AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
milanisti iz Makedonije ne smeju ovo da propuste 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- LegendKiller
- Kontakt:
Ma zabačeno ovo Tetovo, okruženo nacionalnim parkovima koji se moraju obilaziti. Najkraća ruta preko Prištine je 550 km, preko albanije još dalje. Lakše bi bilo otići do Budimpešte ili Beča. Ali eto 7-8 sati u jednom pravcu.gambler1899 je napisao/la:Prvu igramo u gostimabez problema bi ih trebali uzeti u obje utakmice i ko je u mogucnosti nije daleko ni otići pohledati uzivo.
Nadati se da ćemo u grupnoj fazi biti u grupi sa nekim našim.
nešto prelagane protivnike dobijaju, garant će zato u grupnoj fazi biti yebeno 
šteta što nije osijek jer sam planirao ići, ovako mi nije zgodno

šteta što nije osijek jer sam planirao ići, ovako mi nije zgodno

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne igraju ovi svoje utakmice u Tetovo nego u Skoplju ili Strumicu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- LegendKiller
- Kontakt:
Sad vidim da igraju na stadionu u Strumici. To je još daljeAndrej je napisao/la:Ne igraju ovi svoje utakmice u Tetovo nego u Skoplju ili Strumicu

- Romagnoli13
- Kontakt:
Cijeli tim ovih baksuza ima vrijednost godišnje plate našeg golmana.
Barem ne igraju na nekom oranju već na stadionu na kojem će Real i United igrati za par dana onaj superkup. Znači još Betis i ovi anonimusi prije zvaničnog otvaranja sezone u Serie A.

'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
A de ce onda Vardar protiv FenerRomagnoli13 je napisao/la:Cijeli tim ovih baksuza ima vrijednost godišnje plate našeg golmana.Barem ne igraju na nekom oranju već na stadionu na kojem će Real i United igrati za par dana onaj superkup. Znači još Betis i ovi anonimusi prije zvaničnog otvaranja sezone u Serie A.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja koliko sam pročitao radi se o tom stadionu(Telekom Arena) na kojem se igra superkup.Onda ce Vardar mozda prvu gostovati u Turskoj a uzvrat kod kuće.Ne vidim drugi način ako se radi o istom stadionu.Andrej je napisao/la:A de ce onda Vardar protiv FenerRomagnoli13 je napisao/la:Cijeli tim ovih baksuza ima vrijednost godišnje plate našeg golmana.Barem ne igraju na nekom oranju već na stadionu na kojem će Real i United igrati za par dana onaj superkup. Znači još Betis i ovi anonimusi prije zvaničnog otvaranja sezone u Serie A.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Gledao sam Škendiju protiv ovih Litvanaca, ne igraju loše al' ne bi trebali imati problema.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
znači, ovi jadnici nemaju ni svoj stadion? najs 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
i Vardar je domacin u prvoj
@Rope
Imaju svoj stadion , ali nemjau Eu licencu
@Rope
Imaju svoj stadion , ali nemjau Eu licencu
Možda zamjene domaćinstva, ili Škendija ili Vardar, neko će morati prvu u gostima igrati 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
After Biglia, Milan have presented the bank bonds for Bonucci's contract too to Lega Calcio, according to La Stampa.
I to je riješeno, sad čekamo šta će sljedeće izmisliti kad je Milan u pitanju.

I to je riješeno, sad čekamo šta će sljedeće izmisliti kad je Milan u pitanju.

- LegendKiller
- Kontakt:
Zanimljivo je što su i oni crveno-crni. Prethodnu utakmicu su igrali na stadionu Mladosti iz Strumice. Sad gledam malo slike sa njihove zadnje utakmice, ovaj stadion u Strumici mi ne izgleda kao neki koji ispunava uslove za ovaj nivo takmičenja, osim jedne natkrivene tribine, ništa posebno. U našoj ligi ima boljih stadiona.
Mislim da će Milana morati ugostiti u Skoplju na stadionu Filip Makedonski.
Mislim da će Milana morati ugostiti u Skoplju na stadionu Filip Makedonski.
- Romagnoli13
- Kontakt:

đe je fasone, đeee?
garant ugovara neko pojačanje
garant ugovara neko pojačanje

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Moguće je da će ipak prva utakmica biti odigrana na San Siru, zbog Vardara. Možda je i bolje tako, da se već sve u Milanu riješi i da se tamo ide rekreativno.
Ehh pitam se sta ce biti sljedece kad je Milan u pitanju da pisu 

- Romagnoli13
- Kontakt:
Sigurno će pljuvati po novom napadaču Milana, jer su to pretežno momci iz kategorije 29+ što se godina tičem, osim Aube. Dakle... Cavani, Costa, Ibra(+ Kalinić), Falcao, Benzema, to je tih 5-6 sa spiska koji je sinoć spomenuo Fassone.Od Belottia su izgleda odustali(ali nikad se ne zna).
Eto, prva se igra na SSRomagnoli13 je napisao/la:Moguće je da će ipak prva utakmica biti odigrana na San Siru, zbog Vardara. Možda je i bolje tako, da se već sve u Milanu riješi i da se tamo ide rekreativno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.