Moglo bi ti ovo proćmerdo21 je napisao/la:Harry ti si jak sa ovim prelazima![]()
ja uplatio ovo arsenal 1/2 ili 2/1 po marku uplatio pa sta budeko fol neki osjecaj imam
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Moglo bi ti ovo proćmerdo21 je napisao/la:Harry ti si jak sa ovim prelazima![]()
ja uplatio ovo arsenal 1/2 ili 2/1 po marku uplatio pa sta budeko fol neki osjecaj imam
![]()
isto imam i ja samo arsenal 2 ako ovako budu igrali nistaeldo je napisao/la: PSG - 2
arsenal -prolaz
roma-prolaz......
imam li sanse za ovo, ili ce neko da me obori, uplaceno na malo vecu lovu......
Sikiric je napisao/la:Tesko da sad nista ne znaci, uostalom vidjet cemo kad izvede prvih 11, bez trofeja su od 2008, ligu prvaka i premier ligu tesko da mogu osvojit, ostaje im ovo i FA kup..Citizen-X je napisao/la:i cekat kad ce arsenal prodat mec koji im ustvari nista nikad nije znacio....Sikiric je napisao/la:Bradford-Arsenal 2 1.35 (2/2 1.80) Capital One Cup 20:45
Wenger: Izvest cu iskusnu momcad veceras, nema puno razloga da odmaram neke kljucne igrace jer iducu utakmicu igramo tek u ponedeljak..
ako pobijede +1 razlike dobro ce bit.
valjda će izdržati Bradforddeno_TM87 je napisao/la:
Vidit cemo ima li sanse da Arsenal preokreneBenjooJutub je napisao/la:Moglo bi ti ovo proćmerdo21 je napisao/la:Harry ti si jak sa ovim prelazima![]()
![]()
Sa kakvom postavom igraju, trebali bi preokrenut kako god da gledašmerdo21 je napisao/la:Vidit cemo ima li sanse da Arsenal preokreneBenjooJutub je napisao/la:Moglo bi ti ovo proćmerdo21 je napisao/la:Harry ti si jak sa ovim prelazima![]()
![]()
Yebeni Anderleht.Willy je napisao/la:Sunderland - Reading(s.t.) 11.12. 20:45 1X 1,37![]()
Srbija - Danska(Ruk.Ž) 11.12. 20:10 1X 1,75![]()
Gent - Anderlecht 11.12. 20:00 2 1,80![]()
Notts County - Rotherham 11.12. 20:45 1 1,90 (kvota 1)
Roma - Atalanta 11.12. 21:00 1 1,55![]()
Cleveland - LA Lakers 12.12. 01:00 2 1,40
kvota: 17.79
Držim ti palčeve deno.deno_TM87 je napisao/la:valjda će izdržati Bradforddeno_TM87 je napisao/la:
.
jooj malo falilo,sta onaj konj odbrani na kraju yebem ti svemerdo21 je napisao/la:Harry ti si jak sa ovim prelazima![]()
![]()
http://scores.espn.go.com/nba/preview?gameId=400278025" onclick="window.open(this.href);return false;Barney Stinson je napisao/la:Cleveland - LA Lakersi, čekam ih za fine pare ali **** premier i njihovi clanski brojevi i je.bena prijevremena isplata.. Uvjeren sa da ce ih dobiti barem 10 razlike, al opet danas se naplaćao nekih računa pa i ova prijevremena isplata mi se čini fina.. Pa eto ako ima netko da se razumije u NBA malo bolje, pratim ja i sve al opet.. Ove godine su mi uzeli dosta para LAL i kazem sebi nikad vise na listic i opet ih stavim..
Taman pročitah, a hoću al je dvica zicer večeri..Citizen-X je napisao/la:http://scores.espn.go.com/nba/preview?gameId=400278025" onclick="window.open(this.href);return false;Barney Stinson je napisao/la:Cleveland - LA Lakersi, čekam ih za fine pare ali **** premier i njihovi clanski brojevi i je.bena prijevremena isplata.. Uvjeren sa da ce ih dobiti barem 10 razlike, al opet danas se naplaćao nekih računa pa i ova prijevremena isplata mi se čini fina.. Pa eto ako ima netko da se razumije u NBA malo bolje, pratim ja i sve al opet.. Ove godine su mi uzeli dosta para LAL i kazem sebi nikad vise na listic i opet ih stavim..
vraca se i klivlend Irving - nego bolje ti sebe isplati odma'.
onda navijaj za meneBarney Stinson je napisao/la:Taman pročitah, a hoću al je dvica zicer večeri..Citizen-X je napisao/la:http://scores.espn.go.com/nba/preview?gameId=400278025" onclick="window.open(this.href);return false;Barney Stinson je napisao/la:Cleveland - LA Lakersi, čekam ih za fine pare ali **** premier i njihovi clanski brojevi i je.bena prijevremena isplata.. Uvjeren sa da ce ih dobiti barem 10 razlike, al opet danas se naplaćao nekih računa pa i ova prijevremena isplata mi se čini fina.. Pa eto ako ima netko da se razumije u NBA malo bolje, pratim ja i sve al opet.. Ove godine su mi uzeli dosta para LAL i kazem sebi nikad vise na listic i opet ih stavim..
vraca se i klivlend Irving - nego bolje ti sebe isplati odma'.
Kako to oni isplacuju,jel ti dadnu odredjenu cifru nako bezz ili samo oduzmu tu kvotu utakmice sto cekas ?Barney Stinson je napisao/la:Cleveland - LA Lakersi, čekam ih za fine pare ali **** premier i njihovi clanski brojevi i je.bena prijevremena isplata.. Uvjeren sa da ce ih dobiti barem 10 razlike, al opet danas se naplaćao nekih računa pa i ova prijevremena isplata mi se čini fina.. Pa eto ako ima netko da se razumije u NBA malo bolje, pratim ja i sve al opet.. Ove godine su mi uzeli dosta para LAL i kazem sebi nikad vise na listic i opet ih stavim..
Pomnozis sve kvote sto si prosao i uzmu ti 20% od tog dobitka. Minimalno moras 5 proci da bi prekinuo listic.merdo21 je napisao/la:Kako to oni isplacuju,jel ti dadnu odredjenu cifru nako bezz ili samo oduzmu tu kvotu utakmice sto cekas ?Barney Stinson je napisao/la:Cleveland - LA Lakersi, čekam ih za fine pare ali **** premier i njihovi clanski brojevi i je.bena prijevremena isplata.. Uvjeren sa da ce ih dobiti barem 10 razlike, al opet danas se naplaćao nekih računa pa i ova prijevremena isplata mi se čini fina.. Pa eto ako ima netko da se razumije u NBA malo bolje, pratim ja i sve al opet.. Ove godine su mi uzeli dosta para LAL i kazem sebi nikad vise na listic i opet ih stavim..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.