FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2015, 16:17

NYKnicks Fan je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa banuj ga **** ga led vise!! banuj :D

Nije svako mlad i vitalan i caprka po racunaru po citav dan kao mi ovdje. Doci ce neko od 50 godina, procitati i povjerovat
Sta kaze svako bi sa 350k i dzaba stadionom i jednim sponzorom vodio klub :rol: :rol: :rol:
Pa imao je da vodi sto nije mrtve mu ebem..pa on nije inaj balet mogao da vodi majku ebo svoju retardiranu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2015, 16:18

druže, Allah te nagradio, samo reži, ko god krene pametovat', odmah banana ;)

dosta negativnosti, nije narod glup, 90% navijača podržava Husića, šta misle oni, da piskaranjem mogu okrenut' navijače protiv Husića :rol: samo mi je žao što ne mogu odgovorit' Fuletu ili još bolje, da ga napadnemo kao čopor :cry:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2015, 16:20

:angel:
Batva je napisao/la:Sto ga NYK banova, daj da ga prcamo i pratimo kako se koprca. :D
raspio se brate lik, niko ne odgovara i sta cu ja jbg niju mu prvi put, dosadio je i bogu i narodu :mrgreen:
Ja sam se opet ugasio sa ebenog fb zbog ovog, ali veat ga da se aktiviram da mu mrtve ebem molim te i nemoj mene banirat ahahh
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 jun 2015, 16:21

Batva je napisao/la:Sto ga NYK banova, daj da ga prcamo i pratimo kako se koprca. :D
raspio se brate lik, niko ne odgovara i sta cu ja jbg niju mu prvi put, dosadio je i bogu i narodu :mrgreen:
I ja taman mu odgovorio a ti ga pocasti koligramom banana. :lol:

Ma pisaj ih, neka pokrecu svoje stranice i piskaraju do mile volje. Da Bog da im Tijana iPhone bila uciteljica djeci.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2015, 16:22

Batva je napisao/la:Ma pisaj ih, neka pokrecu svoje stranice i piskaraju do mile volje. Da Bog da im Tijana iPhone bila uciteljica djeci.
dabogda mome dijetu bila učiteljica :beba:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jun 2015, 16:25

Hejj Fuleeee ako citas forum a citao si i sad ces cesce jer su te poslaki u smece na FB..konju da bog da patio citav zivot...zivio u bujedi i Azmir ti davao nestonpara da prezivis...da bog da ti i ja morao poslat nesto krme jedno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2015, 16:27

NYKnicks, daj objavi onu Azmirovu sliku, čaršija je uz vas gospodine! :pray:

pozovi raju sa stranice da u komentaru da podršku precjedniku :cool:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 02 jun 2015, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 02 jun 2015, 16:27

Chinaglia je napisao/la:
Batva je napisao/la:Ma pisaj ih, neka pokrecu svoje stranice i piskaraju do mile volje. Da Bog da im Tijana iPhone bila uciteljica djeci.
A ti morao ici na svaki roditeljski sastanak. amEn :cool:
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 02 jun 2015, 16:29

ili neka NKMramor napravi novu, ako ima vremena i volje :cool:

Batva je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
A ti morao ici na svaki roditeljski sastanak. amEn :cool:
haha, to brate :bow:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 jun 2015, 16:30

Mislim da se džaba ušlo u raspravu o nekim stvarima. Kad se pročitaju neke stvari, dođe se do zaključaka. Došlo je do posljednjih trzaja lešinara, te će, siguran sam, na sve načine pokušati da ocrne Azmira Husića i istog otjeraju. Neće se birati sredstva. Ako i ne uspiju otjerati predsjednika, gotovo sam stopostotno uvjeren da će razrušiti ovo pomaka što je napravljeno u kratkom vremenu i otjerati ovo malo entuzijasta okupljenih oko kluba. Zamisli se čovjek do kud' ove igre bez granica mogu ići, pa se u nekom momentu malo zapita i za svoje zdravlje i sigurnost.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 02 jun 2015, 16:42

Čudi me kako im niko ne začepi usta od ovih što potražuju svoje pare, jer nije teško skontat da ako Husić ode neće se moći iz čega namiriti za taj dug. Ovako to Husić nekako krpi i isplaćuje.
Al eto nek blebeću dok još malo mogu, sprema se cunami :salut:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2015, 16:46

staragarda je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Jel` moze neko, ili na PP ili ovdje, objasniti sta je tacno problem trenutno u Slobodi? Covjek je dosao sa lovom i blokiraju ga neke struje koje su povezane s kim? Vidim ima i odredjeni broj navijaca Slobode koji su protiv Azmira Husica. Kome se oni klanjaju? Koliko je do sada Husic ulozio u Slobodu i kakav je uopste stav navijaca? Ili na PP ili ovdje.
Prica je slicna kao kod pitara....lesinari bi da prezive na kostima umiruce Slobode...e pa nece moci....ima i nas koji to necemo dozvolit...da vidimo i tu srijedu aBd
Tako je @staragarda! Ja sam jos starija, ali nema veze, da vidimo to ko ima muda. Vidimo se u srijedu!

P.S. suljo se trebao obratiti navijacima, sa nalazima majke i molbom za pomoc. Bilo bi tu neka hiljadica sigurno. Tako se trazi pomoc, od ljudi sa tribina, a ne od umiruce Slobode Ovako je uzeo od Azmira, a pljuvao ga iza ledja. Pricao kako je on isti kao svi dosadasnji predsjednici. Sramota. Sa suljom vise ni na kafu. Sve ove godine je izgleda samo interes postojao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 02 jun 2015, 16:50

Azmir Husić
slika]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 jun 2015, 16:54

Puna podrska predsjedniku u daljem radu...dosta je vise nehljebara i lesinara u i oko kluba,rastjeraj to Azmire,pa makar bio neko moj.. duplo nas je vise sto vas podrzavamo,zanemarite sitnice i nebitne ljude,samo naprijed :clap:

Zasto i zbog cega Suljo i kompanija nije trazila izvjestaje od Zahirovica,Sabovica i ostalih grobara Slobode..zasto sada zeli da gura nos gdje mu nije mjesto,zbog cega je toliko glasan kao i ostatak ljudi..da li je to Azmir zavrnuo pipu mozda :think: ?

AZMIR HUSIC !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 jun 2015, 16:56

NKMramor je napisao/la:Mislim da se džaba ušlo u raspravu o nekim stvarima. Kad se pročitaju neke stvari, dođe se do zaključaka. Došlo je do posljednjih trzaja lešinara, te će, siguran sam, na sve načine pokušati da ocrne Azmira Husića i istog otjeraju. Neće se birati sredstva. Ako i ne uspiju otjerati predsjednika, gotovo sam stopostotno uvjeren da će razrušiti ovo pomaka što je napravljeno u kratkom vremenu i otjerati ovo malo entuzijasta okupljenih oko kluba. Zamisli se čovjek do kud' ove igre bez granica mogu ići, pa se u nekom momentu malo zapita i za svoje zdravlje i sigurnost.
Jedino sto ce moci uraditi je da dodju na Tusanj, plate kartu i gledaju utakmicu.....naravno bez matretiranja drugih normalnih posjetilaca....sve ce ce se to fino urediti....jer idemo u Evropu i naravno shodno tome moramo se tako i ponasati...svako ko se bude drugacije ponasao biti ce fino zamoljen da napusti Tusanj, a u lozi ce sjediti oni koji to zasluzuju, dakle poslovni partneri, uvazeni gosti...
P.S. Fudbal je veliki biznis, da bi dobio, moras i puno uloziti.... :D

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 02 jun 2015, 17:07

Opustite se.
Situacija jeste blago izmakla kontroli,ali sve je to u redu.
Stvari se ne rješavaju na sjednici skupštine već je bitno kakva je klima, a klima je dobra.

Danas je već vd predsjednika skupštine imao sastanak sa predsjednikom klub i budućim predsjednikom skupštine na kojima su dogovorene stavke za sljedeću sjednicu.

Što se tiče priče o ljoSu, neko ga je dobro nafilovao, bespotrebno! Azmir svakako ono nije trebao reći i to je generalno stav svih. Međutim, s druge strane neko bi želio da bude kur.va, a da mu ne uleti ki.ta. I to je generalno stav svih.

Btw, tko želi da reketira lika koji ima ono more naoružanih rođaka kojima je uz to i poslodavac i od kojeg žive, neka mu je srećno jer će mu trebati.

A sad se momci opustite.
tuzlanska Sloboda

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 02 jun 2015, 17:14

staragarda je napisao/la:eo vako,djeco moja,moji mili janjci :D :D
1.da se sad ne kunem po forumu al za svoju 41. godinu zivota nisam upoznao osobu na tako visokoj funkciji koja voli SLOBODU kao AZMIR HUSIC....znaci,razgovarali smo nas grupa sa njim poslije zavrsetka skupstine ispred zgrade privredne komore dobrih sat vremena...ostao sam ZAPANJEN koliko taj covjek voli SLOBODU :o :o :o :o :tokralju: :tokralju: .....ZNACI,NEVJERROOOVATTTNOOOOOOOO :shock: :shock:
2.lesinari su isplivali kao sto se i ocekivalo i neki su mi toliko pali u ocima da ih vise necu ni pozdravljat..znate ba svi o kome se radi....al kako ih covjek povalja argumentima :tokralju: :tokralju:
3.onaj Muharemagic za malo vojnim udarom smjenjen..puna sala i raja ga proziva al covjek nece...u stvari on kao hoce al da se kao on nesto pita :urnebes: :urnebes: ...kae po zakonu a 20 godina radili mimo zakona :urnebes: :urnebes: ...jedan lesinar manje...koji su to jazavci krv te j e b o :oops: :oops: ...mene sramota njihove sramote
4.verifikovan UO...ulazak je 20 000 km...dosta je j e b e n o g odlucivanja o sudbini SVETINJE a da se marke ne daje
5.kad je nakon 2 sata natezanja izabran Begic za predsjednika skupstine sve tacke usvojene za 10 minuta
6.u ponedeljak ce biti dostavljen financijski izvjesta i detaljno predstavlje projekat ZLATNE KARIKE
7.kakav MUK nasta kad PREDSJEDNIK rece da se dobro razmisli o svemu jer rece....AKO JA IZADZEM NA ONA VRATA VISE SE NECU VRATIT A VI USVAJAJTE SVOJE STATUTE AL CETE JAVNOSTI MORATI OBJASNIT OVO STO STE URADILI :cool: :cool: :tokralju:
8.jos jedna antologijska PREDSJEDNIKA...dzaba se ba ofirat,karika ce proci sa ili bez grada :tokralju: :tokralju:
covjek je toliko izdominirao da je to strasno :tokralju: :tokralju: ...svaka je propracena sa burnim aplauzom a posebno iscitavanje licence za sljedecu sezonu i njegovo PISMENO uvjerenje da od Slobode nece traziti ni marke,nikad :tokralju: :tokralju:
ispred komore je jos sat cijeli ostao sa jednom grupom..pricao o pripremama u sloveniji i protivnicima :urnebes: :urnebes: ....e tu ce jos neki od ovih lesinara j e s t **** koja su posrali...znaci,partizan,ruski premijer ligasi..bruka prejakih klubova
9.spomenu onako kroz pricu da mu firma u SAD posluje od 2003. godine,da ima 150 zaposlenih i rekao je koliko je prometa napravila za 12 godina...napisao bih vam al je to malo neukusno da pisem po forumu al je strasna cifra u pitanju :shock: :shock: :tokralju: ...meni kad ne polenu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
10.vec se pregovara sa POJACANJIMA i djeco moja.....OLUJA SE SPREMA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...spominjao je i tana,put koji krce pitari i koji ce morat prebolit sve i jedan klub ali to su djecije bolesti ZA OZDRAVLJENJE KLUBA...MI SMO NA DOBROM PUTU...
eto djeco moja moji janjci to je projekat ZLATNE KARIKE al moje kako je vidim u 10 tacaka :mrgreen: ;) ;)

p.s.covjek je odlucan u projektu EVROPSKE SLOBODE i bas mu se u glasu vidi VOLJA da nasu SVETINJU izdigne iz mrtvog prosjeka

p.s.s. jos me je jedna stvar impresionirala....COVJEK JE ODLIKOVAN OD RAHMETLI PREDSJEDNIKA ALIJE IZETBEGOVICA KAO NAJMLADZI BORAC ARMIJE BIH... SA NEPUNIH 14.GODINA COVJEK SE BORIO ZA DRZAVU :o :tokralju: :tokralju: :tokralju:

izvinjavam se na duzini posta al je bilo bas 2 sata urnebesa i malo je falilo da covjeka povale

Samo da citiram Predsjednika Husića (razgovor pred zgradom Komore nakon Skupštine)."Meni je danas najbitnije bilo da ode Muharemagić".Zatim je spomenuo sve
opstrukcije koje Šećerbegović i Muharemagić prave ekipi na Stadionu.Napr. gostujuća ekipa doputovala a stadion zatvoren,pa onda teren koji se ne zaljeva pa je tvrd ko beton.Pa nedovoljno ošišana trava.Pa ono kako su podigli novac u Savezu (šećer i miske) 100 000 km za postavljanje sistema za zaljevanje.Kad se raspitao koliko koštaju ti sistemi sa ugradnjom dobio je info da to košta oko 18 000 km.Zatim je spomenuo da se osjeće kao domaćin neprijatno što uz njega ne sjedi gradonačelnik Tuzle.Pogotovu ako doputuje gradonačelnik iz mjesta gostujuće ekipe.
I još moj dojam , Muharemagić je namjerno otvorio raspravu o dnevnom redu i pustio da se počne na veliko raspravljati po tačkama dnevnog reda a da dnevni red nije ni usvojen. .Oni su imali instrukciju da maksimalno podhebavaju Predsjednika Husića, ne bi li ovaj" pukao" i dao Ostavku.Svi sa te strane kojima je Muharemagić izdašno davao riječ išli samo sa tom namjerom.JUČERAŠNJA SKUPŠTINA JE POKAZALA DA PREDSJEDNIK HUSIĆ IMA DOSTATNU VEĆINU SKUPŠTINARA NA SVOJOJ STRANI. NA POTEZU JE FARAON .MISLIM DA U SVEMU ŠTO SE JUČER BESPOTREBNO DOGAĐALO FARAON I TE KAKO IMA "UPLETENE PRSTE".
Ja volim FK Tuzla City

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 jun 2015, 17:24

zlajci je napisao/la:Opustite se.
Situacija jeste blago izmakla kontroli,ali sve je to u redu.
Stvari se ne rješavaju na sjednici skupštine već je bitno kakva je klima, a klima je dobra.

Danas je već vd predsjednika skupštine imao sastanak sa predsjednikom klub i budućim predsjednikom skupštine na kojima su dogovorene stavke za sljedeću sjednicu.

Što se tiče priče o ljoSu, neko ga je dobro nafilovao, bespotrebno! Azmir svakako ono nije trebao reći i to je generalno stav svih. Međutim, s druge strane neko bi želio da bude kur.va, a da mu ne uleti ki.ta. I to je generalno stav svih.

Btw, tko želi da reketira lika koji ima ono more naoružanih rođaka kojima je uz to i poslodavac i od kojeg žive, neka mu je srećno jer će mu trebati.

A sad se momci opustite.
+1 Fino objasnjeno, plus sto lik ima i jednog koji nije njegov rodjak a taj je po mom skromnom misljenju najyebeniji....mislim da im ne treba to....u svakom smislu, Azmir je jako korektan i dobar covjek.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 02 jun 2015, 18:39

Fuleeeee mrtve ti **** stokoooo.
**** majku budale..Sto GA banova bolan tek indem sposla spremao SE za seks SA njim hahaha
Bice to dobro sve bracooo.
Neznaju skim imaju posla.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 02 jun 2015, 18:52

slika

Lazi i go.ana :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.