Head u nevjericiChinaglia je napisao/la:raja, gdje je Head, da mu nije pozlilo

Vrijeme ce pokazati da li je pravi izbor.Sretno Mesa !
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Head u nevjericiChinaglia je napisao/la:raja, gdje je Head, da mu nije pozlilo
Evo ga prvi koji ce glumiti neku kontra ulogu.Rooney88 je napisao/la:FUJ!
Yebo nas ovakav savez.
Ko je tvoj favorit bio ?Rooney88 je napisao/la:FUJ!
Yebo nas ovakav savez.
I mene to zanima, ko su pomoćnici i kada bi se to moglo znati?Goalgetter je napisao/la:A strucni stab? Dolazi li Tulic to je sad najvaznije pitanje
Neka crknu dušmanifukara87 je napisao/la:Sretno Mesa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tulić već spreman u kampu u Zenici, sad ga izvadili iz koferaGoalgetter je napisao/la:A strucni stab? Dolazi li Tulic to je sad najvaznije pitanje
Jos samo da nam ostane onaj Dr sto zenama sise uvecava i mi na konjuChinaglia je napisao/la:Tulić već spreman u kampu u Zenici, sad ga izvadili iz koferaGoalgetter je napisao/la:A strucni stab? Dolazi li Tulic to je sad najvaznije pitanje
Ja mu fino sinoć napisah da otvori temu o Faruku na temi Ljubav & Sex, pošto je zaljubljen u dotičnog.Frankie je napisao/la:Head u nevjericiChinaglia je napisao/la:raja, gdje je Head, da mu nije pozlilo![]()
Vrijeme ce pokazati da li je pravi izbor.Sretno Mesa !
Pape imao boljeg iskustva? Šutnuli ga iz Cannesa nakon godinu dana. Najveći domet mu bio Istanbulspor. Ostalo sve grozota. Uostalom, čovjek nije još ni odradio jednu utakmicu a kritike krenule. Hajde da sačekamo da pokaže šta zna, pa da kritiziramo ili hvalimo.mikki21 je napisao/la:trenerska karijera mese bazdarevica:
2003–2005 Istres
2005–2006 Étoile du Sahel
2006–2007 Al-Wakrah
2007–2010 Grenoble
2011–2012 Sochaux
2012–2013 Al-Wakrah
2014 Alger
da nije smijesno bilo bi zalosno, pa cak je i pape imao boljeg iskustva kad je sjeo na selektorsku poziciju.. ali eto nevalja kukat prije nego sto covjek pocne radit, mozda nas pozitivno iznenadi!!!?ali meni licno neizgleda kao ista bolji izbor od papeta a stim je onda i noga papetu bila nepotrebna..