Putuj...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pišeš gluposti i to je činjenica, evo već putujem.Vamos je napisao/la:Idi ba prati svoj klub smijesno mi je spustati se na tvoj nivo komunikacije i "zezancije".![]()
Putuj...
tu i tamo je napisao/la:hahaha joj Vamos legenda si,
prvo sve i da znas istinu ona je sasvim sprotska, dakle stimulisanje ekipa koje nemaju "volju" a igraju sa nasim protivnikom...
drugo Zeljo i kako kazez samo gleda sebe, i to si u pravu gleda samo sebe i SVOJ PUT KA TITULI...
i trece da Zeljo ima toliko para koliko vi pricate, pa hajde izracunaj samo o kolikim ciframa vi pricate, kada bi stimulisali svakog vaseg protvnika, potrosili bi sve pare od UEFE.
elem
uredu ako je tebi ili vama krivo, ali budi realan, bez obzira na stimulaciju,
da se vratimo na temu FKS
Travnik je uvijek stimulisan protiv vas (izgubljeni bodovi)
od Radnika ste izgubili zbog manjka stimulacije vasih igraca i samo to je problem.
Zvijezdu, ste bili "stimulisani" od sudije pa opet prosuste bodove
Celik opet ne treba nikakva stimulacija za vas.
dakle o cemu pricas ti...
elem ko misli da jedan menadjer kluba gleda samo svoju ekipu je smijesan i evo mu jedan smajli![]()
pa covjek koji vodi klub prema tituli zna koliko Gosku treba bodova za opstanak i koliko ce biti njihovi igraci raspolozeni protiv Borca, jer ako pobjede, kako bi Borac morao pobjediti vas. stimulisace i Goska protiv Borca ako je pametan. naravno sve ovo sam bezveze uzeo za primjer.
ma skontao sam ja to odmah, al to "osiguravanje" je preuvelicano,samosarajvo je napisao/la:
Vec je receno da smo mi krivci za skoro sve poraze ali poenta njegovog posta je da nije istina da Amar gleda samo zelju i nista drugo, osigura se on za vaki slucaj.
tako je brate sve si rekao ,ostalo je sve ne bitno.sa ovim sto si napisao prestaje svaka rasprava.ado-hz je napisao/la:Lazu nas godinama, obecavaju isto tako godinama, prolaze razni igraci, treneri, uprave. Gledamo i nadamo se iz godine u godine da ce biti bolje al tesko Bogami. Dovode nam igrace za koje nikad nismo culi al opet nasa ljubav prema klubu, prema svetoj boji pobijedi na kraju. Naljutis se, budes ogorcen al opet nemozes da ne odes na utakmicu kakvi god bili da su od govana nasi su. Kazes sebi 1000 puta necu otici jer nemam sta da gledam al opet odes i tako ces ici do kraja svog zivota, jer kroz nas zivot prolazi samo jedna recenica
SRCE CE MOJE KAO I TVOJE VJECNO DA KUCA ZA BORDO BOJE.....idemo po pobjedu u subotu !!!
Nije bas mjerilo to kraj sezone i pocetak evropskih tekmi pa onda pogledaj ko je duzan poreskoj.U Zelji svjesno nisu placali jer ce opet uraditi reprogram a vise je postalo sve jedno jer kamata je veca od glavnice.A da bi odplatio glavnicu moras prvo kamatu a ocekuje se zakon koji bi oprostio bar kamatu...Batistuta je napisao/la:Pa evo gore sam ti napisao Zeljeznicar se za pola godine zaduzio 300.000 KM, to mozes provjeriti na stranici Porezne uprave, a mozes vidjeti i da se Sarajevo nije zaduzilo ni marke u tom dijelu sto je pohvala prvenstveno za Dinu. Sto se tice prodaje igraca, konkretno Zebe, to je ekonomski opravdano, jer ako nemas novca, zaduzujes se dodatno, ne placas drzavi, onda prodajes igraca koji je imao platu 5000-10.000 KM, i tako stedis dio novca da mozes izmirivati obaveze. Ovo sve pisem kako bih docarao da se ne stimulisu drugi klubovi da nas "pobjedjuju" nego da mi lose igramo, i ne pobijedimo sto nemamo tim, to je poenta