Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nadam se da na kraju nece Cska proci kao drugi
Nemogu nikog da pobjede ebo te
Edin Džeko
Bizaran razvoj situacije. Pogotovo kada su u prvom kolu primili peticu od Rome.Sheyi je napisao/la:![]()
Nadam se da na kraju nece Cska proci kao drugi
Kljucno kolo je sljedece i mec Roma-CSKA.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Hajmo Rusiii

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ono prvo je mozda bio penal nad Aguerom ali ovo drugo je 100% penal. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakav ba penal,ono Barceloni se ne bi sviralo...Sabinho je napisao/la:Ono prvo je mozda bio penal nad Aguerom ali ovo drugo je 100% penal.
Hebem ti fudbal ako je svaki kontakt penal.
Dobar Dzeko sudija je pokrao City. Pokrali su ih i u prvoj utakmici.
ono prvo nije vidjelo penala!Celtic je napisao/la:Kakav ba penal,ono Barceloni se ne bi sviralo...Sabinho je napisao/la:Ono prvo je mozda bio penal nad Aguerom ali ovo drugo je 100% penal.
Hebem ti fudbal ako je svaki kontakt penal.
ali za ovo drugo da u ovakvom razvoju utakmice nije svirao domacinu penal je
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Midget se samo valja po terenu. Dzekson solidan.
Ono nad Aguero na kraju bi 99,99% Engleskih sudija sudilo penal. I nijedan od igraca Fernandinho ili Yaya nebi bili iskljuceni da sudi neki Engleski sudija. Dzeko je dobro odigrao bolje nego inace.
Pellegrini lagano spremaj kofere... 
Ko je bio sudija?
- Goalgetter
- Kontakt:
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Zadovoljan Dzekinom predstavom.
Ali mi ne izlazi iz glave da su bacili tolike milione za Mangalu, Fernanda, Fernandinja, Jovetica, Negreda... A okosnicu ekipe cine igraci od prije 3 sezone, pa u sta su gledali kad su dovodili pojacanja, to mi nikako nije jasno!
Ali mi ne izlazi iz glave da su bacili tolike milione za Mangalu, Fernanda, Fernandinja, Jovetica, Negreda... A okosnicu ekipe cine igraci od prije 3 sezone, pa u sta su gledali kad su dovodili pojacanja, to mi nikako nije jasno!
Re: Odg: Edin Džeko
Pa normalno kad bi sudio engleski sudija engleskom timu sto je nemoguce. Ne mogu se vadit na sudije kad su mrtva qurcina.Ajax je napisao/la:Ono nad Aguero na kraju bi 99,99% Engleskih sudija sudilo penal. I nijedan od igraca Fernandinho ili Yaya nebi bili iskljuceni da sudi neki Engleski sudija. Dzeko je dobro odigrao bolje nego inace.
Sent from my GT-S7560 using Tapatalk
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
u naftu, u sta ce gledat.Pasha_car_aga je napisao/la:Zadovoljan Dzekinom predstavom.
mislis li da iko u upravi tog kluba ima pojma o fudbalu?
sve su to neizivljeni arapi, koji bacaju pare okolo
Oba crvena za City su ispravna, crveni je zaslužio i Nasri nakon onog divljackog starta bez lopte na protivničkog igrača.Sudija je pogriješio što nije iskljucio i fudbalera CSKA, tj. što mu nije dao drugi žuti već je skroz nekom trećem dao žuti
Dobra taktika CSKA, kontrama ih ubili, Pelegrini pogriješio sa taktikom i izborom igrača za prvih 11 i to je to, sad Roma ako pobijedi u Rusiji protiv CSKA, 90% je prošla kao druga u ovoj grupi..
Dobra taktika CSKA, kontrama ih ubili, Pelegrini pogriješio sa taktikom i izborom igrača za prvih 11 i to je to, sad Roma ako pobijedi u Rusiji protiv CSKA, 90% je prošla kao druga u ovoj grupi..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nasri , Zabaleta, Yaya toure i jos njih par , moraju se rjesiti stoi prije , spori su i tromi do bola , a o Nasrijevom silovanju lopte da i ne pricam .....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.