Daultrassa1921 je napisao/la:@Chstal jel za onaj turnir u Travniku?
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
To nisam znao da ih je Cile dobio, pa sta je onda ovo

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ovo ti je strucni dr. Bajic. Sa Nenom bi pala ili Spanija ili Italija, Kina svakako, a naravno i Francuska.
za dr. "reprezentacija BiH" jer ne moze reci nasa
!

Citam danas u avazu Dino Kobic otisao na probu u Cedevitu.Enes Trnovcevic ga primjetio i preporucio Cedeviti.Visok je 205 i igra 2,3 i 4..Na turniru u Zadru pobjedio je u sutiranju trojki 12/15 i proglasen najboljim igracem turnira..
Je li ga neko gledao?ima li materijala za reprezentaciju i moze li biti nesto od njega u buducnosti?
Je li ga neko gledao?ima li materijala za reprezentaciju i moze li biti nesto od njega u buducnosti?
BIo je pozvan 2 puta u reprezentaciju. Prvi put kad se išlo za Tursku ali nije prošao, a drugi put je igrao na 6 aprilskom turniru. Visok je oko 202, pozicije 3 i 4 ali je početnik. Sigurno da ima potencijala, i treba u budućnosti na njega računati.Lotus je napisao/la:Citam danas u avazu Dino Kobic otisao na probu u Cedevitu.Enes Trnovcevic ga primjetio i preporucio Cedeviti.Visok je 205 i igra 2,3 i 4..Na turniru u Zadru pobjedio je u sutiranju trojki 12/15 i proglasen najboljim igracem turnira..
- ultrassa1921
- Kontakt:
Bio sam na turniru u Zadru,imam tamo rodjaka pa idem cesto i sad zadnji put me zakacio taj turnir.Kobic je za kengur igrao 5-icu ali po meni on treba da igra neku 3-4,jer ima fin sut.Mora jos ojacati jer je tu tanak ali momak koji sigurno ima perspektivu sad je do njega koliko ce trenirati..Nego zanima me jos je li bio na nekom okupljanju mislim da je Kadić iz Konjica(broj 5) on je tamo bio najbolji strijelac,onako,momak fino igra..?Chstal je napisao/la:BIo je pozvan 2 puta u reprezentaciju. Prvi put kad se išlo za Tursku ali nije prošao, a drugi put je igrao na 6 aprilskom turniru. Visok je oko 202, pozicije 3 i 4 ali je početnik. Sigurno da ima potencijala, i treba u budućnosti na njega računati.Lotus je napisao/la:Citam danas u avazu Dino Kobic otisao na probu u Cedevitu.Enes Trnovcevic ga primjetio i preporucio Cedeviti.Visok je 205 i igra 2,3 i 4..Na turniru u Zadru pobjedio je u sutiranju trojki 12/15 i proglasen najboljim igracem turnira..
Manijaci Zeljini
Sto se mene tice,ovi turnir su odlicni da se pokazu neki novi talenti,sada ce uskoro biti turnir na Ilidzi (maj),pa mislim da se tu također gledaju utakmice u sto vecem broju (posebno mlade kategorije),nikada se ne zna kada ce "iskrsnuti" novi talenat.ultrassa1921 je napisao/la:Bio sam na turniru u Zadru,imam tamo rodjaka pa idem cesto i sad zadnji put me zakacio taj turnir.Kobic je za kengur igrao 5-icu ali po meni on treba da igra neku 3-4,jer ima fin sut.Mora jos ojacati jer je tu tanak ali momak koji sigurno ima perspektivu sad je do njega koliko ce trenirati..Nego zanima me jos je li bio na nekom okupljanju mislim da je Kadić iz Konjica(broj 5) on je tamo bio najbolji strijelac,onako,momak fino igra..?Chstal je napisao/la:BIo je pozvan 2 puta u reprezentaciju. Prvi put kad se išlo za Tursku ali nije prošao, a drugi put je igrao na 6 aprilskom turniru. Visok je oko 202, pozicije 3 i 4 ali je početnik. Sigurno da ima potencijala, i treba u budućnosti na njega računati.Lotus je napisao/la:Citam danas u avazu Dino Kobic otisao na probu u Cedevitu.Enes Trnovcevic ga primjetio i preporucio Cedeviti.Visok je 205 i igra 2,3 i 4..Na turniru u Zadru pobjedio je u sutiranju trojki 12/15 i proglasen najboljim igracem turnira..
Usput,da li je itko od "scoutova" pratio ovaj turnir u Zadru , i dali ce itko pratiti ovaj sada na Ilidzi?
Završnica pionirskog je ove sedmice subota i nedjelja.
Grupa A se igra u SARAJEVU u SD Osnovnoj školi "Kobilja Glava"
26.04 KK Vrelo-HKK Posušje u 12:00 sati
26.04 OKK Spars-KK Vrelo u 14:00 sati
26.04 HKK Posušje-OKK Spars u 16:00
Grupa B se igra u SREBRENIKU u SRC Srebrenik
27.04 HKK Čapljina-KK Silver Kings u 11:00
27.04 KK Zvornik Basket-HKK Čapljina u 13:00
27.04 KK Silver Kings-KK Zvornik Basket u 16:00
Grupa C se igra u Banjoj Luci u SD Čelinac
26.04 KK Realway-KK Rookie u 14:30
Ekipa HKK Široki je odustala!
Chstal je napisao/la:Završnica pionirskog je ove sedmice subota i nedjelja.
Uzima ovo Spars lagano.....
Iskreno,kanton Sarajevo nema nikakve konkurencije (osim mozda koji tim iz Banja Luke),sve ostalo 0....
Kanton Sarajevo - Spars,Gen,Realway,Bosna,Banja Luka (Basket i Buducnost),sve ostalo tanko...
Uzima ovo Spars lagano.....
Iskreno,kanton Sarajevo nema nikakve konkurencije (osim mozda koji tim iz Banja Luke),sve ostalo 0....
Kanton Sarajevo - Spars,Gen,Realway,Bosna,Banja Luka (Basket i Buducnost),sve ostalo tanko...[/quote]
Buducnost je iz Bijeljine
Banja Luka (Basket2000, PartizanTS, Sampion Alfa i Rookie)
Kanton Sarajevo - Spars,Gen,Realway,Bosna,Banja Luka (Basket i Buducnost),sve ostalo tanko...[/quote]
Buducnost je iz Bijeljine

Banja Luka (Basket2000, PartizanTS, Sampion Alfa i Rookie)
Buducnost je iz BijeljineChstal je napisao/la:Uzima ovo Spars lagano.....
Kanton Sarajevo - Spars,Gen,Realway,Bosna,Banja Luka (Basket i Buducnost),sve ostalo tanko...

Banja Luka (Basket2000, PartizanTS, Sampion Alfa i Rookie)[/quote]
Pogrijesio sam tu xD
Realway dobio Sampion Alfomal,Bosna dobila Rookia,a Sparsi mogu uzeti Basket 2000 kad god pozele...
U koliko sati igraju juniori danas ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
čudno!Chstal je napisao/la:Završnica pionirskog je ove sedmice subota i nedjelja.
provjerit ću o čemu se radi
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
LloriS je napisao/la:U koliko sati igraju juniori danas ?
U 4 sata ja mislim.
U slučaju pobjede protiv Čilea igramo za 11/12 mjesto protiv ekipe koja izgubi u duelu Slovenija-Engleska. Susret bi se igrao u 14:00 sata sutra.
U slučaju poraza protiv Čilea igramo za 13/14 mjesto protiv Argentine. Susret bi se igrao u 12:00 sati sutra.
Utakmica protiv Čilea počinje za manje od 10 minuta.

U slučaju poraza protiv Čilea igramo za 13/14 mjesto protiv Argentine. Susret bi se igrao u 12:00 sati sutra.
Utakmica protiv Čilea počinje za manje od 10 minuta.

Hajmo momci samo hrabro!!
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 617&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
http://live.fibaeurope.com/www/Game.asp ... 617&lng=en" onclick="window.open(this.href);return false;
+16 uzeli Chile
i sandro se probudio ove zadnje dvije, posebno u tom razigravačkom segmentu.
biće to fina ekipa, kad se sve složi.
biće to fina ekipa, kad se sve složi.
Čile-BIH 51-68
Atić Edin 18 poena, 8 skokova, 2 asistencije, 2 ukradene
Beronja Đorđe 13 poena, 14 skokova, 1 blokada
Đedović Nedim 10 poena, 3 skoka, 1 asistencija, 2 ukradene
Pilavdžić Mirsad 10 poena, 2 skoka, 2 asistencije
Sutra u 14:00 sati protiv Slovenije za 11/12 mjesto.
Atić Edin 18 poena, 8 skokova, 2 asistencije, 2 ukradene
Beronja Đorđe 13 poena, 14 skokova, 1 blokada
Đedović Nedim 10 poena, 3 skoka, 1 asistencija, 2 ukradene
Pilavdžić Mirsad 10 poena, 2 skoka, 2 asistencije
Sutra u 14:00 sati protiv Slovenije za 11/12 mjesto.
-
- Kontakt:
steta sto kad izgubimo uvijek ima 5 puta vise komentara nego kad dobijemo...
bravo momci, samo naprijed!
bravo momci, samo naprijed!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.