Bundesliga

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

anton 1983
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la anton 1983 » 22 feb 2011, 09:40

gruezi je napisao/la: npr schalke sa rakiticem...bundesligasi jos nisu naucili da treba supertalente potpisivati na 5 godina a ne na 4 kao sto to uvijek rade...da je werder npr potpisao ozila na 5 god a da su mu ponudili i 6 pristao bi u ono vrijeme kad je u klub dosao kao visak u schalkeu mogli su na njemu uzet najmanje 35 miliona...istu stvar su napravili sa marinom i ako ga neprodaju na ljeto otici ce za zalosnu cifru isto kao i ozil...sljedeci test im je florian trinks ,jedna od najvecih nada njemackog fudvbala...nakon sezone njega obavezno moraju potpisat na visegodisnji ugovor a kroosom produziti...obavezno lijevog beka naci kao i desnog ...sta je sa onim weslijem ?
Nebi se baš složio sa tobom jer nije sve tako jednostavno kako ti kažeš. Puno je tu faktora koji odlučuju o tome na koliko će neki klub određenog igrača potpisati. Čim neki "veliki talent" ode za manje para ljudi vele kaj mu nisu dali duži ugovor. Pa recimo 4 godine sigurno nije kratak ugovor, ja bi čak rekao da je dosta dugačak i da su ugovori na 5 godina dosta rijetki, onih na 3 godine je nekako najviše, a 4 godine su dosta rijetke i to je dosta dug ugovor. Kad su mladi igrači u pitanju to je dosta veliki rizik po klub jer klub nikad nezna kako će se određeni igrač razviti. Sa druge strane imaš mladog igrača koji ima svog menađera koji želi uvijek izvući maximum za sebe i igrača. I sada ako dobije igrač predug ugovor treba više vremena da se potpiše novi i ako se igrač brzo razvije on će htjet novi ugovor sa više para a neće ga moći dobiti jer se sjebo zbog popisivanja ugovora na 5 godina. zato neki u većini slučajeva mladi igrači u takvim klubovima NEŽELE dugačke ugovore jer bi si na taj način mogli sjebati mogučnost veće zarade. Ti si sad naveo par primjera, a ja ću dodati još neke...

Uzeo si za primjer Werder:

To je klub kojem su financije jako bitne i oni jako paze koliko će na koga potrošiti. Što je duži ugovor veće su šanse da igrač u njega stavi neku klauzulu da može ići ća, te će mu klub sigurno morati dati veću plaču. Kod Werdera je situacija takva da je svaka kuna bitna, pa se nekim igračima daje manje da bi se druge moglo zadržati. Ozil kao takav nije htio ugovor na 5 godina jer kao što sam prije objasnio njemu se to nebi isplatilo kao što to niti Werderu nije bilo interesantno jer bi mu morao dati više para pa bi se onda raspolagalo sa manje para za druge igrače. Werder je i pretprošle sezone htio sa Ozilom produžiti ugovor, ali naravno Ozil je htio pričekati SP i vidjeti kaj će se tamo dogoditi. U takvim slučajevima je igrač uvijek u prednosti jer ako na SP nebude dobar tak i onak ima sigurnosnu mrežu koja će ga dočekati (Werder), a ako bude dobar eto ti reala. Problem je u tome kaj mu u određenom trenutku Werder nije bio u stanju dat takvu plaću koja bi njega "prislilia" da potpiše novi ugovor jer Werder ipak nemre dat 3-4 miljona eura netto za plaću jednog igrača...Da se je tu radilo o nekom bogatijem klubu, koji si nemora razbijati glavu za svaki euro onda bi mu taj klub dao ugovor i prije nego je Ozil postao prava zvijezda.

Schalke - Rakitić: tek kad je došao Magath Rakitić je pokazao da nešto vrijedi, prije toga, (dvije sezone) on u Schalkeu nije pokazao ništa previše i čak je u nekim krugovima bio tretiran kao promašaj. Isto tako Schalke nije u stanju svake godinu - dvije svojim najboljim igračima davati bolje i poboljšane ugovore jer bi onda ušao u još veći minus s tim da je plan u Schalkeu bio smanjiti davanja na plaće igrača jer su imali 2. najskuplji kadar poslije Bayerna. I sada Rakitić ulazi u sezonu sa Magathom i ima još dvije sezone ugovor. U tom trenutku naravno da mu niko neželi dat NOVI I BOLJI UGOVOR jer je prethodne dvije sezone bio loš i nema razloga da se tako nešto napravi. Još uz to Schalke nezna dal će ući u LP ili neće i nije pametno planirati sa nofcima iz LP ako nisu sigurni. Zbog toga ćekao se kraj sezone da se rakitiću ponudi novi ugovor. Na kraju sezone ili prošlo ljeto Schalke je bio spreman sa njim produžiti ali rakitić i njegov menađer su naravno odugovlačili da vide kako će se situacija razvijati i normalno je da tu Schalke nemože ništa. Da se radilo o nekom boljem i standardnijem igraču nebi bilo problema. Pa vidite šta sve Schalke pokušava napraviti nebi li neuera prisilio na novi ugovor. Žele mu dat brda i doline ali kaj je to prema onom kaj mu može ponuditi Bayern. Kičmu si baš nećeš trgati na igraču poput Rakitića.

BvB - Schmelzer - nadam se samo da se sa BvB-ofci neće uzjebati! :mrgreen: Eto ovaj klub vam je najbolji primjer za ovo! BvB je ove godine produžio ugovor sa jako puno igrača. No ti igrači nisu oni "bitni", nemojte me sad krivo shvatiti, nego to su igrači koji nerade prevagu na terenu i nisu takve zvijezde za kojima europski klubovi luduju, tipa Bender, grosskreutz, Weidenfeller. Tu se još može spomenuti Gotzea ali naravno on je još dijete i normalno je bilo da će produžiti vjernost BvB-u. Od tih svih igrača koji su produžili ugovor jedino su sa Benderom uspjeli produžiti na 5 godina, dok ovi ostali su dobili kraće ugovore. tek sada slijede oni ozbiljni ugovori koji će BvB sigurno koštati dosta para nebi li ih produžili. a to su Subotić, Helmes, Sahin, Schmelzer....E na njima će si Bvb morat potrgat kičmu jer će oni ziher htjet dosta veću povišicu. Ja se nadam da će sa svima uspjeti produžiti i nebi se čudio da uspiju, a i da neuspiju to neće biti katastrofa...E sad zakaj sam spomenu Schmelzera. On vam je pravi primjer igrača koji sad može ćekati da dobije veću plaču jer zna da je jako tražen na tržištu. Prije ove sezone dok je još DEDE bio faca u BvB-u bilo je "glupo" davati Schmlezeru novi i poboljšani ugovor kad je još dosta dugo vrijedio, a i Schmelzer nije bio nikakav poseban igrač već samo jedan od mnogih. Ulazi se u ovu sezonu di on sa BvB-om razara po kvartu, klubovi se za njega interesiraju i naravno da je sada puno teže produžiti ugovor. Eto vam članak di je Bvb samo razgovarao sa njegovim menađerom, ali ugovor nisu produžili http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eurer.html. Za to će se Bvb morat još pomučiti. Problem je u tome kaj niti BvB nema para na hitanje i isto se sa njima treba pažljivo raditi. nemožeš uvijek napraviti perfektan posao i treba se razmišljati na način. Ok nećemo zadržati Schmelzera ali smo zato Weidenfellera i Gotzea itd...

Sa godinama koje slijede, pošto BUNDESLIGA RASTE normalno je za oćekivati da će klubovi imati više para. što će klubovi imati više para , tako će se manje događati ovakve "pizdarije"....

Zato i kažem, nemojte tim klubovima tako lako suditi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 feb 2011, 11:31

anton 1983 je napisao/la:tek sada slijede oni ozbiljni ugovori koji će BvB sigurno koštati dosta para nebi li ih produžili. a to su Subotić, Helmes, Sahin, Schmelzer.
Subotić ima važeći do 2014., Hummy do 2013., Sahin do 2013., i ne znam koji klinac to sad potenciraš. :twisted: Kad službeno osiguramo plasman u CL, mislim da će klub ponuditi nove ugovore Sahinu i Hummyu. Ne smiju ništa raditi na osnovu projekcija, jer ne zaboravi da nas je takvo poslovanje i dovelo na rub bankrota prije 6-7 godina. Schmele će ubrzo produžiti, ne sekiraj se ti. 8-)
Der Mann für die entscheidenden Tore.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 feb 2011, 11:35

Hare_BvB je napisao/la:Subotić ima važeći do 2014., Hummy do 2013., Sahin do 2013., i ne znam koji klinac to sad potenciraš. :twisted: Kad službeno osiguramo plasman u CL, mislim da će klub ponuditi nove ugovore Sahinu i Hummyu. Ne smiju ništa raditi na osnovu projekcija, jer ne zaboravi da nas je takvo poslovanje i dovelo na rub bankrota prije 6-7 godina. Schmele će ubrzo produžiti, ne sekiraj se ti. 8-)
Pa pročitaj cijeli tekst! Jebote niš nepotenciram niti mislim da je neophodno da ih produžite. O Isusa ti i ovakvih ljudi. Ništa loše ja sa tim nisam mislio, ali ako pogledaš kaj muči gruezija sve će ti biti jasTno. Njega muči to kaj se ugovori nepotpišu na 5 godina....Pa sam mu ja išo objašnjavati...Da se vama nebi dogodio Ozil ili Rakitić morat ćete na kraju ove sezone već produžiti sa Sahinom i Hummelsom jer ono iza ljeto oni će imati samo jednu godinu ugovora kao što recimo sada ima Schmelzer. Ja sam samo htio objasniti grueziju da to nije jednostavno kako on misli! :evil:

I još napišem ovo:
anton 1983 je napisao/la: BvB - Schmelzer - nadam se samo da se sa BvB-ofci neće uzjebati! :mrgreen: Eto ovaj klub vam je najbolji primjer za ovo!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 feb 2011, 14:58

anton 1983 je napisao/la:Pa pročitaj cijeli tekst! Jebote niš nepotenciram niti mislim da je neophodno da ih produžite. O Isusa ti i ovakvih ljudi. Ništa loše ja sa tim nisam mislio, ali ako pogledaš kaj muči gruezija sve će ti biti jasTno. Njega muči to kaj se ugovori nepotpišu na 5 godina....Pa sam mu ja išo objašnjavati...Da se vama nebi dogodio Ozil ili Rakitić morat ćete na kraju ove sezone već produžiti sa Sahinom i Hummelsom jer ono iza ljeto oni će imati samo jednu godinu ugovora kao što recimo sada ima Schmelzer. Ja sam samo htio objasniti grueziju da to nije jednostavno kako on misli! :evil:
Znaš li ti uopšte šta pišeš?? :roll: Spominješ BVB u kontekstu timova koji ne produžavaju ugovore sa svojim igračima, a ovaj tim je totalna suprotnost tome. Navodiš igrače koji imaju još 2-3 godine važećeg ugovora i pišeš o potencijalnim problemima vezanim za produženje usred sezone. Zar ti stvarno misliš da će biti problem ponuditi im koji milion više kad ovjerimo plasman u LP??? :? Treba tome dodati i da ćemo se riješiti nekih težih plata na kraju ove sezone - Dede, Kringe, Hajnal. Imam ponekad osjećaj da samo lupaš k'o Maxim po diviziji. Šta misliš da ja počnem kenjat oko ugovora igrača Bayerna i pođem pričat o produžetku istih sa igračima koji imaju jš 3 godine važećeg ugovora. Nebuloza!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 22 feb 2011, 15:43

Hare_BvB je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Pa pročitaj cijeli tekst! Jebote niš nepotenciram niti mislim da je neophodno da ih produžite. O Isusa ti i ovakvih ljudi. Ništa loše ja sa tim nisam mislio, ali ako pogledaš kaj muči gruezija sve će ti biti jasTno. Njega muči to kaj se ugovori nepotpišu na 5 godina....Pa sam mu ja išo objašnjavati...Da se vama nebi dogodio Ozil ili Rakitić morat ćete na kraju ove sezone već produžiti sa Sahinom i Hummelsom jer ono iza ljeto oni će imati samo jednu godinu ugovora kao što recimo sada ima Schmelzer. Ja sam samo htio objasniti grueziju da to nije jednostavno kako on misli! :evil:
Znaš li ti uopšte šta pišeš?? :roll: Spominješ BVB u kontekstu timova koji ne produžavaju ugovore sa svojim igračima, a ovaj tim je totalna suprotnost tome. Navodiš igrače koji imaju još 2-3 godine važećeg ugovora i pišeš o potencijalnim problemima vezanim za produženje usred sezone. Zar ti stvarno misliš da će biti problem ponuditi im koji milion više kad ovjerimo plasman u LP??? :? Treba tome dodati i da ćemo se riješiti nekih težih plata na kraju ove sezone - Dede, Kringe, Hajnal. Imam ponekad osjećaj da samo lupaš k'o Maxim po diviziji. Šta misliš da ja počnem kenjat oko ugovora igrača Bayerna i pođem pričat o produžetku istih sa igračima koji imaju jš 3 godine važećeg ugovora. Nebuloza!!
Za kaj se Hare ponasas tako prema Fantomu??on ti samo zeli objasniti neke stvari o noFcu i tako...

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 feb 2011, 15:51

Hare_BvB je napisao/la: Znaš li ti uopšte šta pišeš?? :roll: Spominješ BVB u kontekstu timova koji ne produžavaju ugovore sa svojim igračima, a ovaj tim je totalna suprotnost tome. Navodiš igrače koji imaju još 2-3 godine važećeg ugovora i pišeš o potencijalnim problemima vezanim za produženje usred sezone. Zar ti stvarno misliš da će biti problem ponuditi im koji milion više kad ovjerimo plasman u LP??? :? Treba tome dodati i da ćemo se riješiti nekih težih plata na kraju ove sezone - Dede, Kringe, Hajnal. Imam ponekad osjećaj da samo lupaš k'o Maxim po diviziji. Šta misliš da ja počnem kenjat oko ugovora igrača Bayerna i pođem pričat o produžetku istih sa igračima koji imaju jš 3 godine važećeg ugovora. Nebuloza!!
Ne želim se svaditi pa bum ti opet staloženo odgovorio.

Pročitaj ovaj post od Gruezija:
gruezi je napisao/la:npr schalke sa rakiticem...bundesligasi jos nisu naucili da treba supertalente potpisivati na 5 godina a ne na 4 kao sto to uvijek rade...da je werder npr potpisao ozila na 5 god a da su mu ponudili i 6 pristao bi u ono vrijeme kad je u klub dosao kao visak u schalkeu mogli su na njemu uzet najmanje 35 miliona...istu stvar su napravili sa marinom i ako ga neprodaju na ljeto otici ce za zalosnu cifru isto kao i ozil...
Posebno pročitaj ovaj podebljani dio.

Zbog tog razloga uzeo sam za primjer BvB, ne zato kaj radi loše, nego zato kaj radi dobro IAKO NEPOTPISUJE UGOVORE IGRAČA NA 5 godina. Usput pokušao sam u svom većem postu objasniti zašto je teško nekom mladom igraču dati ugovor na 5 godina.

Jel sad razumiješ?

Nije mi jasTno da Ti, a i većina Dortmundovaca svaki post nekog o tom klubu želite izvrnuti na način, da je taj post PROTIV TOG kluba kad to nije tako!

Produžili ste sa Gotzeom, Weidenfellerom, Grossom, Benderom i to je super. Ja sam samo rekao da su oni "manje bitni igrači" ili manje zvijezde od Sahina, Hummelsa, Subotića, Schmelzera i da ćete sa ovim igračima malo teže produžiti ugovor isto kako je i nekim drugim klubovima bilo teže produžiti sa npr. Ozilom. To isto tako neznači da BvB te ugovore neće produžiti niti da će biti katastrofa ako ih sada neproduži.

Pročitaj sa razumijevanjem textove, te se nemoj ponašati kao neki Njemački Ofčar kojem je svaki pogled prijetnja njegovom teritoriju. ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 feb 2011, 16:15

Zbog tog razloga uzeo sam za primjer BvB, ne zato kaj radi loše, nego zato kaj radi dobro IAKO NEPOTPISUJE UGOVORE IGRAČA NA 5 godina. Usput pokušao sam u svom većem postu objasniti zašto je teško nekom mladom igraču dati ugovor na 5 godina.
Pa ne vjerujem da iko na svijetu potpisuje većinu igrača na 5 godina. To nije ustaljena praksa i sam si to napisao, ali zašto uvlačiš BVB u sve to? Kakva je to više opsesija sa ugovrima igrača BVB-a?
Nije mi jasTno da Ti, a i većina Dortmundovaca svaki post nekog o tom klubu želite izvrnuti na način, da je taj post PROTIV TOG kluba kad to nije tako!
Niko ništa ne izvreće, samo mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se piše o ugovrima igrača koji su ugovorom vezani za BVB još 3-4 godine. Je li tebi sad jasTno???
Produžili ste sa Gotzeom, Weidenfellerom, Grossom, Benderom i to je super. Ja sam samo rekao da su oni "manje bitni igrači" ili manje zvijezde od Sahina, Hummelsa, Subotića, Schmelzera i da ćete sa ovim igračima malo teže produžiti ugovor isto kako je i nekim drugim klubovima bilo teže produžiti sa npr. Ozilom. To isto tako neznači da BvB te ugovore neće produžiti niti da će biti katastrofa ako ih sada neproduži.
Pa normalno da će tražiti veća primanja jer to objektivno i zaslužuju. Klub će dobiti lovu od LP i to neće predstavljati nikakav problem.
Pročitaj sa razumijevanjem textove, te se nemoj ponašati kao neki Njemački Ofčar kojem je svaki pogled prijetnja njegovom teritoriju. ;)
Kad smo već kod faune, ne moraš se ni ti ponašati k'o tvrdoglavo magare prilikom svake replike na tvoj post. ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 feb 2011, 16:20

Hare_BvB je napisao/la:Pa ne vjerujem da iko na svijetu potpisuje većinu igrača na 5 godina. To nije ustaljena praksa i sam si to napisao, ali zašto uvlačiš BVB u sve to? Kakva je to više opsesija sa ugovrima igrača BVB-a?
Pa to ja čovjeku želim i dokazati. Uzo sam za primjer BvB jer imate jako puno talenata kao što su imali i ti drugi klubovni poput Bremena, Schalkea itd...Dobro možda ne u toj količini. I BvB je **** primjer da se nemože sa talentima, ma kolko god oni bili dobri potpisati ugovor na 5 godina. U biti trebalo bi samo izdvojiti Gotzea i postaviti si pitanje zašto on nije produžio na 5 godina. Ja znam odgovor, a i nadam se da su ga drugi shvatili jer sam napisao zašto je to tako...
Hare_BvB je napisao/la: Niko ništa ne izvreće, samo mislim da nije ni vrijeme ni mjesto da se piše o ugovrima igrača koji su ugovorom vezani za BVB još 3-4 godine. Je li tebi sad jasTno???
Je mjesto je ako se priča u tom kontekstu, to je nekaj kaj nije tak teško za shvatiti ;)
Hare_BvB je napisao/la: Kad smo već kod faune, ne moraš se ni ti ponašati k'o tvrdoglavo magare prilikom svake replike na tvoj post. ;)
Moram ako čovjek nezna kaj sam ja napisao ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 feb 2011, 16:32

Je mjesto je ako se priča u tom kontekstu, to je nekaj kaj nije tak teško za shvatiti ;)
Kontekst potpisivanja ugovora na 5 godina. :lol: I ti o tome pišeš kilometarski post i uzimaš za primjer BVB koji potpisuje igrače na 4 godine, a ne na 5. :lol: Tresla se gora, rodio se miš. ;)
Moram ako čovjek nezna kaj sam ja napisao ;)
Znam ja šta si ti napisao, ali to se može protumačiti na milion načina. ;)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 feb 2011, 16:40

Hare_BvB je napisao/la: Kontekst potpisivanja ugovora na 5 godina. :lol: I ti o tome pišeš kilometarski post i uzimaš za primjer BVB koji potpisuje igrače na 4 godine, a ne na 5. :lol: Tresla se gora, rodio se miš. ;)
Vidim opet nisi skužio! :lol: Vidim vi Dortmunofci malo spori...Da ti skratim, gruezi oće da klubovi poput BvB-a daju svojim talentima ugovore na 5 godina, ap sam ja obajsnio zakaj ih nedaju...
Hare_BvB je napisao/la: Znam ja šta si ti napisao, ali to se može protumačiti na milion načina. ;)
nemaš ti pojma moj milane, jauko sa grane :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 22 feb 2011, 17:47

Vidim opet nisi skužio! :lol: Vidim vi Dortmunofci malo spori...Da ti skratim, gruezi oće da klubovi poput BvB-a daju svojim talentima ugovore na 5 godina, ap sam ja obajsnio zakaj ih nedaju...
:lol: :lol:
BvB - Schmelzer - nadam se samo da se sa BvB-ofci neće uzjebati! :mrgreen: Eto ovaj klub vam je najbolji primjer za ovo! BvB je ove godine produžio ugovor sa jako puno igrača. No ti igrači nisu oni "bitni", nemojte me sad krivo shvatiti, nego to su igrači koji nerade prevagu na terenu i nisu takve zvijezde za kojima europski klubovi luduju, tipa Bender, grosskreutz, Weidenfeller. Tu se još može spomenuti Gotzea ali naravno on je još dijete i normalno je bilo da će produžiti vjernost BvB-u. Od tih svih igrača koji su produžili ugovor jedino su sa Benderom uspjeli produžiti na 5 godina, dok ovi ostali su dobili kraće ugovore. tek sada slijede oni ozbiljni ugovori koji će BvB sigurno koštati dosta para nebi li ih produžili. a to su Subotić, Helmes, Sahin, Schmelzer....E na njima će si Bvb morat potrgat kičmu jer će oni ziher htjet dosta veću povišicu. Ja se nadam da će sa svima uspjeti produžiti i nebi se čudio da uspiju, a i da neuspiju to neće biti katastrofa...E sad zakaj sam spomenu Schmelzera. On vam je pravi primjer igrača koji sad može ćekati da dobije veću plaču jer zna da je jako tražen na tržištu. Prije ove sezone dok je još DEDE bio faca u BvB-u bilo je "glupo" davati Schmlezeru novi i poboljšani ugovor kad je još dosta dugo vrijedio, a i Schmelzer nije bio nikakav poseban igrač već samo jedan od mnogih. Ulazi se u ovu sezonu di on sa BvB-om razara po kvartu, klubovi se za njega interesiraju i naravno da je sada puno teže produžiti ugovor. Eto vam članak di je Bvb samo razgovarao sa njegovim menađerom, ali ugovor nisu produžili http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eurer.html. Za to će se Bvb morat još pomučiti. Problem je u tome kaj niti BvB nema para na hitanje i isto se sa njima treba pažljivo raditi. nemožeš uvijek napraviti perfektan posao i treba se razmišljati na način. Ok nećemo zadržati Schmelzera ali smo zato Weidenfellera i Gotzea itd...
Fenomenalno objašnjenje. Frapiran sam. :lol: Sve mi je kristalno jasTno!!!! :mrgreen:

Bold :arrow: Schmele danas produžio do 2014., ali to znači da si ti u pravu, jer nije potpisao do 2016. :? :lol: Ili nisi, jer on je u BVB-u već poodavno pod profesionalnim ugovorom. Suština je da nisi smio trpati u isti koš politiku BVB-a i politiku WB u vezi Ozila ili S04 u vezi Rakitića. Kako možeš takvo nešto napisati, kad i sam znaš da su svi naši mlađi igrači pod dugoročnim ugovrima već odavno i u slučaju da odrade svoje ugovore do kraja bez produženja, to će sve biti 5+ godina u Dortmundu - Subotić, Hummy, Sahin, Schmele, etc. Rezultat je minimalno petogodišnje vezivanje igrača za BVB, samo je postupak drugačiji - nije odmah u startu potpisan petogidšnji ugovor na što je @gruezi mislio, već je to urađeno mnogo pametnije i racionalnije iz dvije faze. Prvo talentu ponudiš ugovor na 3-4 godine, a zatim na osnovu njegovih igara u prvoj i drugoj sezoni, ili samo prvoj, ponudiš ili ne pobudiš produženje uz poboljšanje uslove. Je li tebi sad jasnije zašto sam ''napao'' tvoj post;)
nemaš ti pojma moj milane, jauko sa grane :mrgreen:
''Znam da ništa ne znam, ali znam da više znam od onih koji ne znaju da ništa ne znaju.'' 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 feb 2011, 18:58

Opet ti misliš da ja napadam BvB ;) Očito je to način funkcioniranja tvog mozga kad neko spomene BvB.

Sam sebi skačeš u usta ali čak niti onda ti to nije jasTno:
Hare_BvB je napisao/la: Suština je da nisi smio trpati u isti koš politiku BVB-a i politiku WB u vezi Ozila ili S04 u vezi Rakitića.
Kako nebi smio ako si tu klubovi bili ili jesu u istom problemu i sa istim ili sličnim platežnim mogučnostima. No naravno to ćeš ti opet shvatiti kao nekakav napad na BvB. jebote pa BvB je uzet za primjer sa moje strane samo zato kaj vi SADA produžujete ugovore, a to svi znaju. Da to sad radi neki drugi klub uzeo bi njega kao primjer :roll:

A sad tek slijedi ono o ćem ti ja cijelo vrijeme pričam - dobro pogledaj kaj sam ja sve napisao i sad slijedeće kaj si ti napisao:

Rezultat je minimalno petogodišnje vezivanje igrača za BVB, samo je postupak drugačiji - nije odmah u startu potpisan petogidšnji ugovor na što je

@gruezi mislio, već je to urađeno mnogo pametnije i racionalnije iz dvije faze. Prvo talentu ponudiš ugovor na 3-4 godine, a zatim na osnovu njegovih igara u prvoj i drugoj sezoni, ili samo prvoj, ponudiš ili ne pobudiš produženje uz poboljšanje uslove.

Hare_BvB je napisao/la: Je li tebi sad jasnije zašto sam ''napao'' tvoj post;)
I baš zbog toga mi niej jasTno jer ti mene u biti podržavaš :lol:

''Znam da ništa ne znam, ali znam da više znam od onih koji ne znaju da ništa ne znaju.'' 8-)
Repetitio ist mater studiorum ;)

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 feb 2011, 00:00

Kako nebi smio ako si tu klubovi bili ili jesu u istom problemu i sa istim ili sličnim platežnim mogučnostima. No naravno to ćeš ti opet shvatiti kao nekakav napad na BvB. jebote pa BvB je uzet za primjer sa moje strane samo zato kaj vi SADA produžujete ugovore, a to svi znaju. Da to sad radi neki drugi klub uzeo bi njega kao primjer :roll:
Mi nismo u problemu, mi to riješavamo samo tako, za razliku od slučajeva Rakitić i Ozil. To je glavna razlika i to ti zamjeram. :!: Pa ev' i danas si se zaletio ko muha na goFno kad si vidio neke nebuloze plasirane po Bildu u vezi produženja ugovora sa Schmeleom i na osnovu toga si plasirao slijedeće: :lol:
Eto vam članak di je Bvb samo razgovarao sa njegovim menađerom, ali ugovor nisu produžili http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... eurer.html. Za to će se Bvb morat još pomučiti. Problem je u tome kaj niti BvB nema para na hitanje i isto se sa njima treba pažljivo raditi. nemožeš uvijek napraviti perfektan posao i treba se razmišljati na način. Ok nećemo zadržati Schmelzera ali smo zato Weidenfellera i Gotzea itd...
Nedugo nakon što si ovo napisao, izašla je vijest da je on produžio ugovor. :lol: I šta sad ja trebam da zaključim i kako da te shvatim??? :?
I baš zbog toga mi niej jasTno jer ti mene u biti podržavaš :lol:
:mrgreen: :mrgreen:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 feb 2011, 09:18

Ah neisplati se više. Očito je da ti misliš da ja ovdje omalovažavam i napadam BvB. Ništa, nastavi ti i dalje živjeti u svom svijetu ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 feb 2011, 09:36

anton 1983 je napisao/la:Ah neisplati se više. Očito je da ti misliš da ja ovdje omalovažavam i napadam BvB. Ništa, nastavi ti i dalje živjeti u svom svijetu ;)
Svako malo pa uletis u raspravu, moj Ante, sinjski dijamante! :lol:

Bayern monopolista, ali je ipak BvB capolista.

Kako se samo nadas da ce kobasicari da otkinu nekog igraca Borussiji, i onda da je unazade. Jer nista bez dobrog starog monopola. 8-)

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 feb 2011, 09:38

MaGiCa je napisao/la:
Kako se samo nadas da ce kobasicari da otkinu nekog igraca Borussiji, i onda da je unazade. Jer nista bez dobrog starog monopola. 8-)
Ovog ljeta? Nenadam se ja nićem po tom pitanju. Ovo ljeto je maltene nemoguće da bayern kupi igrača iz BvB-a. Drugo ljeto eventualno, ali samo ako BvB neuleti u LP...I naravno ako one mučke klauzule postoje...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 feb 2011, 09:43

anton 1983 je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Ovog ljeta? Nenadam se ja nićem po tom pitanju. Ovo ljeto je maltene nemoguće da bayern kupi igrača iz BvB-a. Drugo ljeto eventualno, ali samo ako BvB neuleti u LP...I naravno ako one mučke klauzule postoje...
Jbo kluba koji se oslanja na onu staru: "Nek komsiji crkne krava". ;)

Daj mi link onog sajta gde si video wallpaper najavu za Inter Mailand gegen Bayern Muenchen.

Nemam problema sa erekcijom, nego me cisto zanima. :lol:

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 23 feb 2011, 09:46

Neam link, to mi je poslo navijač iz švabije...

Sam me zanima di sam ja to napiso da se ja nadam da BvB neće u LP slijedeće godine?

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 feb 2011, 09:51

anton 1983 je napisao/la:Neam link, to mi je poslo navijač iz švabije...

Sam me zanima di sam ja to napiso da se ja nadam da BvB neće u LP slijedeće godine?
Zezas. Naljutio si se zbog stalnih provokacija. 8-)
Veceras kao i uvek, navijam protiv tvog kluba.
Interesi Serie A su uvek iznad navijackog prepucavanja. ;)
Svaki pad BMa je razlog za navijacko prepucavanje. :lol:
Kakogod, Bayern je u dvomecu favorit, zbog neigranja Pazzinija, istrosenosti Intera i Bayernove fokusiranosti na LP (kad su poduvali u ligi).
+ Inter prima masu golova.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 23 feb 2011, 23:02

Ako neko ima upload-ovan koeficijent njemackih i italijanskih ekipa poslije ove veceras pobjede Baye nek postavi :)

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.