FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmir ne smije nista reci, a ovi njemu po fb ebu mater, govore da je seljacina i sta jos ne..
Od davnina je tako, ko gubi ima pravo da se ljuti.....ovo je samo sada eskaliralo....bijeda vidjela da se vise ne moze okoristiti Slobodom i popizdili....jbg. svako popizdi kad gubi
....to za sukobe....pa ta bagra nema pojma ko je Azmir Husic i sta sve covjek moze....hoce bijeda da sjedi u skupstini i da odlucuje
, pa to nema vise ni u crtanim filmovima.
P.S. Azmire qaraj ih u mozak bijedni
. Ne vadi ga
.

P.S. Azmire qaraj ih u mozak bijedni

🔴⚫️
Ljudi zakuha sa zenom zbog foruma i danasnje skupstine
Ja iskreno ocekujem svasta u srijedu jer ti ljudi sto najavljuju neke stvari to bi im bio vrhunac u zivotu i bojim se da ce biti svega nadam se da ce se strasti smiriti do iduce sedmice jer glave su usijane. Ja shvatam i ove sto traze transparentnost al gdje je ta rijec bila zadnjih 20 godina. Zasto niko ne postavi pitanje otkud nama taj dug a sad se nasli pitati.
Azmir takodjer mora da shvati da neke stvari kod nas drukcije funkcionisu i da je to dugotrajan proces ciscenja glodara.
Svakom klubu su bitni navijaci nista nije drukcije ni sa nama al shvatitet ovo da Sloboda nije nastala zbog Stare garde ili bilo koje druge skupine vec obrnuto.
U srijedu predsjednik ce izlagati finansijski izvjestaj i projekat Zlatne karike sto treba biti usvojeno.

Ja iskreno ocekujem svasta u srijedu jer ti ljudi sto najavljuju neke stvari to bi im bio vrhunac u zivotu i bojim se da ce biti svega nadam se da ce se strasti smiriti do iduce sedmice jer glave su usijane. Ja shvatam i ove sto traze transparentnost al gdje je ta rijec bila zadnjih 20 godina. Zasto niko ne postavi pitanje otkud nama taj dug a sad se nasli pitati.
Azmir takodjer mora da shvati da neke stvari kod nas drukcije funkcionisu i da je to dugotrajan proces ciscenja glodara.
Svakom klubu su bitni navijaci nista nije drukcije ni sa nama al shvatitet ovo da Sloboda nije nastala zbog Stare garde ili bilo koje druge skupine vec obrnuto.
U srijedu predsjednik ce izlagati finansijski izvjestaj i projekat Zlatne karike sto treba biti usvojeno.
samo Sloboda
Kemal će nam pogurat papire za istok 

pa upravo zbog ovakvih stvari,barem ja mislim,ovamo ga tapse po ramenu,a iza ledja **** mater...i nije ovo danas prvi put da ovako javno **** azmira,po fcb,pa vidi to azmir,nije covjek iz kamenog dobaultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi smirit, ne poznaju oni drugi nacin pogotov kad ih neko ovako direktno prozove..svega ce tu da se izdesava
da budem iskren malo sam se i ja iznenadio sa dvije stvari, otkud da Azmir napadne Sulju onako agresivno i ako je Suljo cijelu skupstinu bio prilicno pasivan..i otkud Kemal Kurevic hehehe
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Nezgodno mi da ovdje bilo šta stavljam !!!klma1 je napisao/la:A gdje to citas...Bas me zanima sta druga strana u prici govori...Tuzlak04 je napisao/la:Nije dobro ovo što se sukobljavamo sa "starim navijačima2. Daj i vi malo spustite loptu sa podjeebavanjima. Staragarda je nešto natuknuo. Nije ovo dobro. . . .Azmir je još zelen i ne razumije se u neke stvari i daj ne budite i vi djetinjasti . Bojim se da se ovo previše ne zatalasa . Čitam na FB i ne vjerujem ko sve piše i daje podršku kontra Azmira . .
-
- Interni moderator
- Kontakt:
braoduskajurisic je napisao/la:Je l'vi shvatate da je jedini način da upumpa pare u klub u zakonskim okvirima i legalnim tokovima taj kroz te pozajmice ? Ne može ba niko doći i uložiti u gradski klub bez tog, nije privatno vlasništvo klub, znate li da postoji finansijski izvještaj, je l' ima ikakav mozak tu da to objasni tim idiotima, pa bog te šta je njemu kontraargument za azmira, odliv mozgova izgleda kod vas, suljo i 100 poremećenih sistema vrijednosti, de ba uozbiljite se, nek mu neko objasni da je to jedini način da se pare upumpaju u klub i nek mu tu izjavu ovjerenu kopiraju, bezveze lik se ljuti a ne konta da zakonski drugačije nije ni moguće, ne bi niko tako radio da ne mora, hahahaha bože budala

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nije ovjereno, nema pecatastaragarda je napisao/la:braoduskajurisic je napisao/la:Je l'vi shvatate da je jedini način da upumpa pare u klub u zakonskim okvirima i legalnim tokovima taj kroz te pozajmice ? Ne može ba niko doći i uložiti u gradski klub bez tog, nije privatno vlasništvo klub, znate li da postoji finansijski izvještaj, je l' ima ikakav mozak tu da to objasni tim idiotima, pa bog te šta je njemu kontraargument za azmira, odliv mozgova izgleda kod vas, suljo i 100 poremećenih sistema vrijednosti, de ba uozbiljite se, nek mu neko objasni da je to jedini način da se pare upumpaju u klub i nek mu tu izjavu ovjerenu kopiraju, bezveze lik se ljuti a ne konta da zakonski drugačije nije ni moguće, ne bi niko tako radio da ne mora, hahahaha bože budala![]()
..objasnio covjek..plus sto im se Husic p o k e nj a u usta sa PAPIROM da nece od Slobode nikada potrazivati ni marku ukoliko klub ostane gradski i ne predze u neki dd ili u privatne ruke jer bi jedino tada aktivirao svoju pozajmicu....nekima teze cent u glavu nego metar u zicagu,jbt...mada ovo kacenje sa starim navijacima nije dobro al nikako...znaju oni bruku raje i mobilizovat ce je sad....problem je u tome sto oni nece z a j e b a t HUSICA ako se dignu kontra njega nego SLOBODU...i to sve radi svog ega

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a sto se tice navijaca , ovim koji vode je danas objasnjeno sve i ne znam sta vise hoce...ja nikad nisam ni cuo ni vidio Dinu Selimovica, Kusturicu, Gredica, Miju Jelica niti bilo koga da radi ovo sto je Azmir danas svima lijepo fino objasnio, pokazao brojeve, papire...
ako od njih neko nesto smeta poslije ovog ili hoce nesto vise onda nije dobar u glavi- kratko i jasno
a sto se tice ovih drugih, je.e se njih za Slobodom, nek propadne- sad je meta Azmir
uh kako ce 10 i 7 KM pocistit stadion, smao mi zao starih navijaca i normalnih ljudi koji nece moci istrpiti ali smislit ce se nesto i za to
ako od njih neko nesto smeta poslije ovog ili hoce nesto vise onda nije dobar u glavi- kratko i jasno
a sto se tice ovih drugih, je.e se njih za Slobodom, nek propadne- sad je meta Azmir
uh kako ce 10 i 7 KM pocistit stadion, smao mi zao starih navijaca i normalnih ljudi koji nece moci istrpiti ali smislit ce se nesto i za to
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Suljo Doric je rekao da je za 30 godina godisnje bio na oko 30 utakmica,odmah je pretvorio stare dinare u marke,i rekao je da je to 900 utakmica x 10KM za ulaznice,eto kaze pive i cigare ne racuna.Kaze on ulaze 9000KM a Azmir nek ulozi 4 miliona.Kad se to rijesi,on posto je "legenda" hoce pravo da odredjuje.Mislim da ga se treba podrzat.Ipak je cojk dangubio na tribinama,a mogo je ko vecina kjnigu,pa da uci,pa da stekne nesto.
Kad on prosi od Azmira (nedo Bog lijeka) a ne trazi pomoc "od jarana",onda vidis kakva ekipa hoce da rukovodi a nema covjeku 200KM da pozajmi.
Kad on prosi od Azmira (nedo Bog lijeka) a ne trazi pomoc "od jarana",onda vidis kakva ekipa hoce da rukovodi a nema covjeku 200KM da pozajmi.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nema se sta strpit....imat cemo skup tim i to kosta....htjeo se gledat evropski fudbal,leprsav i atraktivan...e pa nema evropskog fudbala za 2,5 eura brate....uostalom,kupis sezonsku i izaci ce te karta opet 5 kerma,ha jaultrasstyle_tz je napisao/la:a sto se tice navijaca , ovim koji vode je danas objasnjeno sve i ne znam sta vise hoce...ja nikad nisam ni cuo ni vidio Dinu Selimovica, Kusturicu, Gredica, Miju Jelica niti bilo koga da radi ovo sto je Azmir danas svima lijepo fino objasnio, pokazao brojeve, papire...
- tuzlak1987
- Kontakt:
zvucnikK je napisao/la:Suljo Doric je rekao da je za 30 godina godisnje bio na oko 30 utakmica,odmah je pretvorio stare dinare u marke,i rekao je da je to 900 utakmica x 10KM za ulaznice,eto kaze pive i cigare ne racuna.Kaze on ulaze 9000KM a Azmir nek ulozi 4 miliona.Kad se to rijesi,on posto je "legenda" hoce pravo da odredjuje.Mislim da ga se treba podrzat.Ipak je cojk dangubio na tribinama,a mogo je ko vecina kjnigu,pa da uci,pa da stekne nesto.
Brate ima jedan lik pored mene, 50 godina prati Slobodu. Pratio je po Srbiji sezdesetih.. Sta cemo sa njega? Nece covjek nista da se pita, hoce da gleda fudbal kao sto je Sloboda igrala u Jugoslaviji.
Svaki navijac je jednak ako plati kartu! Svako radi sa svog zivota sta hoce i ide gdje hoce, nikog Sloboda ne tjera na to i Sloboda ne duguje nikom nista ako nema da pruzi 20 000 KM sada..
-
- Kontakt:
jesam, imas li problem kakav ?? i nisam ja obrisao, nego ja admin obrisao .. sta se vise dizete u nebesa, ima ko spustat, polakoNYKnicks Fan je napisao/la:@tuzlak1987 Yebo ti je sestru maloprije, ali je obrisao post izgleda, pa ako nisi vidio.tuzlak1987 je napisao/la:udaren si ti u glavu kretenu jedan, kako mozes tako reci za jednog covjeka kojeg oslovljavas "i taj Zlaja", trebas ga gospodinom zvat jer covjek je jedini (mozda zvuci grubo) zasluzio da mu se ustane na spomen imena i sto je uradio za Tuzlu (kao grad) a i za Slobodu, pravi si poluretard kao i vecina ovdje koji samo palamudite i pametujete ko je ko, a nikad u zivotu niste guzicom mrdnuli za dobrobit Slobode, fuj !!ziviniceMetropola je napisao/la:E nek se gone svi u PM vise, 1000 sposobnih ljudi sa fakultetom se ne pita nista, a prate i taj Zlaja udaren u mozak. Nabijem i njega na k
p.s. nije post za skupstinu, azmira ili navijace, post je za ove sto PAMETUJU i svi sve znaju i vrijedjaju ljude koji ne trebaju biti vrijedjani !!

Zadnja izmjena: ziviniceMetropola, dana/u 01 jun 2015, 23:57, ukupno mijenjano 1 put.
Samo da se ovo smiri ,i ne dizu daljne tenzije ,pa kakve su ovo gluposti nevjerovatno....
Samo da ne ide dalje ,kako ce se ovo zaboraviti aBd kad dodu pojacanja za koji dan,ali samo da Azmir ustraje !Amin
Samo da ne ide dalje ,kako ce se ovo zaboraviti aBd kad dodu pojacanja za koji dan,ali samo da Azmir ustraje !Amin
+1,tuzlak1987 je napisao/la:zvucnikK je napisao/la:Suljo Doric je rekao da je za 30 godina godisnje bio na oko 30 utakmica,odmah je pretvorio stare dinare u marke,i rekao je da je to 900 utakmica x 10KM za ulaznice,eto kaze pive i cigare ne racuna.Kaze on ulaze 9000KM a Azmir nek ulozi 4 miliona.Kad se to rijesi,on posto je "legenda" hoce pravo da odredjuje.Mislim da ga se treba podrzat.Ipak je cojk dangubio na tribinama,a mogo je ko vecina kjnigu,pa da uci,pa da stekne nesto.
Brate ima jedan lik pored mene, 50 godina prati Slobodu. Pratio je po Srbiji sezdesetih.. Sta cemo sa njega? Nece covjek nista da se pita, hoce da gleda fudbal kao sto je Sloboda igrala u Jugoslaviji.
Svaki navijac je jednak ako plati kartu! Svako radi sa svog zivota sta hoce i ide gdje hoce, nikog Sloboda ne tjera na to i Sloboda ne duguje nikom nista ako nema da pruzi 20 000 KM sada..
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
-
- Interni moderator
- Kontakt:
bilo je jos jedno pisanje od strane predsjednika....kaze...hajde eto da vidimo koliko CLANOVA SKUPSTINE ima recimo tu famoznu i strasnu sezonsku kartu od 80 maraka....imate pravo jednom da pogadjate odgovor..ahahahahahaha
Pa logično, ako si ti jedan od osnivača nav.skupine i dugo godina si bio u tim vodama, valjda svoju pomoć i savjete trebaš tu usmjeriti.tuzlak1987 je napisao/la:zvucnikK je napisao/la:Suljo Doric je rekao da je za 30 godina godisnje bio na oko 30 utakmica,odmah je pretvorio stare dinare u marke,i rekao je da je to 900 utakmica x 10KM za ulaznice,eto kaze pive i cigare ne racuna.Kaze on ulaze 9000KM a Azmir nek ulozi 4 miliona.Kad se to rijesi,on posto je "legenda" hoce pravo da odredjuje.Mislim da ga se treba podrzat.Ipak je cojk dangubio na tribinama,a mogo je ko vecina kjnigu,pa da uci,pa da stekne nesto.
Ne mora značiti da si pametniji i upućeniji o tome kako treba raditi klub, od obrazovanog momka ili magistra, svježeg mozga punog ideja. Džaba je pisati i pričati kad je naš narod još uvijek dobrim dijelom u ex yu sistemu.
staragarda je napisao/la:bilo je jos jedno pisanje od strane predsjednika....kaze...hajde eto da vidimo koliko CLANOVA SKUPSTINE ima recimo tu famoznu i strasnu sezonsku kartu od 80 maraka....imate pravo jednom da pogadjate odgovor..ahahahahahaha

svasta zele da mjenjaju a nista da daju ,nasa seljacka politika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
kako je krenulo,ti ces na gol,skver na stopera,ja u sredinu,a staragarda ce doci kao golgetersssloboda je napisao/la:Samo da se ovo smiri ,i ne dizu daljne tenzije ,pa kakve su ovo gluposti nevjerovatno....
zlajci ce biti sef strucnog staba

"Modra boja,na bijelome platnu,
Ublehe! Ublehe treba ignorirat! Azmir nije levat, smiju mu se sto se covjek ne izrazava kako treba, bas bi volio vidjet i cut njihov nastup na engleskom jeziku. Covjek je sve izlobirao, a hijene ce poput kengura - u skokovima otici iz kluba. Ublehasi koji odjednom nemaju vise utjecaja u klubu bi se kao nesto da pitaju. Ne moze, odrasli su u socijalizmu, a ovo je kapitalizam. Ublehe su sastavljale Vojvodi ekipu - Sloboda ispala iz lige. Ublehe, koje niti slova ne govore protiv bivsih uprava ne razumiju da i dan danas Sloboda vise trosi na to para, nego na sezonu. Ublehe, koje predstavljaju ko lafo gradsku raju, tjeraju svojim seljaklukom s tribine sve one koje nisu iz grada. Pa Sloboda je ponos kantona i za sve navijace kapije Tusnja trebaju biti otvorene. Ublehe spocitavaju Azmiru da je seljak, da nije Tuzlak. Odakle su Sabovic i Zahirovic? Gospodo, ne odgovara vam to sto su igraci punih dzepova otisli na odmor? Hijene, progutat ce vas evropska Sloboda!
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.