FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ima fizičke predispozicije Sohe + bar malo mozga u odnosu na ovog.
Smoke Weed Everyday!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAJohny je napisao/la:Steta za Viktora.
Bio je u zivotnoj formi i ponajbolji golman Svijeta posljednjih 12 mjeseci.
Veliki hendikep za Barcu
naprijed rejal
Šta je pogrešno rekao?Sveti je napisao/la:
Ne trebaš u odgovoru (ako si planirao odgovorit') spominjat' prethodne sezone (zadnju pogotovo), jer i sami znamo kakav je bio. Čovjek misli na ovu sezonu, i definitivno se slažem sa njim, ove sezone je sigurno u samom vrhu golmana, top3 - da budem precizniji.
[youtube][/youtube]
Tacnije od trenutka kada je rekao da nece produziti ugovor
Vidi novi smajlica

Iniesta
"Idol mi je Laudrup. Kad vidite kako je taj čovjek igrao fudbal zaboravite na sve ostalo. Nije mi bilo bitno da li je davao golove ili ne, dovoljno je bilo njegovo kretanje na terenu i tehničke sposobnosti da bude spektakularno!"
Vidi novi smajlica

Iniesta
"Idol mi je Laudrup. Kad vidite kako je taj čovjek igrao fudbal zaboravite na sve ostalo. Nije mi bilo bitno da li je davao golove ili ne, dovoljno je bilo njegovo kretanje na terenu i tehničke sposobnosti da bude spektakularno!"
Visca el Barça ! Mes que un club !
Jeste dobar, dapače, odličan. Ali reći da je najbolji na svijetu to je blasfemija, pored živog begovića.
naprijed rejal
Valdes je zadnje dvije sezone branio u životnoj formi, postao broj 1 i kod Brke u selekciji, imao konstantu....i ova ozljeda je ogroman hendikep kojeg nismo svjesni izgleda
jer onaj klaun Pinto nas može odvojiti od igre na sva tri moguca trofeja.

E ne moze biti bolji od Begovica da ga ybes. 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
De ne brukaj se.
Ima da puknes od muke ko krpelj kad Asmir predje u neki veci klub od SC.geoxx je napisao/la:De ne brukaj se.

Bega je medju top 5 golmana Evrope.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Vjeruj mi niko sretniji od mene da se to desi. Međutim , gurati ga sad ispred Valdesa i Neuera koji su giganti ove sezone je glupost. Zapravo, glupost je ijednog drugog golmana gurati ispred ove dvojice.bparena je napisao/la:Ima da puknes od muke ko krpelj kad Asmir predje u neki veci klub od SC.geoxx je napisao/la:De ne brukaj se.![]()
Bega je medju top 5 golmana Evrope.

Sto se tice diskusije u vezi Viktora , svako ko prati Barcelonu zna da je Viktor najjaca karika odbrane koja iz nekog cuda prima minimalan broj golova.
Vadio je ove sezone i krajem prosle , Barcu iz govana.Branio fenomenalno !
Veliki je ovo gubitak , Pinto je solidan golman ali sigurno ni blizu Valdezove klase.Zelja mi je da ostane u klubu jer zasluzuje , to ce se dokazati vec naredne godine kada njegov nasljednik bude primao sijaset ofirnih golova koji su u slucaju Viktora bili okarakterisani kao nesto do tada necuveno.
Vadio je ove sezone i krajem prosle , Barcu iz govana.Branio fenomenalno !
Veliki je ovo gubitak , Pinto je solidan golman ali sigurno ni blizu Valdezove klase.Zelja mi je da ostane u klubu jer zasluzuje , to ce se dokazati vec naredne godine kada njegov nasljednik bude primao sijaset ofirnih golova koji su u slucaju Viktora bili okarakterisani kao nesto do tada necuveno.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Donnie Darko
- Kontakt:
Valdes je ove sezone najbolji golman, realno. Nisam Neura puno gledao, ali on je trenutno u idealnoj situaciji, dok Valdes ove sezone ispred sebe ima mozda i najlosiju odbranu Barcelone u zadnjih x godina. On je jedan od najzasluznijih (po meni licno najzasluzniji pojedinac) sto je Barcelona i dalje u igri za naslov. Sta je sve branio ove sezone, pogotovo do prve povrede, je nadrealno.
I ovo dolazi od nekoga kome je Begovicizam religijsko opredjeljenje.
-
- Kontakt:
Valdes je imao odličnu sezonu ali reći da je najbolji golman je stvarno previše
1. Neuer
2. Courtois
3. Begović/Valdes

1. Neuer
2. Courtois
3. Begović/Valdes

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zašto je previše? Zato što se zove Victor Valdes i što je pravio kiksove prijašnjih sezona?
Ove sezone nije mogao biti bolji.
Ove sezone nije mogao biti bolji.
-
- Kontakt:
Pa slažem se, fenomenalna sezona.
Međutim, najbolji ne može biti jer postoje bolji od njega, pa čak i ove, za njega dosad najbolje sezone.
Međutim, najbolji ne može biti jer postoje bolji od njega, pa čak i ove, za njega dosad najbolje sezone.
Ronaldo - Isco - Bale
UpravoDonnie Darko je napisao/la:Valdes je ove sezone najbolji golman, realno. Nisam Neura puno gledao, ali on je trenutno u idealnoj situaciji, dok Valdes ove sezone ispred sebe ima mozda i najlosiju odbranu Barcelone u zadnjih x godina. On je jedan od najzasluznijih (po meni licno najzasluzniji pojedinac) sto je Barcelona i dalje u igri za naslov. Sta je sve branio ove sezone, pogotovo do prve povrede, je nadrealno.

Godinama je bio kikser , medjutim sazrio je s' vremenom i danas djeluje kao jedan vrhunski golman sa istancanim osobinama.Fenomenalan reflex i pokrivanje prostora , njegovi najjaci aduti.
Curtoise jeste talnetovan i odlican golman ali definitivno nije bolji od Valdeza , Nojer je svakako klasa ali ispred sebe ima stroj kojem vecina ekipa ni sansu ne mogu stvoriti.Porediti Begovica sa Viktorom moze samo nas(ki) mentalitet.
Dakle , niko od fanova Barce nije rekao da je Viktor najbolji golman na Svijetu , ali da ima fenomenalnu sezonu iza sebe to je cinjenica.

Johnny b, how much there is to see
Do neki dan ga svi osudjivali i tjerali a sad najbolji ikada hehe. Kako se raspolozenje mijenja iz kola u kolo.
Xavi prisvoji Don Alfreda Spaniji
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije da nije igro za Spaniju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.