Sretno.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
mislim da ce ovo biti veceras public bet tj. 2 a u NBA nije strano cak vise dosta cesto se desava da upravo desetkovane ekipe zabiljeze pobjedu ili pokriju hednikep sto ne znaci da ce tako biti veceras ali ...Monolog je napisao/la:Ja bih na nekom nerealnom tiketu ganjao keca na Toronto. Ok, jesu desetkovani (po ovome što ja imam Bargnani (lakat), Pietrus (koljeno), Kleiza su upitni, dok je Amir suspendovan. Lowry bi trebao biti u timu..), ali ako postoji ekipa koja im leži onda je to Brooklyn. Naime, u posljednjih 6 utakmica, Toronto je pobijedio 5 puta kada se tekma igrala u Kanadi. Dakle, s te strane je jasno da ovdje neće biti nimalo lako gostima. A Brooklyn je u katastrofalnoj formi u ovom trenutku. Uvezali su 5 poraza, što sigurno niko nije očekivao.Zanimljivo je da su se ovi porazi poklopili sa činjenicom da je Lopez povrijeđen, a Brooka neće biti ni večeras. To mu je 7. utakmica koju propušta.
U svakom slučaju, ovdje radije biram da neće izaći hendikep ili čistog keca na Toronto.
Sretno.
treba probati i Artland hendikep Trijumf bez dvojice najbolji ih igraca.Sretno namViper je napisao/la:Lukoil mora pobijediti sa 4+ razlike da bi prosli dalje, a kvalitetniji su, jos na svom terenu, treba pokusat i 4,5 hendikep na njihamarosim je napisao/la:Lukoil-Buducnost 1 1,55
Utakmica koja znaci prolaz,ko dobije ide dalje,mislim da su domacini puno kvalitetniji i da ce uzeti pobjedu......
S Oliver-Banvit 2 1,65
Isto utakmica za prolaz,ovdje je kvalietet na starni gostiju,domaci ce imazi podrsku sa tribina ali opet ponavljam idem na veci kvalitet+kvota je od sinoc sa 2 pala na 1,65..............
Crawford 15,5 više
Ovaj momak u zadnje dvije utakice ima 24 i 22 poena,ima potpunu slobodu jer Washing fale Wall,Ariza i Booker,igraju sa Houstonom koji igra na veliki broj poena,pa je ovaj pick izgledan.........
Bilbao-Spirou +19,5 2
Opustena utak u kojoj nikome nista ne treba pa mislim da gosti mogu izvuci poraz manji od 19,zadnje kolo u belgijskoj ligi pobijedili lidera Aalstara 30raz........Takodjer i Le Mans - VEF Riga (+4,5) H2 treba igrati jer Le Mansu odgovara i poraz do 8 razlike, tako da ce Riga sigurno ubaciti u visu brzinu od pocetka
Takodjer i Wurzburg - Banvitspor 2 @1,70 Kvota rapidno, ali bas rapidno opada na goste, ali Turci su to, treba bit oprezan
Moraću replicirati kolegi Monologu. Činjenice koje ste iznijeli su tačne ali zar stvarno se može uzeti u obzir Brooklyn od prošlih sezona i ove!? Ono što je stvarno zabrinjavajuće jeste online kvota na Brooklyn koja iznosi 1,25....definitivno smiješno, no ako još ko ima kao što se jutros moglo uzeti na 1,55-1,60 definitivno se isplati uz jos jedan par. No dosta o ovom meču, večeras poslastica za sve vas koji volite da igrate igrače U/O. Naime domaće klade su nam ponudile Kevina Lova na 22,5(kladionica astra) što je samo po sebi vrijedno jačeg uloga. Love je ove sezone već jednom izrešetao Denvera 34 poena i 14 skokova, ne vidim drugačiji scenario ako još uz to uzmemo da Love ima prosjek kući od 28,3 ubačenih poena....za mene MUST BET OVER 22,5 i ujedno BIG BET.Monolog je napisao/la:Ja bih na nekom nerealnom tiketu ganjao keca na Toronto. Ok, jesu desetkovani (po ovome što ja imam Bargnani (lakat), Pietrus (koljeno), Kleiza su upitni, dok je Amir suspendovan. Lowry bi trebao biti u timu..), ali ako postoji ekipa koja im leži onda je to Brooklyn. Naime, u posljednjih 6 utakmica, Toronto je pobijedio 5 puta kada se tekma igrala u Kanadi. Dakle, s te strane je jasno da ovdje neće biti nimalo lako gostima. A Brooklyn je u katastrofalnoj formi u ovom trenutku. Uvezali su 5 poraza, što sigurno niko nije očekivao.Zanimljivo je da su se ovi porazi poklopili sa činjenicom da je Lopez povrijeđen, a Brooka neće biti ni večeras. To mu je 7. utakmica koju propušta.
U svakom slučaju, ovdje radije biram da neće izaći hendikep ili čistog keca na Toronto.
Sretno.
Pa jbg dobio si proslu noc, dali smo ti 3 para ajde bice bolje, proslo ti je bilo Miami, Portland i Holidaynele-BHF je napisao/la:Pu **** ti NBA. Ispratim vas i popušimo zajedno.
igra harden 100%LloriS je napisao/la:Da li veceras Harden se vraca za Houston, vidim nema ga u ponudi ako nece igrati nebi bilo lose igrati Lin-a over 13,5 jer sigurno ce uzimati dosta suteva u njegovom odsustvu ..
Dobro hvala na informaciji, znam da je imao problema za skocnim zglobomzlatniljiljan je napisao/la:igra harden 100%LloriS je napisao/la:Da li veceras Harden se vraca za Houston, vidim nema ga u ponudi ako nece igrati nebi bilo lose igrati Lin-a over 13,5 jer sigurno ce uzimati dosta suteva u njegovom odsustvu ..
na St.Trudien kvota sa 3.50 pala na 2.40harry_90 je napisao/la:St.Trudi - Kortrijk 2/1 i 1/2
Juventus - Cagliari 2/1
Aves - Coimbres 2/1
Mansfield - Lincoln 1/2 i 2/1
na 5 km je stavljeno..nesto sam morao vezati sa jos 3 para
??????????major je napisao/la:sta je ovo sa premierom , ne mogu da udjem, yebeni lyon
UTAKMICA LAGANO PROSLA NADAM SE DA JE NEKO ISPRATIO OVAJ INFO I USPUT PRELAZ LEVERKUSEN(AM)-VIKKTORIA KOLN 1/2corleone87 je napisao/la:Hokej saradnja 3 za 3 Pisek-Kadan 2 1.80 kvota
Kadan-Pisek 2:3 ET 2012/13
Pisek -Kadan 2:4
Pisek -Kadan 0:0 can. otkazana 2011/12
Kadan-Pisek 4:3
Pisek-Kadan 2:1
Kadan-Pisek 5:2
Kadan-Pisek 4:2
Pisek-Kadan 3:1 2010/11
Kadan-Pisek 4:3 pen.
Kadan-Pisek 4:2
Pisek-Kadan 6:4 2004/05
Kadan-Pisek 5:1
Pisek-Kadan 5:2
Kadan-Pisek 2:1
Kadan-Pisek 4:5 ET 2003/04
Pisek -Kadan 1:4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.