Safet Sušić - Pape
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
De nek se neki francuz s foruma registruje tamo i u ime svih forumasa napise da suosjecamo s njima..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
Ma samo napisati "Je suis Evian - Bosnia"
Mrsko mi. Samo in reći neka ga zovu "tete de veau", "Safet est un grand entraineur,un grand tete de veau, nous vous soutiendrons, SALUT DE BOSNIE, VIVE LE SAFET, VIVE L'EVIAN !!!"
xD

1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Hahah pa vec pisu da Safet nema pojma, a jos nije ni poceo sa svojim mudrolijama, sta ce tek biti nakon 2-3 mjeseca, ako se uopste zadrzi toliko.SjeverniVjetar je napisao/la:http://forum.croixdesavoiefans.net/safe ... 29-40.html
Navijaci Eviana polako shvataju ko im je dosao za trenera. Na njihovom forumu, ne mogu da skontaju sta prica, sta hoce...
Ne znam je li ko od Jahaca Papekalipse govori Francuski jezik, neka idu da ga brane. Vec su uvjezbali sve nebulozne argumente u odbrani neodbranjivog.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
SjeverniVjetar je napisao/la:http://forum.croixdesavoiefans.net/safe ... 29-40.html
Navijaci Eviana polako shvataju ko im je dosao za trenera. Na njihovom forumu, ne mogu da skontaju sta prica, sta hoce...
Ne znam je li ko od Jahaca Papekalipse govori Francuski jezik, neka idu da ga brane. Vec su uvjezbali sve nebulozne argumente u odbrani neodbranjivog.

Prevedi nam.SjeverniVjetar je napisao/la:http://forum.croixdesavoiefans.net/safe ... 29-40.html

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ostaje on ako bude svjestan da je taraba i pusti pomocnicima da rade njegov posao, a ako bude mislio da zna i stvar uzme u svoje ruke, onda ne ostaje dugo.
P.S. Dok su mu Dzeko i Spahic sastavljali tim, gurali smo nekako. Kasnije nikako. LOLL hahaha
P.S. Dok su mu Dzeko i Spahic sastavljali tim, gurali smo nekako. Kasnije nikako. LOLL hahaha

Ostaje dok pomocnici vode klub, a kad on preuzme bice komedija, jos kad udari sakom od stol i kaze nece mi oni krojiti sastavSamoZeljo je napisao/la:Ostaje on ako bude svjestan da je taraba i pusti pomocnicima da rade njegov posao, a ako bude mislio da zna i stvar uzme u svoje ruke, onda ne ostaje dugo.

Kad pocne da odgadja treninge zbog kise
zapravo ako doceka kisne dane... 

- Goalgetter
- Kontakt:
Baš me zanima šta Pape misli o ovoj grupi za SP, da li bi volio da nas Kipar ili Grčka napadnu; ili on računa da ima 10 utakmica i 30b u igri i da ništa nije izgubljeno hmmm
- Donnie Darko
- Kontakt:
Samo je 24 boda u igri ovaj put 

- Gabon
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:

Samo sto nije...

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Bas sad gledam ovaj Evianov forum sto je neko link dao, pod google translate-om, i nesto mi zapade za oci 
"On Susic, we'll see, but personally it is there or not on this game, I do not see his contribution, the coach is Revelli. Susic is perhaps observation phase, but it seemed particularly absent and unconcerned, perhaps this is his style, if that's the case I n 'do not like, but we'll see"
Ne zna francuski momciluka da je kod nas u narodu taj pogled zvan telecim

"On Susic, we'll see, but personally it is there or not on this game, I do not see his contribution, the coach is Revelli. Susic is perhaps observation phase, but it seemed particularly absent and unconcerned, perhaps this is his style, if that's the case I n 'do not like, but we'll see"
Ne zna francuski momciluka da je kod nas u narodu taj pogled zvan telecim

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
chi3llo je napisao/la:Bas sad gledam ovaj Evianov forum sto je neko link dao, pod google translate-om, i nesto mi zapade za oci
Ne zna francuski momciluka da je kod nas u narodu taj pogled zvan telecim![]()

- Neandertalac
- Kontakt:
Hahaha, kad im se calcio@ i emir79@ natovare. Daj fakat neka nam neko prevodi, ovo bi moglo biti zanimljivoSjeverniVjetar je napisao/la:http://forum.croixdesavoiefans.net/safe ... 29-40.html

Hahaha, samo zamislio a vec placem

Edit: ovaj komentar iznad, hahaha....
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, igrali mu ovj Evian neke pripremne? Zadnju igrali 14.07. i od tada nista. Prvenstvo im pocinje za 2 dana. 

- Neandertalac
- Kontakt:
Oca mi vidjeces kad Pape stane pored klupe i zavrti privjesak a na njemu USB. Kake bajo moj kasete, prevazidjeno je to 

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.