Ivaylo Petev
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Ne treba nam halaliti nikad. Trebamo svi u džehenemu porciju izložiti za njega...

bratkooo
Voli te tvoje Sarajevo.
Lave moj, Finska je bolid F1 naspram ovih koji nas pobijediše u zadnje vrijeme.
ma libo ga tuki u ludogorecu. skoro cak i ajaxa uzeo. fina ekipa, bogati vlasnici za balkanske standarde. sve 5
❤️🖤
Bugarski trener nije imao previše "eksperimenata" u svom popisu, ali opet je poziv uputio Kenanu Piriću, 27-godišnjem vrataru. Problem je u tome što Pirić više od godinu dana nema nijedan nastup za klub, a u zadnjih 12 mjeseci jedine nastupe imao je upravo za reprezentaciju. “Tri naša golmana s kojima smo startali su tu, imaju međusobnu podršku, Kovačević je tu, nije isključeno da će biti u reprezentaciji, sretan sam zbog njega, ali sam odlučio za ova tri”, probao je objasniti Petev.
vrati se
Ma Zukanovicu i njegovoj ekipici je čovjek razbio menadžerske talove zato on riga na njega, nema to veze sa reprezentacijom.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sjecam se onih kritika u studiju... Joj. Sada vidim kako su isforsirane i bespotrebne bile.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Takvi su i otjerali Peteva. Likovi iz BHF koji žive u inostranstvu se bune sto stranac vodi Bosnu
I ne zasluzujemo vise nego da nas yebu Rukfas i Kodro
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jeste druze, ali pred kraj ugovora je stekao povjerenje igraca i osigurao nam baraž. Sve sto je iole izgradio, Hadzija je srusio, a Mehaga dokrajcio
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
I ne, nije Petev otišao odmah u septembru. Čekalo se do kraja 2022. godine da mu se zahvale. Neslužbeno, Ivaylo Petev je prekrižen još u junu 2022. godine nakon utakmice protiv Finske na Bilinom polju. Navodno je, kako saznajemo iz izvora bliskih reprezentaciji, pod utjecajem "viših sila" u početnih 11 morao biti Siniša Saničanin. Bugarin je imao svoje "ja", rekao je da mu se stoper Partizana ne uklapa za tu utakmicu i na teren je poslao stoperski par Ahmedhodžić-Hadžikadunić, a Saničanin nije dobio ni minute. To "ja" ga je na kraju najvjerovatnije koštalo posla.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Amarinho, Anpa, aqarius, AzRimiRzA, Beli98, BiH26, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, Daduli, DanijelTZ, DeeWa, denza, DUVNO1921, emir79, enobarca, ErosViverosViv, Fudo, General505, greenwood, guillermo, haklamas, Hardzavi, HariTz, invincible1921, J1897, jasmin10, Jet2Holiday, JohannWolfgang, Kaunas, KimJongEsmer, komax, labostarmomosa, legendarnadruga, LenyYoro15, MaroonBjelave, mercurial, mexy_whites, Micron, MokraKifla, napapijri1987, NisamIsmirMirvic, omanovski, Pact1921, Pensioner26, PointBlank, Rauber33, RaZuti, rishovski, rukometubih23, Shevko, Sheyi, skoJaa, Slobodas, Smaja, soxx, StevieG8, Sveti, tale07, unavita, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, zaostrog, ZeljeznicarUberAlles, Zglavkar i 588 gostiju.