Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 14:10

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 14 feb 2017, 15:13

Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 14 feb 2017, 15:18

Stroj1946 je napisao/la:Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.
Svi drugi kopaju i opstine im daju za kopanje. Samo mi trenutno gradimo u ligi od svojih para i para navijaca.
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 feb 2017, 15:21

HajdeZeljozabiGol je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Svaka čast. Al udaviste više sa ovom tribinom. Grade i drugi tribine al je sve u granicama normale u medijima. Vi ste pretjerali.
Svi drugi kopaju i opstine im daju za kopanje. Samo mi trenutno gradimo u ligi od svojih para i para navijaca.
Ovo je otprilike nekih 10% od navijaca :lol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HajdeZeljozabiGol
Kontakt:

Post Postao/la HajdeZeljozabiGol » 14 feb 2017, 15:36

Pa i 10% i jeste...919 ulaznica od 9.000 u prosjeku sto ce biti i to za desetogodisnje! Neko ne moze da proda godisnjih toliko u ovoj ligi. Ponosni smo svi kako je prosla akcija. ;) :D
Željo1921
Prije 95 godine rođen je Željo, najtrofejniji bh. klub!!!!

Tesko je biti pitar ;) ;)

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 feb 2017, 15:40

Koldzo vam je dao 100k. Samo kazem.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 15:41

meni je drago da sam vam mogao pomoći, samo jedna zahvalnica građanima Novog Sarajeva bila bi na mjestu ;) :wave:
da ne bude poslije da ste sami pravili stadion, građani BiH i razne firme i domaće i strane su "pravile" grbavicu :D ;)
samirr je napisao/la: Koldzo vam je dao 100k. Samo kazem.
Koldžo je preusmjerio novac građana Novog Sarajeva koji plaćaju poreze i ostale dadžbine,
to nije mala stvar , trebalo je to potpisati i ovjeriti :D znaš koliko je pokreta to :D

Koldžin doprinos je jednak kao i Misketov, no potraživanja nisu ;) Koldžo više voli želju ;) :D
Zadnja izmjena: DenchiNL, dana/u 14 feb 2017, 15:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2017, 15:43

Nije poenta sama tribina kao tribina, ni prva ni zadnja koja će se izgraditi pa čak i u našoj državi, nego marketing i smisao za dobar profit i posao. Klub će od navijača i sponzora dobiti skoro milion KM, a zauzvrat navijači dobijaju toliko željenu tribinu. Primjer uspješne akcije, za sve klubove u BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 14 feb 2017, 15:49

samirr je napisao/la:
Koldzo vam je dao 100k. Samo kazem.
e cuj Koldzo dao. Nije Koldzo dao, dali su porezni obveznici. Kad Koldzo da iz svog padze onda se moze reci da je Koldzo nesto nekom dao. Samo kazem
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 14 feb 2017, 15:52

Cuj Koldzo dao hahahaha :D :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 feb 2017, 15:53

Ok, nije Koldzo jeste opština. Na to sam mislio vama se sve mora crtati, lik je naveo da Zeljo sam gradi sto nije istina.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 14 feb 2017, 16:01

Ne bi ni opština ni Koldžo feninga dali da nije cijela priča sa izgradnjom tribine krenula i odjeknula strahovito brzo i pozitivno među ljudima, da nije krenula masovna prodaja prvo onih stolica pa onda i ovih desetogodišnjih karata.

Kad su ga već ispušili sa nekim građevinskim dozvolama, SD-om i ostalim pokušajima rušenja cijelog projekta, e onda su promijenili ploču i još se pojavili kao neko ko će izdvojiti novac za izgradnju tribine.

Ili jednostavno rečeno "Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se" ;)
Zadnja izmjena: Raonffa, dana/u 14 feb 2017, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 feb 2017, 16:01

samirr je napisao/la:Ok, nije Koldzo jeste opština. Na to sam mislio vama se sve mora crtati, lik je naveo da Zeljo sam gradi sto nije istina.
Bez odluke Općinskog vijeća ili Skupštine opštine (prije rata se tako zvalo), Koldžo i bilo koji drugi načelnik ne može ni fening preusmjeriti gdje on hoće, jer mora proći proceduru ovog tijela, pa kada prođe ta procedura, ide potpis načelnika i pečat općine, i tek tada sredstva postaju operativna, jer nije načelnik lud da sam daje kako on hoće, inače ide zakonska odgovornost.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 16:09

AlemC85 je napisao/la:
samirr je napisao/la:Ok, nije Koldzo jeste opština. Na to sam mislio vama se sve mora crtati, lik je naveo da Zeljo sam gradi sto nije istina.
Bez odluke Općinskog vijeća ili Skupštine opštine (prije rata se tako zvalo), Koldžo i bilo koji drugi načelnik ne može ni fening preusmjeriti gdje on hoće, jer mora proći proceduru ovog tijela, pa kada prođe ta procedura, ide potpis načelnika i pečat općine, i tek tada sredstva postaju operativna, jer nije načelnik lud da sam daje kako on hoće, inače ide zakonska odgovornost.
nemoj zezat a ko drži općinsko vijeće NS :D i haman cijelog grada

a što si mi bistar , rodio ga :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 14 feb 2017, 16:17

DenchiNL je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
nemoj zezat a ko drži općinsko vijeće NS :D i haman cijelog grada

a što si mi bistar , rodio ga :rol:
E ti mene našao. :lol:

Naravno da znam, jer sam i sam radio u državnoj upravi.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 16:20

Sportski kolektiv Fudbalski klub Zeljeznicar je u prosloj godini uplatio oko milion maraka poreza, zato da ne znam sta vam je cudno kad dobije povrat od 10% tog iznosa od organa vlasti.
Princip koji funkcionise svugdje u svijetu.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 16:43

AlemC85 je napisao/la: E ti mene našao. :lol:

Naravno da znam, jer sam i sam radio u državnoj upravi.
bježi ba , ti se doš'o falit da si radio u državnoj upravi :D :mrgreen: :urnebes: :rol:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 14 feb 2017, 16:46

irfo je napisao/la:Sportski kolektiv Fudbalski klub Zeljeznicar je u prosloj godini uplatio oko milion maraka poreza, zato da ne znam sta vam je cudno kad dobije povrat od 10% tog iznosa od organa vlasti.
nadam se da će se općina centar sjetit kako smo mi izkeširali naš dug :D
kad nam bude trebalo :mrgreen: :urnebes:
Centar remembers! :D :rol:

kake smo sreće to će bit ilegalno dotad :D :facepalm:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 14 feb 2017, 16:47

DenchiNL je napisao/la:
irfo je napisao/la:Sportski kolektiv Fudbalski klub Zeljeznicar je u prosloj godini uplatio oko milion maraka poreza, zato da ne znam sta vam je cudno kad dobije povrat od 10% tog iznosa od organa vlasti.
nadam se da će se općina centar sjetit kako smo mi izkeširali naš dug :D
kad nam bude trebalo :mrgreen: :urnebes:
Centar remembers! :D :rol:

kake smo sreće to će bit ilegalno dotad :D :facepalm:
Vi ste iskesirali poreskoj upravi
To vam je greska :rol:
Sad ne znam kako to ide sto se opcine i poreske tice , mozda ima neko ko se neko bolje razumije u to :hmmmmm:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []