Na prvom fulam Bosha dao 14 poena trebo cvajusoxx je napisao/la:
Na drugom fulam ono sto nisam kontao ni igrati Houston - San Antonio 2 ( htio igrat OVER zbroj koseva ) ali dobro je pa sam fulao jos duncana inace bi se pojeo
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Na prvom fulam Bosha dao 14 poena trebo cvajusoxx je napisao/la:
Galatasaray-1461 Trabzon 4+ 2.45
Gent-Anderlecht 4+ 2.70
Norwich-Aston Villa 1 2.25

Mayo zabio 19Warrick je napisao/la:Ja sam zatego` slijedece:
Mayo 20.5 over
Parker 18.5 over
Aldridge 20.5 over
Walker 17.5 over.
Pa sta bude **** ga
Sretno ti da prodjesmerdo21 je napisao/la:Harry ti si jak sa ovim prelazima![]()
ja uplatio ovo arsenal 1/2 ili 2/1 po marku uplatio pa sta budeko fol neki osjecaj imam
![]()
Htio sam pisati za ovaj par ali samo cu mali update napraviti ovdje.Bet live ima ovu utakmicu u super ponudi,kvota 2.00 , a na netu je pala na 1.50 (pinny,bet365 i ostale).Domacini su bez Gamove, Bown i Evdokimove,tacnije trener ih odmara jer ova utakmica nema rezultatski znacaj niti za jedan klub,oba su se plasirali dalje.Ali domacini najavljuju pobjedu,tacnije osvetu za prvi mec koji su izgubile i biti ce motivirane "Igračica Dinama Borisenko potvrdila je da su u toj utakmici ona i suigračice podcijenile protivnika:Livnobet je napisao/la:Evo još jedan listić šta počinje u 16:00h
Dinamo Kazan - SC Schweriner 1 @ 1,70
U prvoj utakmici kad su igrali kvota na Dinamo je bila 1,10 a igrali su u gostima. Nekako su uspili izgubiti tu utakmicu u 5om petu i to im je jedini poraz u ligi prvaka za žene. Ovakva kvota je zbog činjenice da se prividno Schweriner bori s Tomis Constantom za prolaz, ali koliko se ja kužim radi međusobnog omjera Schweriner ide dalje. U skladu s tim mislim da će se Ruskinje osvetiti za jedini poraz. Kvota na Ruskinje pada.
Kod mene radi__Liedson__ je napisao/la:Radi li kod vas klađenje uživo na Wwinu? Kod mene neće evo cijeli dan..
Kod mene kad god otvorim piše The Silverlight plugin has crashed. Zna li neko u čemu je problem?merdo21 je napisao/la:Kod mene radi__Liedson__ je napisao/la:Radi li kod vas klađenje uživo na Wwinu? Kod mene neće evo cijeli dan..
To je do tvog komp.__Liedson__ je napisao/la:Kod mene kad god otvorim piše The Silverlight plugin has crashed. Zna li neko u čemu je problem?merdo21 je napisao/la:Kod mene radi__Liedson__ je napisao/la:Radi li kod vas klađenje uživo na Wwinu? Kod mene neće evo cijeli dan..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.