Safet Sušić - Pape

bagrcavi
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bagrcavi » 07 sep 2015, 17:11

Head je napisao/la: Reci za osobu da je seljak i oronuli papak a gospodin ima prebivaliste u centru Parisa. :rol:
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 17:14

Head je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Kako onda taj isti renesansni umjetnik da napise i nasu najgoru pricu?
Ne mogu sva djela biti za Oskara. :kafa:
Ni Al Pacinu nije svaki film Kum, al Pacino je Pacino, vrh, simbol kvaliteta i nedodirljivosti. :D
Onda je jedno od to dvoje slucajnost i splet okolnosti, a mislim da znamo koje.
This time next year we'll be millionaires.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 07 sep 2015, 17:15

Pa gori od glave moze biti samo neko ko se raspravlja sa ''Pola covjek-pola pozdravio vas Faruk Hadzibegic'' forumasem

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2015, 17:16

Hocemo li u diskusiji koristiti argumente, dokaze, statisticke podatke ili cemo se baviti insinuacijama, slucajnostima, spletom okolnosti? :crazy:

Valjda ti je jasno da je ovo prvo jedino validno u ozbiljnoj raspravi. :kafa:
1946

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 17:20

Ja imam argumente da je on los trener, istina imas i ti da je dobar, sta cemo sad? :D.. s tim da su ti tvoji argumenti samo "na papiru" argumenti sto naravno ne znaci da nisu validni.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2015, 17:21

Kakve ti imas argumente?
1946

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 07 sep 2015, 17:28

Head je napisao/la:Kakve ti imas argumente?
Njegovi rezultati u klubu prije reprezentacije, rezultati u trenutnom klubu.. igra na SP bez lijevog beka protiv reprezentacije koja je najjaca po desnoj strani, spisak bez napadaca, pozivanje Avdije Vrsajevica(valjda se bar ovdje slazemo da ni budala ne bi njega zvala u reprezentaciju), igranje sa 8 veznih u postavi, amaterske pripreme za SP i uopsteno svako okupljanje, to su sve cinjenice koje njemu ne idu u prilog kao dobrom treneru.. ima tu jos puno stvari al nemam vremena odo gledat kosarku :bih: pa pisem kasnije..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 sep 2015, 17:29

Pricamo o Susicu u reprezentaciji BIH. Dakle, argument da je Susic najgori selektor kojeg smo imali?

Avdija je prosjecan igrac ali dade gol u Brazilu...
Nigerija je lose vodjena utakmica. Ne zaboravimo ponisten cist gol...

Naravno, svaki trener ima gresaka, a i kao takav Susic je najbolji selektor u historiji repke.
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 07 sep 2015, 18:12

Vrati se Pape, sve ti je oprosteno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 07 sep 2015, 18:15

"proslavljenom" selektoru safetu sta drugo nego pozeljeti da sto duze ostane u centru PariSa

Rođeni brato

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 07 sep 2015, 18:28

Kad neko odvede reprezentaciju na SP, EP neka se javi :kafa: Do tada Pape ostaje jedini koji je to uspio, sto mu ne moze niko oduzeti. Ja ne kazem da je on trener ala Guardiola, ali ne zasluzuje da se samo on proziva za sve lose, a za sve dobro je 'doslo samo, od igraca'. Pa to je razmisljanje na nivou amebe :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 sep 2015, 19:08

Papke nas može odvesti na SP jedino ako je pilot aviona.
Njegov trenerski (ne)kvalitet se vidi posle reprezentacije. Da je toliki stručnjak mogao bi naći neki bolji posao. Pa yebo te život čovjek do sad ima samo jednu pobjedu i to protiv žene. :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 08 sep 2015, 00:49

Kad vidim ko se sve već kvalifikovao na EP i ko će se kvalifikovati, sjetim se tebe Safete. Pa čovječe božiji imao si u rukama svijetlu budućnost fudbala u ovoj zemlji i prosuo si je u tri p.m. svojom tvrdoglavošću i neznanjem.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 08 sep 2015, 00:51

slika

Giganti :oops: :facepalm: Nepotizam, Mucke i Suske :kafa:

Safet Sušić: Neće mi Džeko i Spahić neće krojiti tim.
Susic Safet zagonetan :urnebes:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 08 sep 2015, 01:03

Head je napisao/la: Naravno, svaki trener ima gresaka, a i kao takav Susic je najbolji selektor u historiji repke.
treba jos dodati da jedini nacin da se plasiramo je da Cimirot zaigra od prve minute ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 08 sep 2015, 10:45

Head je napisao/la:Klopp je od Borussije napravio brend, digao ih iz mrtvih, osvojio titulu u Njemackoj i doveo ih do finala. Nakon tih rezultata ima je komplet sezonu za zaborav, gdje su vise bili u zoni ispadanja nego u borbi za Evropu. Mogao je i svabo sve raspickarati, nazvati ga govedom i poslati u 3 lijepe materine, ali nije, i dalje ga smatraju idolom, uziva najvece pocasti medju navijacima i ono sto je najvaznije, zahvalni su mu na svemu.

To je ona glavna razlika, izmedju naseg mentaliteta i kulturnog svabe.
Uziva ugled i respekt jer je gospodski sam odlucio da napusti klupu jer je vidio da vise ne ide!
Izgradio jednu jaku i respektabilnu ekipu (od hrpe polovnjaka koju je zatekao u klubu), dosta polovnjaka u ekipu navukao i od njih napravio zvijezde, dosta je pomogao da se klub financijski ustabili i zelio je otici dok nije prekasno, dok se klub jos uvijek moze vratiti na staze uspjeha!
Zato ga i navijaci i uprava respektuju.

Susica se doslovno otjeralo sa klupe jer mu je nedostajalo kulture i postovanja prema navijacima (koji su ga do predzadnje utakmice bodrili i podrzavali). Nije zelio priznati da se zasitio tog posla (ali nije love koju mu je zadnji ugovor garantovao) i zelio je ostati na klupi sve do momenta dok se ne izgubi i teoretska sansa za plasman na EP. Unistio je sve ono sto je on izgradio na temeljima koje je Ciro postavio (nosioci igre su mu bili igraci koji su u Cirino vrijeme postali standardni reprezentativci).

Da je odmah nakon SP-a napustio klupu reprezentacije ostao bi upamcen samo kao najuspjesniji i prvi selektor koji nas je odveo na neko veliko natjecanje.
Sigurno je da ce se o njemu kasnije mnogo pozitivnije pricati, ali trenutno je on najveci krivac sto ne ovisimo o sebi do kraja ovih kvalifikacija, sto u 5 godina nismo dobili 3. napadaca (a Svicarska zahvaljujuci njemu dobila 1. napadaca), sto je u reprezentaciju nezasluzeno navukao igrace iz bratove agencije, ....

Poslije ovih kvalifikacija ce se vjerovatno malo finije o njemu pricati.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 11 sep 2015, 13:58

@Head, pa vi u Sarajevu imate upravo skoro identicnu situaciju sa Uscuplicem? Dosao, iskoristio fizicku pripremljenost ekipe koju je ostavio prethodni trener i poveo ekipu ka velikom uspjehu. I umjesto da se povuce, probao sam i sve syebao... Slicno je bilo i sa Susicem koji je dobio grupu kao da je sam birao.
I jedan i drugi su trenerske neznalice koji su ostvarili odredjene uspjehe sa ekipama koje su vodili samo zahvaljujuci tome sto su im se poklopile odredjene stvari.
Najbolji dokaz i za jednog i za drugog ce biti trenerska karijera nakon repke i Sarajeva- nje nece ni biti. :salut:

habab
Kontakt:

Post Postao/la habab » 11 sep 2015, 14:06

SlevinKelevra je napisao/la:@Head, pa vi u Sarajevu imate upravo skoro identicnu situaciju sa Uscuplicem? Dosao, iskoristio fizicku pripremljenost ekipe koju je ostavio prethodni trener i poveo ekipu ka velikom uspjehu. I umjesto da se povuce, probao sam i sve syebao... Slicno je bilo i sa Susicem koji je dobio grupu kao da je sam birao.
I jedan i drugi su trenerske neznalice koji su ostvarili odredjene uspjehe sa ekipama koje su vodili samo zahvaljujuci tome sto su im se poklopile odredjene stvari.
Najbolji dokaz i za jednog i za drugog ce biti trenerska karijera nakon repke i Sarajeva- nje nece ni biti. :salut:
+1... :bow:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 11 sep 2015, 21:57

slika
Maestro Susic. :bow:
1946

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 sep 2015, 23:00

Plakat' cemo mi za Papetom, ko Zeljo za Osimom :D
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.