LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Raul_64
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la Raul_64 » 12 nov 2012, 10:32

Popovich voli Di Antonia :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 nov 2012, 10:41

Ako vec Phill nece , ali... :?
McMillan , Sloan su bez pos la, uredu D'Antoni da bude ofazivni koordinator, ali trener :shock: ? :roll:
Mislim nakon sto je katastrofalno vodio NYK , neznam :?

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 12 nov 2012, 11:57

Kobe Bryant je napisao/la:Ako vec Phill nece , ali... :?
McMillan , Sloan su bez pos la, uredu D'Antoni da bude ofazivni koordinator, ali trener :shock: ? :roll:
Mislim nakon sto je katastrofalno vodio NYK , neznam :?

So they’re not gonna have any defense...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 nov 2012, 12:10

ZBOGOM TITULA !

Sinocnjim izborom je jasno da nemamo sta traziti kada je u pitanju titula. Nakon Browna FO ponovo pravi gresku prilikom izbora trenera. Sada je glavni cilj da se produzi ugovor Howarda, a ubjdjen sam da ce na kraju sezone doci do ponovone promjene na klupi. Jednostavno sta ocekivati od trenera koji sa Shaq-om, Nash-om, Amare-om, Jason Richardson-om, Barbos-om, Grant Hill-om i Matt Barnes-om ne udje u PO. Isto tako Lakersi nemaju igrace za njegov sistem.

Ukoliko je istina ovo o cemu pricaju mediji onda apsolutna podrzavam FO povodom Jacksona, ali opet da izbor padne na D`Antonija. :roll: :roll: :roll:

Malo ovaj izbor trenera je u drugi plan stavio sinocnju rutinsku pobjedu protiv Kingsa. Isto tako ce BB ekipu voditi sutra na utakmici protiv Spursa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 nov 2012, 12:12

Jednostavno sta ocekivati od trenera koji sa Shaq-om, Nash-om, Amare-om, Jason Richardson-om, Barbos-om, Grant Hill-om i Matt Barnes-om ne udje u PO.
kad se to dogodilo ?

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 nov 2012, 12:16

Raul_64 je napisao/la:
Jednostavno sta ocekivati od trenera koji sa Shaq-om, Nash-om, Amare-om, Jason Richardson-om, Barbos-om, Grant Hill-om i Matt Barnes-om ne udje u PO.
kad se to dogodilo ?
i ja se pitam :roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 nov 2012, 12:23

KK_Bosna je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
kad se to dogodilo ?
i ja se pitam :roll:
Onda su oni na forumu ludi. Od kako je poznat da ce on biti trener o tome pricaju i nabijaju mu na nos. Do mene je greska sto prije to nisam provjerio. :oops: :oops: :oops: :oops:

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 12 nov 2012, 12:35

Ma nebitno je sve osim odbrane i sistema u koji igraci vjeruju , tj. Kobe vjeruje , ovako :?
niti nema odbrane :roll: , niti sistema :o

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 12 nov 2012, 12:58

nash ce bolje igrati kod mikea troduplo nego sto bi kod phila :!:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 12 nov 2012, 14:17

KK_Bosna je napisao/la:nash ce bolje igrati kod mikea troduplo nego sto bi kod phila :!:

Ali ce svi ostali biti slabiji :twisted:

Meni ovo nikako nije dobar potez...mogli bi mi s njim biti odlicni u regularnom dijelu ali u play off-u nemamo sta traziti s njegovom kosarkom.

E sad posto je ovo gotova prica i covjek vec dobio posao onda treba razmisliti sta sa ovom ekipom...mislim da Gasol nema sta traziti u ovom sistemu i da bi trejd za neku igracki slabiju ali fizicki jacu cetvorku bio sasvim logican...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 nov 2012, 14:29

Dobili ste trenera koji je odličan u ofanzivi, ali rupa od trenera u odbrani. To navijači Knicksa znaju najbolje.

"Ofanziva prodaje ulaznice, odbrana osvaja titule." - Rasheed Wallace
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 nov 2012, 15:45

Svaka cast familiji Buss sto su odbili Jacksona, naime prema LA Times-u doticni je zahtjevao sljedece:

- tro-godisnji ugovor sa primanjima od 12 miliona $ po sezoni
- propustanje gostujucih utakmica za koje on smatra da nije potreban kako bi se doslo do pobjede
- da bude novi GM Lakersa - sto bi znacio otkaz Kupchaku
- odredjen postotak (koji nije poznat) u vlasnistvu Lakersa

I ako je isti donio 5 titula Lakersima, nismo na to spali pa da prihvatimo ove uslove, ali dovodjenje D`Antoni-ja je...
Sto je najgore doveli smo trenera ciji sistem najmanje odogovara Howardu (bar ako je suditi po nekim izvjestajima), koji je nas najvazniji igrac i koji je buducnost Lakersa.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 12 nov 2012, 15:58

Po meni ce ova igrati odgovarat istom.
jer nije on klasicna teskaska petica(nije ni petica maltene)
i brza kosarka , gdje u ranoj fazi napada moze izboriti dobru poziciju , iz high low igre sa Gasolom...
bolje to , nego on svojom kvazi tehnikom da postira igrace u pozicionim napadima
mislim da ce on biti uredu

a sad ne znam kako ce ostali sa 34,32 i slicnim godinama podnositi takav ritam , jos kad dodas bez prave,ikakve* pomoci sa klupe..
Barbosa kao skorer,Diaw kao covjek za sve i svasta su bili ipak dobra potpora u Arizoni.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 12 nov 2012, 16:05

S konja na magarca :D
Me gusta :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 nov 2012, 16:16

Nikakve logike ne vidim u dovodjenju D'Antoni-ja...

I jel i dalje stvarno mislite da mozete dovest kojeg god hocete trenera? ... ne vidim da bi izbor spao na D'Antoni-ja da je to slucaj.
Postovanje treba zaraditi.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 12 nov 2012, 16:18

kad_kako je napisao/la:Nikakve logike ne vidim u dovodjenju D'Antoni-ja...

I jel i dalje stvarno mislite da mozete dovest kojeg god hocete trenera? ... ne vidim da bi izbor spao na D'Antoni-ja da je to slucaj.
Ma mogu, samo sto je trenere bilo stid se prijaviti bojeci se odbijanja :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 12 nov 2012, 16:23

Nakon Potato Head-a doveli smo Pringles-a

slika

slika

Nadam se da ce u skorije vrijeme dr. Buss prodati Lakerse (hebiga covjeku se blizi kraj zivota), jer ce ih onaj NEANDERTALAC koji mu je sin unistiti. Pored Sloana i McMillana on se odluci za D`Antonija. :? :?

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 12 nov 2012, 16:45

Melo15 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Jok svi su zainteresovani da vode Denver Nuggetse :lol: :lol:
Pa nas vodi George Karl a vas do juce vodio Mike Brown,jake ti zainteresovanosti :lol: :lol: :lol:
STa bi ovo trebalo znaciti, da je Karl magistar kosarke za Browna?
George Karl trenira u NBA-u od 1984-te i dosao je do finala koliko puta? Tacno, jednom. Obrukao se sa reprezentacijom na SP.
Mike Brown trenira u NBA ligi od 2005-te i vec je igrao jedno finale, svaki put dosao minimalno do polufinala konferencije.

Ko je rekao da mozemo dovesti koga hocemo? Nije ovo menadzerska igrica. Poenta je da bi svaki trener volio trenirati ovaj tim Lakersa, isto kao sto bi svak volio trenirati Miami ili Oklahomu. Koji to trener nevoli da radi sa dobrim igracima?

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 12 nov 2012, 16:53

Balon je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Jok svi su zainteresovani da vode Denver Nuggetse :lol: :lol:
Pa nas vodi George Karl a vas do juce vodio Mike Brown,jake ti zainteresovanosti :lol: :lol: :lol:
STa bi ovo trebalo znaciti, da je Karl magistar kosarke za Browna?
George Karl trenira u NBA-u od 1984-te i dosao je do finala koliko puta? Tacno, jednom. Obrukao se sa reprezentacijom na SP.
Mike Brown trenira u NBA ligi od 2005-te i vec je igrao jedno finale, svaki put dosao minimalno do polufinala konferencije.

Ko je rekao da mozemo dovesti koga hocemo? Nije ovo menadzerska igrica. Poenta je da bi svaki trener volio trenirati ovaj tim Lakersa, isto kao sto bi svak volio trenirati Miami ili Oklahoma. Koji to trener nevoli da radi sa dobrim igracima?
Vrati se nazad koju stranicu, i naci ces ko misli da Lakersi mogu imati bilo kojeg trenera... Osim par izuzetaka.
Postovanje treba zaraditi.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 12 nov 2012, 17:03

Nemojte trčati pred rudo ! D'Antoni još nijednom nije vodio ekipu a već ga kritikujete i osuđujete nas na propast.
Ni ja nisam bio zagovornik za njegovo dovođenje, Phil - Sloan su bili moja želja.

Al' šta da se radi sad, on je uposlen i tu nema promjene!
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []