KrajisnikBosnjak je napisao/la:Bosanski klubovi super igraju pripremne utakmice...
Sve u svemu liga je ozbiljnija, napreduje se u svakom segmentu... Infrastruktura sve koči, ali radi se i na tome... Kad uđe Borac u ligu imat ćemo još jedan ozbiljniji stadion u ligi... Meni bi iskreno bilo najdraže kada bi svaki stadion imao travnjak i drenažu kao na Bilinom polju... Ne znam sad koliko je to moguće...
Vidit ces na ljeto kako nam klubovi odlicno igraju europu,pusti ove prijateljske ,zanosimo se svake godine i svaki navijac svog kluba ocekuje evo ga to je ta godina pa dodju maltezani,albanci,luxemburzani,bugari i ostale vele sile i nadikele nas,netko dogura i do malo jaceg protivnika pa primi porciju od 5 do 7 golova,bolan kakvi mi i europa budzeti klubova po milijun dva maraka,po europi posle cistacice vise zaradjivati nego u nas nazovi profesionalni nogometasi,Zrinjski dovede igrace koji ne mogu meda po stranim klubovima tipa Tomic i Bilbija a u ovoj ligi razvaljuju primjer i Zebe u naponu snage najbolji igrac lige na kraju u mrtvom Splitu odigrao dvije utakmice .
Nema napretka jer nema para!!!