Čestitke Jaganjcu na debitantskom golu za Želju!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
kontrasviju je napisao/la: ↑30 sep 2021, 09:04Inače, od tekme sa Zrinjskim, primili smo samo tri gola u 8 utakmica.
Beton.![]()
Podatak za pohvalu. ****, kada ne možeš ili ne znaš zabijati, probaj zatvoriti prilaze golu, nemaš drugih opcija.LjoZee je napisao/la: ↑30 sep 2021, 13:39kontrasviju je napisao/la: ↑30 sep 2021, 09:04Inače, od tekme sa Zrinjskim, primili smo samo tri gola u 8 utakmica.
Beton.![]()
![]()
Užas. Ma nema poštenog sudije. Ispade Kaljanac zlatan iako i on maše kartonima k'o lud.
Tad su Jelića strahovito pritisli na poluvremenu,tu nas je više onaj pomoćnik iz Lukavice zaklao,i mi sami sebe nevjerovatnim greškama.
Slavko.
Izvršili su permanentni pritisak na JelićaSudoHusika je napisao/la: ↑30 sep 2021, 15:55Slavko.![]()
Hebem vas mahnitaBersaga je napisao/la: ↑30 sep 2021, 16:16Izvršili su permanentni pritisak na Jelića![]()
Neku povredu je imao pa je malo pošteđen. Također i Juricic nije trenirao, povreda aduktora, 10ak dana pauze taman do Tuzle.Bersaga je napisao/la: ↑29 sep 2021, 19:25LjoZee je napisao/la: ↑29 sep 2021, 17:48Dobro je, ovakve znaju biti zaebane za povrede jer se ovi naloze, a i tereni losi. Bitno je da smo prosli. Nemamo mi sansi za Kup, ali da ne brukamo odmah na startu.
Brine me sto nema Blazevica, a nisam ga vidio ni na slikama jucer sa treninga. Nema ni Vrhovca u BL, a i Mujezinovic se nesto previjao protiv Leotara. Valja sastaviti odbranu.
![]()
Taj meč 4:3, kod prvog gola Ikić čisto iznosi loptu, a Jelić svira nepostojeći faul iz kojeg primamo go. Treći go Borca, Brtan udara Ermina, sudija ne svira ništa i primamo go u nastavku akcije Borca.
Zar nas i na ovoj utakmici nije ukopao Eric? Mislim da je cetvrti gol njegov bio.braco je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:06Taj meč 4:3, kod prvog gola Ikić čisto iznosi loptu, a Jelić svira nepostojeći faul iz kojeg primamo go. Treći go Borca, Brtan udara Ermina, sudija ne svira ništa i primamo go u nastavku akcije Borca.
Inače taj meč mi je u top 3 meča koja su me najviše iznervirala i pogodila prošle sezone. Prvi koje me iznerviro je kad smo pred Mladost na Grbavici napravili onu akciju kupovine karata, strašan start sezone, svi nafurani i klepi nas Mladost na kraju. Tu sam se osjećao ispražnjen k'o da me tramvaj opalio.
Drugi meč je ovaj s Borcem, a treći je 1:1 u Bijeljini i Bakin debi kad je Erić zasr'o. Tu me huja uhvatila, mensčini da sam bio spreman zaklat nekoga.
A nije da je mala konkurencija bolnih mečeva iz prošle sezone.![]()
Prvi i cetvrti su bili njegovi, prvi bio nepostojuci faul i on izasao i Lukić ga lobovao glavom a cetvrti mu pucao Zakarić sa 30 metara. Drugi je bio Acin a treci bio faul nad Zecom ovaj nije svirao i oni iz kontre zabili.ZileZile je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:09Zar nas i na ovoj utakmici nije ukopao Eric? Mislim da je cetvrti gol njegov bio.braco je napisao/la: ↑01 okt 2021, 13:06Taj meč 4:3, kod prvog gola Ikić čisto iznosi loptu, a Jelić svira nepostojeći faul iz kojeg primamo go. Treći go Borca, Brtan udara Ermina, sudija ne svira ništa i primamo go u nastavku akcije Borca.
Inače taj meč mi je u top 3 meča koja su me najviše iznervirala i pogodila prošle sezone. Prvi koje me iznerviro je kad smo pred Mladost na Grbavici napravili onu akciju kupovine karata, strašan start sezone, svi nafurani i klepi nas Mladost na kraju. Tu sam se osjećao ispražnjen k'o da me tramvaj opalio.
Drugi meč je ovaj s Borcem, a treći je 1:1 u Bijeljini i Bakin debi kad je Erić zasr'o. Tu me huja uhvatila, mensčini da sam bio spreman zaklat nekoga.
A nije da je mala konkurencija bolnih mečeva iz prošle sezone.![]()