FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čitam ovo sve i ne mogu da vjerujem da se ovi klošari koji napadaju Husića,čovjeka koji je spasio Slobodu i želi od nje napraviti pravi mklub nisu ni jednog trenutka sjetili fudbalera i članova kluba koji su tužili Slobodu i tako direktno ugrožavaju njen opstanak.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Joj ovih na FB, stid me i za njih. Kontam sto sam toliko nesretan pa navijam za isti klub kao i oni, ako oni uopste navijaju za Slobodu?
Kaze Suljo ne zelim ja da Husic ide, necu ja to. A kasnije pise "isplivat ce sve na povrsinu", "potkrijepit cu sve ovo dokazima uskoro", "hocu finansijski izvjestaj".
Sto ne trazi od Berbe finansijski izvjestaj, svaku je utakmicu bio ove sezone. Uglavnom de nek ode neko neka mu dadne 100 maraka, uvjeren sam da vise i ne kosta. Prica protiv covjeka koji se prvi nasao da mu posudi novac. Pa gdje su mu bila ona 2 havera da mu posude novac kada je bilo to?
Znaci Azmir dodje kao stoka neka, mozes mu pricat sta hoces, radovati se pobjedama, ulasku u ligu i svemu. Kasnije dodjes i zalis se covjeku na pozajmicama hahaha. Boga ti gdje im je obraz.
Pokazuje im jucer koliko se mora isplatiti, 130 igracima, 450 Zahirovicu i sto ce vjerovatno sve i isplatiti covjek i onda dodje neko na FB i prica nije ovo cista posla, muti i to, a lik im pokazao papir gdje je potpisao da nece traziti pozajmice
Kaze Suljo ne zelim ja da Husic ide, necu ja to. A kasnije pise "isplivat ce sve na povrsinu", "potkrijepit cu sve ovo dokazima uskoro", "hocu finansijski izvjestaj".
Sto ne trazi od Berbe finansijski izvjestaj, svaku je utakmicu bio ove sezone. Uglavnom de nek ode neko neka mu dadne 100 maraka, uvjeren sam da vise i ne kosta. Prica protiv covjeka koji se prvi nasao da mu posudi novac. Pa gdje su mu bila ona 2 havera da mu posude novac kada je bilo to?
Znaci Azmir dodje kao stoka neka, mozes mu pricat sta hoces, radovati se pobjedama, ulasku u ligu i svemu. Kasnije dodjes i zalis se covjeku na pozajmicama hahaha. Boga ti gdje im je obraz.
Pokazuje im jucer koliko se mora isplatiti, 130 igracima, 450 Zahirovicu i sto ce vjerovatno sve i isplatiti covjek i onda dodje neko na FB i prica nije ovo cista posla, muti i to, a lik im pokazao papir gdje je potpisao da nece traziti pozajmice
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 02 jun 2015, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sve one koji pljuju Husica po Fejsu i ostalim drustvenim mreza, ja bi njima zabranio dolazak na stadion 
Grupa nepismenih i neobrazovanih mamlaza.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakav odlazak...ne budite smijesni....pa ocekivao je ovo Husic,covjek nije naivan...covjek stotine miliona vrti...covjek je vec u 2017. godini....sta vam je....covjek zavrsava stvari unaprijed...covjek zna gdje cemo na pripreme u sezoni 2016-17....vidjet cete protiv koga cemo igrat i gdje idemo na pripreme...vidjet cete kakva POJACANJA dolaze....nikakva buranija...7,8 novih igraca....bolan,j e b a t ce ih COVJEK sve i jednog....doci ce neki na skupstinu da nekog samaraju...bolje da se ne kace sa covjekom...doci cemo i mi koji smo za Husica pa da vidimo sta ce to da bude..a ima nas bruka...dosta ba vise....sad ako Slobodu ne izguramo na pravi put GOTOVI SMO samo sto to nije nekima jasno...pogledajte jos jednom video zapis i sta covjek kaze.....NAPRAVILI SMO KORAK I DOSLI SKORO DO CILJA..POTREBAN NAM JE JOS TAJ DUPLI ISKORAK
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
vratit' Ćiru i Suljo će opet' postat' pitom, odjednom će mu sve biti jedna velika idila, hehe
Da rezimiramo, Zlatna karika je davno pocela dolaskom Husica, ovo je samo nastavak, covjek dobio podrsku grada, dogovorio se sve sa Jasminom, gradu se skida jedan veliki problem, omca sa vrata....Najvaznija tacka skinuta sa dnevnog reda.....otisao Muharemagic u istoriju iz "zdravstvenih razloga".....Kurevic dolazi da razyebe ovo nakaradno sijelo u ovom sastavu (skupstinu)......dakle sve ide po planu.
P.S. Ovi poluretardi koji traze "detaljan" finansijski izvjestaj ce dobiti...dakle sve po zakonu
.
P.S. Ovi poluretardi koji traze "detaljan" finansijski izvjestaj ce dobiti...dakle sve po zakonu

🔴⚫️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobiti ce oni finansijski izvjestaj, samo ne znam hocel ga moci skontat 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
de bolan to je mala grupa ljudi i ne kontam sto citate te gluposti....njih 50 recimo....suljo se ponasa ko uvrijedzena mlada i zbog svog nekog ega on je spreman i da pljuje po Husicu i direktno potkopava Slobodu...i sto mu pare ne posudise ovi sa FB kad mu ovoliko tetoseNYKnicks Fan je napisao/la:Sve one koji pljuju Husica po Fejsu i ostalim drustvenim mreza, ja bi njima zabranio dolazak na stadion
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 02 jun 2015, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
I ja se to pitam, gledaj koji ga podrzavaju, svi kad se skupe, nemaju 200 KMstaragarda je napisao/la:de bolan to je maka grupa ljudi i ne kontam sto citate te gluposti....njih 50 recimo....suljo se ponasa ko uvrijedzena mlada i zbog svog nekog ega on je spreman i da pljuje po Husicu i direktno potkopava Slobodu...i sto mu pare ne posudise ovi sa FB kad mu ovoliko tetoseNYKnicks Fan je napisao/la:Sve one koji pljuju Husica po Fejsu i ostalim drustvenim mreza, ja bi njima zabranio dolazak na stadion

Fazla retard i na Faceu najglasniji, kao na zapadnoj tribini 
hoće nekog da patosiraju, a pitaju gdje se održava skupština

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 02 jun 2015, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Stid me evo, posipam se pepelom jer navija i za Juve i za SloboduChinaglia je napisao/la:Fazla retard i na Faceu najglasniji, kao na zapadnoj tribini

- Probisvjet
- Kontakt:
Bolje bi prosao da patosira Kim Jong-una, nego da digne ruku na Azmira.Chinaglia je napisao/la:Fazla retard i na Faceu najglasniji, kao na zapadnoj tribini

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Znas onu scenu iz filma "The Godfather" (Kum) kada "buranija" (hijene) dobiju ponudu koju ne mogu odbitistaragarda je napisao/la:ma kakav odlazak...ne budite smijesni....pa ocekivao je ovo Husic,covjek nije naivan...covjek stotine miliona vrti...covjek je vec u 2017. godini....sta vam je....covjek zavrsava stvari unaprijed...covjek zna gdje cemo na pripreme u sezoni 2016-17....vidjet cete protiv koga cemo igrat i gdje idemo na pripreme...vidjet cete kakva POJACANJA dolaze....nikakva buranija...7,8 novih igraca....bolan,j e b a t ce ih COVJEK sve i jednog....doci ce neki na skupstinu da nekog samaraju...bolje da se ne kace sa covjekom...doci cemo i mi koji smo za Husica pa da vidimo sta ce to da bude..a ima nas bruka...dosta ba vise....sad ako Slobodu ne izguramo na pravi put GOTOVI SMO samo sto to nije nekima jasno...pogledajte jos jednom video zapis i sta covjek kaze.....NAPRAVILI SMO KORAK I DOSLI SKORO DO CILJA..POTREBAN NAM JE JOS TAJ DUPLI ISKORAK

🔴⚫️
Azmir je karakter, može on njih podmazat', al' ne želi i svaku mu čast na tome! dosta javašluka i ciganluka, kome ne paše, ne mora ni dolazit' na Tušanj, nikome neće nedostajat'
beze se ofiraju ovako, neki od njih su bili zaista cijenjeni kao navijači Slobode, danas nisam siguran da je tako, barem ih ja više ne cijenim, a samo na forumu ovdje 90% nas misli isto, sumnjam i da ih drugi cijene, osim prijatelja! sutra da Suljo napiše status: ajmo jesti gofna, vidjeli bi 30 komentara njegovih pajdaša, kako se slažu 

Kakvih kretena ima oko Azmira ,treba mu objezbeđene ko u TAN-a , samo da ne bude vecih konflikta ....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
covjek se ne boji nikoga bolan sta vam je .....covjek je odlikovan kao najmladzi pripadnik Armije BiH...sa nepunih 14. godina covjek je RATOVAOsssloboda je napisao/la:Kakvih kretena ima oko Azmira ,treba mu objezbeđene ko u TAN-a , samo da ne bude vecih konflikta ....
druze znamo to ,sve to stoji al.... kreteni su kreteni ...ma nek ga bog cuvastaragarda je napisao/la:covjek se ne boji nikoga bolan sta vam je .....covjek je odlikovan kao najmladzi pripadnik Armije BiH...sa nepunih 14. godina covjek je RATOVAOsssloboda je napisao/la:Kakvih kretena ima oko Azmira ,treba mu objezbeđene ko u TAN-a , samo da ne bude vecih konflikta ....
Hijene u skupštini su vjerovatno već dobile crveni karton, samo što još nisu svjesne. Sloboda može nastaviti prema Evropi bez njih, nisu bitan faktor uopšte. Bilo je Slobode i prije njih, bit će i poslije. 

- Probisvjet
- Kontakt:
Evo opklada da nece doci, a kamo li glas povisiti.sssloboda je napisao/la:druze znamo to ,sve to stoji al.... kreteni su kreteni ...ma nek ga bog cuvastaragarda je napisao/la:covjek se ne boji nikoga bolan sta vam je .....covjek je odlikovan kao najmladzi pripadnik Armije BiH...sa nepunih 14. godina covjek je RATOVAOsssloboda je napisao/la:Kakvih kretena ima oko Azmira ,treba mu objezbeđene ko u TAN-a , samo da ne bude vecih konflikta ....

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FranckRibery
- Kontakt:
koji je on debil to nije realno yebo mu adem sabovic kosti. kad mu je kupovao kospe na stadionu i bio potrcko njegov tad mu je bilo dobroChinaglia je napisao/la:Fazla retard i na Faceu najglasniji, kao na zapadnoj tribini![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.