sto brzem oporavku,i sretno ti Victore u nastavku karijere.

Koliko god mi je zao ove povrede,tako mi je nesto drago kako Sevilla uradi posao protiv Madrida,i dobi ih uredno.
Prizeljkivao sam se i nadao tome,a vidim da su me poslusali.
Atletico je sad prva momčad,stvari su se zaista brzo promjenile,sad moramo navijati protiv Atletica :mrgreen:
Keep walking.

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 27 mar 2014, 08:17

let3 je napisao/la:Laporta: "Moja želja je da Puyol i Valdes zajedno podignu trofej Lige prvaka u Lisabonu."
To je to...

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 27 mar 2014, 09:11

ne razumijem tatu i barcu sto ne dovedu sad golmana umjesto valdesa ,ne mozes do kraja sezone ostati samo na pintu al nikako :roll:

svaka normalna ekipa bi dovela novog golmana poslije ovakve povrede svog najboljeg golmana

da ne bude ko i na ljeto "nase pojacanje je puyol ,ne treba nam novi stoper" ,pa se kasnije vjerujem pokajao
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 27 mar 2014, 10:17

barca_87 je napisao/la:ne razumijem tatu i barcu sto ne dovedu sad golmana umjesto valdesa ,ne mozes do kraja sezone ostati samo na pintu al nikako :roll:

svaka normalna ekipa bi dovela novog golmana poslije ovakve povrede svog najboljeg golmana

da ne bude ko i na ljeto "nase pojacanje je puyol ,ne treba nam novi stoper" ,pa se kasnije vjerujem pokajao
Trebali su sinoc odmah angazovati nekoga, prije kraja utakmice, da mogu i pinta zamjeniti po potrebi u istoj. Covjece proslo je 12 sati od povrede naravno da ce dovesti golmana, po pravilima mogu dovesti golmana iz spanske lige samo i UEFA ce vjerovatno istom dati pravo da nastupa u Ligi prvaka
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.