FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vamos
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vamos » 07 mar 2013, 18:07

Idi ba prati svoj klub smijesno mi je spustati se na tvoj nivo komunikacije i "zezancije". 8-)

Putuj... ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 mar 2013, 18:08

Dobro je momak rekao, nisu to zavjere, to se desava i u Europi i nije kaznjivo.
Momak je samo htio odgovorit na to da nije istina da Osim gleda samo Zelju u cilju osvajanja titule ;)

LP

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 mar 2013, 18:13

Vamos je napisao/la:Idi ba prati svoj klub smijesno mi je spustati se na tvoj nivo komunikacije i "zezancije". 8-)

Putuj... ;)
Pišeš gluposti i to je činjenica, evo već putujem.

Sretno sa glavom, mudro zbori, nemoj snove prepričavati na forumu i skeniraj te uplatnice koje je Amar platio pa te možda neko i pomisli da si konstruktivan, a ne baba kojoj prodaju priče.Budi ono što jesi.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 07 mar 2013, 18:14

hahaha joj Vamos legenda si,
prvo sve i da znas istinu ona je sasvim sprotska, dakle stimulisanje ekipa koje nemaju "volju" a igraju sa nasim protivnikom...
drugo Zeljo i kako kazez samo gleda sebe, i to si u pravu gleda samo sebe i SVOJ PUT KA TITULI...
i trece da Zeljo ima toliko para koliko vi pricate, pa hajde izracunaj samo o kolikim ciframa vi pricate, kada bi stimulisali svakog vaseg protvnika, potrosili bi sve pare od UEFE.
elem
uredu ako je tebi ili vama krivo, ali budi realan, bez obzira na stimulaciju,

da se vratimo na temu FKS
Travnik je uvijek stimulisan protiv vas (izgubljeni bodovi)
od Radnika ste izgubili zbog manjka stimulacije vasih igraca i samo to je problem.
Zvijezdu, ste bili "stimulisani" od sudije pa opet prosuste bodove
Celik opet ne treba nikakva stimulacija za vas.

dakle o cemu pricas ti...

elem ko misli da jedan menadjer kluba gleda samo svoju ekipu je smijesan i evo mu jedan smajli :lol:
pa covjek koji vodi klub prema tituli zna koliko Gosku treba bodova za opstanak i koliko ce biti njihovi igraci raspolozeni protiv Borca, jer ako pobjede, kako bi Borac morao pobjediti vas. stimulisace i Goska protiv Borca ako je pametan. naravno sve ovo sam bezveze uzeo za primjer.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 mar 2013, 18:16

tu i tamo je napisao/la:hahaha joj Vamos legenda si,
prvo sve i da znas istinu ona je sasvim sprotska, dakle stimulisanje ekipa koje nemaju "volju" a igraju sa nasim protivnikom...
drugo Zeljo i kako kazez samo gleda sebe, i to si u pravu gleda samo sebe i SVOJ PUT KA TITULI...
i trece da Zeljo ima toliko para koliko vi pricate, pa hajde izracunaj samo o kolikim ciframa vi pricate, kada bi stimulisali svakog vaseg protvnika, potrosili bi sve pare od UEFE.
elem
uredu ako je tebi ili vama krivo, ali budi realan, bez obzira na stimulaciju,

da se vratimo na temu FKS
Travnik je uvijek stimulisan protiv vas (izgubljeni bodovi)
od Radnika ste izgubili zbog manjka stimulacije vasih igraca i samo to je problem.
Zvijezdu, ste bili "stimulisani" od sudije pa opet prosuste bodove
Celik opet ne treba nikakva stimulacija za vas.

dakle o cemu pricas ti...

elem ko misli da jedan menadjer kluba gleda samo svoju ekipu je smijesan i evo mu jedan smajli :lol:
pa covjek koji vodi klub prema tituli zna koliko Gosku treba bodova za opstanak i koliko ce biti njihovi igraci raspolozeni protiv Borca, jer ako pobjede, kako bi Borac morao pobjediti vas. stimulisace i Goska protiv Borca ako je pametan. naravno sve ovo sam bezveze uzeo za primjer.

Vec je receno da smo mi krivci za skoro sve poraze ali poenta njegovog posta je da nije istina da Amar gleda samo zelju i nista drugo, osigura se on za vaki slucaj.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 07 mar 2013, 18:17

Niko nebi bio sretniji od mene kada bi mi imali love da placamo premije vasim protivnicima ali istina je sasvim drugacija.. Jedino ako premije nisu, kako neko rece mizerne (plafon do stoje).. To bi mozda mogli i skrpiti nekako..
BUDI ŽELJO !!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 07 mar 2013, 18:18

Pa ne preziva se Amar Rockfeller, nego Osim... Sto kaze neko, jedino ako im je po desetku cevapa donosio nakon dobijenih tekmi... :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 mar 2013, 18:20

Dodje covjek procitat sta, a ovdje se pise o Osimu :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 07 mar 2013, 18:29

samosarajvo je napisao/la:

Vec je receno da smo mi krivci za skoro sve poraze ali poenta njegovog posta je da nije istina da Amar gleda samo zelju i nista drugo, osigura se on za vaki slucaj.
ma skontao sam ja to odmah, al to "osiguravanje" je preuvelicano,
sta to "osiguranje " treba da znaci, da je Zeljo ucijenio "glavu" FKS i svako ispod 5 mjesta na tabeli ko pobjedi FKS ima bonus od Zelje...
ma daj...
u svakom slucaju levatski je traziti izgovor u tome sto Zeljo stimulise protivnike,
garant smo Kajkuta stimulisali(doduse trebali bi ga pocastiti)...
radije reci svi zele da se dokazu bas protiv nas, ko sto i jeste, najdraze je svima pobjediti Zelju i Sarajevo i to nije tajna ali to ne smije biti IZGOVOR...

a ne ko Jovic place pred kamerama svi daju 110% protiv nas, mi smo u losoj situaciji.
ima li iko od vas da ce reci: "pa ***** ti materina znas li gdje si dosao, i ti si sa Zvijezdom navaljivao ko lud da pobjedis nas na Kosevu, sta je sad problem sto drugi zele isto to."

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 07 mar 2013, 19:41

Upravo tako, protiv nas i vas ne trebaju premije nikome, svi daju 120% mogucnosti da nam/vam skinu skalp. Nismo mi bas toliko bogati da te premije mozemo placati, i ovako nekako isplacujemo redovne plate.
Sport je lijek za tijelo i duh.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 07 mar 2013, 21:26

Ma rasprava nidje veze.

Ako je to i uradio svaka mu cast pa vas je time psihicki naceo i svaka mu cast ako je to uzrok vasem padu pred sami kraj. Mada opet cisto sumnjam. A neko rece nije Jovic govorio i Jovic i Rizvanovic u par navrata su rekli kako se njihovi protivnici premiraju. Nisu rekli ko ih premira to su sarajevski mediji donijeli zakljucak da je rijec o Amaru i Zelji.

Jos jednom vjerovali ili ne da se Amar puno ne zamara. Ako bude bilo potrebe za nekim trikom da vas izbaci iz kolosjeka onda ce i povuci takav potez do tada nema potrebe.

I mislim da je to jeftin izgovor Jovica a tako je sva ova suplja pocela.

Opet ja zakuhao. Izvinjavam se.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 08 mar 2013, 11:39

Lazu nas godinama, obecavaju isto tako godinama, prolaze razni igraci, treneri, uprave. Gledamo i nadamo se iz godine u godine da ce biti bolje al tesko Bogami. Dovode nam igrace za koje nikad nismo culi al opet nasa ljubav prema klubu, prema svetoj boji pobijedi na kraju. Naljutis se, budes ogorcen al opet nemozes da ne odes na utakmicu kakvi god bili da su od govana nasi su. Kazes sebi 1000 puta necu otici jer nemam sta da gledam al opet odes i tako ces ici do kraja svog zivota, jer kroz nas zivot prolazi samo jedna recenica
SRCE CE MOJE KAO I TVOJE VJECNO DA KUCA ZA BORDO BOJE.....idemo po pobjedu u subotu !!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 mar 2013, 11:55

ado-hz je napisao/la:Lazu nas godinama, obecavaju isto tako godinama, prolaze razni igraci, treneri, uprave. Gledamo i nadamo se iz godine u godine da ce biti bolje al tesko Bogami. Dovode nam igrace za koje nikad nismo culi al opet nasa ljubav prema klubu, prema svetoj boji pobijedi na kraju. Naljutis se, budes ogorcen al opet nemozes da ne odes na utakmicu kakvi god bili da su od govana nasi su. Kazes sebi 1000 puta necu otici jer nemam sta da gledam al opet odes i tako ces ici do kraja svog zivota, jer kroz nas zivot prolazi samo jedna recenica
SRCE CE MOJE KAO I TVOJE VJECNO DA KUCA ZA BORDO BOJE.....idemo po pobjedu u subotu !!!
tako je brate sve si rekao ,ostalo je sve ne bitno.sa ovim sto si napisao prestaje svaka rasprava.

LFC1892
Kontakt:

Post Postao/la LFC1892 » 08 mar 2013, 14:13

Sve je to ok, al meni su drazi ovi anonimni igraci sa strane nego ovi domaci pa vi to shvatite kako zelite ... Ovi domaci su godinama birali utakmicu dok su ti sa strane krv proljevali za dres FKS. I danas je tako ovi sa strane su mnogo veci borci od domaci ;)

P.S. Drazi mi je svaki igrac sa strane, nego ovi nasi "povratnici" ;)

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 08 mar 2013, 14:22

Suplja je prica da drugi klubovi stimulisu nase protivnike da igraju bolje protiv nas...taj isti klub kojeg spominjete kao "stimulatora" se za pola godine dodatno zaduzio i napravio obaveza samo prema drzavi 300.000 KM, moraju prodavati najboljeg igraca da se rasterete finansijski, tako sto se tog dijela tice nemaju love da stimulisu :D Druga je stvar sto je realno Sarajevo najveci mamac na gostvanjima pa se protivnicki igraci naloze do maksimuma, a stadioni tada budu puni i navijaci prave teferic :lol: sto nama dodatno otezava jer nemamo igrace da se nose sa tim i pobjede :shock:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 mar 2013, 14:34

Bas gluposti, i to da neko od nasih stimulise protivnike FK Sasrajeva i to da smo mi morali prodati najboljeg igraca zato sto nismo imali para.
Ipak se nadam da nisi mislio na nas i da je ovo nesporazum.

Sto se tice Sarajeva, ovo vam lici na bijelu kugu, sto je duze prisutna, sve su manje sanse da je se rijesis.
Vec sad se nazire da ce sljedece godine na titulu jurisati Zrinjski ili Siroki a mozda neko iz RSa, a glavni konkurent tom nekom ce biti sta mislite ko? Da da, FK Zeljeznicar.
Hocu da kazem, problem vam nije u Jovicu ali nije da ne mozete bolje. Mogli bi. ;)

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 08 mar 2013, 14:46

Pa evo gore sam ti napisao Zeljeznicar se za pola godine zaduzio 300.000 KM, to mozes provjeriti na stranici Porezne uprave, a mozes vidjeti i da se Sarajevo nije zaduzilo ni marke u tom dijelu sto je pohvala prvenstveno za Dinu. Sto se tice prodaje igraca, konkretno Zebe, to je ekonomski opravdano, jer ako nemas novca, zaduzujes se dodatno, ne placas drzavi, onda prodajes igraca koji je imao platu 5000-10.000 KM, i tako stedis dio novca da mozes izmirivati obaveze. Ovo sve pisem kako bih docarao da se ne stimulisu drugi klubovi da nas "pobjedjuju" nego da mi lose igramo, i ne pobijedimo sto nemamo tim, to je poenta :shock:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 mar 2013, 14:54

Batistuta je napisao/la:Pa evo gore sam ti napisao Zeljeznicar se za pola godine zaduzio 300.000 KM, to mozes provjeriti na stranici Porezne uprave, a mozes vidjeti i da se Sarajevo nije zaduzilo ni marke u tom dijelu sto je pohvala prvenstveno za Dinu. Sto se tice prodaje igraca, konkretno Zebe, to je ekonomski opravdano, jer ako nemas novca, zaduzujes se dodatno, ne placas drzavi, onda prodajes igraca koji je imao platu 5000-10.000 KM, i tako stedis dio novca da mozes izmirivati obaveze. Ovo sve pisem kako bih docarao da se ne stimulisu drugi klubovi da nas "pobjedjuju" nego da mi lose igramo, i ne pobijedimo sto nemamo tim, to je poenta :shock:
Nije bas mjerilo to kraj sezone i pocetak evropskih tekmi pa onda pogledaj ko je duzan poreskoj.U Zelji svjesno nisu placali jer ce opet uraditi reprogram a vise je postalo sve jedno jer kamata je veca od glavnice.A da bi odplatio glavnicu moras prvo kamatu a ocekuje se zakon koji bi oprostio bar kamatu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 08 mar 2013, 15:07

Tacno je da ide zakon i to vrlo brzo po kojem ce ako platis do sredine 2014 to je fiksni rok biti svako oslobodjen kamata ako plati glavnicu, konkretno Zeljeznicar mora platiti 1.202.402,33 glavnice da bi ih oslobodili 968.289,99 tako da pada u vodu prica o svjesnom neplacanju jer se vama povecala prvenstveno glavnica koju morate platiti.
Sarajevo mora platiti 1.015.477,35 da bi nam se oprostilo 929.342,91 kamate. Ako ne platis u roku ostaje ti i glavnica i kamata. Reprogram ne znaci previse jer ga svakako ne ostujemo, po njemu su oba kluba trebala mjesecno placati oko 50.000 KM i time se isplatiti, al nejse :lol: Zeljeznicar ima 200.000 KM duga vise nego Sarajevo na danasnji dan

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 mar 2013, 15:11

Kad bi to i nama i vama bio jedini dug, Zeljo bi bio presretan, a pogotovo Sarajevo. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Haksss, Napapijri, plisek, riki46 i 43 gosta.