SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

reds
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la reds » 01 maj 2011, 21:35

Pijetlovi izgubili(neočekivano) i umanjili šanse za ulazak u 1.ligu. :(

Izgleda da je slavlje prerano počelo te da su igrači već mislima bili na odmoru. :mrgreen:
FK Pjetlovi

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 01 maj 2011, 21:42

Zagor je napisao/la:Baš gusto u 2. ligi. Pet klubova ima po 18 bodova (od 4. do 9. mjesta), dok je razlika prvog tima i zadnjeg "samo" u 8 bodova. ;)

I čestitke mojim igračima na pobjedi !!!
Sa dvije vezane pobjede sa zadnjeg mjesta ukljucili smo se u borbu za ulazak u 1.ligu. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 maj 2011, 21:43

LBJ MVP je napisao/la: Još da igramo s vama i bilo bi mi jasno da mi ti kažeš da ćemo izgubit :P Prepisivanje Stutgarta :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Btw zaostali ste puno 4 boda za nama ništa od vaše cvajte :mrgreen:
nisi jel prepiso ,e samo još jednom prepiši od mene ima da te nema :lol: mi vama prilazimo na 1 bod u sljedećoj a one Bildere prelazimo i eto nas na trećoj poziciji to je baraž i do kraja možda i direktno uđemo
Znaš da sam rekao kad sam potpiso ugovor da su mi ambicije da uđemo u viši rang i da za dvije godine dođemo do najvišeg nivoa ,a da ja postanem Mesi u ovoj ligi :lol: :lol: i sve je dobro krenulo ,možemo ući u drugu ligu ,a ja sam zabio 4 gola u tri meča (i jedan bonus ,al se ne pika jbg) ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 maj 2011, 21:44

Elegant je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:bod ko kuca sa igracem manje

babinho ocami isto zlatan, lik igracina al sekunde nije disciplinovan :roll:
Tri kola prije kraja, prvi smo na tabeli !

Babinho mani se zena i nocnog zivota, da osvojimo ligu pa onda luduj !
jel on ovo vec treci put izostaje, kakvo je tu pravilo :roll:
nema potpisa

__Liedson__
Kontakt:

Post Postao/la __Liedson__ » 01 maj 2011, 21:45

Pravilo je ukoliko izostane 3 puta u zadnjih 6 mečeva,tek onda se može mijenjati.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 maj 2011, 21:48

Admir_Sa je napisao/la:jel on ovo vec treci put izostaje, kakvo je tu pravilo :roll:
Ne prjeti mu crveni, ne brini. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 01 maj 2011, 23:14

Elegant je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:jel on ovo vec treci put izostaje, kakvo je tu pravilo :roll:
Ne prjeti mu crveni, ne brini. :lol:
al u finisu sezone ga nema, i prosle isto vako :roll:
nema potpisa

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 maj 2011, 11:47

Pregledao sam sve lige i nisam primjetio nikakvo krsenje pravila, rezultati su upisani a tabela i lista strijelaca ce biti postavljeni malo kasnije :)
Edin TM87 je napisao/la:Da li se nekad desilo da se bonus par uzme u obzir?
Jeste. Postoje i pravila oko toga (6,6a,6b...) . Obicno to bude u jesenjem/zimskom periodu kad su kise/snjegovi pa bude dosta odgodjenih utakmica.

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 02 maj 2011, 14:19

slika

slika

slika

Upisani su rezultati, sredjena lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje :)

domineysn
Kontakt:

Post Postao/la domineysn » 02 maj 2011, 22:04

FK Klošari opet izgubili, pogodio sam rezervni par; šteta što se ne računa. :(

Rezultati nikako da nas potrefe, sve PlayStation rezultati ili kojekakva iznenađenja. Da bi i razmišljali o baražu trebaju nam 3 uzastopne pobjede do kraja. :roll:
Still learning...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2011, 20:05

Ekipa sa najviše pobjeda u sve 3 lige :mrgreen: Prošle sezone borili se za ostanak u 3. ligi :lol: Dobra mi pojačanja fina ulaganje :D
Da je još dvije od zadnje 3 pobjedit vjerujem da bi bilo dosta za ulazak u cvajtu :)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 maj 2011, 20:09

Hattrick u zadnjoj utakmici i proboj na prvo mjesto najboljih strijelaca 2. lige i napokon pobjeda.
Situacija u 2.ligi i vise nego zanimljiva svi mogu ispasti i svi mogu biti prvaci :D

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 03 maj 2011, 20:12

bavarian_bk je napisao/la:Hattrick u zadnjoj utakmici i proboj na prvo mjesto najboljih strijelaca 2. lige i napokon pobjeda.
Situacija u 2.ligi i vise nego zanimljiva svi mogu ispasti i svi mogu biti prvaci :D
Ja jbt,izgubis jednu i odmah si kandidat za ispadanje. :roll: :?
Zola in, Zola passes, Zola scores !

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 20:13

LBJ MVP je napisao/la:Ekipa sa najviše pobjeda u sve 3 lige :mrgreen: Prošle sezone borili se za ostanak u 3. ligi :lol: Dobra mi pojačanja fina ulaganje :D
Da je još dvije od zadnje 3 pobjedit vjerujem da bi bilo dosta za ulazak u cvajtu :)
bilo bi dosta da ne prepisujete od mene ,ti i suigrači ti :lol: :lol: još jednom ako se desi dobro se držite
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2011, 20:19

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Ekipa sa najviše pobjeda u sve 3 lige :mrgreen: Prošle sezone borili se za ostanak u 3. ligi :lol: Dobra mi pojačanja fina ulaganje :D
bilo bi dosta da ne prepisujete od mene ,ti i suigrači ti :lol: :lol: još jednom ako se desi dobro se držite
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :?
Samo mi nemoj Žileta zvat :roll: :? :cry: :( :o :shock: :mrgreen: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 maj 2011, 20:21

ovako..samo da je savim sekretaru a mozda i moji igraci procitaju(Gromovi)..

samo da najavim da necu moci odigrati sljedece kolo..ne ovo u subotu sto dolazi,njega sam tipov'o..vec naredno za dvije sedmice..jer idem u ponedeljek sljedeci na eskurziju necu biti kuci nekih 10 dana...et samo da znate.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 maj 2011, 20:22

T-MAC je napisao/la:ovako..samo da je savim sekretaru a mozda i moji igraci procitaju(Gromovi)..

samo da najavim da necu moci odigrati sljedece kolo..ne ovo u subotu sto dolazi,njega sam tipov'o..vec naredno za dvije sedmice..jer idem u ponedeljek sljedeci na eskurziju necu biti kuci nekih 10 dana...et samo da znate.. ;)
Ako ideš u Lloret ima internet clubova na svakom ćošku i prilično su jeftini. :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 maj 2011, 20:23

Zileta ,nije Žileta jbg ti ,a vi nećete biti prvi(prošlo kolo je samo slučajnost) , mi smo u sjajnoj formi ,najavljujem za vikend moja dva gola ,Bosco će dati jedan i to je dovoljno za pobjedu ,milicajac ovo kolo posti ali se u sljedećem vraća sa tri pogotka ,i eto tri vezane pobjede i eto nas na drugom mjestu ,u zadnjem kolu ide pohod na titulu ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 maj 2011, 20:27

Bosco je napisao/la: Ako ideš u Lloret ima internet clubova na svakom ćošku i prilično su jeftini. :)
a dobro ako uspijem odigrati dobro i jest..ako ne,samo da se zna razlog... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 maj 2011, 20:29

legenda reala je napisao/la:Zileta ,nije Žileta jbg ti ,a vi nećete biti prvi(prošlo kolo je samo slučajnost) , mi smo u sjajnoj formi ,najavljujem za vikend moja dva gola ,Bosco će dati jedan i to je dovoljno za pobjedu ,milicajac ovo kolo posti ali se u sljedećem vraća sa tri pogotka ,i eto tri vezane pobjede i eto nas na drugom mjestu ,u zadnjem kolu ide pohod na titulu ;)
:lol: My bad čovjek se Zile zove jbt :? :mrgreen:
Preimer i Bilder ispred vas i ti bi na titulu budi sretan s trećim mjestom i baražom za cvajtu ;) Ako ovo kolo ne uzmete Bildere :?

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.