90+ 1:1 bilo, i otisao...kad su uspjeli primiti i drugi cccOlympique je napisao/la:Metz-Evian 2-1
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
90+ 1:1 bilo, i otisao...kad su uspjeli primiti i drugi cccOlympique je napisao/la:Metz-Evian 2-1
1:0Olympique je napisao/la:Metz-Evian 2-1
Bolje se borit za opstanak u drugoj ligi, nego se boriti za opstanak u prvoj.Pivopija je napisao/la:Pape je ocigledno nesto pogresno razumio. U prvu ligu Pape, ne u trecu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Donnie Darko je napisao/la:Bolje se borit za opstanak u drugoj ligi, nego se boriti za opstanak u prvoj.Pivopija je napisao/la:Pape je ocigledno nesto pogresno razumio. U prvu ligu Pape, ne u trecu.
Because reasons.
Evo bacio sam mu udicu, nadam se da ce se upecati, i da cemo dobiti info iz prve ruke.SlevinKelevra je napisao/la:Gdje je onaj 'francuz'?Da nam malo prenese utiske iz prve ruke.. Sta navijaci kazu?
Safet zagonetanDonnie Darko je napisao/la:Bolje se borit za opstanak u drugoj ligi, nego se boriti za opstanak u prvoj.Pivopija je napisao/la:Pape je ocigledno nesto pogresno razumio. U prvu ligu Pape, ne u trecu.
Because reasons.
Javi seTracy3McGrady je napisao/la:.
dzelllo je napisao/la:Zagonetni Papke:Da li da pojedem srneca ledja sad ili odmah?
mirzatele je napisao/la:Dajte ljudi kako mozete biti takvi, covjek je za samo 5 kola odmakao posljednjeplasiranom na velikih 10 bodova zaostatka![]()
E moji francuzi, nikad ga necete zasluziti
Effenberg je napisao/la:mirzatele je napisao/la:Dajte ljudi kako mozete biti takvi, covjek je za samo 5 kola odmakao posljednjeplasiranom na velikih 10 bodova zaostatka![]()
E moji francuzi, nikad ga necete zasluziti![]()
![]()
A fakat ovi imaju -6![]()
A svasta a pazi ovih papetovih vazala kako ga peru, fola sreca. Sreca moze bit 1-2 tekme uzrok nekim oscilacijama, ali kad se hronicno ponavlja onda nije sreca nego znanje upitno.
Sreca gravitira na duzi rok oko nule, ali ako si neradnik i uhljup nema te srece da te iscupa, a to je ovdje slucaj.
Ali ima jos bodova u igri to je bitno. Neka nama naseg papeta ne bi se covjek nikada ovoliko nasmijao i iscudio cudima maga.
Safet Sušić zagonetan: Volio bih da nas Izrael napadne
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.