Lisac je napisao/la:Na jednom Pekovic na drugom Zack over, na oba Dragic i Evans under

Ne kaze se dzaba kad je **** spremno gace sam spadaju

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Lisac je napisao/la:Na jednom Pekovic na drugom Zack over, na oba Dragic i Evans under
GameFKS je napisao/la:Ko u premieru sad ne mogu da kombinujem tekmu i strijelca... Ja htio odigrat h2 na Wolsburg i Dost daje go, jok ne može. Pogan prava
nema strima ni za lijekaSPY je napisao/la:hajde damire nemoj sad zajebat kuknjava kuknjava Ima li gdje steram? Ja ne mogu naci nigdje.
ti si posteno zalutao ovdjeWilly je napisao/la:Treba mi pomoć: kako da podesim da mi Google Chrome bude defaultni browser?
Gamad prava, pored tog sto je ponuda ocajna oni nas uslovljavaju kao da oni nama daju pare, sramota ba. Zato kad igram na veci ulog i neke ozbiljnije listice ne igram kod njih vec u stranim kladionicama a ovamo lupam sisteme pa ako se sta i zakaci nigdje mi veci merak nebi bio nego ogulit ove nase kladionicediplomatija je napisao/la:Jebbo majku sta rade ove domaće kladionice pa to nije normlano, nekoliko puta sam digao po 200 maraka u sportplusu na penale, sad otišao odigrati i odigram tri utakmice da ce biti penal, medjutim ne moze, traže sad 5 parova, a do juce bilo igraj koliko hoces, jedan odigras normala, ali hajd bar da traži tri para, nego čuj ti to pet parova, Dabogda izginuli cigani, majku vam propalu jjebem
Imam pm 3 i on doda loptu neueru.Kenchi je napisao/la:Salke masi penal
diplomatija je napisao/la:Je li neko našao gdje sastave Roma-fiorentina, ja ne mogu nikako da nadjem, hajde pomozite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.