Pa upozoravao sam (@NEZALAGANJE najviše) da mora raditi na post igri, a oni mu dovedoše budalu Gentrya koga to ne zanima. Mada i na Anthonya pada krivica jer očigledno ne radi dovoljno na sebi.Epidaurus je napisao/la:Unibrow je ove sezone veliko razočaranje, poslije onakve prošle sezone svi su očekivali još bolesnije igre i kandidaturu za MVPa al čovjek je strašno pao.Kawhi je napisao/la:Sjećaš li se kad sam ti objasnio zašto je bolji od Unibrowa?Epidaurus je napisao/la:Kakva majstorčina je ovaj Boogie, bez premca najbolji visoki lige
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ma realno mogao je on još neke 3 godine odradit na onoj prošlosezonskoj razini i bez post igre čisto na račun šuta s poludistance, završavanja na picku i napadanjem licem s visokog posta al ove sezone je došlo do izražaja to što on nije kreator (bar ne još uvijek) i bez poštenog razigravača on nije toliko dobar. Vrhunac gluposti je to što su ga počeli sve više odvlačit od koša da šuta trice, umjesto da su išli na to da prave igrača koji će dominirat ispod koša i poludistance. On bez post igre na račun čiste atletike, osjećaja i talenta može sa dobro složenim timom igrat ovako polufinala konferencije uz poneko finale al za titulu je potrebna kompletna igra. Nijedan od velikih igrača nije osvojio prsten dok nije kompletirao igru.Kawhi je napisao/la: Pa upozoravao sam (@NEZALAGANJE najviše) da mora raditi na post igri, a oni mu dovedoše budalu Gentrya koga to ne zanima. Mada i na Anthonya pada krivica jer očigledno ne radi dovoljno na sebi.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Samo sam realanSlatinash_7 je napisao/la:no naviklo smo da si pesimista,

Koja budala bi odabrala Celticse i hladni Boston ispred Hollywooda i vječnog ljeta, mi nemamo šanse ni za jednog ozbiljnijeg FA, niti imamo bog zna kakvu ekipu, to je činjenica, historija to govori, tako da treba biti realan i priznati to

Svakako treba ukinuti franšizu ili je preseliti u LA, jer je postalo besmisleno više išta pokušati praviti, kad znamo ove spomenute činjenice, još samo @nezalaganje vjeruje u nekakve bajke o nama

Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 24 jan 2016, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
[youtube][/youtube]
Jokic objasnio par stvari...
Harris 5 ukradenih...
Jokic objasnio par stvari...
Harris 5 ukradenih...
Ala Denver ubode sa sa njim... 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Omaklo im seBlueBosnian je napisao/la:Inače Goodwin mi je jedan od dražih igrača, i prošle godine se znalo da momak ima potencijala.. Ali eto, što bi Goodwin igrao pored živog Pricea?Donnie Darko je napisao/la:Ma ja, što bi Goodwin imao regularne minute, mislim fakat otkud navijačima tako lude ideje.
Kakav je idiot Hornacek jbt.![]()
![]()
A pazi Chandlera, prvi put propustim meč, i on konačno proigra; 13 poena i jbnih 27 skokova![]()
I čemu pobjeda uopće?
Bolje i Pricea gledati na playu nego Knighta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd sto ste sebe rastavili na proste faktore vec i nama uzeli Knighta, najbolji igrac u Milwaukee bio. Nakon njega negativan omjer od februara do maja. Pa onda i ove godine 

Ne znam baš koliko će Rođo imati srpljenja ako se recimo ne plasiraju u play-off ili dodatno ne pojačaju za sljedeću sezonu.
Wake up and live !
Money isn't something I play for. I want to compete. I want to win.
LeBron James sinoć:
Dok ga je čuvao Jimmy Butler - šut 3-12, 25%
Dok su ga čuvali ostali - šut 8-15, 53%
Dok ga je čuvao Jimmy Butler - šut 3-12, 25%
Dok su ga čuvali ostali - šut 8-15, 53%
Wake up and live !
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ne zna se ko je koga zajeb'otuzlak1987 je napisao/la:Hajd sto ste sebe rastavili na proste faktore vec i nama uzeli Knighta, najbolji igrac u Milwaukee bio. Nakon njega negativan omjer od februara do maja. Pa onda i ove godine

Mislim zna se, al' to je postalo uobičajeno kod Sunsa.
I gle sad uvežu 20-ak pobjeda do kraja, jer ne daj bože da neko drugi zgrabi 14-i pik umjesto njih

Zadnja izmjena: BlueBosnian, dana/u 24 jan 2016, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
GSW na kraju sezone oslobadjaju SC i potpisuju Boogija, te gase ligu. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
SAC igra dosta bolje nego ranijih sezona,sto je bilo i za ocekivati kad se sve sabere.Cousins zaista dominira,mada licno ne volim mnogo toga kad je on u pitanju.I pored svog talenta i dalje ga je lako izbaciti iz igre,isprovocirati,a onda on nasteti svojoj ekipi.U tim trenucima ga niko i nista ne moze smiriti,pa ni trener.To nije recept za uspjeh protiv iole ozbiljne ekipe,jer one znaju kazniti svaku gresku,a kamo li ne iskoristiti 2-3 poklonjena poena.Zanimljivo ih je pratiti i vidjeti da li ce uspjeti izboriti PO.Ja mislim da nece i da ce ih UTA preci,jer ima bolju ekipu kad su kompletni,ali im je problem sto SAC ima 2-0 protiv njih ove sezone u slucaju jednakog rekorda.
Tek sad i vidim da im je Utah jedina realna konkurecija za PO. Portland nema to još, bar ovu sezonu i previše ovise o jednoj ozljedi. Denver i NOP teško, morali bi biti konstantniji, još malo sazrijevanja, puno bolji Davis u slučaju NOP-a, Sunsi, Minnesota i Lakersi ništa. Ja također dajem Utahu malu prednost, pogotovo kad se vrati Favours i ako ih posluži zdravlje do kraja sezone.
Wake up and live !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa necu ih izvizdat na utakmici..to stoji da niste zasluzili da ekipu imate uopste i to je to ... ma ne slavim pobjedu boli me qurac ..i naravno da imate duplo bolje igrace , inali ste vi i kad James nije bio tu pa ste bili zadnji na east sa Irvingom i tdadriano_leite je napisao/la:Cekaj, to navijaci ne smiju nista? Pa ti ovdje pljujes Bullse konstantno, sta si ti zasluzio? Ajd nemoj srat ziv bio. Nek su Bullsi eto zasluzili da imaju ekipu za titulu, desio se jednom Jordan i to je to. Bezveze seres ba s takvim komentarom, tacnije komentar je preglup. Cuj zvizde i nisu zasluzili nista haha.SaltCityAttack je napisao/la:Ljepo je cuti navijace Cavsa kako zviZde svojim igracima...nisu oni ba ni zasluzili da imaju ekipu ujedno i titulu
Utakmicu nisam ni gledao jer me zaboli qrac za Cavse bar prvih ovih par dok se slegnu osjecaji, ali sigurno ne bi zvizdali da se briljiralo na terenu. Ja bih prvi zvizdao da sam bio u Q Areni i to bas ono **** im sve po spisku ne samo zvizdao. Slavi pobjedu i suti jer ko zna hoces li u PO vidjeti pobjedu protiv Cavsa jer objektivno imamo duplo bolje igrace.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Nismo bili zadnji sa Irvingom. Ako ih ti ne bi zvizdao na utakmici to znaci da si poput glupih Amera koji znaju samo za go "team" go, defense i mvp. Clevelandovi navijaci bar pokazuju emocije i pokazuju da im je stalo do ekipe. Ne znam samo na osnovu cega ti je taj glupi zakljucak da Cleveland nije zasluzio ekipu? Sto nisu uzeli naslov? Ne bi ga ni Chicago uzeo da nije imao Jordana. Btw. pokazi malo vise respekta prema ekipi koja te kara od odlaska Jordana kad god bude okrsaj u playoffu.SaltCityAttack je napisao/la:Pa necu ih izvizdat na utakmici..to stoji da niste zasluzili da ekipu imate uopste i to je to ... ma ne slavim pobjedu boli me qurac ..i naravno da imate duplo bolje igrace , inali ste vi i kad James nije bio tu pa ste bili zadnji na east sa Irvingom i tdadriano_leite je napisao/la:Cekaj, to navijaci ne smiju nista? Pa ti ovdje pljujes Bullse konstantno, sta si ti zasluzio? Ajd nemoj srat ziv bio. Nek su Bullsi eto zasluzili da imaju ekipu za titulu, desio se jednom Jordan i to je to. Bezveze seres ba s takvim komentarom, tacnije komentar je preglup. Cuj zvizde i nisu zasluzili nista haha.SaltCityAttack je napisao/la:Ljepo je cuti navijace Cavsa kako zviZde svojim igracima...nisu oni ba ni zasluzili da imaju ekipu ujedno i titulu
Utakmicu nisam ni gledao jer me zaboli qrac za Cavse bar prvih ovih par dok se slegnu osjecaji, ali sigurno ne bi zvizdali da se briljiralo na terenu. Ja bih prvi zvizdao da sam bio u Q Areni i to bas ono **** im sve po spisku ne samo zvizdao. Slavi pobjedu i suti jer ko zna hoces li u PO vidjeti pobjedu protiv Cavsa jer objektivno imamo duplo bolje igrace.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ma nije mogao dominirati. U NBA imaš gomilu defanzivnih stručnjaka koji gledaju snimke i zaključe kako je nekog najlakše odbraniti. Nakon onakve sezone logično da će svi više misliti na Davisa i ovo je rezultat. Mislim, ako doda i taj post u igru biće najjači igrač lige, ali ne vidim da nešto radi na tome. I pored toga što se uvijek bira igrač koji igra i odbranu i napad, yebo ti tog visokog koji ne zna odigrati u postu.Epidaurus je napisao/la:Ma realno mogao je on još neke 3 godine odradit na onoj prošlosezonskoj razini i bez post igre čisto na račun šuta s poludistance, završavanja na picku i napadanjem licem s visokog posta al ove sezone je došlo do izražaja to što on nije kreator (bar ne još uvijek) i bez poštenog razigravača on nije toliko dobar. Vrhunac gluposti je to što su ga počeli sve više odvlačit od koša da šuta trice, umjesto da su išli na to da prave igrača koji će dominirat ispod koša i poludistance. On bez post igre na račun čiste atletike, osjećaja i talenta može sa dobro složenim timom igrat ovako polufinala konferencije uz poneko finale al za titulu je potrebna kompletna igra. Nijedan od velikih igrača nije osvojio prsten dok nije kompletirao igru.Kawhi je napisao/la: Pa upozoravao sam (@NEZALAGANJE najviše) da mora raditi na post igri, a oni mu dovedoše budalu Gentrya koga to ne zanima. Mada i na Anthonya pada krivica jer očigledno ne radi dovoljno na sebi.
I jedan Dellavedova odigra sasvim solidnu odbranu na Curryu (koji izgleda nezaustavljivo ove sezone) u finalu. Jedan Bron je bio smiješan bez posta, a kamoli Davis. Duranta ozbiljna ekipa i pored svega što zna lako može braniti da ne pravi (veliku) razliku.
Zbog toga gotivim Jahlila jer on sa trenutnim skillsetom ima potencijal da jednog dana bude nezaustavljiv samo ako bude radio na sebi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
A Okafor moze biti vrlo lako i novi Moose poznatiji i kao Greg Monroe 
Ta odbrana ubija iako si igrac koji redovno uzima double double..

Ta odbrana ubija iako si igrac koji redovno uzima double double..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Hahaa oni nas karaju Irving nas kara? Ili James sa Miamiem i to ? Ja kako znam Cavsi nas ne karaju jedino james jer Irving to nije mogao uglavnom ima najgore utakmkce protiv nas oprilike sinocnja mu je ono sto je najcesce kad igra protiv nas ..
Preselit ba ove Cavse u Seattle to je neko moje misljenje cisto Noah i ostali mogu otici gdje prohodat i u kakav Stake House nesto pojest ako nista ko recimo neku noc Thompson i Green sto po Chicagu rade
Sta si de brate nalozio vidi ga hahahaha
Preselit ba ove Cavse u Seattle to je neko moje misljenje cisto Noah i ostali mogu otici gdje prohodat i u kakav Stake House nesto pojest ako nista ko recimo neku noc Thompson i Green sto po Chicagu rade

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- adriano_leite
- Kontakt:
Ocigledno ne znas citati. Za koga je James igrao prije Heata i poslije Heata? Eh ta ekipa te kara (kad god je bitno-u playoffu). Citaj ebemu...SaltCityAttack je napisao/la:Hahaa oni nas karaju Irving nas kara? Ili James sa Miamiem i to ? Ja kako znam Cavsi nas ne karaju jedino james jer Irving to nije mogao uglavnom ima najgore utakmkce protiv nas oprilike sinocnja mu je ono sto je najcesce kad igra protiv nas ..
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.