FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 02 jun 2015, 02:04

naravno da je mnogo veca....7 ooo puta 12 84 hiljade godisnje...puta dva 168 000...plus povecana transa...grad za dvije godine nije dao ni 400 000 km..
a gledaj rashoda braco...samo prosle sezone,potrosilo se vise od 1 mil..za pl..
valja to namiriti,i nestvarat nove dugove,prema igracima,dobavljacima...ko ce dt te pare...suljo...kareli...onaj uhljup sto rece na video da grad daje vise od husica...skidam mu kapu za glupost godine..
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 jun 2015, 02:07

Ko je uopste onaj glodar,nesto se koprca mase rukama ko hoce da se udara

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 jun 2015, 03:41

slika

Ne treba mi vise ovaj oklop, volio bih ga pokloniti nekom vjernom i iskrenom Slobodasu i Fukari, ako naravno iko zeli prihvatiti, oklop je za Iphone 5.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

zvucnikK
Kontakt:

Post Postao/la zvucnikK » 02 jun 2015, 08:06

Sinoc kasno na Suljin profil Fule je ostavio poruku " Ja dok sam bio u tamo,i dok sam ja placao,ni marke nisam nikome duzan ostao" pa jos kaze "znao sam,i govorio sam da ce ovako da bude"...ali je izbrisao post :)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 jun 2015, 08:56

Eno Oper nas najdrazi Portal
Jede **** mamu im ****
Kakvi napadi grobari slobode jenem vas u ustaaa

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 jun 2015, 09:03

Evo borcu treba150 man lja na uopste nastupi..nama preko 500 000 Sto je juce i receno..KO CE to platiti...oni jel...sramota Stadt nam SE desava nadam SE dobrom..posle kise je sunce..mora u pm

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 jun 2015, 10:00

CINJENICA JE DA SE MNOGIMA NE SVIDJA NORMALNO FUNKCIONISANJE SLOBODE.
Azmir Husic je odlicno odreagovao, treba javno iznijet sve ko je od njega trazio pare da "kupuje" navijace, da se kao satro po gradu voli Sloboda.

Sto se tuce Sulje Dorica, on je legenda grada, legenda tribine, koji je zivot posvetio Slobodi, ali isto tako ja licno znam da je Suljo Doric dobivao "pomoc" i od predhotnih predjesdnika, i kad i oni prestanu sa tim odma i oni ne valjaju...
On je meni sa onim pozivanjem na utakmice OKK dokazao kolko "voli" Slobodu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 02 jun 2015, 10:09

Mi smo navikli na seljakluk oko kluba pa je sad svima cudno sto Sloboda ovako funkcionise. Pregurat cemo i ovo a kad vidim ko sjedi u skupstini sve mi bude jasno zasto Azmir trazi da se raspuste. Niko marke u klub nije donio osim nesto od Grada sto je doslo i predsjednika samog. Prozivaju koliko je ko kome para dao i slicno. Ko da je to bitno bolan, dajte da udjemo u neke mirne vode a ne strepimo svake sezone sta ce biti od kluba. Ljudi hoce dug da rijese da igramo Europu, al eto ima ovih klosara oko kluba nista im ne valja i ne godi. Glume neki qurac u gradu a svi protiv Slobode rade... Nevjerovatno

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 jun 2015, 10:16

FranckRibery je napisao/la:Mi smo navikli na seljakluk oko kluba pa je sad svima cudno sto Sloboda ovako funkcionise. Pregurat cemo i ovo a kad vidim ko sjedi u skupstini sve mi bude jasno zasto Azmir trazi da se raspuste. Niko marke u klub nije donio osim nesto od Grada sto je doslo i predsjednika samog. Prozivaju koliko je ko kome para dao i slicno. Ko da je to bitno bolan, dajte da udjemo u neke mirne vode a ne strepimo svake sezone sta ce biti od kluba. Ljudi hoce dug da rijese da igramo Europu, al eto ima ovih klosara oko kluba nista im ne valja i ne godi. Glume neki qurac u gradu a svi protiv Slobode rade... Nevjerovatno
A najgore je sto su najveci pljuvaci upravo oni koji su nagovarali i molili Azmira da preuzme Slobodu, i covjek kad je doveo neke stvari u redu, evo rijesio je i taj problem oko njegovih pozajmica i opet ne valja, ne valja zato sto se ne pita Suljo, Mujo, Haso ko ce bit trener, ciji ce sin igrat, problem je sto ti isti vise nemaju koristi od Slobode, sto ti isti ne dobiju po 20-30 karti prije svake utakmice koje utuse.

Cinjenica je da samo neko ovakav, covjek sa parama koji nije iz grada i moze pomoc, a koji opet ima dovoljno velike zivce i velika muda da ne odustane tek tako. Ne znam opet smo mi relativno mala sredina, i nebi me cudilo da covjeku jednostavno pukne film okrene se i cao drugovi, eto vam opstina eto vam legende kluba nek finansiraju klub i nek ga vode.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 02 jun 2015, 10:21

:tokralju:
Zodiac je napisao/la:Ko je uopste onaj glodar,nesto se koprca mase rukama ko hoce da se udara
znam sve ljude po imenu i prezimenu u skupstini ali ovog majmuna nikad nisam vidio. Ko mu dade pravo da dodje uopste na skupstinu ccc :facepalm:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jun 2015, 10:24

Mortus je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:vjerovatno ga je Suljo nešto prozvao, nema na videu jebga, ne bi ni Azmir bez razloga ovako reagovao, iako nije trebao, al' dobro, rekao je da mu je pomogao (nije rekao zašto je ta pomoć i koliko je iznosila), al' da je Sulji kao bilo malo .. šta sad, zbog nečega privatnog, treba preko leđa Slobode? bem ti pamet, imaju l' ti ljudi mozga jebt :roll:
suljo je drzao prije toga vise od 5 minuta govor o tome kako mu nije jasno zasto predsjednik zahtjeva od skupstine njeno raspiustanje. zasto su ljudi koji su u skupstinu izabrani na predhodnoj sjednici sada trebaju biti smjenjeni, kako oni nisu ni zasto krivi i slicno. Trazio je objasnjenje za te stvari, a dotakao se i pozajmice u smislu da su tako radili i Husicevi predhodnici i da Husicu zamjera zasto to nije ranije podijelio sa javnosti, vec se na takav nacin to saznalo i da je zbog toga najvise razocaran. Takodjer je rekao da podrzava Husicev rad, ali da mu jako zamjeri sto nije rekao da je Slobodi dao pozajmicu.
Isto tako je rekao kako je on licno razgovarao sa Husicem i da mu je ovaj rekao koliko je ulozio u Slobodu i putao ga da li moze da podjeli tu informaciju na FB, te da mu je Husic to odobrio.
Ovo je kasnije Husic demantovao i rekao da cifra od 728.000 dolara koja se spominje nije prava cifra, te da je ona mnogo veca ....
mnogo toga sulji nije jasno...i mnogo kritikuje a malo pridonosi napredku kluba osim sto dolazi na utakmice....drzo je ders od par minuta....svasta on nesto hoce da mu se ispostavi...sto od sabovica i zahirovica nije trazio papire i financijske izvjestaje...vjerovatno jer je bila bolja pozajmica...AZMIR HUSIC JE FIIINNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO POJASNIO TO VEZANO ZA POZAJMICU...COVJEK CE JE AKTIVIRATI SAMO AKO SLOBODA PREDZE U PRIVATNE RUKE...NEZNAM STA TU NIJE JASNO I KOME...COVJEK TO I NA PAPIRU DONIJEO...STA TREBA JOS..DA GA KARELI I SULJO J E B U U MOZAK I DA NJIMA NEKE SPECIJALNE PAPIRE DOSTAVLJA....pustite se djecijih fora...ponavljam,u toj miki maus skupstini sjedi bruka dusebriznika i ljubitelja SLOBODE a kojima je puno dat 80 J E B E N I H MARAKA za sezonsku kartu...SAMO IH PISAJ PREDSJEDNICE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 02 jun 2015, 10:27

FranckRibery je napisao/la::tokralju:
Zodiac je napisao/la:Ko je uopste onaj glodar,nesto se koprca mase rukama ko hoce da se udara
znam sve ljude po imenu i prezimenu u skupstini ali ovog majmuna nikad nisam vidio. Ko mu dade pravo da dodje uopste na skupstinu ccc :facepalm:
cuj,ko mu date pravo..pa takvih likova je puna skupstina...da ga pitas kako je Sloboda zavrsila sezonu ne bi ti znao odgovorit...pojavi se svaku sestu skupstinu i da njemu sad Husic nesto podnosi i objasnjava :urnebes: :urnebes: ....bosnjo i kockasta glava...nije dzaba onoliko viceva o Bosancima ispricano :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 02 jun 2015, 10:33

staragarda je napisao/la:
FranckRibery je napisao/la::tokralju:
cuj,ko mu date pravo..pa takvih likova je puna skupstina...da ga pitas kako je Sloboda zavrsila sezonu ne bi ti znao odgovorit...pojavi se svaku setu skupstinu i da njemu sad Husic nesto podnosi i objasnjava :urnebes: :urnebes: ....bosnjo i kockasta glava...nije dzaba onoliko viceva o Bosancima ispricano :urnebes: :urnebes:
:bow: :bow: sve si upravu staragarda, on bi cak da diriguje i tudjim parama. Sta sve ublehama nece pasti na pamet :facepalm: jos kad pogledam ovu skupstinu i ciganluk koji ljudi naprave sam sam sebe udario u glavu ko ovaj smajli :facepalm: :damn: sramota mene bude a kamoli njih. Mozes mislit sou programa da neko sa strane gleda ovo :lol: :lol:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 02 jun 2015, 10:49

Joj sto bi volio da Husic ode iz kluba ! Yebo ovo ba sve, treba to sasjec pa neka vodi klub ovakvi kao Suljo itd.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 02 jun 2015, 11:08

Azmir nece nikud otici, jer da je htio ići otisao bih već, imao je razloga i vise nego dovoljno.

Sto se tiče ovog papka Sulje, pa zar to treba komentarisat, covjek nepismen 100%, neko ga nakljukako informacijama i on drzao govor od 5 min po nečijem dirigovanju, kakav on i njegov govor covjek ne zna post napisati na FB, ne zna gdje treba veliko slovo, gdje zarez, a gdje tacka i upitnik. Sta koga zaboli k...c sta on i slični njemu misle, grupica nepismenih idiota. Ja kad budem u njegovim godinama ili velika vecina nas ovdje cemo imati vise odgledanih utakmica nego on i sta treba da za 15 godina odem na skupštinu i trazim od nekoga financijski izvjestaj jer sam 40 godina placao ulaz na stadion, ma smijesno majke mi.

Mrs od Slobode suljo i suljici, p...a vam materina da vam p...a materina. Klosari jedni!!!

Pišaj ih Azmire, ali kad budes malo šaraj, da te ne pitaju jesil ti novi ovdje!

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 02 jun 2015, 11:08

Ni pod koju cijenu ovog Husica ne pustajte makar niko u ovo skupstini ne ostao ni u klubu. Ovo je jedan veliki gospodin.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2015, 11:13

Suljo nastavlja jahat' :lol:

kaže da Azmir iskorištava privatnu stvar, a on jadnik zbog privatne stvari, melodramu napisao na Faceu :lol:

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 02 jun 2015, 11:13

Taj lik je pekar neki tako mi rece jedan od delegata.
Da razjasnimo, prvi je skupstinu napustio Asim jer se bunio oko finansijskog izvjestaja ( koji ce biti dopunjen i prezentovan u srijedu ) al tako ti je kad za sto sjedne skolovan covjek u vodu Z. Begica pa objasni sta treba dopuniti. Sam Suljo nije imao namjeru da napusta i cak su poslije sve te rasprave imali jednom momentu normalan razgovor kada je Husic optuzio Muharemagica kako iznosi neke cifre po medijima sto ne bi smio na to sve Suljo je odgovorio da je on licno pricao sa pedsjednikom koji mu je rekao kolika je pozajmica i da smije to prenjeti dalje. Moram ovako mahalski jer tako se i odvijalo ;)
Jedan odlican prijedlog je da na pocetku sjednice Z. Begic koji je rekao da treba uvesti red u skupstini u smislu da se znao ko je uopste delegat a ko gost na taj nacin sto bi bili sa oznakama, imenima.
Stvarno se svasta izdesavalo da stane u jedan post.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 02 jun 2015, 11:18

Citam i ne vjerujem da ima neko nesto prigovoriti Husicu. Covjek koji je digao slobodu iz mrtvih, da vam nije njega bilo ugasili bi se, i sad dodje neki tamo lik koji pretpostavljam nije marke dao Slobodi i laprda protiv. Takvi su samo za degeneka.
Izgurajte ovo sa Husicem, po svaku cijenu. U vrlo ste slicnoj situaciji u kakvoj smo mi bili prije 4, 5 godina, s tim da vi vec imate nekoga s lovom, a mi smo tad trazili. Ne dajte da radi kratkorocnih interesa, mahalskih previranja, ili cega vec, da vam ode Husic, jer covjek je ocigledno posten, voli Slobodi, i zna posao i ovakvi vas mogu vratiti medju prve ekipe BiH.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2015, 11:31

Suljo nije znao gdje je Tusanj kada sam isao na utakmice Slobode, i gostujuce. Niti jednom nisam usao bez ulaznice, koristio svoj prevoz za odlaske od 1985, o obrazovanju da ne pricam i onda ja kisnem negdje na C, a suljo dingospo u lozi. Yebem ti krv i svetu vodicu kojom sam obliven milion puta na Tusnju! Oko mene doktori, inzinjeri, profesori, privatnici...jednostavno ljudi koji su mnogo dali za ovaj grad, pod kisobranom, a on u lozi, sunce ti nepravedno.
I jos nesto, nemojte pricati i poistovjecivati sulju sa navijacima. Nemojte ni govoriti "sukob" sa Azmirom. Taj sukob nekako dodje kao kada bi vrabac rekao da ce pojesti macku.
Azmire ne posustaj jer imas ogromnu podrsku. Pojedince ignorisi.
Kako sam skoro napisao, a mislim da si procitao i uvazio da cijena ulaznice za utakmicu bude: zapad 10, sjever 7KM.
Malo vise osiguranja unutar tribina, a manje na ulasku u stadion.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 8 gostiju.