Ma ja, od kraja prvog seta je protivnica preuzela kontrolu u gemovima, servis danas nije slusao.
Poraz 64 26 36.
Idemo dalje.
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma ja, od kraja prvog seta je protivnica preuzela kontrolu u gemovima, servis danas nije slusao.
Nista nije iskljuceno, bas losi procenti servisa, ili su ledja npr ili je protivnica bila izvandredna na riternu.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:47Nazalost bio si upravu, samo da nije neka povreda. izgubi 11 poena zaredom.![]()
![]()
Boga pitaj kakvi su uslovi i koja je nadmorska visina …forgempp je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:53Nista nije iskljuceno, bas losi procenti servisa, ili su ledja npr ili je protivnica bila izvandredna na riternu.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:47Nazalost bio si upravu, samo da nije neka povreda. izgubi 11 poena zaredom.![]()
![]()
Pa eto ako si ti dragan dadni ti svom sinu ime Alija, onda mozes da pametujes.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:08Zasto Ti to smeta mladicu ? Mozda Luka Dzumhur bude osvajac GS aBd, nek je djete zdravo i zivo. Jedan Luka nas obradova protiv Kazahstana, samo Menalo. Mozda bi Fikret bilo dobro, ono Abdic. Da je mene pitao mirDa zvao bi se Dragan, po Vikicu.
HAJDE DEA, ZLATO NASE![]()
HasicuVratiSe je napisao/la: ↑30 okt 2021, 01:39Pa eto ako si ti dragan dadni ti svom sinu ime Alija, onda mozes da pametujes.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:08Zasto Ti to smeta mladicu ? Mozda Luka Dzumhur bude osvajac GS aBd, nek je djete zdravo i zivo. Jedan Luka nas obradova protiv Kazahstana, samo Menalo. Mozda bi Fikret bilo dobro, ono Abdic. Da je mene pitao mirDa zvao bi se Dragan, po Vikicu.
Damir Dž. je najbolji primjer lika bez mozga, jedva cekam da ga opeljusi sprska sponzorusa
Samo da nije povreda, novih 13 boba i pomak za min. 5-6 mjesta na WTA. Cudna je ta karijera Dee. 2014g. 2 titule i 2 finala na na 10-tkama(danasnje 15-ske) ocekivalo se puno vise od njene karijere. Povrede i ko zna sta jos je sprijecilo da bas napravi puno vise. Mislio sam da ce biti u TOP100 za godinu-dvije, ali onda potop, ebiga. Ovo sto sad radi trebalo je da se desva 2016 g.HeraklitMracni je napisao/la: ↑30 okt 2021, 00:38Boga pitaj kakvi su uslovi i koja je nadmorska visina …forgempp je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:53Nista nije iskljuceno, bas losi procenti servisa, ili su ledja npr ili je protivnica bila izvandredna na riternu.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 okt 2021, 23:47
Nazalost bio si upravu, samo da nije neka povreda. izgubi 11 poena zaredom.![]()
![]()
Radi takvih komunjara su nas jednom yebali i opet ce, a tebi nek se unucad slobodno zovu marko i janicaSamozdravlje je napisao/la: ↑30 okt 2021, 13:56HasicuVratiSe je napisao/la: ↑30 okt 2021, 01:39Pa eto ako si ti dragan dadni ti svom sinu ime Alija, onda mozes da pametujes.Samozdravlje je napisao/la: ↑29 okt 2021, 22:08
Zasto Ti to smeta mladicu ? Mozda Luka Dzumhur bude osvajac GS aBd, nek je djete zdravo i zivo. Jedan Luka nas obradova protiv Kazahstana, samo Menalo. Mozda bi Fikret bilo dobro, ono Abdic. Da je mene pitao mirDa zvao bi se Dragan, po Vikicu.
Damir Dž. je najbolji primjer lika bez mozga, jedva cekam da ga opeljusi sprska sponzorusa
Mladicu, ako si imao licno gubitke u periodu "92-95 g. onda cu zasutiti, ali i tada cu ti reci da oni koji mrze imena koja ti postujes jedva cekaju takve komentare. No ako nisi imao licnu tragediju u tom periodu, reci cu ti ovo:
Iza nick-a @Sz je 64-cetvorogodisnjak koji je bio pripadnik ARBiH od 08.04."92- 04.04."96, dva puta ranjavan,jednom bas zayebano. Moj sugradjanin Damir (doduse sa "memli" strane) se upisao u istoriju bh sporta. Cisto sumnjam da ce neko u skorijoj buducnosti ponoviti 3 ATP titule i ATP23.
Ono ako imas problem sa Damketovim bekhendom,igrom na mrezi, qrcoboljom je ok pisati na ovom pdf. Da i zovem se Enes, ako si pristojan covjek bujrum na PP.![]()
Tesko, sad je 15 na entry list. Prija joj Juzna Amerika izgleda cim ce ostati vise od mjeseca. Ovaj u Cileu ima hospitality pa ce smanjiti troskove i nije los izbor iako ce sedmicu samo trenirati..Samozdravlje je napisao/la: ↑30 okt 2021, 17:03
W60+H , SANTIAGO - CILE . od 8.11. Moguce i da bude medju 8 nositeljica. Samo za tebe @Sz![]()
NerminFatic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 17:24Tesko, sad je 15 na entry list. Prija joj Juzna Amerika izgleda cim ce ostati vise od mjeseca. Ovaj u Cileu ima hospitality pa ce smanjiti troskove i nije los izbor iako ce sedmicu samo trenirati..Samozdravlje je napisao/la: ↑30 okt 2021, 17:03
W60+H , SANTIAGO - CILE . od 8.11. Moguce i da bude medju 8 nositeljica. Samo za tebe @Sz![]()
- Ono cega me je strahNerminFatic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:50Ma znam pravila, (iz iste sedmice kad se igra za seeded) i tada ce biti 11-a! Tesko da ko otkaze jer je skoro posljednji jaci turnir s nagradnim fondom a i bodovima, bezbeli.
Znamo čemu vino vodi.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:46- Ono cega me je strahNerminFatic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:50Ma znam pravila, (iz iste sedmice kad se igra za seeded) i tada ce biti 11-a! Tesko da ko otkaze jer je skoro posljednji jaci turnir s nagradnim fondom a i bodovima, bezbeli.jeste 7.11. PUNI 25 god., da ne bude neka torta,casa dvije vina
![]()
- Prijavila i turnir na Floridi,USA. 15.11
- Ipak se nadam da ce biti nositeljica![]()
Goretzka debilu, moraš li svaku temu zasrat svojim glupim postovima?Verstappen33 je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:50Znamo čemu vino vodi.Samozdravlje je napisao/la: ↑31 okt 2021, 16:46- Ono cega me je strahNerminFatic je napisao/la: ↑30 okt 2021, 19:50Ma znam pravila, (iz iste sedmice kad se igra za seeded) i tada ce biti 11-a! Tesko da ko otkaze jer je skoro posljednji jaci turnir s nagradnim fondom a i bodovima, bezbeli.jeste 7.11. PUNI 25 god., da ne bude neka torta,casa dvije vina
![]()
- Prijavila i turnir na Floridi,USA. 15.11
- Ipak se nadam da ce biti nositeljica![]()
![]()
forgempp je napisao/la: ↑01 nov 2021, 12:23Fatić se dokopa glavnog žrijeba Challengera u Bergamu i to preko prvog nositelja kvala, Nine Serdarušića.
Pobijedio je u 2 vezana seta, 7-6(6), 7-5.
U drugom je imao i brejk zaostatka koji je uspio fenomenalno nadoknaditi, a u prvom nije bilo brejkova.
Bas me iznenadilo ovo jer je tvrda podloga, a tu je Nerman vazda bio kao riba na suhom.
Na istom turniru igra i Lukin tata koji je na live rankingu sada 158.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.