Jabroni je napisao/la: ↑10 apr 2024, 11:48Jel red da vjersku čestitku koristiš kao nisku provokaciju?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑10 apr 2024, 09:01Bajrambarecula svim premierligasima, a posebno jednoj posebnoj vrsti ovdje, hvala vam na praćenju utakmica arsenala skoro istim žarom kao i mi, da vam Allah ukabuli ovo praćenje nas svaka tri dana redovno i podari titule Cityu. Naše titule ne bi preživjeli od muke![]()
ja da ovo napišem, baboedindžeko bi apelovao da mi se nick promjeni u Ratko
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- Marsal
- Kontakt:
HahahahaJabroni je napisao/la: ↑10 apr 2024, 11:48Jel red da vjersku čestitku koristiš kao nisku provokaciju?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑10 apr 2024, 09:01Bajrambarecula svim premierligasima, a posebno jednoj posebnoj vrsti ovdje, hvala vam na praćenju utakmica arsenala skoro istim žarom kao i mi, da vam Allah ukabuli ovo praćenje nas svaka tri dana redovno i podari titule Cityu. Naše titule ne bi preživjeli od muke![]()
ja da ovo napišem, baboedindžeko bi apelovao da mi se nick promjeni u Ratko
Pa to je lik koji ne voli igrače svog tima jer je jedan Jesus, a drugi jednom podržao Jevreje.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nemoj mene pitati, pitaj pola forumasa i pola fudbalskog svijeta. Kad su svi svarili malo cijelu situaciju, pogotovo kad je na vidjelo doslo Nojerovo izbacivanje noge, mnogi si promijenili misljenje.
Ali da dodam samo da sam naknadno vidio Gabrielovo uzimanje lopte u ruke sto je moram priznati totalno bizarno bilo i tehnicki je penal oprosten, tako da nek bude 1:1
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
jesu ti mnogi sad s nama u sobi
Jel se to odjavis da mozes procitat sta sam napisao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
svaki bajram u duhu praznika odblokiram forumaše ili ti ga okrenem drugi obraz
bas pravis amaterske greske
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kad su i skauzeri priznali ne treba dalje 
Edit:
Evo i Bajernovci uvidjaju da je Nojerova noga problem
Edit:
Evo i Bajernovci uvidjaju da je Nojerova noga problem
- JayCatwright
- Kontakt:
Scouseri i gunneri se slazu u jednom
Baboedindzeko je neobrazovani incestni taliban
Baboedindzeko je neobrazovani incestni taliban
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ja se više plašim tebe nego Ratka, sa Ratkom se zna na čemu si
Bajrambarećula svima, da vam klubovi donesu što više radosti u nadolazećim sezonama a što manje nerviranja
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Amin 
Mi nekrajišnici nismo zadrti. Ja istinski vjerujem da ću jednog dana otvoriti forum i pročitati smislen post od brokule.
Nema potrebe da me se bojiš drug, forum je. Nisam evander da dogovaram tuče radi neslaganja. Srećan Bajram tebi i najmilijimababoedindzeko09 je napisao/la: ↑10 apr 2024, 17:41Ja se više plašim tebe nego Ratka, sa Ratkom se zna na čemu si![]()
Zadnja izmjena: Jabroni, dana/u 10 apr 2024, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ili ko Mancini, pošalje ti broj tamo tu tu, birani broj ne postoji 
- JayCatwright
- Kontakt:
Ekipa world class divera
Zanimljiv podatak da je najboljem napadu lige dodijeljeno čak 9 penala, od čega su svih 9 realizirali, nije ni čudo da prvo idu na dive, pa tek onda na postizanje gola.
Akademija dramskih umjetnosti
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Još Bayern nazivaju padavičarima
Ovo je uvježbano sa desnom nogom, kao da ih grč uhvati
Niko ovo od Hawertza nije spominjao, da se desilo na drugoj strani, ispisali bi dvije stranice.
Ovo je uvježbano sa desnom nogom, kao da ih grč uhvati
Niko ovo od Hawertza nije spominjao, da se desilo na drugoj strani, ispisali bi dvije stranice.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Hvala bogu vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.