Sretno , a nama preosataje da cekamo 8/6 i nadati se novom statutu !
Pozz
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
solinas je napisao/la:Fuleeeee mrtve ti **** stokoooo.
**** majku budale..Sto GA banova bolan tek indem sposla spremao SE za seks SA njim hahaha
Bice to dobro sve bracooo.
Neznaju skim imaju posla.
I ja sam ga vidio dok sam sjedio na solji.TaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:Fuleeeee mrtve ti **** stokoooo.
**** majku budale..Sto GA banova bolan tek indem sposla spremao SE za seks SA njim hahaha
Brate danas ga vidim u gradu
Batva je napisao/la:I ja sam ga vidio dok sam sjedio na solji.TaRgEt_ je napisao/la:solinas je napisao/la:Fuleeeee mrtve ti **** stokoooo.
Nemoj me **** da ti je neki rod pa ga branis?TaRgEt_ je napisao/la:Batva je napisao/la:I ja sam ga vidio dok sam sjedio na solji.TaRgEt_ je napisao/la:
Nisam ti se obratio nema potrebe za sranjem i provociranjem mene
TaRgEt_ je napisao/la:Nemoj me **** da ti je neki rod pa ga branis?Ma dobar je onda Fule
![]()
Ma znam, zezam se malo. Nego, kazu da je navracao na forum pa daj zovite ga ponovo, da promijenim malo kurvu.Batva je napisao/la:TaRgEt_ je napisao/la:Nemoj me **** da ti je neki rod pa ga branis?Ma dobar je onda Fule
![]()
**** fuleta kakav rod tog covjeka ocima ne mogu, ovo pricam solinasu pricu od sinoc **** ublehu fuleta .
NKMramor je napisao/la:Da neće Spahić Emir put Tušnja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.