@ETGfc: #Susic : "J'espère que ce sera à notre tour de marquer dès la 2ème minute la prochaine fois" #ACAETG

Susic "Nadam se da će sljedeći put doći red na nas da postignemo pogodak u drugoj minuti"

@ETGfc: #Susic : "J'espère que ce sera à notre tour de marquer dès la 2ème minute la prochaine fois" #ACAETG
Šta ti je bolan, Papke ne zna za poraz, bod po bod. Ostalo je još 34 kola (34*3) = u igri su još 102 boda.SlevinKelevra je napisao/la:Bogami, veceras navijaci Eviana ocekuju i prvu pobjedu u sezoni.... Vakat je![]()
Imali su i penal u 93. minuti Bruno promasio, ne da im se da pobjede.calcio je napisao/la:Gledao sam pocetak drugog poluvremena. Evian bio bolji, promasili su jednu 100% priliku (Souza izasao 1 na 1, golman mu odbranio).
Fali im kvaliteta u ofanzivi.
Safet Sušić: Upamtite, idemo na Euro
Poklon penal bolje recenoemir79 je napisao/la:Imali su i penal u 93. minuti Bruno promasio, ne da im se da pobjede.calcio je napisao/la:Gledao sam pocetak drugog poluvremena. Evian bio bolji, promasili su jednu 100% priliku (Souza izasao 1 na 1, golman mu odbranio).
E hebiga, nisam znao za penal. Bas im se ne da. Ali izjednacena je liga, tako da ne zaostaju puno za vrhom.emir79 je napisao/la:Imali su i penal u 93. minuti Bruno promasio, ne da im se da pobjede.calcio je napisao/la:Gledao sam pocetak drugog poluvremena. Evian bio bolji, promasili su jednu 100% priliku (Souza izasao 1 na 1, golman mu odbranio).
Ja finjak mogu glumiti dok jos imamo sanse za Euro. Ako (ne daj boze) ostanemo bez plasmana, dolazim na ovu temu da oslobadjam frustracije.calcio je napisao/la:Allez Evian
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.