Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- brkatasomina
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vjerujem da Bosna ima mogucnost odlaska sa putovnicom da ne bi nitko ostao gore...
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.
Zeljo i Celik pa onda pitari i Sloboda Zrinjski i Radnik.Dakle Zeljo oko 7000 Celik 5000 pitari 4000 Sloboda 3000 a ova dva oko 2000 mislim na prosjek jer ce nekad Zelju pratit i 10,000 a nekad 5000 tako i Celika pitari tesko jer im odavno opada gledanost ali moze se desit da na kosevu bude glavna za prvaka eto ti onda 20,000 i ode prosjek dakle zavisi od puno faktora.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovdje bjeze svi bez obzira na papire. Bude malo teze ali ide raja pravo. Sarajevo se gotovo prepolovilo od rata.PiazzaGrande je napisao/la:Teško da će se i ovaj prosjek od 2 000-2 500 u Mostaru održati, iz jednog jednostavnog razloga-ko god ima HR papire (a imaju gotovo svi) pobježe glavom bez obzira iz ove zemlje, pogotovu mlada populacija, ljudi između 20 i 30 godina života...to je poprimilo razmjere egzodusa...MortemHz je napisao/la:Nije to tesko i pored toga sto vam je ova polusezona haman bila bez navijaca. Zrinjskom je prosjek oko 2K, Slobodi malo jaci i to je to.Convicts1988 je napisao/la:Pa u Zenici će biti veći prosjek nego li kod nekih u borbi za evropu i titulu, realno govoreci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ima, u Mostaru, Sarajevu svi odose a sve je veci broj starijih ljudi. Ljudi bebe rađaju po Njemackoj, Austriji, Americi, Skandinaviji. Za 10-20 godina ce jos cifre pasti.brkatasomina je napisao/la:Vjerujem da Bosna ima mogucnost odlaska sa putovnicom da ne bi nitko ostao gore...
- Evolve
- Kontakt:
Jedan od najboljih stopera lige Graovac se vraća u Zrinjski. Nemogu da vjerujem da nije imao mjesta dole na Cipru, ili se nešto zamjerio treneru. Nekontam zivota mi....
NK Široki Brijeg
-
junuzovic000
- Kontakt:
http://****/menadzerska-zavrzlam ... -lige-bih/Evolve je napisao/la:Jedan od najboljih stopera lige Graovac se vraća u Zrinjski. Nemogu da vjerujem da nije imao mjesta dole na Cipru, ili se nešto zamjerio treneru. Nekontam zivota mi....
Ne znam sto nece link ali probaj nekako uc pa ces vidjet odgovor
Zadnja izmjena: junuzovic000, dana/u 14 feb 2017, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Drug moj varaš se. Vjeruj mi ide raja masovno. Svaki dan saznam da je neko od moje raje bilo iz Srednje ili Faksa otišao. Ljudi bježe glavom bez obzira. Posla nema ni za lijeka. Pošto sam upoznat sa ovom problematikom, jer sam se bavio na studijama ovim pitanjima, stanje je alarmanto, davno je upaljen crveni alarm. Po nekim procjenama ove godine će više od 100.000 ljudi otići, a rješenja ni na vidiku, i što je nagore, ljudi odoše zauvijek iz zemlje. Koji đavo onda ulagati u naše stadione kada za 2-3 godine neće biti gledalaca uopšte?brkatasomina je napisao/la:Vjerujem da Bosna ima mogucnost odlaska sa putovnicom da ne bi nitko ostao gore...
EDIT: Nisam znao za toliki egzodus ljudi iz Mostara? Katastrofa!
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Nema pravno nastupa za taj klub, igrao vec za dva kluba ove sezone.Evolve je napisao/la:Jedan od najboljih stopera lige Graovac se vraća u Zrinjski. Nemogu da vjerujem da nije imao mjesta dole na Cipru, ili se nešto zamjerio treneru. Nekontam zivota mi....
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- Evolve
- Kontakt:
Pa nastupao je za Zrinjski otisao u Belgiju al odmah prosljeđen na Cipar. Nije igrao u Belgiji mislim.YNWA je napisao/la:Nema pravno nastupa za taj klub, igrao vec za dva kluba ove sezone.Evolve je napisao/la:Jedan od najboljih stopera lige Graovac se vraća u Zrinjski. Nemogu da vjerujem da nije imao mjesta dole na Cipru, ili se nešto zamjerio treneru. Nekontam zivota mi....
NK Široki Brijeg
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Prema transfermarkt ima dva nastupa, tj 93 minute ukupno. Jos jedan dokaz koliko nam je jaka liga, ovdje u top 3 bio, u Belgiji jedva dobio priliku i odigrao samo 93 minute.Evolve je napisao/la:Pa nastupao je za Zrinjski otisao u Belgiju al odmah prosljeđen na Cipar. Nije igrao u Belgiji mislim.YNWA je napisao/la:Nema pravno nastupa za taj klub, igrao vec za dva kluba ove sezone.Evolve je napisao/la:Jedan od najboljih stopera lige Graovac se vraća u Zrinjski. Nemogu da vjerujem da nije imao mjesta dole na Cipru, ili se nešto zamjerio treneru. Nekontam zivota mi....
Sarajevo i Liverpool
- Evolve
- Kontakt:
NIsam znao da ima nastup u Belgiji, al opet može igrati u jednoj sezoni az tri različita kluba, ne dva. Treći bi mu bio ovaj na Cipru.
NK Široki Brijeg
Za tri moze biti registrovan a za dva igrati.Evolve je napisao/la:NIsam znao da ima nastup u Belgiji, al opet može igrati u jednoj sezoni az tri različita kluba, ne dva. Treći bi mu bio ovaj na Cipru.
Moze jedino sad preci u neki klub kojem sezona pocinje u ovo vrijeme.
Sarajevo i Liverpool
- hskzmostar
- Kontakt:
Promjena trenera ali opet onakav igrac da niti na klupi nije,znam da ce nama dobro doci bolje on nego Kerla!
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- Evolve
- Kontakt:
Aha, ok, moja greska onda. Mislio sam da moze.YNWA je napisao/la:Za tri moze biti registrovan a za dva igrati.Evolve je napisao/la:NIsam znao da ima nastup u Belgiji, al opet može igrati u jednoj sezoni az tri različita kluba, ne dva. Treći bi mu bio ovaj na Cipru.
Moze jedino sad preci u neki klub kojem sezona pocinje u ovo vrijeme.
NK Široki Brijeg
-
GradKamena1
- Kontakt:
Idu I sad ljudi,ali imam par prijatelja sa BH putovnicom koji su htjeli ic i to su muke Isusove dok se srede svi papiri,ali kad se mogne sa Bh putovnicom ko sa Hr ic,slazem se sa ovim gore osta ce 500 000 ljudi u citavoj drzavi.
-
GradKamena1
- Kontakt:
A onda se necemo moc ni prepirat oko nogometa ili ti ga fudbala,jer nece nikog zanimat.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

U četvrtak, 22. februara 2017. godine u Hotelu "Park" u Vogošći održati će se izlačenje parova 1/4 finala Kupa Bosne i Hercegovine, sa početkom u 12 sati.
Podsjećamo, Fudbalski klub Sarajevo izborio je učešće u ovoj fazi takmičenja nakon što je naš klub prethodno savladao Kozaru i Bratstvo, a pored Bordo kluba u žrijebu će se naći: FK Bosna Sema, FK Mladost Doboj Kakanj, FK Radnik Bijeljina, NK Široki Brijeg, NK Travnik, HŠK Zrinjski i FK Željezničar.
Prve utakmice će se igrati 8. marta, dok su revanš susreti na rasporedu sedam dana kasnije (15. mart).
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 14 feb 2017, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Glavna tema će biti koliko je kod koga u ulici ostalo mlade raje ispod 30 godinaGradKamena1 je napisao/la:A onda se necemo moc ni prepirat oko nogometa ili ti ga fudbala,jer nece nikog zanimat.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
ma nije cipra čovjek nikad vidio , isti vlasnik kluba ko i u belgiji pa neke njegove za*ebancije i akrobacije . ima par nastupa u belgiji . uglavnom , mislim da nema prepreka da opet zaigra za zrinjski .Evolve je napisao/la:Pa nastupao je za Zrinjski otisao u Belgiju al odmah prosljeđen na Cipar. Nije igrao u Belgiji mislim.YNWA je napisao/la:Nema pravno nastupa za taj klub, igrao vec za dva kluba ove sezone.Evolve je napisao/la:Jedan od najboljih stopera lige Graovac se vraća u Zrinjski. Nemogu da vjerujem da nije imao mjesta dole na Cipru, ili se nešto zamjerio treneru. Nekontam zivota mi....
To je jedina pozicija gdje nismo imali 2 adekvatne zamjene u slučaju ozljeda .
Sve osim nove titule ogroman je neuspjeh .
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Vinko se usutio, niko ne zna sto dobi nogu. Da nije zbog "kuma" Kozica
?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.