Head je napisao/la: Reci za osobu da je seljak i oronuli papak a gospodin ima prebivaliste u centru Parisa.![]()

Head je napisao/la: Reci za osobu da je seljak i oronuli papak a gospodin ima prebivaliste u centru Parisa.![]()
Onda je jedno od to dvoje slucajnost i splet okolnosti, a mislim da znamo koje.Head je napisao/la:Ne mogu sva djela biti za Oskara.Momciluk je napisao/la:Kako onda taj isti renesansni umjetnik da napise i nasu najgoru pricu?![]()
Ni Al Pacinu nije svaki film Kum, al Pacino je Pacino, vrh, simbol kvaliteta i nedodirljivosti.
Njegovi rezultati u klubu prije reprezentacije, rezultati u trenutnom klubu.. igra na SP bez lijevog beka protiv reprezentacije koja je najjaca po desnoj strani, spisak bez napadaca, pozivanje Avdije Vrsajevica(valjda se bar ovdje slazemo da ni budala ne bi njega zvala u reprezentaciju), igranje sa 8 veznih u postavi, amaterske pripreme za SP i uopsteno svako okupljanje, to su sve cinjenice koje njemu ne idu u prilog kao dobrom treneru.. ima tu jos puno stvari al nemam vremena odo gledat kosarkuHead je napisao/la:Kakve ti imas argumente?
Susic Safet zagonetanSafet Sušić: Neće mi Džeko i Spahić neće krojiti tim.
treba jos dodati da jedini nacin da se plasiramo je da Cimirot zaigra od prve minute ..Head je napisao/la: Naravno, svaki trener ima gresaka, a i kao takav Susic je najbolji selektor u historiji repke.
Uziva ugled i respekt jer je gospodski sam odlucio da napusti klupu jer je vidio da vise ne ide!Head je napisao/la:Klopp je od Borussije napravio brend, digao ih iz mrtvih, osvojio titulu u Njemackoj i doveo ih do finala. Nakon tih rezultata ima je komplet sezonu za zaborav, gdje su vise bili u zoni ispadanja nego u borbi za Evropu. Mogao je i svabo sve raspickarati, nazvati ga govedom i poslati u 3 lijepe materine, ali nije, i dalje ga smatraju idolom, uziva najvece pocasti medju navijacima i ono sto je najvaznije, zahvalni su mu na svemu.
To je ona glavna razlika, izmedju naseg mentaliteta i kulturnog svabe.
+1...SlevinKelevra je napisao/la:@Head, pa vi u Sarajevu imate upravo skoro identicnu situaciju sa Uscuplicem? Dosao, iskoristio fizicku pripremljenost ekipe koju je ostavio prethodni trener i poveo ekipu ka velikom uspjehu. I umjesto da se povuce, probao sam i sve syebao... Slicno je bilo i sa Susicem koji je dobio grupu kao da je sam birao.
I jedan i drugi su trenerske neznalice koji su ostvarili odredjene uspjehe sa ekipama koje su vodili samo zahvaljujuci tome sto su im se poklopile odredjene stvari.
Najbolji dokaz i za jednog i za drugog ce biti trenerska karijera nakon repke i Sarajeva- nje nece ni biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.