Izgleda da je slavlje prerano počelo te da su igrači već mislima bili na odmoru.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Pijetlovi izgubili(neočekivano) i umanjili šanse za ulazak u 1.ligu.
Izgleda da je slavlje prerano počelo te da su igrači već mislima bili na odmoru.
FK Pjetlovi
- __Liedson__
- Kontakt:
Sa dvije vezane pobjede sa zadnjeg mjesta ukljucili smo se u borbu za ulazak u 1.ligu.Zagor je napisao/la:Baš gusto u 2. ligi. Pet klubova ima po 18 bodova (od 4. do 9. mjesta), dok je razlika prvog tima i zadnjeg "samo" u 8 bodova.
I čestitke mojim igračima na pobjedi !!!
- legenda reala
- Kontakt:
nisi jel prepiso ,e samo još jednom prepiši od mene ima da te nemaLBJ MVP je napisao/la: Još da igramo s vama i bilo bi mi jasno da mi ti kažeš da ćemo izgubitPrepisivanje Stutgarta
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw zaostali ste puno 4 boda za nama ništa od vaše cvajte
Znaš da sam rekao kad sam potpiso ugovor da su mi ambicije da uđemo u viši rang i da za dvije godine dođemo do najvišeg nivoa ,a da ja postanem Mesi u ovoj ligi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jel on ovo vec treci put izostaje, kakvo je tu praviloElegant je napisao/la:Tri kola prije kraja, prvi smo na tabeli !Admir_Sa je napisao/la:bod ko kuca sa igracem manje
babinho ocami isto zlatan, lik igracina al sekunde nije disciplinovan
Babinho mani se zena i nocnog zivota, da osvojimo ligu pa onda luduj !
nema potpisa
- __Liedson__
- Kontakt:
Pravilo je ukoliko izostane 3 puta u zadnjih 6 mečeva,tek onda se može mijenjati.
Ne prjeti mu crveni, ne brini.Admir_Sa je napisao/la:jel on ovo vec treci put izostaje, kakvo je tu pravilo
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
al u finisu sezone ga nema, i prosle isto vakoElegant je napisao/la:Ne prjeti mu crveni, ne brini.Admir_Sa je napisao/la:jel on ovo vec treci put izostaje, kakvo je tu pravilo
nema potpisa
Pregledao sam sve lige i nisam primjetio nikakvo krsenje pravila, rezultati su upisani a tabela i lista strijelaca ce biti postavljeni malo kasnije 
Jeste. Postoje i pravila oko toga (6,6a,6b...) . Obicno to bude u jesenjem/zimskom periodu kad su kise/snjegovi pa bude dosta odgodjenih utakmica.Edin TM87 je napisao/la:Da li se nekad desilo da se bonus par uzme u obzir?

Upisani su rezultati, sredjena lista strijelaca i postavljene tabele, ako primjetite kakvu gresku prijavite ovdje
FK Klošari opet izgubili, pogodio sam rezervni par; šteta što se ne računa.
Rezultati nikako da nas potrefe, sve PlayStation rezultati ili kojekakva iznenađenja. Da bi i razmišljali o baražu trebaju nam 3 uzastopne pobjede do kraja.
Rezultati nikako da nas potrefe, sve PlayStation rezultati ili kojekakva iznenađenja. Da bi i razmišljali o baražu trebaju nam 3 uzastopne pobjede do kraja.
Still learning...
Ekipa sa najviše pobjeda u sve 3 lige
Prošle sezone borili se za ostanak u 3. ligi
Dobra mi pojačanja fina ulaganje
Da je još dvije od zadnje 3 pobjedit vjerujem da bi bilo dosta za ulazak u cvajtu
Da je još dvije od zadnje 3 pobjedit vjerujem da bi bilo dosta za ulazak u cvajtu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hattrick u zadnjoj utakmici i proboj na prvo mjesto najboljih strijelaca 2. lige i napokon pobjeda.
Situacija u 2.ligi i vise nego zanimljiva svi mogu ispasti i svi mogu biti prvaci
Situacija u 2.ligi i vise nego zanimljiva svi mogu ispasti i svi mogu biti prvaci
Ja jbt,izgubis jednu i odmah si kandidat za ispadanje.bavarian_bk je napisao/la:Hattrick u zadnjoj utakmici i proboj na prvo mjesto najboljih strijelaca 2. lige i napokon pobjeda.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- legenda reala
- Kontakt:
bilo bi dosta da ne prepisujete od mene ,ti i suigrači tiLBJ MVP je napisao/la:Ekipa sa najviše pobjeda u sve 3 ligeProšle sezone borili se za ostanak u 3. ligi
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
legenda reala je napisao/la:bilo bi dosta da ne prepisujete od mene ,ti i suigrači tiLBJ MVP je napisao/la:Ekipa sa najviše pobjeda u sve 3 ligeProšle sezone borili se za ostanak u 3. ligi
![]()
Da je još dvije od zadnje 3 pobjedit vjerujem da bi bilo dosta za ulazak u cvajtu![]()
još jednom ako se desi dobro se držite
Samo mi nemoj Žileta zvat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ovako..samo da je savim sekretaru a mozda i moji igraci procitaju(Gromovi)..
samo da najavim da necu moci odigrati sljedece kolo..ne ovo u subotu sto dolazi,njega sam tipov'o..vec naredno za dvije sedmice..jer idem u ponedeljek sljedeci na eskurziju necu biti kuci nekih 10 dana...et samo da znate..
samo da najavim da necu moci odigrati sljedece kolo..ne ovo u subotu sto dolazi,njega sam tipov'o..vec naredno za dvije sedmice..jer idem u ponedeljek sljedeci na eskurziju necu biti kuci nekih 10 dana...et samo da znate..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ako ideš u Lloret ima internet clubova na svakom ćošku i prilično su jeftini.T-MAC je napisao/la:ovako..samo da je savim sekretaru a mozda i moji igraci procitaju(Gromovi)..
- legenda reala
- Kontakt:
Zileta ,nije Žileta jbg ti ,a vi nećete biti prvi(prošlo kolo je samo slučajnost) , mi smo u sjajnoj formi ,najavljujem za vikend moja dva gola ,Bosco će dati jedan i to je dovoljno za pobjedu ,milicajac ovo kolo posti ali se u sljedećem vraća sa tri pogotka ,i eto tri vezane pobjede i eto nas na drugom mjestu ,u zadnjem kolu ide pohod na titulu 
a dobro ako uspijem odigrati dobro i jest..ako ne,samo da se zna razlog...Bosco je napisao/la: Ako ideš u Lloret ima internet clubova na svakom ćošku i prilično su jeftini.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
legenda reala je napisao/la:Zileta ,nije Žileta jbg ti ,a vi nećete biti prvi(prošlo kolo je samo slučajnost) , mi smo u sjajnoj formi ,najavljujem za vikend moja dva gola ,Bosco će dati jedan i to je dovoljno za pobjedu ,milicajac ovo kolo posti ali se u sljedećem vraća sa tri pogotka ,i eto tri vezane pobjede i eto nas na drugom mjestu ,u zadnjem kolu ide pohod na titulu
Preimer i Bilder ispred vas i ti bi na titulu budi sretan s trećim mjestom i baražom za cvajtu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.