Ispade sada da je Pjanic na nivou Inieste. Polako malo, momak se snasao fino u Romi, i neka napreduje, glupost je reci da je prerastao Romu.milomlat je napisao/la:Nema veze, **** crveni. Ionako je on prerastao ovu ekipu Rome. Ocekujem ga u Chelseu za nekolko dana.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
nemoras biti na nivou inieste da prerastes ovu prosjecnu ekipu rome.. kao sto neko vec rece, nadam se transferu pjanica u veci i prije svega bolji klub u buducnosti.Goalgetter je napisao/la:Ispade sada da je Pjanic na nivou Inieste. Polako malo, momak se snasao fino u Romi, i neka napreduje, glupost je reci da je prerastao Romu.milomlat je napisao/la:Nema veze, **** crveni. Ionako je on prerastao ovu ekipu Rome. Ocekujem ga u Chelseu za nekolko dana.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ali zato ce bit suspendovan i za sljedeci zuti karton.BosnaSTL je napisao/la:Svakako nebi igra sljedecu tekmu i bez onog drugog zutog!!Goalgetter je napisao/la:1 Utakmica je suspenzije, dobio je 2 zuta.AeGon099 je napisao/la:odlična partija poništena ovim crvenim, mnogo je odmogao ekipi. ionako mu je dosta trebalo kod zdeneka da upadne u prvu postavu, sad, ako mu daju dvije ili tri utakmice suspenzije, ispade iz prve postave, a i kad se vrati biće na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako je on prerastao sta onda reci o De Rosiu koji 343434x kvalitetnji igrac od Pjanica i bolje kotira u fudbalskim okvirima.... Pa i on bi trebao napustiti onda Romu jer ju je prerastao..... I Aqualini je bio Principe de Roma kao sto je sad de Rosi te ju je napustio, pa je pojeo ****.o, a i on je bio bolji igrac od Mireta dok je pruzao najbolje partije, onakve kakve jos ovaj nas ni ne pruza.....Goalgetter je napisao/la:Ispade sada da je Pjanic na nivou Inieste. Polako malo, momak se snasao fino u Romi, i neka napreduje, glupost je reci da je prerastao Romu.milomlat je napisao/la:Nema veze, **** crveni. Ionako je on prerastao ovu ekipu Rome. Ocekujem ga u Chelseu za nekolko dana.
Neka njega sad gdje igra jer on jos nije kalibar za Barcu, Real, Chelsea, United, Juve, Bayern i tako te jace klubove......
Al' ne mora znaciti da nece biti.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kakav transfer on je u godinama kada je bitno da igra, neka ga u Romi bar još jednu sezonu
Šta da ide u Barcu pa da dobija minutu na kapaljku
Šta da ide u Barcu pa da dobija minutu na kapaljku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ispade sada da je Pjanic na nivou Inieste. Polako malo, momak se snasao fino u Romi, i neka napreduje, glupost je reci da je prerastao Romu.[/quote]
Ako je on prerastao sta onda reci o De Rosiu koji 343434x kvalitetnji igrac od Pjanica i bolje kotira u fudbalskim okvirima.... Pa i on bi trebao napustiti onda Romu jer ju je prerastao..... I Aqualini je bio Principe de Roma kao sto je sad de Rosi te ju je napustio, pa je pojeo ****.o, a i on je bio bolji igrac od Mireta dok je pruzao najbolje partije, onakve kakve jos ovaj nas ni ne pruza.....
Neka njega sad gdje igra jer on jos nije kalibar za Barcu, Real, Chelsea, United, Juve, Bayern i tako te jace klubove......
Al' ne mora znaciti da nece biti.....[/quote]
U poptunosti se slazem. Vidi se da je Pjanke genijalan igrac, ali tek se ovdje pokazao, dobio svoje mjesto u ekipi. Moze samo napredovati. Mlad je, imat ce on prilika za velike transfere. U Chelsea...da se bori za mjesto sa matom, hazardom, mosesom...treba njemu jos vremena...ali sam siguran da ce postati veliki igrac
Ako je on prerastao sta onda reci o De Rosiu koji 343434x kvalitetnji igrac od Pjanica i bolje kotira u fudbalskim okvirima.... Pa i on bi trebao napustiti onda Romu jer ju je prerastao..... I Aqualini je bio Principe de Roma kao sto je sad de Rosi te ju je napustio, pa je pojeo ****.o, a i on je bio bolji igrac od Mireta dok je pruzao najbolje partije, onakve kakve jos ovaj nas ni ne pruza.....
Al' ne mora znaciti da nece biti.....[/quote]
U poptunosti se slazem. Vidi se da je Pjanke genijalan igrac, ali tek se ovdje pokazao, dobio svoje mjesto u ekipi. Moze samo napredovati. Mlad je, imat ce on prilika za velike transfere. U Chelsea...da se bori za mjesto sa matom, hazardom, mosesom...treba njemu jos vremena...ali sam siguran da ce postati veliki igrac
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Ma neka ga u Romi. Kod ovih vecih timova nebi mogao ni igrati
Mozda MIlan dolazi u obzir kao transfer
Mozda MIlan dolazi u obzir kao transfer
Zadnja izmjena: don_burza, dana/u 06 jan 2013, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
Thomas Müller - Fußballgott
-
Bundesliga
- Kontakt:
Eto da ga nisi spomenuo ne bih ni znao da je igrao veceras, chuj bolji od PjanicaHypnose je napisao/la:Ako je on prerastao sta onda reci o De Rosiu koji 343434x kvalitetnji igrac od Pjanica
Pa on Pjanicu ne moze kopacke da obrise. Dzeko je poznatiji, slavniji igrac od Pjanica ali je ovaj drugi dosta bolji i kompletniji. Za mene je Pjanic najbolji igrac u reprezentaciji BiH i volio bih da ode u neki klub u Bundesligi gdje ima s kim da igra. U Romi jedino on i Totti sto su iole kvalitetniji, ostali su smijesni, pogotovo onaj Bradley vidim zasto ga se Gladbach rijesio. Napravili su sjajan potez. Pjanke ajde ti u Bayern
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
šta reče i osta živ ? haj da je de rossi bolji od pjanića (jedan kreativac drugi destruktivac) ali da je aquilani bolji ?Hypnose je napisao/la:Ako je on prerastao sta onda reci o De Rosiu koji 343434x kvalitetnji igrac od Pjanica i bolje kotira u fudbalskim okvirima.... Pa i on bi trebao napustiti onda Romu jer ju je prerastao..... I Aqualini je bio Principe de Roma kao sto je sad de Rosi te ju je napustio, pa je pojeo ****.o, a i on je bio bolji igrac od Mireta dok je pruzao najbolje partije, onakve kakve jos ovaj nas ni ne pruza.....Goalgetter je napisao/la:Ispade sada da je Pjanic na nivou Inieste. Polako malo, momak se snasao fino u Romi, i neka napreduje, glupost je reci da je prerastao Romu.milomlat je napisao/la:Nema veze, **** crveni. Ionako je on prerastao ovu ekipu Rome. Ocekujem ga u Chelseu za nekolko dana.
Al' ne mora znaciti da nece biti.....
Odlazi Safete.
Nadam se da se salis......Bundesliga je napisao/la:Eto da ga nisi spomenuo ne bih ni znao da je igrao veceras, chuj bolji od PjanicaHypnose je napisao/la:Ako je on prerastao sta onda reci o De Rosiu koji 343434x kvalitetnji igrac od Pjanica![]()
![]()
Pa on Pjanicu ne moze kopacke da obrise. Dzeko je poznatiji, slavniji igrac od Pjanica ali je ovaj drugi dosta bolji i kompletniji. Za mene je Pjanic najbolji igrac u reprezentaciji BiH i volio bih da ode u neki klub u Bundesligi gdje ima s kim da igra. U Romi jedino on i Totti sto su iole kvalitetniji, ostali su smijesni, pogotovo onaj Bradley vidim zasto ga se Gladbach rijesio. Napravili su sjajan potez. Pjanke ajde ti u Bayern
Za igraca za kojeg je nudjeno 45+ mil kazes da nije kvalitetniji od Mireta i za covjeka koji je najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji i jedan on najboljih univerzalaca svijeta......
I on je jedina al' bas jedina istinska svjetska klasa u ovoj ekipi, naravno tu je i Totti al' njegovo je prosviralo....
I kakve ebene veze ima sto je poznatiji Dzeko od Pjanica u ovoj prici.....
Evo nadjoh nesto na netu nadem se da ce ti biti od koristi.....
Nema veze sto je u Splitu, skupit ce mo mi forumasi za kartu...

EDIT
Za ovog sto spominje Aquamana.... Jesi li ga iskreno ikada gledao al' dok je igrao za Romu........ Kvalitetniji je igrac bio i od De Rosia i partije kakve je pruzao bile su nevjerovatne i puno bolje nego sto ovaj nas pruza........
NAravno sad je haman i propao zbog povreda.....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
pa ove iz kurina ne mozes da ne nadjes da ne seru po svakoj temi..prava gamad
Unica grande amore
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Mislim da ne bi onaj drugi žuti karton dobio da nije onako burno reagovao , skakao , mlatio rukama i to . Inače , otkako je u Romi postao je puno nervozniji , lako se isprovocira , šta znaš , možda se fura na Tottija , iako , treba još pure jesti da dostigne nivo Tottija .
Što se tiče same igre , svoju klasu je pokazao onom asistencijom , ali i prije toga kada je uposlio Destra , a ovaj zajedno sa Lamelom , Pjanićem i na kraju Bradlyem promašio sofru
Što se tiče same igre , svoju klasu je pokazao onom asistencijom , ali i prije toga kada je uposlio Destra , a ovaj zajedno sa Lamelom , Pjanićem i na kraju Bradlyem promašio sofru
-
Bundesliga
- Kontakt:
Najbolji igrac na toj poziciji vjerovatno za tebe i za nikog drugog. Ovakvu nebulozu izjaviti i to misliti ozbiljno moze samo covjek koji treba da ode u Split i posjeti tu ordinaciju koju si meni propisao. Danas se za svaku budalu nudi 45 mil i vise, pa to ne znaci da je taj igrac extra klasa. Ali tebi je ocigledno da ides u kontru prema svima, ja tvrdim da je Pjanic bolji za klasu od precijenjenog De Rosija, kazem precijenjenog jer Italijani su poznati po dizanju cijene svojim igracima koji ne vrijede ni upola kakvim ih se predstavlja. Pjanic je klasa, a to sto ne moze da pokaze ni blizu kvalitet koji posjeduje u ovom timu Rome ( da se niko ne uvrijedi ) nije do njega jer jednostavno nema s kim da igra na vrhunskom nivou. I molim nastavi s tim ispadima i mogao bi vrlo lako do Banovica.Hypnose je napisao/la:Nadam se da se salis......![]()
![]()
![]()
Za igraca za kojeg je nudjeno 45+ mil kazes da nije kvalitetniji od Mireta i za covjeka koji je najbolji igrac svijeta na svojoj poziciji i jedan on najboljih univerzalaca svijeta......
I on je jedina al' bas jedina istinska svjetska klasa u ovoj ekipi, naravno tu je i Totti al' njegovo je prosviralo....
I am not yet born; O hear me.
Pjana je danas bio doktor u odnosu na svoje saigrače, bez obzira na crveni karton. Dečko se od početka utakmice trudio, pokazao je najviše od svih saigrača. Imao je par solidnih šuteva, pasova, trčao je, trudio se, nema mu se šta zamjeriti.
Roma bi mnogo bolje prošla da Destro nije promašivao od početka, a uvjeren sam da bi mogli izvući bod da panj Bradley ne promaši prazan gol prije Cavanievog trećeg.
PJANA SAMO NASTAVI!
Roma bi mnogo bolje prošla da Destro nije promašivao od početka, a uvjeren sam da bi mogli izvući bod da panj Bradley ne promaši prazan gol prije Cavanievog trećeg.
PJANA SAMO NASTAVI!
Dobro je igro pravo, jbg iznerviro se cojk vidi se da mu je stalo. Bolje i to nego da mu je svejedno i da seta po terenu.
Pjanic i DDR nisu ni slican tip igraca ali i pored toga DDR je daleko bolji igrac nemojte bit smijesni budite objektivni , stim da pjanic ima lufta u najmanju ruku da bude klasa kao on ...
DDR je objektivno najbolji igrač svijeta na svojoj poziciji.Bundesliga je napisao/la:Najbolji igrac na toj poziciji vjerovatno za tebe i za nikog drugog. Ovakvu nebulozu izjaviti i to misliti ozbiljno moze samo covjek koji treba da ode u Split i posjeti tu ordinaciju koju si meni propisao. Danas se za svaku budalu nudi 45 mil i vise, pa to ne znaci da je taj igrac extra klasa. Ali tebi je ocigledno da ides u kontru prema svima, ja tvrdim da je Pjanic bolji za klasu od precijenjenog De Rosija, kazem precijenjenog jer Italijani su poznati po dizanju cijene svojim igracima koji ne vrijede ni upola kakvim ih se predstavlja. Pjanic je klasa, a to sto ne moze da pokaze ni blizu kvalitet koji posjeduje u ovom timu Rome ( da se niko ne uvrijedi ) nije do njega jer jednostavno nema s kim da igra na vrhunskom nivou. I molim nastavi s tim ispadima i mogao bi vrlo lako do Banovica.Hypnose je napisao/la:Nadam se da se salis......![]()
![]()
![]()
Someone's mouth said paint them all red.
I pored crvenog je na Goal-u jedan od najbolje ocjenjenih igraca Rome..Dobio je 3.. 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
DA JE PJANIC KOJIM SLUCAJEM SPANAC, BIO BI ISPRED FABREGASA, U RANGU S INIESTOM, ILI DA JE ITALIJAN, MEDIJI BI VEC ODAVNO PISALI O NJEMU KAO O SVOM NAJBOLJEM IGRACU...TJ.DA JE ITALIJAN ILI SPANAC NJEGOVA CIJENA BI BILA ODAVNO 30AK MILIONA I VISE...Bundesliga je napisao/la:Najbolji igrac na toj poziciji vjerovatno za tebe i za nikog drugog. Ovakvu nebulozu izjaviti i to misliti ozbiljno moze samo covjek koji treba da ode u Split i posjeti tu ordinaciju koju si meni propisao. Danas se za svaku budalu nudi 45 mil i vise, pa to ne znaci da je taj igrac extra klasa. Ali tebi je ocigledno da ides u kontru prema svima, ja tvrdim da je Pjanic bolji za klasu od precijenjenog De Rosija, kazem precijenjenog jer Italijani su poznati po dizanju cijene svojim igracima koji ne vrijede ni upola kakvim ih se predstavlja. Pjanic je klasa, a to sto ne moze da pokaze ni blizu kvalitet koji posjeduje u ovom timu Rome ( da se niko ne uvrijedi ) nije do njega jer jednostavno nema s kim da igra na vrhunskom nivou. I molim nastavi s tim ispadima i mogao bi vrlo lako do Banovica.Hypnose je napisao/la:Nadam se da se salis......![]()
![]()
![]()
I CARROL JE PLACEN 30MIL.PA SE POKAZALO DA TO NISTA NE ZNACI...NITI CIJENA, NITI PRECIJENJENOST OD STRANE MEDIJA..
KRAJNJE OBJEKTIVNO, RECIMO SPAHIC JE JEDAN OD NAJBOLJIH STOPERA NA SVIJETU, ALI J.BE GA TO STO JE BOSANAC, A NE TALIJAN, ENGLEZ, BRAZILAC I SL.
da je kojim slucajem schweinsteiger bosanac a ne nijemac, ne bi dogurao ni do 3.lige
Zato treba da konstantno yebemo majku velikim repkama i da učestvujemo na velikim natjecanjima da bi mogli dizati svoje igrače u nebesa
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Maverick, napapijri1987, Normus90 i 35 gostiju.