Ne treba mi vise ovaj oklop, volio bih ga pokloniti nekom vjernom i iskrenom Slobodasu i Fukari, ako naravno iko zeli prihvatiti, oklop je za Iphone 5.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

A najgore je sto su najveci pljuvaci upravo oni koji su nagovarali i molili Azmira da preuzme Slobodu, i covjek kad je doveo neke stvari u redu, evo rijesio je i taj problem oko njegovih pozajmica i opet ne valja, ne valja zato sto se ne pita Suljo, Mujo, Haso ko ce bit trener, ciji ce sin igrat, problem je sto ti isti vise nemaju koristi od Slobode, sto ti isti ne dobiju po 20-30 karti prije svake utakmice koje utuse.FranckRibery je napisao/la:Mi smo navikli na seljakluk oko kluba pa je sad svima cudno sto Sloboda ovako funkcionise. Pregurat cemo i ovo a kad vidim ko sjedi u skupstini sve mi bude jasno zasto Azmir trazi da se raspuste. Niko marke u klub nije donio osim nesto od Grada sto je doslo i predsjednika samog. Prozivaju koliko je ko kome para dao i slicno. Ko da je to bitno bolan, dajte da udjemo u neke mirne vode a ne strepimo svake sezone sta ce biti od kluba. Ljudi hoce dug da rijese da igramo Europu, al eto ima ovih klosara oko kluba nista im ne valja i ne godi. Glume neki qurac u gradu a svi protiv Slobode rade... Nevjerovatno
znam sve ljude po imenu i prezimenu u skupstini ali ovog majmuna nikad nisam vidio. Ko mu dade pravo da dodje uopste na skupstinu cccZodiac je napisao/la:Ko je uopste onaj glodar,nesto se koprca mase rukama ko hoce da se udara
mnogo toga sulji nije jasno...i mnogo kritikuje a malo pridonosi napredku kluba osim sto dolazi na utakmice....drzo je ders od par minuta....svasta on nesto hoce da mu se ispostavi...sto od sabovica i zahirovica nije trazio papire i financijske izvjestaje...vjerovatno jer je bila bolja pozajmica...AZMIR HUSIC JE FIIINNOOOOOOOOOOOOOOOOOOO POJASNIO TO VEZANO ZA POZAJMICU...COVJEK CE JE AKTIVIRATI SAMO AKO SLOBODA PREDZE U PRIVATNE RUKE...NEZNAM STA TU NIJE JASNO I KOME...COVJEK TO I NA PAPIRU DONIJEO...STA TREBA JOS..DA GA KARELI I SULJO J E B U U MOZAK I DA NJIMA NEKE SPECIJALNE PAPIRE DOSTAVLJA....pustite se djecijih fora...ponavljam,u toj miki maus skupstini sjedi bruka dusebriznika i ljubitelja SLOBODE a kojima je puno dat 80 J E B E N I H MARAKA za sezonsku kartu...SAMO IH PISAJ PREDSJEDNICEMortus je napisao/la:suljo je drzao prije toga vise od 5 minuta govor o tome kako mu nije jasno zasto predsjednik zahtjeva od skupstine njeno raspiustanje. zasto su ljudi koji su u skupstinu izabrani na predhodnoj sjednici sada trebaju biti smjenjeni, kako oni nisu ni zasto krivi i slicno. Trazio je objasnjenje za te stvari, a dotakao se i pozajmice u smislu da su tako radili i Husicevi predhodnici i da Husicu zamjera zasto to nije ranije podijelio sa javnosti, vec se na takav nacin to saznalo i da je zbog toga najvise razocaran. Takodjer je rekao da podrzava Husicev rad, ali da mu jako zamjeri sto nije rekao da je Slobodi dao pozajmicu.Chinaglia je napisao/la:vjerovatno ga je Suljo nešto prozvao, nema na videu jebga, ne bi ni Azmir bez razloga ovako reagovao, iako nije trebao, al' dobro, rekao je da mu je pomogao (nije rekao zašto je ta pomoć i koliko je iznosila), al' da je Sulji kao bilo malo .. šta sad, zbog nečega privatnog, treba preko leđa Slobode? bem ti pamet, imaju l' ti ljudi mozga jebt
Isto tako je rekao kako je on licno razgovarao sa Husicem i da mu je ovaj rekao koliko je ulozio u Slobodu i putao ga da li moze da podjeli tu informaciju na FB, te da mu je Husic to odobrio.
Ovo je kasnije Husic demantovao i rekao da cifra od 728.000 dolara koja se spominje nije prava cifra, te da je ona mnogo veca ....
cuj,ko mu date pravo..pa takvih likova je puna skupstina...da ga pitas kako je Sloboda zavrsila sezonu ne bi ti znao odgovorit...pojavi se svaku sestu skupstinu i da njemu sad Husic nesto podnosi i objasnjavaFranckRibery je napisao/la:
znam sve ljude po imenu i prezimenu u skupstini ali ovog majmuna nikad nisam vidio. Ko mu dade pravo da dodje uopste na skupstinu cccZodiac je napisao/la:Ko je uopste onaj glodar,nesto se koprca mase rukama ko hoce da se udara
staragarda je napisao/la:cuj,ko mu date pravo..pa takvih likova je puna skupstina...da ga pitas kako je Sloboda zavrsila sezonu ne bi ti znao odgovorit...pojavi se svaku setu skupstinu i da njemu sad Husic nesto podnosi i objasnjavaFranckRibery je napisao/la:
znam sve ljude po imenu i prezimenu u skupstini ali ovog majmuna nikad nisam vidio. Ko mu dade pravo da dodje uopste na skupstinu cccZodiac je napisao/la:Ko je uopste onaj glodar,nesto se koprca mase rukama ko hoce da se udara![]()
....bosnjo i kockasta glava...nije dzaba onoliko viceva o Bosancima ispricano
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.